Naon lidah buaya?

Lidah buaya

Naha anjeun terang naon éta lidah buaya? Lidah buaya mangrupikeun genus pepelakan anu wawakil anu paling dikenal nyaéta lidah buaya. Mangrupikeun jinis anu dipeunteun pikeun nilai ubarna anu luhur, épékna anu nyegerkeun sareng kakuatan panyembuhanana ngalawan sunburn. Éta asli ti Afrika sanaos ayeuna éta tiasa dipendakan di sadaya penjuru dunya. Mangrupikeun pepelakan anu cukup umum di bumi seueur jalmi, sanaos kami parantos nunjukkeun kualitas utami nyaéta kuratif, langkung luhur tina nilai hiasna.

De warna héjo jelasMangrupikeun pepelakan anu berdaging pisan anu nyimpen seueur cairan di jero. Cairan jero ieu aya dina bentuk gél konéng sareng éta mangrupikeun bagian anu langkung seueur kakuatan penyembuhan anu disababkeun; sababaraha diantarana didokumentasikeun sareng anu sanésna mangrupikeun bagian tina budaya populér.

Di jaman kuno éta ngan ukur dianggo ku kéngingkeun zat ku langsung motong daun pepelakan. Ayeuna, anjeun ogé tiasa ngalebetkeun éta dina bentuk gél, tablet, kapsul, krim sareng tonik anu sanés di apoték, tukang ubar herbal sareng toko kadaharan alami.

Tutuwuhan lidah 

tutuwuhan lidah

Dina titik ieu kami bade ngajelaskeun naon lidahna bisi anjeun masih teu terang tutuwuhan anu saé ieu.

Tutuwuhan Aloe mangrupikeun rungkun sareng batang pondok ditutupan daun, batangna jangkungna dugi ka 30 séntiméter. Daunna tiasa dugi ka 50 séntimé panjang sareng lébar 8 séntiméter. Éta biasana aya di daérah keusik sareng di pasisian basisir, dina permukaan laut dugi ka 200 méter jangkungna.

Asalna ti Arab sareng asli di daérah subtropis sareng sedeng ti duanana belahan bumi, Laut Tengah kaasup.

Éta dibudidayakan dina sababaraha waktos salaku pepelakan hiasan, nanging, sipat ubar sareng kageulisanana ngajantenkeun kasohor anu langkung ageung. Di sababaraha tempat éta katelah Aloe vera atanapi Aloe maculata.

Ayeuna aya langkung ti 250 jinis Lidah, diantarana ngan ukur tilu anu ngagaduhan ciri kuratif atanapi ubar. Hal ieu dianggo beuki seueur dina kosmétik, kaseueuran pabrik ngaluarkeun bubur kalayan ukuran anu inovatif pisan. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo pikeun ngubaran dermatitis, éksim, réaksi alérgi.

Manfaat lidah buaya

Ayeuna anjeun terang naon éta lidah, hayu urang diajar ngeunaan manpaatna pikeun kaséhatan urang. Lidah buaya mangrupikeun pepelakan anu ngagaduhan kakuatan ubar, éta sampurna pikeun ngubaran seueur kaayaan. Teras, urang carioskeun sababaraha hal kauntungan anu pangsaéna anu anjeun panginten henteu terang

  • Idéal pikeun ngubaran diabetes, ngagaduhan sipat anu ngirangan kolesterol sareng ningkatkeun sirkulasi. Ngatur glukosa dina awak.
  • Ngaronjatkeun pencernaan sareng ngarawat masalah sistem pencernaan. Lidah buaya ngamajukeun nyerep nutrisi, ngaleungitkeun racun sareng bertindak salaku ngawangun deui flora peujit.
  • Mangrupikeun antihistamitic anu saé sareng ngalegaan bronchi.
  • Cai mibanda sipat penyembuhan, pelembab sareng regenerasi, Maka éta sampurna pikeun saha waé dina kaéndahan sareng kosmétik.
  • Disinféksi kulit sareng ngaluarkeun akumulasi sél paéh. Ngurangan kaduruk, ngalemeskeun, nenangkeun iritasi sareng ngarawat jarawat.
  • Éta pisan beunghar vitamin sareng mineral anu ngabantosan ngajaga fungsi awak saleresna.
  • Ngurangan gajih dina awak, ngandung 22 asam amino anu 8 tiasa dianggo kanggo awak. Salaku panyucikeun anu hadé, éta ngabantosan ngaleungitkeun lemak anu akumulasi dina bagian-bagian awak tertentu.
  • Mangrupikeun anti radang alami, Ngurangan oksidasi asam anu jawab peradangan. Éta tiasa dicerna langsung atanapi dilarapkeun langsung ka daérah anu katépaan. Hal ieu dianggo pikeun anu kaserang panyakit rematik, sprains, atanapi osteoarthritis.
Tulisan anu aya hubunganana:
Mangpaat jus lidah buaya

Pidéo Aloe Vera

Pikeun aranjeunna anu langkung resep terang éta kauntungan lidah buayaIeu video kalayan kasimpulan anu menarik pisan.

