Tip alami pikeun merjuangkeun helikobakter pylori

beuteung 1

Helicobacter pylori mangrupikeun baktéri anu nyababkeun inféksi anu seuseueurna nyababkeun jalma sangsara duanana maag lambung sareng gastritis, dina sababaraha kasus éta ngabantosan pembentukan kanker lambung. Éta ngagaduhan ciri anu tiasa hirup dina asam lambung kusabab komposisi na anu dilebetkeun nalika kontak sareng cai atanapi sato anu terkontaminasi sareng / atanapi kusabab kurang kabersihan.

Gejala anu paling sering ditepikeun nyaéta nyeri beuteung, turunna beurat awak, seueul, utah sareng kaleungitan napsu sareng anu sanésna. Ayeuna, dinten ayeuna aya seueur tip alami anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun merangan helikopter karakter pylori.

Sababaraha tips alami pikeun merjuangkeun Helicobacter pylori:

> Praktek terapi orthomolecular.

> Praktek ubar herbal, akar malvadisco sareng bawang bodas disarankeun.

> Inuman chamomile sareng mint infusions unggal dinten.

> Tuang tuangeun sakedik tuangeun sareng kunyam.

> Tuang tuangeun anu séhat sareng séhat pisan.

> Hindarkeun asupan inuman ringan, daging beureum, manisan, alkohol sareng kopi.

> Praktek refleksi kaki.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

53 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Elena cenahna

    Halo, kuring hoyong anjeun ngawartosan upami baktéri ieu dipiboga salami hirup sareng naon anu lumangsung nalika éta nyésa beuteung sareng nyusut dina getih, adi kuring lebet kana getih. Hatur nuhun.

  2.   zully cenahna

    Halo, sataun katukang, kuring didiagnosa panyakit baktéri, sareng kuring nyandak pangobatan antibiotik tapi kuring henteu acan kantos ngalaman pamutahiran.

  3.   massa cenahna

    halo ka kuring kuring ogé didiagnosa panyakit baktéri sareng kuring henteu ngagaduhan pangubaran tapi kuring nuju ngobrol sareng sababaraha jalma anu sami-sami mutuskeun yén langkung saé pikeun kuring nginum ogé hayu urang ngobrol hatur nuhun misdayone@hotmail.com

    1.    sumber johanna cenahna

      Halo, kuring hoyong terang naha anjeun berhasil nyéépkeun baktéri sareng upami éta cara anjeun lakukeun, punten, kuring parantos kalintang déprési

      1.    langka cenahna

        hey abdi mendakan perlakuan ieu di bloog, kuring badé ngalakukeun éta,
        Hasil pangobatan di bumi sareng CREOLINE héran, kumargi creolin maéhan sacara praktis baktéri naon waé.
        Épéktip pisan pikeun nyiapkeun inuman 1/2 cangkir bubur soursop, 1/2 gelas gél lidah (kristal) sareng tilu séndok madu murni sareng nambihan tilu tetes creolin. Satengah jam sanggeusna, tuang yoghurt plum alami pikeun mempermudah évakuasi baktéri ieu, sareng ku baktéri ramah anu ngagaduhan yogurt, éta bakalan baktéri lambung ieu.
        Soursop ngagaduhan bahan aktif saratus rébu kali langkung kuat tibatan pénisilin, janten buah anu paling épéktip pikeun ngarangsang sistim imun anu dipikaterang dugi ka ayeuna (khususna pikeun merangan sél kanker).
        Lidah buaya, pikeun bagian na, sanggup ngajaga lapisan beuteung sareng dina gilirannana maéhan baktéri ieu. Kitu ogé, susu dina yogurt nétralisirkeun efek samping anu disababkeun ku creolin nalika mabok, sanaos hésé pisan pikeun lumangsungna.
        Dina kasus karacunan utama, disarankeun pikeun nyandak uyah Epson dina sagelas cai atanapi susu magnesia. Janten preventif sepanjang waktos. Perlakuan kedah puasa tilu dina tilu dinten saminggu dugi ka réngsé lima asupan. Teras tés deui sareng anjeun bakal ningali hasilna. Anjeun bakal kaget nalika anjeun mendakan yén Helicobacter Pylori Bacteria parantos ngaleungit

