Nalika suku ngabeuleum

gambaran Rarasaan tina suku ngaduruk sareng ankles anu disababkeun ku kaayaan katelah neuropati periferal, gangguan saraf anu nyandak inpormasi tina uteuk sareng sumsum tulang tonggong kana bagian awak anu sanés.

Ieu tiasa janten efek samping tina operasi anyar, sanaos neuropati periferal langkung umum nalika kaayaan diabetik, hal anu tés getih saderhana bakal ngabantosan kamungkinan, upami teu aya.

Nalika aya trauma éta tiasa ngakibatkeun saraf ngirimkeun sinyal anu salah kana uteuk, ngahasilkeun sensasi panas nalika suku leres-leres tiis, sapertos kitu, naha ieu sensasi tingling ahéng tetep aya nalika nyobian bobo.

Krim sareng losion tiis tiasa janten perbaikan gancang anu épéktip, tapi reliefna sering pondok, sabab balm ngan ukur ngaleutikeun kaayaan ku tingkat kasuksesan, konsultasi sareng GP anjeun, anu panginten penting pisan ningali anjeunna ka ahli saraf upami bisi meryogikeunana.

Gumantung kana diagnosis pikeun ngagentos ngarareunah, pereda panyeri atanapi sési fisioterapi diresepkeun, salian ti perlakuan anu dumasarkeun anu tiasa nyumbang kana neuropati.

Hiji gaya tina hirup sehat tiasa ngabantosan ngirangan gejala neuropati periferal, janten pastikeun pikeun ngawatesan asupan alkohol anjeun, ngajaga beurat optimal, hindaran kakeunaan racun, sareng tuang seueur buah seger sareng sayuran pikeun mastikeun asupan vitamin anu nyukupan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Erika montes cenahna

    Kuring ngagaduhan kaki anu ngaduruk, kuring henteu ngagaduhan diabetes upami kuring menderita obesitas sareng kuring hoyong terang kumaha kuring kedah ngaitkeun masalah ieu kusabab suku kuring meh teu betah. Kegiatan sapopoé kuring ampir-ampir leumpang, kuring ngarepkeun kuring tiasa nampi jawaban anjeun
    Hatur nuhun. Erika montes

  2.   palabuhan leutik keur parahu pelesiran cenahna

    Kuring parantos ngaduruk dina suku sareng kuring ngagaduhan awal diabetes tapi kuring parantos angkat ka dokter sareng anjeunna resep kuring pangobatan tapi pembakaranna teras sareng naon anu kuring kedah lakukeun? Abdi langkung ti genep bulan sapertos kieu.