Tuang tuangeun ieu dina wengi kanggo bobo langkung saé

Awéwé bobo

Masalah saré wengi-wengi? Éta mangrupikeun masalah anu umum, anu upami éta tetep anjeun kedah konsultasi sareng dokter, sanaos sanés sanés kaayaan anu serius pisan éta ampir-ampiran tungtungna direngsekeun sacara alami. Sareng arah éta nuju tulisan dinten ayeuna. Kami mawa anjeun kadaharan anu ngabantosan anjeun bobo kumargi bobo anjeun langkung tenang.

Pikeun jalma réa, cokot a infus chamomile sateuacan bobo Éta fungsina salaku inducer bobo, sabab pepelakan ieu ngagaduhan sipat nenangkeun anu janten sedatif hampang.

Salmon tiasa ngabantosan anjeun bobo langkung saé sareng langkung lami kusabab asam lemak omega 3. Alesanna nyaéta nalika tingkat asam docosahexaenoic (DHA) naék dina awak, kitu ogé anu melatonin. Sakumaha anjeun terang, suplemén melatonia dijual kanggo ngubaran insomnia. Hidangan lauk ieu kanggo tuangeun sareng tingali kumaha anjeun bobo sapertos bal wengi.

Numutkeun kana panilitian, ingesting sapasang kiwi kanggo tuang mantuan anjeun bobo gancang sareng bobo langkung lami sareng langkung saé. Sipat anu mangpaat pikeun bobo buah héjo ieu aya dina kandungan dina serotonin, mangrupikeun neurotransmitter anu ngajantenkeun urang raoseun. Ku cara kieu, nalika hal anu matak nganyenyerikeun hate parantos kajantenan dina hiji dinten, kiwi mangrupikeun sekutu anu hébat pikeun lirén lirén dina sirah sareng nyéépkeun saré anu saé.

Katilu tuangeun ieu manpaat pikeun bobo saé, tapi, dina cara anu sami anu urang kedah caket ieu, aya batur anu anjeun kedah kabur nalika waktos caket. Sareng éta henteu sanés mangrupikeun inuman alkohol sareng anu ngandung kafein, sapertos kopi sareng cola.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.