        1.    yuyito1965 cenahna

          Dear ENDER, ayeuna kuring ngalaman pangobatan pylopac salami 10 dinten, teras kuring istirahat salami 15 dinten sareng sakali deui dokter ngintun ka kuring pikeun ngulang pangobatan, sigana kuring asa rada hadé, tapi kuring parantos nyerat pangobatan anjeun. Abdi heran naha anjeun ningali jalma anu parantos diubaran ku creolin? Sareng kumaha upami nyandak, contona, naha kuring nyandak éta tilu dinten berturut sareng saminggu salami tilu dinten sareng teras dugi ka 5 kali? atanapi naha kuring salah ngartos '? nuhun lucu pisan ..

        2.    john evans cenahna

          Ieu réréncangan abdi, épéktip pisan, naséhat anu saé, kuring ngarepkeun pikeun sadayana, langkung-langkung, percanten kana naon anu anjeun lakukeun, nasib alus

  4.   Marisol cenahna

    Abdi hoyong terang sababaraha tempat atanapi dokter pikeun tiasa ngalakukeun pangobatan

  5.   Haydee prada cenahna

    Kusabab jawaban na henteu dibérékeun kana patarosan, janten upami urang henteu terang naon anu disangka ku dokter, pikaresepeun pisan ningali waleran janten urang langkung seueur diajar sareng urang wareg.

    1.    Cijulang cenahna

      Aya rohangan pikeun pangalaman anu urang masing-masing gaduh sareng nganggo sadayana anu urang terang dina kaayaan anu tangtu. Ieu kumaha aranjeunna ngajar kuring ti saprak alit. Tapi éta henteu gampang, urang ogé tiasa ngalakukeun kasalahan.
      Cijulang

  6.   Johnny de la hoya cenahna

    Éta ogé ngaramal baktéri uréa H. PYLORI. Éta mangrupikeun ULCER, Dokter ngawartosan yén éta mangrupikeun baktéri anu ngadukung asam lambung sareng kontrak KANSER sareng
    kedah nyobian geuwat aranjeunna resep kuring ubar disebut: (Terapi HELIDAC).
    Ngandung: (bismuth subsalicylate / metronidazole / tetracycline hydrochlorine).

  7.   Paola cenahna

    Abdi hoyong YUDEN ka kuring kuring gaduh kulawarga anu maot ku kanker beuteung kuring ngagaduhan baktéri sareng kuring sieun pisan yén hal anu sami bakal kajadian ka kuring Abdi hoyong jawaban sahingga kuring henteu tiasa depresi sareng nekat pisan

    1.    Santiago Martinez cenahna

      Pikeun maéhan baktéri Helicobacter Pylori, hiji-hijina ubar anu kuring terang nyaéta HP Fighter. Éta dicandak sasarengan sareng klorofil cair. Anjeun tiasa ogé nyandak Aloevera salaku tapak tatu.

  8.   kaku cenahna

    nembé aranjeunna mendakan helikopter, beuteung kuring ngan ukur ngabareuhan, naon anu kuring tiasa inuman

  9.   Valeria cenahna

    Ngaliwatan endoscopy kuring didiagnosa kaserang HP, Chronect Rectitis sareng Chronic Gastritis. Ngan dinten ieu kuring bérés ngubaran anu ditunjukkeun ku dokter kuring. Jujur, kuring masih ngaraos nyeri dina liang beuteung kuring sareng kuring ogé ngagaduhan peradangan di daérah handap, anu ngajantenkeun daerahna sesah sareng nalika memeres kuring nyeri. Naha mungkin pangobatan henteu ngabasmi baktéri? Naha baktéri naékkeun tingkat sedimentasi érythrocyte? ti saprak dua taun ka pengker sakitar. dina analisa kuring meunang tinggi (64)

    1.    Bénténg Damai Ayeuna cenahna

      Hai valeria; Anjeunna parantos nguping seueur kasaksian ngeunaan jalma anu parantos kapok ku HP, nyandak 3 tetes Creolina (Pearson) dina kapsul kosong salami lima dinten, sareng nginum 8 gelas cai nalika siang ... Parios, numutkeun, hasil na henteu lami sumping; Kuring miharep éta ngalayanan anjeun ... rangkul !! 

