Tip alami pikeun merangan leukemia

inuman-11

Leukemia mangrupikeun panyakit anu dialami ku seueur jalmi ayeuna, éta dicirikeun ku produksi sél getih bodas anu luhur pisan sareng anu sateuacanna dina jaringan. Nanging, dina kaseueuran kasus panyakit ieu aya kusabab gagal dina sungsum tulang.

Gejala leukemia anu paling umum nyaéta inféksi kronis, anémia, nyeri awak, sareng kacapean. Ayeuna aya sajumlah ageung tip alami anu tiasa dilakukeun jalma pikeun prakték merangan panyakit ieu sajajar sareng pangobatan anu dirumuskeun ku dokter.

Sababaraha tips alami pikeun merangan leukemia:

> Praktek terapi hipértermik.

> Lebetkeun deui sayuran héjo, cépi, lentil sareng bawang bodas.

> Prakték terapi detoksifikasi.

> Inuman 2 infus blueberry unggal dinten.

> Hindarkeun asupan daging beureum, alkohol, kadaharan olahan sareng gula olahan.

> Inuman jus lidah buaya.

> Prakték téhnik rélaxasi.

> Lebetkeun tuangeun anu beunghar kalium, béta-karoten, bioflavonoid, selenium, sareng vitamin E sareng C.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

98 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Franklin cenahna

    Abdi gaduh rerencangan anu kaserang leukemia, abdi hoyong ngabantosan anjeunna sareng kuring hoyong aranjeunna ngabantosan abdi janten abdi tiasa ngabantosan anjeunna.

    1.    geronimo matías perez cenahna

      nami abdi geronimo. Kabogoh kuring kaserang leukemia, Abdi peryogi bantosan pikeun ngabantosan anjeunna. Teu terang naon anu kedah dilakukeun. Abdi ti Chiapas. Kabogoh kuring ti Guatemala. Punten bantosan abdi.

      1.    Eduardo cenahna

        Daun tangkal kelor, ngagaduhan seueur sipat sareng ngabantosan ningkatkeun sél getih beureum, aya toko kadaharan anu ngajual kapsul anu didamel ku daun tangkal kelor

        1.    Saluran Sandra cenahna

          Geronimo, hanjakalna dokter nyerah ka bapak kuring, anjeunna ngagaduhan leukemia myeloid akut, tapi kami bakal neraskeun gelut sareng nyobian sadayana. Anu penting nyaéta wanda kabogoh anjeun, éta henteu turun. Dinten Saptu, bapak kuring mimiti nginum cai KALANCHOE, éta mangrupikeun pepelakan ubar, tutuwuhan antikanker anu cenah tiasa ngabantosan bapak kuring, tapi anjeunna neraskeun pél na anu aranjeunna pasihkeun ka anjeunna di rumah sakit kanggo ngajaga anjeunna dina waktos anu saé. Kuring ogé maca yén di Méksiko aya pabrik mékanis anu disebatna MUICLE anu mulangkeun getih, kumargi anjeun ti ditu anjeun milari inpormasi, kuring ningali kumaha kuring tiasa nyandak ti Mexico. Kuring miharep kabogoh anjeun cageur sareng maju. Kuring bakal ngadoa pikeun anjeunna sareng henteu kantos kaleungitan iman.

          1.    Jose Cristian Vargas Cortes cenahna

            Sandra, abdi ti Méksiko, upami anjeun resep, bejakeun ka kuring dimana kuring ngirimkeun daun muicle. Kuring ngagaduhan indung kuring kaserang leukemia sareng éta anu kuring pasihkeun janten cai pikeun dianggo. Nami abdi José Cristian Vargas Cortés.


          2.    Saluran Sandra cenahna

            Hai Jose, kuring hatur nuhun, tapi hanjakalna bapak kuring wafat dina 31 Maret. Kuring ngatur nyandak muicle anu aranjeunna kirimkeun ka kuring ti Méksiko. Dina tés getih terakhir na sadinten sateuacan anjeunna pupus, hiji-hijina anu ngagaduhan anu saé nyaéta trombosit, saur kuring kusabab monyét. Mugi-mugi kalayan sepenuh haté indung anjeun cageur.


          3.    patani cenahna

            Hai Sandra, kumaha kabar anjeun sareng pangobatan bapak anjeun?…. bapa kuring ogé kauninga taun ieu kalayan jenis leukemia anu sami .... anjeunna parantos ngamimitian pangubaran na…. hatur nuhun


  2.   Claudia cenahna

    Abdi hoyong terang naon henoc ungu dina dirina

  3.   DIANA GARCIA cenahna

    Lanceuk kuring nembé ngéngingkeun LEUKEMIA, GEUS ETSA DINA CHEMO Terapi Terapi sareng Abdi hoyong terang sababaraha resép kanggo tiasa ngarobih tuang na di luhur sadayana anu ogé ngabantosan anjeunna. Dupi anjeun masihan kuring sakedik?

  4.   Moira cenahna

    Halo ... dulur misan kuring maot kusabab leukemia Abdi hoyong terang upami leukimia tiasa ngamimitian x anu kesel pisan sapertos maotna kulawarga jst ... Kuring ngarasa éta ogé tiasa disababkeun ku éta ...

    1.    Kaajaiban Neibourhoods cenahna

      Pupusna jalma anu dipikacinta pisan musibah sareng panyakit ieu nyababkeun seueur nyeri, éta ngan ukur tetep nyuhungkeun ka Gusti sareng miara awak urang ku tuangeun sareng istirahat.

    2.    Kaajaiban Neibourhoods cenahna

      Pikeun kanyamanan sareng seueur inpormasi kunjungi JW.org en

    3.    Laboisselch., cenahna

      Hai Moira, éta pelesir. Kuring ningali koméntar anjeun sareng kuring leres-leres hapunten atas maotna misan anjeun, kuring gaduh rerencangan sareng anjeunna (lmc) sareng Abdi hoyong ngabantosan anjeunna, punten anjeun janten marahmay ngawartosan kuring dina yuswa kumaha misan anjeun gagal sareng alesan kuring? Patarosan kuring nyaéta kuring diajar tina panyakit ieu janten sora anu disiapkeun anu anjeun ngartos.,

  5.   jessel carolina cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha leukemia diubaran, saha waé anu henteu ngajawab kuring nyaéta hayam anu goréng budi

  6.   YOMI cenahna

    Hello sadayana; hi Kuring béja warta anu saé pisan, leukemia gaduh panyembuhan 100%, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun terapi ieu:
    _RECONOCER YESUS KRISTUS NU KARAJAAN SADAYANA.
    _ Hatur nuhun kaajaiban anu dilakukeun dina diri anjeun.
    _ Déklarasi Kaséhatan dina Kahirupan Anjeun.
    _ PERHATOSAN SADAYANA SARAN DOKTOR Anjeun.
    _DOA KANGGO DOKTOR ANJEUN, SANGGARANA ANJEUN DIGUNAKEUN KU TUHAN (INGET ANJEUN ANJEUN INSTUMEN JEUNG TUHAN JEUNG DOKTOR DOKTOR MÉRÉLIS).
    _ Bagikeun sareng anu sanés anu dilakukeun ku ALLAH dina kahirupan anjeun.
    _ DINA énjing-énjing nyatakeun rahmat TUHAN.
    _ Dinten dina wengi nyatakeun kasatiaanana.
    _ Candak JANJI ALLAH, ANJEUN ANJEUN !!!!!!!!!!!!!!!

    Kuring didiagnosa kaserang leukemia Tapi kuring parantos ngamimitian nuturkeun perlakuan hiji-hiji, anjeun nuturkeun. moal lami deui kuring bakal ngabéjaan anjeun.