Sipat lidah buaya

Lidah buaya ngagaduhan kakuatan antiséptik anu ngabantosan disinféksi kulit sareng ngamajukeun ngaleungitkeun sél paéh, tutuwuhan lidah buaya ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal di dunya berkat sipat mangpaatna pikeun kaséhatan, kageulisan sareng bumi.

Ngandung vitamin A, C, E sareng B kompléks vitamin, mineral sareng asam folat. Salajengna, urang bakal ngungkabkeun sipat lidah ku éta mangrupikeun pepelakan anu paling dikenal.

  • Ngandung asam glutamat, aspartat, alanit, glisin, sareng anu sanésna.
  • Ngatur glukosa dina awak.
  • Éta nyayogikeun sajumlah ageung énzim, amilase, lipase, fosfatase, sareng anu sanésna.
  • Mangrupikeun suplemén diét.
  • Éta nyucikeun, detoksifikasi sareng ngamajukeun pencernaan.
  • Éta soothing, moisturizing na regenerating.
  • Éta dianggap antivirus anu kuat.
  • Ngubaran nundutan.
  • Ngahégak peurih tina gigitan serangga.
  • Pangubaran anu saé
  • Regenerasi ce

Lidah buuk

Gél lidah buaya pikeun buuk

Lidah buaya dilarapkeun kana buuk anu rusak, frizzy, rusak atanapi garing teuing, pikeun masihan anjeunna nudge sareng ngahirupkeun anjeunna pikeun kéngingkeun deui vitalitas sareng kakuatan.

Idéalna nyaéta nerapkeun lidah langsung kana rambut pepelakan alami, tapi, upami urang henteu mendakan pepelakan lidah sareng urang henteu ngagaduhanana di bumi pastikeun anjeun mésér gél sareng 95% lidah buaya di jero.

Pikeun ngalarapkeunana ku cara anu pangsaéna, beueuskeun rambut, kalebet tungtung cai haneut, hindarkeun cai na seueur klorin. Salajengna, sasari sakitar 6 tetes gajih gél aloe sareng oléskeun kana kulit sirah sareng sesa rambut. Pijat dina bunderan sareng sumebar sadayana gél kana tipna.

Dampalkeun anduk sareng bungkus rambut salami 25 menit, janten gél bakal langkung saé. Ngumbah ogé nganggo sampo sareng bilas ku cai haneut. Prosés ieu bakal idéal pikeun ngalakukeun sababaraha kali saminggu.

Mangpaat pangubaran ieu sampurna pikeun nyegah rambut rontok, hidrat sareng nyéhatkeun serat rambut. Gaduh buuk anu leueur ngahasilkeun seueur ngarareunah sadidinten, ku sabab éta ngatur produksi sebum sél sebaceous mangrupikeun sipat anu pangsaéna. Mangrupikeun fungisida sareng antibakteri anu saé.

Dimana ngagaleuh lidah

Inuman Lidah Buaya

Dinten ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh lidah buaya atanapi lidah di supermarket naon waé, éta ampir aya dimana waé. Utamana upami éta produk kosmétik sapertos gél, sampo atanapi krim.

Idéalna nyaéta mésér produk ieu di toko hérbal sareng toko produk organik, atanapi sanésna ngalangkungan internét. Kitu ogé, anjeun kedah nganggo cara ieu pikeun kéngingkeun jus lidah buaya siap dikonsumsi.

Lidah buaya sareng pasipatanana

Kasimpulanna, kami ngungkabkeun ka anjeun yén henteu janten masalah kumaha anjeun namina ogé lidah buaya atanapi lidah buaya, éta sami. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, aya seueur jinis dina pepelakan lidah, nanging anu paling populér sareng anu urang sadayana terang nyaéta lidah buaya atanapi lidah, nyaéta produk anu sami.