  10.   SANDRA cenahna

    anjeun leres urang peryogi dokter pikeun ngabantosan urang sadaya ragu. HATUR NUHUN

  11.   Sandra cenahna

    Kuring ogé kakurangan tina baktéri anu pikareueuseun ieu sareng kuring parantos nalungtik pisan sareng leres leres sababaraha kali baktéri henteu ngaleungitkeun kalayan pangobatan anu pangpayunna, sareng nyeri dina lambung anu sengit sareng bangor pisan. Kuring parantos maca yén bubur sirsak saé pisan, sareng kembang chamomile seueur ngabantosan pikeun ngirangan peradangan. 

  12.   m lusa cenahna

    Kaleresan kuring gaduh pisan, aranjeunna tiasa diagnosa, kuring parantos 10 dinten kalayan antiviotik, sareng dina 15 dinten aranjeunna ngulang analisa, kuring gaduh helikobakter pylori, dina 77,5, kuring hariwang pisan kusabab kuring gaduh paman anu Anjeunna pupus kusabab kanker beuteung, punten bantosan kuring peryogi waleran, hatur nuhun Malu

  13.   Marisol cenahna

    Halo, aranjeunna ngadeteksi HP kuring sakitar saminggu sareng kuring nyobian hamil, kuring ngabayangkeun éta sanés waktos anu pangsaéna tapi kuring hoyong inpormasi anu aya hubunganana, kasenangan pikeun sadayana yén ieu lambat pisan, tapi kalayan diét anu parah éta pisan saé kanggo kuring saé sareng kuring henteu nyeri beuteung, kumaha upami kuring ngagaduhan seueur nauceas sareng saeutik napsu bs

  14.   NUBIASUAREZ6 cenahna

    Ami ogé ngadeteksi BACTERIA kuring, sareng kuring nyandak ubar HELIDAC HERAPY, Muga-muga yén dina pamungkas perlakuan éta henteu kunanaon 
     

  15.   NUBIASUAREZ6 cenahna

    Abdi hoyong terang yén tambih deui ORA ATAS TEU PISAN Cobian Ngaleungitkeun BACTERIA
     

  16.   NUBIASUAREZ6 cenahna

    Abdi hoyong terang upami Tuna di JAR tiasa dikonsumsi unggal dinten, sareng kuring nyandak perlakuan anu dibantuan kuring hoyong ngadangu naséhat hatur nuhun

    1.    robert cenahna

      Halo, kuring ogé katarajang HP sareng janten Gastritis sareng Rectitis hasilna. sareng anjeun henteu kedah tuang tuna kaléng kanyataanna, anjeun henteu kedah tuang naon-naon anu nganggo asam pengawet,

  17.   Roger cenahna

    Halo, kuring ogé kaserang ieu sareng kuring parantos lami, sajaba ti sadayana ubar,
     Kuring langkung percanten kana ubar alam sareng aya anu disebat "darah darah" anu mangrupikeun ideu pikeun sadaya masalah peujit. kaasup h. pylori. entong meakeun gula olahan atanapi asam pengawet. Aranjeunna tuang diét anu lemes. sareng kasabaran, seueur iman ngajauhan hal-hal dina palastik, nginum seueur cai murni atanapi sewn tiis, hindarkeun setrés.
    Wasalam 

  18.   Jaime cenahna

    Cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun baktéri ieu nyaéta ku tetes creolin dina lambung kosong dina gelas cai 10 tetes.