    1.    Laboisselch., cenahna

      Graia Yomeri bakal tumut kana perawatan anu saé pisan.,

  7.   jezebel cenahna

    Mamang Abdi ngagaduhan leukemia sareng kami mendakan dinten ieu 15/04/2010, upami anjeun tiasa ngabantosan kami ngeunaan inpormasi ngeunaan ubar atanapi studi lanjutan

  8.   Angelica cenahna

    Abdi telat 15 dinten sareng kuring gaduh sataun sareng anémia tapi kuring henteu tuang atanapi bobo saé, naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun merangan lucemia

  9.   Karem Soto cenahna

    Abdi gaduh waktos sareng leukema sitoplastik akut sareng kuring hoyong terang tutuwuhan naon di Républik Dominika mangrupikeun anu ngabantosan ningkatkeun leukemia.
    Anjeunna mimiti kaserang inféksi.
    hatur nuhun

  10.   rosemary sisly cenahna

    salaki kuring didiagnosis ku leukemia parantos

  11.   kunyuk cenahna

    Punten, upami Juan Vargas maca ieu, ngahubungi kuring, anjeun teu kedah seueur artos, percanten ka kuring. Abdi hirup ayeuna.

  12.   Francisca cenahna

    Halo sadayana.
    Leukemia mangrupikeun panyakit anu paling disayangkan sareng aya sababaraha jinis anu béda.
    Indung kuring pupus sababaraha bulan ka pengker kusabab leukemia meloid akut, sareng kulawarga kuring masih nyobian janten hadé. Indung kuring awéwé percaya, sakumna garéja ngadoa pikeun anjeunna. Seueur, seueur ranté doa didamel. Indung kuring nyanghareupan panyakitna ku iman anu hébat sareng salawasna ngarepkeun yén Gusti bakalan anu pangsaéna pikeun anjeunna ... iman dianggo pikeun sababaraha jalma sabab éta masihan aranjeunna perdamaian.
    Tapi kuring mastikeun yén sakapeung rencana Allah henteu salawasna pikeun nyageurkeun sareng ngajaga hirup sadayana.
    Yolmeri, aya seueur murangkalih anu maot sareng kuring henteu nyangka éta kusabab aranjeunna henteu cukup solat, tapi kusabab dina sababaraha kasus hal-hal éta bénten sareng éta henteu hartosna yén jalma éta henteu ngagaduhan iman anu cukup ka Gusti Allah atanapi henteu pantes disembuhan . Kuring resep yén dina kasus anjeun anjeun ningkat berkat iman anjeun, tapi anjeun henteu kedah ekstrim teuing dina pernyataan anjeun, kusabab sadaya jalma béda, bahkan panyakit anu sami kalakuanana béda dina unggal awak.

    Hiji-hijina hal anu kuring tiasa ucapkeun ka jalma anu aya sareng jalma anu aranjeunna resep ku panyakit éta, bahkan anu tiasa kaserang panyakit éta, nyaéta: cobian terasrasakeun saalam pinuh, sareng cinta ka jalma anu caket pisan, nyarios naon anjeun rasakeun terasrasakeun unggal menit aranjeunna ngagaduhan jalma éta caket. Cinta anjeunna sareng ngawartosan anjeunna unggal dinten sareng iraha anjeun tiasa.

    Kanyataan sanésna: terapi magnet ngabantosan pisan pikeun meredihkeun kanyeri.

    Salam, dorongan sareng seueur kakuatan pikeun sadayana!

  13.   Manuela Sanmartin cenahna

    Kuring mendakan ieu, kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun, supados anjeun terus ngawartosan ka diri anjeun:
    Dahar tuangeun anu ngandung flavonoid katelah apigenin, dipendakan dina produk sapertos peterseli, saos tomat atanapi anggur beureum, tiasa ngabantosan nyegah leukemia, sabab éta bakal ngeureunkeun pamekaran dua jinis sél leukemia, numutkeun panilitian ti Universitas Groningen (Holland) sareng dimuat dina "Cell Death and Disease" sareng mairan dina 20minutos.es.
    Numutkeun ka panaliti Maikel Peppelenbosch ti Universitas Groningen, "apigenin tiasa janten agén pencegahan anu gunana pikeun ngalawan leukemia." Nanging, ahlina ngingetkeun, "éta henteu kedah dicandak dina waktos anu sami sareng kémoterapi nalika panyakit parantos didiagnosa kumargi tiasa ngahambat pangaruh positip tina pangobatan."

  14.   alisson cenahna

    Halo, kuring yuswa 16 taun. Kuring nyungkeun punten kirimkeun ka kuring sadaya inpormasi anu mungkin ngeunaan pangobatan anu tiasa ngabantosan kuring. Abdi ngagaduhan leusemia limfatik akut. Abdi ngaraos parah pisan bantosan kuring hoyong hirup. Kirimkeun inpormasi gancang-gancang
    hatur nuhun.

  15.   kunyuk cenahna

    Leres Gusti anu nyarioskeun Francisca, kuring terang yén kahoyong Gusti sareng kahoyong kami henteu sami. tapi upami kersa Gusti sampurna. Hapunten upami kuring katingali ekstremis, sanés kasus kuring, hapunten kesan kuring masihan anjeun. Nya, upami kuring nyebatkeun yén iman penting pisan sareng upami aya sababaraha jinis Leukemia sareng masing-masing perlakuan. Sareng leres ogé yén urang sadayana réaksi béda sareng anu sanés urang béda. tapi Iman hiji sareng éta anu ngamungkinkeun urang hirup tenang sareng aman yén naon waé anu kajantenan, kersa Gusti sampurna. sareng henteu sir henteu leres yén anu maot éta kusabab kuring ngado'a kirang henteu sir kuring henteu nyarios éta. lamun kuring bébéja aranjeunna aranjeunna kedah

    inuman seueur cai sahenteuna 3 liter sapoé diluareun anu dicandak tuang.

    sagala rupa anu aranjeunna tuang kedah asak.

    hindarkeun tuang strawberry, mangrupikeun pepelakan anu ngarayap

    meakeun soursop anu mangrupakeun buah anu saé pisan dina kasus kanker

  16.   kunyuk cenahna

    Dear Alison, mimitina tong sieun, anjeun budak awéwé ngora sareng hayu atuh béjakeun yén lamun anjeun ngalakukeun bagian anjeun, sadayana bakal lancar, ngan ukur usaha, wani pisan, percanten ka Gusti, sareng kuring yakin yén anjeun kulawarga bakal aya sareng anjeun salami prosés. diidinkeun ka rumah sakit sabab pangobatan dirawat ku dokter spesialis dina hal ieu ahli hématologi, kumaha upami anjeun tiasa ngalakukeun salami periode ieu nyaéta ngurus paling seueur tuangeun anu anjeun tuang, sateuacan pangobatan yén dokter maréntahkeun (kémoterapi) anjeun kedah tuang tuangeun beusi beusi di ditu urang ngagaduhan sayuran, gelas sapi anu saé pisan anjeun ogé tiasa meakeun kaldu japati. pastina dokter bakal masihan anjeun vitamin V sapertos asam folat thiamine jsb.

  17.   KUKUNG cenahna

    Dina momen ieu, lanceuk kuring anu dirawat di XALAPA, VERACRUZ parantos sahandapeun 1 sasih dina perlakuan, kuring sedih pisan, kusabab anjeunna ngan ukur 12 taun, sareng ngan ukur bapak sareng indung kuring di payun, kuring henteu kantos. KANGGO ANJEUN DINA Hareupeun Karya Kuring, sareng kuring nyobian ngirimkeun anjeun naon anu kuring tiasa ngahontal supados aranjeunna tiasa tuang sareng bobo.
    HATUR NUHUN, BIAYAAN HOPISTALISASI SANGING DITUTUP KU JAMINAN, Anu TEU NYAHO.
    Kami miskin sareng hina, urang datang ti kulawarga kulawarga, sareng teu pernah nampilkeun ka urang kana jenis panyawat ieu.
    Kuring ngan ukur Ménta ALLAH Pikeun maksa kuring pikeun terus ngadukung aranjeunna.

