Naha kram otot muncul?

Diajar mendakan kaayaan fisik anjeun dina waktosna pikeun nyingkahan kram otot, éta tiasa pisan ngaganggu sareng nyeri.

Kumaha tetep séhat tanpa olahraga

Kami ngajelaskeun naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun tetep séhat tanpa ngalaksanakeun latihan anu saé. Opat kabiasaan anu hadé pikeun awak sareng pikiran.

Ngajalankeun dina usum tiis

Naha latihan isuk abdi sesah pisan?

Pilarian terang kunaon awak anjeun teras-terasan nolak latihan énjing anu populér sareng léngkah-léngkah naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Kumaha nada abs anjeun di luar gim

Tilu kabiasaan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nada abs di luar gim. Sareng éta anu kéngingkeun inti anu langkung kuat nyaéta padamelan 24 jam.

Deadlift pikeun nada glutes

Deadlift mangrupikeun latihan anu saderhana sareng efektif pikeun ngangkat imbit. Di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha nempatkeun kana prakték step by step.

balik kana sapédah pikeun hirup langkung séhat

Tips pikeun latihan dua kali sapoé

Latihan dua kali sapoé bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan beurat anjeun langkung gancang, tapi aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang sateuacan ngamimitian.

Kabugaran sareng leungitna beurat, dua konsep pelengkap

Tujuan leres kabugaran pikeun ngirangan beurat badan atanapi sahenteuna henteu kénging pon tambahan. Gajih mangrupikeun musuh alami kaséhatan sareng kaséhatan anu saé. Kitu ogé, penting pikeun leungit beurat pikeun kaséhatan sareng kéngingkeun deui ceking ceking kanggo usum panas, salaku conto.