  19.   Cijulang cenahna

    Cijulang
    Mangrupikeun panyakit anu parantos mangaruhan kuring sakedik-sakedik. Kuring ngagaduhan indoscopy sareng masihan HP. Kuring dirawat pisan ku antibiotik saminggu. Éta ngaleungit, 18 bulan ka hareup pikeun panyakit pernapasan anu sanés aranjeunna masihan kuring pangobatan anu kuat salami saminggu teras lalaunan mimiti mangaruhan kuring deui. Saatos 6 bulan kuring langkung parah tibatan kantos. Kuring bangun ku sungut anu garing pisan sareng umumna haneut. Kuring mamatahan bobo ampir calik sareng nonton diét anu saé. Ogé milari spesialis anu saé anu terang naon anu anjeunna lakukeun. Kuring ngadamel tuangeun, dumasar kana hawu, hayam sareng lauk dasar. Sabar, tong pundung, sareng teras ati-ati. Sukaah sareng kabeneran.

  20.   deudeuh cenahna

    Nya, kuring ogé maskapai tapi sareng ditalungtik pisan kuring ngantosan éndoskopi énggal sareng kuring ogé ngagaduhan antibiotik anu kuat salami 60 dinten, témpél unggal 12 jam sareng kuring janten langkung saé teras nyandak creolin sareng kuring janten langkung saé pisan

  21.   MADELEYN cenahna

    HELLO BEN DIA .. 2 Dinten Sateuacana PILORI BACTERY NÉKÉTKKEUN SAYA DI DEPESI TOTAL

    1.    m laura cenahna

      Kuring dideteksi h pilory sareng kuring diubaran ku amoksilin 1000, klaritromisin 500 sareng pantoc 40 mg. sadayana unggal 12 jam. Kuring nyandak pantoc anu mimiti dina beuteung kosong pas kuring gugah sareng jam dua belas jam saatos anu munggaran kuring nyandak dosis anu kadua. Kalayan sarapan kuring nyandak clarithromycin sareng dua belas jam engké asupan kadua. sareng amoxylin kalayan tuang siang sareng dua belas jam engké asupan kadua. Abdi tuang diet anu ketat. lauk hayam. pindang sayuran sareng salad, tapi ati-ati, teu aya jeruk nipis, teu bawang, teu aya bawang bodas, atanapi naon waé anu asem. Penting henteu nginum cai keran, ngan ukur cai mineral. Kuring miharep éta ngalayanan anjeun. Buka ahli gastroenterologi anu saé, ambéh aranjeunna tiasa mamatahan anjeun sareng ulah déprési. baktéri dipaéhan teras hirup normal. entong sirah anjeun.

  22.   belen cenahna

    Kuring didiagnosis sareng 4 taun ka pengker. Abdi parantos ngubaranana sareng saatos sataun aranjeunna ngadamel endoscopy deui sareng éta masih sami. Maka kuring henteu tiasa ngalakukeun pangobatan deui sabab kuring hamil teras nyusuan. Tos janten bulan anu gejalana langkung parah, kuring ngan ukur kudu Giliran pikeun diajar deui sareng pastina anjeunna bakal ngintun ka kuring pikeun perlakuan dina 11 Nopémber. Kuring sieun yén anjeunna parantos parah !! 🙁

  23.   aracelly cenahna

    CUKUR CIKURU TI HELICOBACTER PYLORI BACTERIA, HASILNA DATANG NEGATIF ​​Sareng ngan ukur ngan ukur cai TERAPI.

    MÉTODE perlakuan
    1. Nalika hudang énjing sateuacan nyikat waos, inum cai 4 gelas 160ml… .. pikaresepeun

    2. Sikat sareng bersihkeun sungut anjeun, tapi entong tuang atanapi nginum salami 45 menit.

    3. Saatos 45 menit anjeun tiasa tuang sareng nginum normal.

    4. Saatos 15 menit sasarap, tuang siang sareng tuang, henteu tuang atanapi nginum naon-naon salami 2 jam.

    5. Jalma-jalma anu parantos sepuh atanapi gering teu tiasa nginum 4 gelas cai mimitina tiasa dimimitian ku nginum cai sakedik sareng laun ningkat janten 4 gelas per dinten.