  18.   Gisela cenahna

    Ayah kuring didiagnosis menderita Meloid Leukemina akut kamari, anjeunna yuswa 63 taun sareng parantos kaleungitan beurat, ieu lemes tapi ku seueur dorongan, dok ngan ukur nyarios pangobatan x transfusi getih, sabab anjeunna fibroma dina paru-paru ( heuras paru-paru) kusabab alesan éta sareng kusabab umur teu tiasa aya kémoterapi, kuring henteu hoyong anjeunna sangsara, kuring parantos positip pisan, tapi kuring hoyong terang naha anjeunna tiasa hirup mangtaun-taun sapertos kieu, upami anjeunna Ati-ati? Kuring henteu hoyong anjeunna sangsara, abdi hoyong terang upami nyeri naha bapak kuring kuat?

    1.    Laboisselch., cenahna

      Hei sayangku, kuring ngan ukur ngadesek anjeun pikeun gaduh seueur motivasi sareng teras-terasan sareng jalmi sepuh anjeun, surga kuring, kusabab ieu mangrupikeun panyakit, goréng tapi iman yén ALLAH hébat, salam.

  19.   cahayana cenahna

    Halo kamari 30/07/2010 adi kuring ipar didiagnosa kaserang leukemia .. kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeunna .. salain ti iman ka allah sareng parawan !!!

  20.   Juan Luis Marrero Arzola cenahna

    Kuring hatur ka sadayana anu parantos nyebarkeun pangalaman anu aya hubunganana sareng subjek LEUKEMIA, 24 jam ka pengker kuring didiagnosa kaserang leukemia limfobastik akut, kuring ngarasa hariwang pisan tangtosna tapi dina waktos anu sami tenang. Kuring parantos seueur maca perkawis panyakit kusabab penting pikeun terang naon anu bakal urang nyanghareupan, kuring masih henteu ngagaduhan pangalaman kanggo dibagikeun sabab numutkeun ka dokter anu ningali kasus kuring éta pisan atipis, kusabab kuring henteu nampilkeun gejala, ngan ukur nyeri dina kadua kandang tulang rusuk kusabab tulang rusuk Ampir spontan sareng nyeri punggung low.
    Salian diét, anu penting, urang kedah nampi panyakit urang sareng nyobaan hoyong hirup babarengan sareng urang, seueur anu parantos cageur, anu sanés henteu, tapi urang ulah kaleungitan harepan.
    Hayu urang silih jaga, panyakit teu aya bedana antara jalma anu seueur artos sareng anu teu gaduh nanaon, hayu urang lirénkeun kareueus hoyong mésér sadayana, aya hal-hal anu henteu dijual.
    Wilujeng ka sadayana sareng mugia ALLAH diberkahi urang sadayana sami.

  21.   Gustavo cenahna

    Abdi peryogi bantosan kabogoh anu kaserang panyakit ieu sareng kuring henteu hoyong kaleungitan, tiasa anjeun ngabantosan kuring bakal hatur nuhun pisan, Gusti berkah pikeun dukungan anjeun masihan

    1.    Laboisselch., cenahna

      Animo gustavo kabogoh kuring ogé ngagaduhan panyakit ieu sareng dina kanyataanna kuring bakal masihan jabatan kuring pikeun anjeunna. tapi wani jeung iman salam babaturan kuring.

  22.   miteko cenahna

    Sacara pribadi, sajaba ti terapi kemo sareng tuangeun pikeun panyakit ieu, kalayan asma ALLAH, iman ka Gusti ngagaduhan nilai langkung seueur tibatan sagala hal.

  23.   miteko cenahna

    sacara pribadi, salian ti terapi kemo sareng tuangeun pikeun panyakit ieu, kalayan asma ALLAH GEUS LEBIH NILAI, IMAN KA TUHAN DI Luhur KABEH

  24.   Hugo cenahna

    Abdi ngagaduhan kapercayaan ka Gusti-kakuatan-nyiptakeun langit sareng bumi
    TEU AYA FAIRI ANJEUN DI HADAPEUN ATAWA AYA NU HAYANG MATI, SANGKA PATI DEUI NGALASAKEUNNA. Pikeun sadayana jalma anu aya
    SAKIT Kudu BOGA IMAN KA TUHAN SANGGURNA hirup. PERCAYA lain nanaon di
    YESUS KRISTUS ANJEUNG NU NGALAMKEUN MATI JEUNG DOMBA (LAZARO) SATAPAS TIGA
    HARI MATI JEUNG KEMBALI KA HIRUP!

  25.   HUMBERTO MENDEZ SANCHEZ cenahna

    HELLO SUSU PISAN SADULUR SADAYANA LALAKI SITUASI INI KITU KUDU BAYI KAMI ANU TANSOLO TUA 2 TAUN JEUNG DIAGNOSI AIR LYMPHOBLASTIK LEUKEMIA .. Anjeunna parantos ngagentos sasasih sareng sakedik dina OSIS khususna. SUSUS NANGTU Wartos ieu tapi hiji deui nalika DOC naroskeun ka kuring tempat budak kuring kusabab éta rendah pisan aranjeunna kéngingkeun rahmat ka gusti allah sareng percaya éta henteu gampang sabab anak anu atos pikaresepeun sareng anjeunna mangrupikeun jinis getih anu sesah pikeun mendakan Tapi jalma-jalma ngadukung kuring seueur teuing (ngahargaan) hatur nuhun ka sadayana anu ngabantosan abdi ... KANGGO SAKOLA JEUNG BAYI SAYA DATANG DATANG DIDIEU DINA KAMI DITARÉKKEUN KA ANJEUN ANU AYA ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN BISA MUNCUR GUGUR KU REKSI KIMIA anu Masihan anjeunna tapi anjeunna kuat pisan unggal dinten anjeunna naék sareng waktos kanggo hirup sareng ningali upami (JOJO) JAJAJJAJAA AAH SPARTACUS KUMAHA CARA NANGGALNA TEU TEU NYAHO JEUNG KITU Ménta TUHAN Pikeun Kuring Ninggalkeun Pikeun Nikmati Unggal dinten ku samping anjeun ulah disiskusi yén Gusti terang naha aya hal-hal sareng kuring ogé ngarepkeun ieu dina rencana na yén murangkalih abdi cageur ... DOC ngan ukur ngarobih bitis, tong ngahakan naon waé éta ngandung bahan kimia anu pohara ngabahayakeun. Sareng upami aranjeunna tiasa nyandak seueur Jinis GRAPE, Wortel, BETABEL, BROCOLI JEUNG MAKAN PISI PISAN PISAN Pikeun PLATELET AAH YERBIT NU SANG DITANGKIT DARAH KRISTUS KUDU DIPIKASKEUN PISAN JEUNG KA CAI NGARANGNA. AIR AYA WAKTU ..... ALUS SABAB JEUNG KAPERIGUANAN TEU NGALANGKUS JEUNG SABUKU SABARUATNYA BADAN NYAETA BEDA Tapi tong kaleungitan IMAN tina agama anu anjeun ......