Ku alatan éta, mangrupikeun sipat anu sami, manpaat sareng anu dipésér di tempat anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

36 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pisan metot cenahna

    pikaresepeun pisan aranjeunna ngagaduhan 10

  2.   Montserrat cenahna

    Aranjeunna super dad 10 urang tapi tibatan super dad 'super cool'

  3.   kembang almond cenahna

    Nya, ku lidah, kuring parantos diajar langkung, ieu bakal ngabantuan kuring pisan

  4.   Ricardo cenahna

    Abdi nguping lidah anu dicandak ku sungut ngabantosan anjeun ngirangan beurat? Atanapi ngabakar kalori?

  5.   Carlos cenahna

    ahh anjeun beurit damn, creeping dagnified

  6.   astrid carolina cenahna

    lidah mangrupikeun hal anu sangat langsing jsb
    +

  7.   GUSTAVO cenahna

    Bnbnbn pisan ngabantosan kuring pisan
    Meureun kuring gaduh 10 tanda dina
    Ubar haha
    Tapi tetep bnbn
    pikaresepeun
    Bnbnbn pisan ieu 10 !!!!

  8.   jesus cenahna

    lidah sae pisan pikeun noda

  9.   pake pakean cenahna

    hatur nuhun anu pikaresepeun pikeun ngeposkeun yén kuring peryogi :)

  10.   facundo cenahna

    Pos anu saé, menarik pisan, hatur nuhun.

  11.   josmarvis cenahna

    Lidah buaya penting pisan sabab hiji dinten urang tiasa ngagunakeunana salaku ubar pikeun panyakit anu urang tiasa ngagaduhan

  12.   Ngobrol Gratis cenahna

    Aranjeunna nyarios yén lidah buaya malah ngabantosan merangan kanker.

  13.   Bella cenahna

    Naha anjeun terang yén: lidah mangrupikeun suplemen alami sareng ngabantuan pikeun ngubaran panyakit sapertos bronchopneumonia

  14.   sara cenahna

    Hal ieu kacida alus

  15.   MAFE cenahna

    MUII BN Ngalayanan Kuring Pikeun élmu anu adil
    Abdi TEU KUDU EXHIBIT II Kuring mendakan AKI Q CHEBRE
    JUAZ JUAZ JUAZ xD

  16.   Marfer_74 cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha carana tiasa dianggo pikeun ngala rambut langkung gancang ditambih ku bawang. Hatur nuhun

  17.   Maria cenahna

    Nya, topik ieu katingalina pikaresepeun pisan sareng mangpaat pisan pikeun sadaya nonoman

  18.   mariangeles gutierrez lucena cenahna

    Hatur nuhun ka lidah kuring parantos ngubaran kuring sareng ayeuna kuring kaleungitan langkung beurat tibatan kantos

  19.   Luceny126@hotmail.com cenahna

    lidah téh saé pisan
     

  20.   bodas cenahna

    sareng lidah anu saé pikeun ngembang rambut ????? teu aya cariosan !!!

  21.   gede cenahna

    upami kuring nyobian nganggo tatu sareng polah sampurna ... bahkan ngaleungitkeun sicatriz

  22.   Emanuel_araceli_2013 cenahna

    Nuhun kanggo sadayana. Kuring badé nganggap tanaman lidah buaya .. aranjeunna nyarios yén éta saé pisan….

  23.   zharick cenahna

    pepelakan éta dipaké pikeun buuk

  24.   Miguel cenahna

    Saé pisan tapi éta henteu ngagaduhan inpormasi, anjeun henteu mikir saé, salam

  25.   Angelica Granados cenahna

    Nuhun kana lidah buuk abdi geulis

  26.   LBULMARA LOPEZ cenahna

    Wilujeng énjing, kaleresan, kuring nyandak, lami-lami kuring parantos iman pisan ka lidah buaya, sipat-sipat luar biasa tina pepelakan éta ngabantosan kuring pisan dina nyeri sendi, kuring nyarankeun aranjeunna!

  27.   John cenahna

    éta pikeun rai

  28.   José cenahna

    Kulub sabila kalayan toe sareng cacara sareng madu. Ngubaran radang paru-paru

  29.   Miguel cenahna

    Abdi resep blog anjeun, kuring pikaresepeun sabab éta ngabantuan kami nyéhatkeun sunburn.

  30.   Cristian Zapata cenahna

    hatur nuhun bantosan pisan

  31.   estefanybelmonte cenahna

    hatur nuhun penting pisan

  32.   Diego cenahna

    saé pisan halaman ieu

  33.   jhampool cenahna

    oke aloe ieu 🙂

  34.   Anibal cenahna

    kuring encanta

  35.   Xavier cenahna

    lidah anu saé mah anggo éta pikeun masturbasi sareng gél na ... alus pisan

  36.   simon alfred cenahna

    sabil mangrupikeun ubar anu saé