    6. Cara pangobatan di luhur bakal ngubaran panyakit anu gering sareng anu sanés tiasa ngaraosan hirup anu séhat.

    Daptar ieu nunjukkeun sababaraha dinten pangobatan anu diperyogikeun 1. pikeun ngubaran / ngendalikeun / ngirangan panyakit utama:
    1. Tekanan darah tinggi - 30 dinten

    2. Gastric - 10 dinten

    3. Diabetes - 30 dinten

    4. Sembelit - 10 dinten

    5. Kanker - 180 dinten

    6. TB - 90 dinten

    7. Pasien artritis kedah nuturkeun pangubaranana ngan ukur 3 dinten dina minggu ka-1, sareng ti minggu ka-2 sareng sadidinten.

    Cara pangobatan ieu henteu ngagaduhan efek samping, nanging dina awal pangobatan anjeun panginten kedah kiih sababaraha kali.

    Langkung saé upami urang teraskeun ieu sareng ngalakukeun prosedur ieu salaku padamelan rutin dina kahirupan urang.

    Inuman cai sareng tetep séhat sareng aktip.

    Ieu masuk akal. Urang Cina sareng Jepang nginum téh panas kalayan tuangeunana. Teu cai tiis. Meureun geus waktuna pikeun anjeun nganut kabiasaan nginum nalika tuang! Teu aya anu rugi, sadayana kénging ...

    Pikeun aranjeunna anu resep nginum cai tiis, tulisan ieu tiasa diterapkeun pikeun anjeun.

    Éta saé kanggo ngagaduhan sacangkir inuman tiis saatos tuang. Nanging, cai tiis nguatkeun minyak anu nembé dikonsumsi. Ieu ngalambatkeun pencernaan.

    Sakali 'sludge' ieu bereaksi sareng asam, éta bakal ngarecah sareng nyerep peujit langkung gancang tibatan tuangeun padet. Éta bakal ngajajar sareng peujit. Gancang pisan, éta bakal janten gajih sareng tiasa ngakibatkeun kanker. Langkung saé nginum sup panas atanapi cai haneut saatos tuang.

  24.   Rosa cenahna

    Nuhun Aracely, tip na katingalina pikaresepeun. Kuring badé nyobian na ku kuring bakal dipostingkeun. Hasilna .. Nuhun parantos ngabagi :)

  25.   Cageur tungtungna cenahna

    Pangubaran anu paling épéktip ngalawan baktéri damn nyaéta creolin. Aranjeunna kedah nyandak 5 dugi 10 tetes creolin dina gelas cai salami 3 dinten. RÉSULASI SUCI… !!!!!

  26.   Sandra cenahna

    Kapendak ubar anu ngaku nyageurkeun baktéri pylori dina tilu dinten, diwangun ku nyandak bawang buntut, ngadamel palang nganggo péso di tengah bawang teras nempatkeun sapeupeuting dina basa gelas énjingna nginum cai Bawang nyaéta masih aya gunana pikeun masak, sareng ngaraosan éta dinten kadua kuring mugia sadayana lancar

  27.   Sandra cenahna

    Kapendak ubar anu ngaku nyageurkeun baktéri pylori dina tilu dinten, diwangun ku nyandak bawang buntut, ngadamel salib nganggo péso di tengah bawang teras nempatkeun sapeupeuting dina basa gelas ku cai énjingna kanggo nginum cai bawang masih aya gunana kanggo masak, sareng ngaraosan éta dinten kadua kuring ngaharepkeun sadayana lancar