  26.   Yesus cenahna

    halo nami abdi yesus sareng abdi hoyong ngabagi hal ngeunaan naon anu dicarioskeun ku yolmery sareng fracisca; Yolmery gaduh jawaban anu leres, ngan KRISTUS anu ngahirupkeun sareng upami kersa na nyaéta kuring maot, naon anu langkung saé sabab maot anu unggul nalika urang maot dina KRISTUS, kuring parantos ngalaman leukemia limfobastik akut salami tilu taun sareng kuring masihan kamuliaan sareng kahormatan ka anu Lord of Lords Sing saha anu nami luhur sadaya nami YESUS NAZARETH Kuring hirup pikeun anjeunna sareng kuring bakal maot pikeun anjeunna sabab pikeun kuring hirup nyaéta KRISTUS sareng paeh mangrupikeun kauntungan janten henteu masalah naon anu kajantenan, wasiat na parantos dilakonan

  27.   MINI VILLEGAZ cenahna

    Halo, wilujeng siang, abdi peryogi bantosan atanapi mujijat upami tiasa, kabogoh abdi SADayana leusemia, hiji-hijina anu ngabagi sumsum tulang nyaéta mertua kuring kx asares del takdir kaleungitan hirupna sataun katukang, kuring terang Gusti kalintang ageung sareng badé Ngadukung kami xk Abdi hoyong ngabantosan malaikat alit kuring sareng anu x cinta k Abdi rumaos x yén kuring nempatan k batur m ngajelaskeun éta tiasa dilakukeun sareng kumaha ngabantosan

  28.   Sandra cenahna

    Nami abdi Sandra 6 bulan ka pengker kuring didiagnosa kaserang leukemia meloid akut. Abdi perawat sareng ngantep kuring nyarios yén éta mangrupikeun hal anu nyeri pisan tapi Gusti masihan kuring kakuatan anu dipikabutuh sareng wasiat pikeun hirup pikeun putra abdi, alhamdulillah kuring ngagaduhan ngalangkunganana ayeuna kuring nuju rémisi, kuring henteu terang nyerah hirup téh gelut

    1.    Timoteus Querevalu Eca cenahna

       Halo Sandra, kuring nyambut anjeun sareng dina waktos anu sasarengan kuring ngucapkeun salamet pikeun iman sareng kaputusan anjeun pikeun merjuangkeun Leukemia, kuring ngagaduhan 50 dinten anu kuring aya dina tugas anu sami pikeun putri kuring umur 9 taun, aranjeunna parantos Nyiapkeun perlakuan na via Chemotherapies Éta parantos saé, ayeuna anjeunna ngagaduhan rawat rawat rawat, kami hoyong terang naon anu diét anu paling pas, putri abdi henteu gaduh seueur napsu sareng kami prihatin ngeunaan masalah ieu, upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring ngahargaan ieu.

  29.   nathaly cenahna

    Halo, kuring yuswa 15 taun, indung kuring pupus kusabab leusemia dina 12 Maret taun ieu. Kaleresan saprak anjeunna didiagnosa kaserang panyakit ieu, anjeunna ngan ukur ngagaduhan kemo tapi anu nyababkeun anjeunna gering teras anjeunna pupus

  30.   malaikat cenahna

    Halo, abdi pamajikan saurang lalaki anu parantos ngalaman leukemia salami 11 taun, tapi taun ieu upami kuring kedah nyarios yén anjeunna ngalaman sakedik parah, kami di rumah sakit langkung seueur waktos di bumi, tapi hé, anu paling penting hal ieu urang gaduh seueur iman, seueur iman ka PANGERAN urang YESUS KRISTUS, urang loba ngadoa sareng urang ngahaturkeun nuhun ka anjeunna, hatur nuhun pisan pikeun k sanajan anjeunna ngaraos parah, urang hatur nuhun ka anjeunna kami masih sasarengan ngahaturkeun nuhun ka anjeunna, (Kusabab anjeunna henteu ninggalkeun K anu milari anjeunna) 1º de juan 4,15_ Lucas8,40, 55) kalayan ieu kuring ngan ukur hoyong masihan pangharepan ka jalma-jalma sapertos kuring sapertos kami dina kaayaan anu sami, sareng k sumanget pisan, sanaos kuring lepat, anu penting, k sanaos kami lepat, ALLAH urang ngadangukeun puji urang, sareng doa kami, sareng NAHA GUSTI ANJEUN CINTA ,,. Kuring ngan ukur terang yén upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, dina masalah éta, nutrisi pikeun salaki kuring, anjeunna kaleungitan seueur beurat, hatur nuhun pisan sateuacanna, sareng kuring ngadorong anjeun,)

  31.   MUNGKIT cenahna

    Aranjeunna mendakan yén putra kuring ngan 9 bulan lami parantos leukemia akut ieu parantos 4 sasih saurna dewa anu éndah saatos waktos anu panjang di usian ayeuna kuring ningali kamungkinan nyandak anjeunna balik ka imah kuring sareng ngantosan tarjamahanana JEUNG KASIH HAMPURA NYIEUN NYA ALLOH ANJEUN BATUR JEUNG KAKENTAAN ANU JEUNG AING NYAHO

  32.   aaron FG cenahna

    Hormat sadayana, sobat dalit kuring kaserang panyakit damn ieu, kuring teras-terasan ningali anjeunna sangsara ceurik sareng ngawartosan yén anjeunna parantos dipasihan waktos lami pikeun hirup, anu leres-leres ngaganggu kuring, kaleresan kuring henteu tiasa deui tahan éta, kuring hoyong pisan ngabantosan anjeunna supados anjeunna sok nambihan kuring sok reso kuring gaduh seueur iman ka ALLAH Mugi doa abdi didangukeun sareng abdi tiasa cageur 🙂

  33.   Marcos cenahna

    Abdi resep kuring hoyong inpormasi lengkep ………

  34.   agg cenahna

    Ninggalkeun koméntar Gusti, émut yén aya sababaraha agama anu henteu nyembah anjeunna, atanapi anu henteu percanten ka anjeunna, ngahargaan agama-agama sanés. Gusti Allah saé, leres, kuring hormat ka agamana, tapi éta sanés ubar kanker, upami anjeun hoyong tamba kanker tuang Tomat sareng Bawang Putih dicincang, éta mangrupikeun sobat anu hadé pikeun jalma anu kaserang kanker, soursop, anggur , wortel, éta jenis kadaharan alami.

  35.   Daisy cenahna

    JUAN LUIS MARRERO: koméntar anjeun ngajantenkeun kuring raos pisan, kuring dideteksi Acute Myeloid Leukemia sataun katukang, kuring dirawat di rumah sakit salami 60 dinten sareng saatos aranjeunna ngendalikeun panyakit kuring, kuring ngarasa yén kuring dilahirkeun deui, kusabab ubar kemoterapi rambut kuring murag sareng kuring turun beurat tapi kuring langsung cageur, aranjeunna nyarankeun jus Noni pisan, sareng sababaraha bulan kuring katingali sapertos tadi .... atanapi langkung saé ... ku visi kahirupan anu énggal .... Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna masihan kuring béja anu goréng yén réukemia balik deui kana awak kuring ... tapi ku karugian anu ayeuna janten imun pikeun kimios sabab tibatan ngiranganana, éta beuki nambahan ... anu ngadororakeun pisan kuring. .. nyatana IMAN mangrupikeun hal anu paling penting, ngan Gusti anu tiasa nyageurkeun urang sareng hiji-hijina hal anu urang tinggalkeun nyaéta naroskeun seueur kajadian éta ... saatos kuring ngarasa "cageur" ​​kuring henteu hariwang pisan ngeunaan kuring diét atanapi anu sapertos kitu ... sareng dinten ayeuna ... Dugi ka dinten ayeuna ... kuring resep asup Internét pikeun nalungtik éta ... sareng kuring resep mendakan jinis halaman ieu dimana aranjeunna ngabagi sadayana ... punten .. . sadayana anu ngagaduhan inpormasi ngeunaan diét atanapi hal-hal anu ngabantosan ulah ragu-ragu nyeratna .... ALLAH BERKASAH KA SADAYANA.

  36.   Paul quintana cenahna

    Halo babaturan atanapi karesep, kuring peryogi pisan bantosan pikeun jalma anu kuring pisan dipikacinta sareng nembé ngalaman masalah: getih ngalir ngan ku nangis, awakna jadi bruised sareng irungna getihan, anjeunna ogé nyeri dina dada sareng sirahna sareng ti waktos kana waktos ti waktos ka waktos anjeunna malah miceun getih ngawartosan punten kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun

  37.   Paul quintana cenahna

    Halo babaturan, ni'mat, kuring peryogi pisan bantosan pikeun jalma anu kuring pisan dipikacinta sareng ngan saukur gaduh masalah: getih ngalir ngan ukur ceurik, awakna jadi bruised sareng irungna getihan, anjeunna ogé nyeri dina dada sareng sirah sareng Ti waktos kana waktos, anjeunna malah miceun getih, ngawartosan punten, kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?

  38.   Maria cenahna

    Abdi yuswa 15 taun sareng nembé sobat dalit kanggo kuring maot ku leukemia ... anjeun henteu terang sabaraha kuring nangis nyalira sareng seueur réréncangan abdi sareng réréncangan saumur hirupna, utamina sobat dalitna musnah, kami hoyong pisan anjeunna , urang ngadoa ka Gusti pikeun nyalametkeun anjeunna tapi Jelas yén anjeunna henteu ngupingkeun kami ... urang bakal sono pisan ka anjeunna. Mudah-mudahan ieu saé, ngan ukur panglipur kami nyaéta anjeunna moal sangsara deui sareng yén ayeuna anjeunna bakal ngajagi urang sareng aya di sisi Gusti. Anjeunna malaikat urang. Anjeunna jalma anu alus, asih, babaturan babaturanana ... anjeunna hoyong pisan hirup ... anjeunna berjuang pisan pikeun aya di dunya ieu sareng kami tapi anjeunna henteu tiasa ... Hapunten upami kuring bosen anjeun ku koméntar kuring tapi kuring kedah ngaleungitkeun dimana-mana ...

  39.   Rafael Reyna cenahna

    Halo, kuring ngan ukur tiasa nyarios yén kuring hoyong ngabantosan jalma anu kuring resep teuing ………… Mugi anjeun tiasa ngirim kuring inpormasi sabisa-bisa (diét, pepelakan, sadayana mangga) sabab éta penting pisan, kuring bakal hatur nuhun pisan.

  40.   Maria cenahna

    Pikeun mimitian, kuring bakal nyaritakeun yén jalma anu anjeun cinta pisan Rafael Reyna untung pisan kusabab dina panyakit ieu dukungan babaturan, pasangan sareng kulawarga penting pisan. Sapertos anjeun, kuring henteu terang pisan ngeunaan diét ngeunaan panyakit ieu, tapi anu kuring terang éta sobat urang pisan bersyukur yén kami aya ngadukung anjeunna, lakukeun hal anu sami, ngadukung anjeunna sareng nunjukkeun anjeunna kumaha anjeun bogoh ka anjeunna dina hal ieu waktos. Percanten ka kuring, anjeunna peryogi anjeun langkung ti kantos, kuring nyaritakeun ti pangalaman. Panyakit ieu mangrupikeun hal anu teu tiasa dipikahoyong bahkan jalma anu paling kejem sareng jahat di dunya. Hese pisan khususna ku terapi kemo. Jalma anu nampi jenis pangobatan ieu tiasa sedih, ambek, masing-masing gaduh cara pikeun nyandak hal, hal anu paling anjeun tiasa lakukeun nyaéta nunjukkeun diri positip sareng ngajantenkeun aranjeunna seuri. Langkung ti naon waé pikeun ngajantenkeun sanaos henteu gampang Untung sareng kuring ngaharepkeun kalayan sepenuh haté yén jalma ieu payun

  41.   inten hideung cenahna

    Kuring ngadorong sadaya anu gering, iman ngalih wates, kuring mariksa éta pribadi, henteu paduli agama, yén anjeun dewa anjeun, bakal ngadangukeun anjeun sareng ngabantosan anjeun, do'a henteu nyandak seueur waktos, sabar anjeun bakal hatur nuhun tanpa wates sareng Gusti ogé ngan saukur pikeun kanyataan hariwang ngeunaan anu gering sareng émut ka Gusti sanés naon agama anjeun, kuring ngadorong seueur kawani sareng seueur iman ku sadayana haté pikeun sadaya jalma anu gering di dunya solat sanés langkung kuat !! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  42.   kunyuk cenahna

    Héi sadayana, ogé di dieu kuring pikeun ngadorong anjeun, pikeun Gusti moal aya anu mustahil upami anjeun tiasa percanten, ampir dua taun ti saprak diagnosis, sareng kuring tiasa ngalaman hal-hal anu saé dina kahirupan kuring, kuring henteu kunanaon! alhamdulillah pikeun unggal dinten anu dipasihkeun ku kuring! Kuring ngadorong anjeun pikeun terus bajoang, entong nyerah,

    1.    Yoss Mahecha cenahna

      halo anyar-anyar ieu kuring mendakan panyakit ieu, kumaha anjeun tiasa ngabantosan nyingkahan sareng cageur tina ieu. Salam

  43.   Luis cenahna

    HATUR NUHUN ayeuna kuring terang naon anu abdi tiasa laksanakeun pikeun ngarawat panyakit ieu. GRACIS

  44.   Mauricio cenahna

    Kuring parantos diwartosan yén konsumsi limpa saé pisan pikeun merangan leukemia kusabab kandungan zat beusi anu tinggi sahingga nambahan jumlah trombosit. Abdi hoyong terang naha ieu leres atanapi henteu.

  45.   Jun cenahna

    Héi sadayana, bapak kuring dirumuskeun dasatinib, ubar anu tacan dibéré sél getih bodas.

  46.   edgarin19781 cenahna

    Hai, abdi Edgar ti Uruapan Mich. Sareng sakedik kuring terang ngeunaan murangkalih leukemia anu yuswa 6 taun, aranjeunna kulawarga anu miskin pisan sareng murangkalihna kedah ngalaman kemo 3 kali atanapi sapertos minggu x dugi ka Guadalajara upami aya anu terang anu ngabantosan anjeunna atanapi jalmi janten serius wartoskeun ka kuring supados kuring tiasa ngintunkeun ka anjeunna, hatur nuhun edgarin19781@hotmail.com

  47.   Paola cenahna

    Abdi yuswa 11 taun sareng kabogoh kuring ogé tapi kuring terang yén kabogoh kuring kaserang leukemia tapi pikeun sia di dunya kuring bakal ninggalkeun anjeunna sareng kuring henteu hoyong aya anu goréng kajantenan anjeunna abdi bogoh teuing anjeunna anjeunna super cull Abdi bogoh anjeun Sheldo anjeunna kaserang leukemia sareng kuring gaduh diabetes

  48.   Ashley cenahna

    Halo, abdi hoyong terang kumaha nyegah leukemia, naon anu kuring tiasa tuang kanggo ieu?

  49.   lacolo_na05 cenahna

    Halo, kuring hoyong naroskeun naon terapi anu tiasa urang laksanakeun pikeun nini kuring. Anjeunna dideteksi leukemia akut sareng kuring kedah terang naha aya solusi atanapi sababaraha jinis ubar anu tiasa ngabantosan anjeunna….