  28.   Maria sandoval cenahna

    Halo, 4 bulan ka pengker kuring didiagnosis sareng H.pilori, kuring teras diet salami 2 bulan sareng kuring beuratna 46kg sareng kuring parantos ngonsumsi creolin dina kapsul kosong dina jus jambu batu sareng yogurt tapi ayeuna sadayana goréng pikeun kuring sareng unggal waktos Abdi angkat ka ba »o, sateuacan kuring henteu lapar sareng ayeuna saatos kuring nyandak krim éta kuring lapar pisan dina waktos éta sareng beuteung kuring asa kosong sareng kadang-kadang ku nyeri kuring kaluar diét sareng ayeuna kuring tuang tuangeun normal xk kuring éta ceking pisan kuring parantos naék 1kg 200 tapi beuteung kuring langkung parah, sareng ngabareuhan pisan sareng nyeri. Naha kuring bakal bunuh diri? Tapi dina kanyataanana kuring henteu tiasa ngalakukeun baktéri éta, éta moal ngantep kuring hirup hirup santai atanapi tenang. Kuring nekat. Abdi hoyong kaluar tina éta. Xxxxfavorrrr BANTUAN ME !!!!

    1.    Santiago Martinez cenahna

      Abdi ngartos pisan kaayaan anjeun. Kuring parantos terang seueur jalma anu ngalobaan ku baktéri anu pikareueuseun ieu. Antibiotik henteu nguntungkeun aranjeunna. Nanging, aranjeunna parantos nginum HP Fighter, klorofil cair, sareng aloevera, sareng leres-leres disageurkeun. Hiji-hijina ubar anu bener-bener maéhan baktéri nyaéta HP Fighter. Entong teras-terasan nyandak creolin sabab éta henteu épéktip, sabalikna éta langkung ngarusak anjeun. santigomst@hotmail.com

    2.    Yolanda cenahna

      Hai Maria, sabaraha tetes creolin anu anjeun candak sareng sabaraha dinten? Upami anjeun ngalakukeun éta 10 dinten berturut antara 3 sareng 5 tetes dina kapsul kosong anjeun kedah cageur. Anjeun istirahat 10 dinten teras balikan deui.
      Sistem anu sanés pikeun ngeureunkeun HPylori nyaéta ngalakukeun pangobatan ngan 7 dinten kalayan tilu ubar homeopati: PYROGENIUM 9CH (1 granul handapeun létah unggal jam salami 10 jam sapoé), PHOSPHORUS 9CH (1 granule 3 kali sapoé), sareng HYDRASTIS 15CH (2 butiran 1 kali sapoé). Upami ieu henteu ngubaran anjeun, éta kusabab anjeun gaduh langkung seueur jinis parasit anu teu kauninga ku dokter (ogé bakal henteu). Tapi creolina maéhan sagala rupa bug.

  29.   Pernah cenahna

    Halo, mimitina, tenang, para perawat akhirna meunang perang
    Tapi éta kusabab sistim imun urang parantos lemah sapertos anu dipikahoyong
    Kuring gaduh baktéri ogé sareng aya hiji hal anu ngabasmi sadayana.
    Nguji upami éta hasil kuring ngirim anjeun sadaya data

  30.   Balfred cenahna

    Kami ngarepkeun pamulihan gancang anjeun sareng kasaksian naha anjeun ngantunkeun anjeunna atanapi henteu. hatur nuhun sareng salam kantos

  31.   Balfred cenahna

    sareng tangtosna kantos nami pangobatan.

  32.   Santiago Martinez cenahna

    Hiji-hijina ubar mujarab pikeun maéhan baktéri Helicobacter nyaéta HP Fighter. Éta dicandak nganggo klorofil. Kuring terang teu ubar mujarab séjén pikeun ieu. Dokter ampir-hampir resep resep antibiotik, tapi henteu épéktip. santigomst@hotmil.com

  33.   Ana cenahna

    Pikeun jalma anu nganggap yén bakal ngaleungitkeun baktéri HP ku creolin Kuring bébéja yén naon anu bakal aranjeunna pikagaduh nyaéta mabok ku fenol, éta anu disebat nalika creolin diinum sareng éta ngabalukarkeun karuksakan otot sareng ati, ginjal, sareng tingkat otak. . Entong percanten sadaya anu dicarioskeun ku jalma ngobrol ka dokter spesialis pikeun ngubaran diri! Internét ngadukung sagala rupa anu ditulis sareng kadang-kadang kusabab asa panyakit urang hilap kana karuksakan zat toksik anu teu tiasa diubaran ieu tiasa nyababkeun awak sareng organ urang.