  50.   jubah keusik cenahna

    Punten kuring gaduh sél getih bodas anu tinggi, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  51.   Andrés cenahna

    Tina jiwa kuring kuring ngintun anjeun ka sadaya pasién anu kaserang leukemia atanapi panyakit gaya anu sanés sareng anjeun anu ngagaduhan jalmi gering anu anjeun leres-leres bogoh, tong ngantepkeun nyalira iraha waé, sora pangalaman nyarios ka anjeun kusabab jalma anu dipikacinta maot. tina leukemia sareng hiji dinten ayeuna langkung ti sataun saterasna kuring kaduhung henteu tiasa langkung sareng anjeunna

  52.   Kika cenahna

    Abdi hoyong terang upami MACA, GINSENG, TAURINE, OMEGA 3, Ngalayanan Ngurangan Tumuwuhna Sél kanker dina kasus ieu LUCEMIA sanés LEUKEMIA. HATUR NUHUN.

  53.   Grace Gutierrez cenahna

    Héi sadayana, kuring sabar pikeun CLL (leukemia limfositik kronis, saatos nampi kémoterapi salami 6 sasih, kuring nganjang mingguan tanpa gagal temazcal, ieu mangrupikeun pangobatan hyperthermic, kuring ogé nguatkeun awak kuring kalayan nutrisi ieu anu diperhatoskeun: GERMANIO, SELENIUM JEUNG VITAMIN E, salian ti OMEGA 3, TRE-EN-EN JEUNG LIUHPOTROPIC ADJUNT, kuring nyandak kapsul tablet leutik unggal dinten ,,, Kuring ogé parantos nyandak MMS salami sataun satengah ,,,, ,,, ti waktos ka waktos Aranjeunna nerapkeun kémo dua satengah taun parantos kalangkung sareng kuring raos sampurna .. salam sareng Gusti mberkahi anjeun

    1.    José cenahna

      Halo Gratian,

      Kuring gaduh jinis Leukemia anu sami anu anjeun sebatkeun. Dina waktos ieu kuring teu aya perlakuan, kuring didiagnosa langkung ti dua taun ka pengker. Ahli hématologi anu nganjang ka kuring pikir éta henteu diperyogikeun. Abdi gaduh nyeri beuheung sareng dada. Kuring parantos ningali yén anjeun parantos nyandak MMS sareng kuring hoyong terang kumaha kaayaan anjeun. Salami tilu bulan kuring ogé parantos nyandak lima dosis unggal dinten MMS tapi kuring henteu yakin éta épéktip. Nuhun kana perhatosanana

      1.    Eduardo cenahna

        Daun kelor ngagaduhan seueur sipat sareng protéin anu ngabantosan sistim imun.

  54.   Edwin cenahna

    Halo, kuring umur 24 taun sareng tujuh taun ka pengker kuring didiagnosa kaserang leukemia myeloid kronis, kaleresan henteu saé mimitina ti saprak kuring ngora pisan. Hiji-hijina hal anu kuring tiasa carioskeun tina pangalaman kuring nyaéta yén unggal jalma kedah nyiptakeun jalan nyalira ku "ramo tina dahi" sareng teras-terasan nuturkeun naon anu dibéjakeun ku dokter, panyakit ieu nyerang anjeun pisan dina sumanget jadi lamun nalika datang ka aranjeunna kambuh ulah hariwang sareng mimiti ngalakukeun naon ... naon ... sareng milari diajar, damel; Salawasna tetep babarengan sareng jalma anu anjeun pikacinta, upami anjeun ngabantah, nyungkeun hapunten sareng henteu ngasingkeun diri, pendak sareng jalma anu positip, bahagia sareng anu masihan anjeun maju.
    Kuring miharep koméntar kuring aya gunana pikeun anjeun.
    Wasalam

  55.   sonia cenahna

    Halo, salaki kuring didiagnosa kaserang leukemia sél buluan, kuring kedah terang naon katuangan anu ngabantosan awakna kusabab sél getih bodasna rendah sareng sungsum tulang ngahasilkeun saeutik pisan trombosit .. Kuring ngantosan koméntar anjeun, hatur nuhun .. Sonia

    1.    doris L. beltrami cenahna

      Halo sonia, kuring ngan ukur ningali koméntar anjeun, kuring hoyong masihan anjeun sababaraha saran, pikeun kaséhatan salaki anjeun, didieu tel kuring. 571-282-1837, kuring cicing di nagara 0hio, AS.

      1.    GUILLERMO OFFRACIO cenahna

        Naon diet anu pangsaéna pikeun pasién anu leukemia sél buluan

  56.   Juli cenahna

    Halo, sahabat kuring gaduh leusemia tapi hiji-hijina hal anu kuring ucapkeun ka anjeunna sareng kuring nyarios ka anjeun saatos Gusti nyaéta perawatan sareng tuang tapi ngan bédana nyaéta percanten ka Gusti Yesus Kristus anu hirup, anu tiasa ngalakukeun sadayana, iman ka anjeunna sareng mendakan ngalangkungan kecapna doktrin anu leres sareng mendakan yén maot atanapi hirup di Kristus mangrupikeun hal anu paling éndah anu tiasa kajantenan pikeun jalma, dunya anu sakedap nyaéta ujian pikeun lawang ka karajaanna anu mangrupikeun kahirupan anu sajati leres anu ku Kami ngan ukur ngaliwat sareng sadayana samentawis sareng diinjeum

  57.   Julio cenahna

    Soursop 100 kali langkung kuat pikeun maéhan kanker tibatan kémoterapi
    Soursop mangrupikeun tangkal evergreen kembangan anu asalna ti daérah tropis di dunya. Éta ogé ngandung buah anu panjang, héjo bijil anu maéhan kanker sareng dugi ka 10.000 kali langkung épéktip tibatan ubar kémoterapi anu kuat, sadayana tanpa épék pikasebeleun sareng henteu ngarusak sél séhat.