  34.   Gabriel cenahna

    Perlakuan anu saé tapi ngan ukur Kristus anu tiasa nyéépkeun anjeun ngan ukur percanten sareng kaajaiban bakal dilakukeun sabab pikeun TUHAN teu aya anu mustahil. ALLAH BERKAS KAWANYA JEUNG GABRIEL SALAZAR DI handapeun otoritas Roh Suci….

  35.   Leo Rodriguez cenahna

    Anu parantos diubaran ku creolin kumargi éta mangrupikeun produk toksik anu nyarios saha anu kapok tina baktéri helikoblok pyllori.

  36.   éster cenahna

    Perlakuan creolin henteu épéktip, éta ngabahayakeun kaséhatan di sakitar tempat kuring cicing, saurang awéwé maot kamari kusabab nginum creolin kusabab anjeunna hoyong ngirangan beurat. Langkung resep milari jinis ubar sanés anu sanés, sabab antibiotik henteu ngabantosan anjeun pisan, sabab baktéri tahan ka antibiotik, kuring nyarios tina pangalaman sabab kuring ngalaman hélikobakter pilory kirang langkung tilu taun. Ngan sababaraha bulan ka pengker kuring berhasil ngabasmi baktéri éta tina beuteung kuring. Kuring nyandak seueur ubar bumi anu tungtungna dianggo pikeun kuring. Sareng nalika aranjeunna diuji, kuring henteu ngagaduhan baktéri anu pikareueuseun éta.

  37.   Israél cenahna

    Halo, kuring nembé mendakan masalah anu sami sareng H Pylori, naha aya anu ngagaduhan pangubaran?

  38.   thony cenahna

    Kuring ngagaduhan baktéri H.pilory sareng aranjeunna parantos masihan kuring dua éndoskopi, aranjeunna parantos masihan kuring antiviotik dina dua waktos sareng anu leres mah kuring henteu acan tiasa ngabasmi.

  39.   José Luis cenahna

    HELLO SAYA CAMPURKEUN JEUNG KA MINYAK YERBA LUISA, NGALANGKUTAN 15 Dinten SATU HARI, RÉSÉR 15 DARI Saterasna Ulangan Dosa..Tés sareng Koméntar, Kusabab éta Pikeun kuring.

  40.   Bry melan cenahna

    Halo babaturan, kuring ogé ngagaduhan helikobakterpilori sareng ogé kuring aya dina perlakuan alami, kalayan bidens pilosa, mariano chardon sareng gastribides, antibiotik naha diresepkeun ku dokter, dokter naturopati sapertos kuring atanapi tindakan ubar sanés numutkeun jalma, sadayana organisme henteu sami, aya sababaraha anu lemah sareng anu sanésna langkung kuat, kaleresan baktéri sesah pisan dibasmi sadayana. Mudah-mudahan sadayana sing enggal damang Berkah

  41.   cahya martin cenahna

    Hai barudak . Kuring miharep aranjeunna langkung saé. Resep anu dipasihkeun ku ENDERm nyaéta resep anu didangukeun di dieu di Vénézuéla, sababaraha kali ku kuring. Kuring bakal mésér creolin sareng kuring bakal ngamimitian sapertos Ender, saur kuring sababaraha dinten berturut-turut éta kuat pisan janten pangubaranana bakal 16 dinten. Kuring ngaharepkeun ngabasmi kusabab nyeri beuteung kuring, réfluks kuring, gas, henteu normal deui. Kuring bakal nyaritakeun kumaha jalanna. Luz Martin

  42.   manuel luna cenahna

    ENDER, kuring ngabayangkeun yén éta ngagaduhan cai sareng sabaraha, tiasa cair sareng sabaraha ...