    Ekstrak tina buah tina tangkal Annona muricata sacara selektif ngahambat tumuhna sél kanker kanker payudara.
    Numutkeun kana panilitian kanker Inggris, Annona muricata mangrupikeun bahan aktif dina ubar hérbal anu dipasarkeun dina nami mérek Triamazon. Lisénsi pikeun produk ieu di Inggris henteu acan katampi kusabab pangaruh kuratifna ageung dina awak sareng kamungkinan kaleungitan manpaat farmasi pikeun bersaing ngalawan kanker.
    Tangkal ieu pondok sareng disebat graviola di Brazil, soursop dina basa Spanyol sareng ngagaduhan nami boring "soursop" dina basa Inggris. Buahna ageung pisan sareng sub-asam bodas sareng pulp amis didahar ku panangan, atanapi langkung umum, dianggo ngadamel inuman buah sareng sorbét.
    Salaku tambahan pikeun ubar kanker, graviola mangrupikeun agén antimikrobial spéktrum lega pikeun inféksi baktéri sareng jamur, épéktip ngalawan parasit internal sareng cacing, nurunkeun tekanan darah tinggi, sareng dianggo pikeun déprési, gangguan setrés sareng saraf.
    Di leuweung hujan Amazon anu jero, tangkal ieu tumbuh liar sareng sacara harfiah tiasa ngarobihkeun naon anu anjeun, dokter, sareng sakumna dunya mikirkeun pangobatan kanker sareng kasempetan anjeun salamet.
    Panilitian nunjukkeun yén ku ekstrak tina tangkal ajaib ieu ayeuna tiasa dimungkinkeun pikeun:
    * Nyerang kanker sacara aman sareng épéktip kalayan pangobatan alami anu henteu nyababkeun seueul rongkah, kaleungitan beurat, sareng rambut rontok
    * Ngajaga sistim imun anjeun sareng hindarkeun inféksi anu ngabahayakeun
    * Ngarasa langkung kuat sareng langkung séhat salami perawatan
    * Ningkatkeun énergi anjeun sareng ningkatkeun pandangan anjeun kana kahirupan
    Sumber inpormasi ieu sami-sami ngesankeun: Éta asalna ti salah sahiji pabrik ubar panggedéna di Amérika, buahna parantos diuji dina langkung ti 20 tés laboratorium anu dilakukeun ti saprak taun 1970an. Naon tés anu diungkabkeun sanés pikeun pikiran bobo anu pondok ... Ekstrak tina tangkal nunjukkeun yén:
    * Épéktip nyerang sareng maéhan sél ganas dina 12 jinis kanker, kalebet titik, payudara, prostat, paru-paru, sareng kanker pankreas.
    * Sanyawa tina tangkal naék dugi ka 10.000 kali langkung ampuh dina ngalambatkeun kamekaran sél kanker tibatan adriamycin, ubar kemoterapiutika anu biasa dianggo
    * Sareng anu sanésna, henteu sapertos kémoterapi, sanyawa anu sasari tina tangkal Graviola sacara selektif moro sareng ngan maéhan sél kanker. Éta henteu ngarugikeun sél séhat!
    Sipat anti kanker anu endah tina tangkal Graviola parantos ditalungtik sacara éksténsif - naha anjeun henteu kantos nguping ngeunaan hal éta?
    Industri médis ngamimitian milarian panyawat kanker sareng panilitianna fokus kana Graviola, tangkal penyembuhan legendaris ti leuweung hujan Amazon.
    Tétéla perusahaan ubar parantos nyéépkeun ampir tujuh taun nyobian nyintésis dua bahan anti kanker anu paling kuat tina tangkal Graviola. Upami aranjeunna tiasa ngasingkeun sareng ngahasilkeun salinan jieunan tina naon anu dilakukeun ku Graviola anu kuat, aranjeunna bakal tiasa patén éta sareng engké ngasilkeun artos. Aslina ngan saukur teu bisa dihasilkeun. Henteu aya jalan perusahaan tiasa ngajagi kauntunganana, bahkan ngulang jutaan anu dihasilkeun dina panilitian.
    Nalika impian tina kauntungan ageung ngejat, pengujian Graviola lirén. Goréngna ogé, perusahaan ngempelkeun sadayana proyék sareng milih henteu nyebarkeun hasil panilitianana!
    Dimana anjeun tiasa mendakanana?
    Sedengkeun pikeun buah, anjeun tiasa mendakanana di sababaraha toko bahan kadaharan sareng kadaharan di daérah anjeun. Aya sababaraha jinis pabrik jus soursop, pamasok, sareng distributor di panjuru dunya. Ati-ati upami anjeun badé mésér éta ti perusahaan mana waé kecuali upami anjeun parantos nalungtik reputasi sareng metode ékstraksi aranjeunna.
    Tarjamahan: gugah anyar
    Sumber: pencegahan panyakit

  58.   Andréé cenahna

    Halo babaturan, salaki kuring didiagnosis ku leukemia limfatik kronis tilu bulan ka pengker, dina prinsipna dokter nyarios yén anjeunna tiasa hirup dugi ka 20 taun, yén jinis leukemia ieu lambat pisan berkembang. Dina Januari anjeunna ngagaduhan inféksi dina hiji panon, ngageter, muriang dugi ka 40,5, kasurupan, nyeri, panginten bakal ngaleungit ... Gusti ngabantosan urang sareng urang kaluar tina éta. Kuring nyobian diajar sakedik sareng ngartos masalahna, tapi éta rumit, janten kuring Abdi badé ngajelaskeun: kabéh sayuran, kacang-kacangan sareng lauk na saé. aya anu ngabantosan langkung seueur tibatan anu sanésna: kangkung, brokoli, tomat, wortel, bit, bawang bodas, bawang, cikijang, lentil, lauk tina sagala rupa. penting pisan: hindarkeun sadayana kaléng, éta ngabahayakeun. henteu kedah tuang henteu digoréng, teu aya gula bodas, tipung bodas, susu, teu alkohol, teu setrés. Kami gaduh infus tutuwuhan anu diinum tilu kali sapoé, sareng bit, wortel sareng jus apel dua kali sapoé, sareng ku kapsul pepelakan graviola. resto, tuang séhat, maén olahraga sareng iman. hiji ciuman sareng kuat!

  59.   Andréé cenahna

    A, abdi hilap, teu aya daging beureum.

    1.    Albert Bodas. cenahna

      Naha Google dina Activated Sodium Chlorite (MMS) atanapi ubar Rama Rago (Brazil Fray). Duanana duanana saé pisan, kuring ngagaduhan leukemia myelitik proliferatif kronis.

  60.   Leon cenahna

    Halo 3 dinten kamari kuring nampi berita yén kuring gaduh leukemia hese pisan pikeun ngolah sagala rupa kuring umur 28 taun kuring cicing di USA Chicago Kolot kuring henteu sareng kuring ngan hiji sadérék anu hésé pisan sadayana ieu kuring hoyong tiasa nyarios sareng batur pikeun milarian kelompok Apollo nomer kuring 414 202 42 12 rahmat

    1.    Ceking cenahna

      Halo Leon, saminggu ka pengker aranjeunna ngawartosan yén kuring gaduh Leukemia Kronis Nemen, saleresna kuring masih teu kahudangkeun tina impian ieu tapi kuring terang yén éta mangrupikeun kanyataan Kuring umurna 31 taun kuring henteu ngaraos parah tapi numutkeun naon kami parantos tiasa nalungtik éta penting pisan anjeun disarankeun tuang Muhun, sareng langkung ti éta anjeun leres-leres hoyong maju, éta sesah, éta henteu gampang, kuring terang, tapi iman yén sadayana bakal saé. Kuring miharep éta pisan gumantung kana kahoyong sareng dorongan urang pikeun kaluar tina panyakit ieu tuang seueur wortel, bawang bodas, bawang sareng seueur cai, ulah pingsan, kuat, wani, sareng maju.

      1.    Leon cenahna

        Halo ceking di awal janten impian mangrupikeun kanyataan dina kasus kuring kuring parantos nyéépkeun ampir sabulan sareng terapi kemo sél getih bodas abdi bakal turun, sadayana saé ogé lancar. Kadang-kadang kuring ngaraos aranjeunna ngabunuh kuring dina kahirupan Kuring nyobian positip pikeun maju x Abdi hoyong hirup ayeuna kuring resep unggal waktos sareng jalma-jalma anu dipikacinta damel kuring neraskeun kahirupan normal kuring pikir éta teuing mimiti pikeun ngasimilasikeun sadaya anu kuring percanten sareng waktos anjeun anu nyerna sagala anu kuring hoyong Obrolan sareng batur atanapi sareng anjeun, bagikeun kumaha parasaan kami, kumaha perlakuan kami, masihan kami dorongan, kuring ngantepkeun nomer hirup kuring di usa 414 202 42 12 atanapi ninggali kuring ka anjeun kuring bakal nyirian nuhun pikeun kecap anjeun Gusti masihan kami kakuatan sareng ngajual anjeun

      2.    Eduardo cenahna

        Daun kelor ngagaduhan seueur sipat sareng protéin anu ngabantosan sistim imun, ogé cai kalapa ngabantosan sistim imun.

    2.    Eduardo cenahna

      Daun kelor ngagaduhan seueur sipat sareng protéin anu ngabantosan sistim imun.

  61.   MARI. cenahna

    HALO!! SELESE SADAYANA SADAYANA ... SAKITU ANU KURING 4 TAUTAN 9 BULAN DIANOSTICARON, AKU T-CELL LYMPHOBLASTIC LEUKEMIA, DOKTOR NYAOSKEUN JENIS LEUKEMIA INI TANGTU AGRESIF.
    Kuring ngan ukur nanyakeun ka gusti Allah pikeun ngirim ubar anu pangsaéna ngan ukur anjeunna terang naon anu dipiharepna pikeun anjeunna dina kahirupan ieu, kuring resep saeutik anu saeutik sareng kuring hoyong anu pangsaéna pikeun anjeunna.
    Sareng IMAN, ANJEUN AYA SADAYANA SADAYANA AKAN KALUAR KALUARNA ALLAH KAHIJI

    1.    Eduardo cenahna

      Daun kelor ngagaduhan seueur sipat sareng protéin anu ngabantosan sistim imun, ogé cai kalapa ngabantosan sistim imun.

  62.   manuel g cenahna

    Indung kuring pupus sabulan ka pengker tina leukemia myeloid, anjeunna sok séhat dina umur 80 tapi ngagaduhan sababaraha anémia anu dibenerkeun ku beusi sareng kacang, dina 3 bulan saatos analisa janten leukemia, ceuk aranjeunna pikeun nyegah nyeri haté, nyandak natrium bikarbonat, kanggo yuswa ngan ukur kemo hampang sareng vidasa. Éta ngan ukur lilana sabulan ti saprak diagnosis, anjeunna ngagaduhan seueur transfusi, ngahontal 1 unggal dinten tapi rumit ku inféksi kusabab anjeunna teu aya pertahanan, éta mangrupikeun panyakit anu dahsyat, aranjeunna kedah nempatkeun trombosit dina anjeunna, sareng hemoglobin upami anjeunna henteu pupus sateuacan. Teu aya cara pikeun ngadeteksi sateuacanna atanapi nyegah nyaéta dina gén sareng umur. Anjeunna henteu ngaroko sareng nganggo pewarna tanpa amonia, anjeunna tuang sapi organik sareng sakedik., Anjeunna ngurus dirina, anjeunna angkat ka dokter, janten untung , anjeunna ogé Kristen pisan.

  63.   RACHEL PALOMO FRAGOSO cenahna

    halo putri abdi yuswa 18 taun 1 taun 7 bulan kapengker anjeunna didiagnosa kaserang leukemia limfobastik akut b .. sareng dinten ieu kuring balik deui ka rekaer Abdi hoyong terang ngeunaan jalma-jalma anu parantos diubaran tina panyakit ieu ...
    Abdi ti MONTERREY NL

  64.   Eduardo cenahna

    Aya sababaraha kapsul kelor anu ngagaduhan seueur sipat sareng vitamin.

  65.   saluran sandra cenahna

    Halo ka bapak kuring, dina bulan Juli 2015 anjeunna didiagnosa menderita Acute Myeloid Leukemia, anjeunna ngalaman 4 sesi kémoterapi, anu terakhir nyaéta dina Januari 2016, dokter na nyarios ka kami yén leukemia mulih, anu anjeunna ngawartosan yén éta parantos terminal. Anjeunna masihan kami sataun langkung kanggo hirup, bapak kuring yuswa 1 taun, janten anjeunna dianggap sepuh teuing pikeun cangkok sél bobot. Tapi alhamdulillah, bapak kuring sumanget atanapi sahenteuna, anjeunna pura-pura, anjeunna nyarios yén anjeunna moal maot yén anjeunna bakal merjuangkeun dugi ka akhirna, sanaos aranjeunna ngusir anjeunna. Ayeuna urang nyobian sareng sadayana, kuring nyerat ka Monks Brazil, kuring mendakan yén aya tutuwuhan di México anu disebat Muicle anu aranjeunna nyarioskeun nyucikeun getih, janten kuring ningali kumaha kuring ngababarkeun ka Chili, sareng ogé nguji sareng tuangeun , Kuring maca yén klorofil ogé saé pisan pikeun nyandak sayuran anu héjo pisan sapertos chard, kangkung, apu.
    Upami aya anu terang ngeunaan pepelakan sanés anu tiasa ngabantosan bapak kuring, kuring bakal ngahargaan pisan.

    1.    Eduardo cenahna

      Sandra, daun tangkal kelor, ngagaduhan seueur sipat sareng ngabantosan ningkatkeun sél getih beureum, aya toko kadaharan anu ngajual kapsul anu didamel ku daun tangkal kelor.

  66.   patani cenahna

    Kumaha bapa anjeun milik kuring ogé didiagnosa panyakit anu sami

  67.   cassandra cenahna

    Abdi gaduh lanceuk kuring anu gaduh leukemia limfobastik akut, dokter nyarios yén éta anu paling agrésip, anjeunna parantos gaduh 2 kambuh sareng ieu anu paling agrésif, jam na ngahasilkeun 90% sél ganas, ngan aya dua pilihan, pasihkeun ka anjeunna langkung kémoterapi tapi aranjeunna bakal agrésip dua kali langkung agrésif yén sateuacan kapikiran éta moal nolak aranjeunna sareng pilihan sanésna nyaéta ngantunkeunana sareng masihan seueur ubar alami sapertos kelor, sirsak, zona, rattlesnake hirup sareng tapi henteu nganggap enteng sabab parantos kabuktosan yén kémoterapi henteu aya gunana, éta ngan ukur parfum na beuki kuring boga pisan iman yén adi kuring bakal dudung sareng sanés kanggo pitulung kemoterapi atanapi transplantasi tapi pikeun pitulung Gusti Allah urang anu dipikacinta anu dokter dokter sareng anu ngagaduhan diagnosis anu terakhir

  68.   Perancis cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami Moringa ngabantosan leukemia sareng diabetes dina waktos anu sami, kumargi kuring terang batur. Yén aranjeunna mendakan lekemia kronis, sareng pangobatan leukemia disababkeun diabetes, sareng dimana kuring mendakanana (Moringa, hatur nuhun

  69.   carlo alberto cenahna

    Bapa kuring mendakan leukemia granulositik kronis, aranjeunna ngawartosan yén soursop saé pisan pikeun kanker jenis ieu, naha aya anu tiasa ngadukung kuring dina nyarios naha éta leres?

  70.   Laboisselch., cenahna

    Halo ka sadaya réréncangan abdi, pikaresepeun pikeun ngamimitian paguneman sareng anjeun, nami abdi Labroisselch sareng kuring leres-leres aya di dieu sabab kuring hoyong sababaraha anjeun nyarioskeun sakedik deui ngeunaan perlakuan alami anu tiasa dipasihkeun ka pasién kalayan «Babad leukemia Myeloid". Kaleresan nyaéta kuring gaduh sobat anu kaserang panyakit sareng kuring hoyong tiasa ngabantosan langkung seueur inpormasi sareng kuring panginten saha deui tibatan anjeun anu cicing éta sareng dulur-dulur anjeun sareng kuring pikir aranjeunna tiasa masihan kuring sababaraha saran anu tiasa manpaat nya. Abdi ngahargaan inpormasi anjeun sareng kahadean anjeun, hatur nuhun, mugia baraya anjeun janten langkung saé.

  71.   Laboisselch., cenahna

    Sobat Juan, kuring moal ngritik anjeun tapi TUHAN mangrupikeun ubar anu tepat, éta ngan ukur kami nyalahkeun jalma anu urang paling resep ku kecap urang. Anjeun ogé bogoh ka anjeunna. Percanten yén kuring CINTA anjeunna sareng kuring ogé hoyong nyandak tempatna tapi kuring ngan ukur kedah percanten ka TUHAN, éta ngan sakadar naséhat, sobat, iman, salam.

  72.   henteu aya namina cenahna

    Aranjeunna nyarios yén pepelakan ubar bachata ngubaran kanker, pepelakan éta tiasa dipendakan di nagara Sonora, Méksiko

  73.   Adrian cenahna

    éta parantos sepuh, seueur anu terang yén parantos aya ubar pikeun éta, tingali dina youtube pikeun «raja pepelakan ubar uriel tapia»