Kumaha ngubaran sunburn

Sunburn mangrupikeun résiko ageung dina usum panas. Anjeun kedah nyandak tindakan, tapi upami kasép, ieu cara ngungkulanana.

Naon ari bobo?

Kami ngajelaskeun sababaraha hal anu paling penting ngeunaan apnea bobo, sapertos naon éta, naon gejala anu aya, sareng kumaha cara didiagnosa.

Mangpaat jus lidah buaya

Naon manpaat lidah buaya anu dicandak ku lisan? Di dieu kami ngajelaskeun naon kaunggulan nginum salah sahiji pepelakan modis.

Naon kolitis maag?

Pilarian terang naon anu aya kolitis ulseratif, ogé panyababna, gejala, sareng pangobatanana.

Floss

Naha flossing gigi tiasa disarankan?

Flossing mangrupikeun konci pikeun ngajaga kabersihan lisan anu saé. Di dieu kami ngajelaskeun naha anjeun kedah ngagabungkeun sikat sareng alat ieu.

Beuteung

Naon bypass lambung?

Kami ngajelaskeun naon anu diwangun ku bypass lambung atanapi operasi bypass lambung sareng kumaha pamulihanna.

Naon anu Nyababkeun Anemia?

Naha anémia berkembang? Di dieu kami ngajelaskeun hal ieu sareng masalah sanés anu aya hubunganana sareng kaayaan getih umum ieu.

Kadaharan anu ngajauhkeun baktéri

Bakteri aya di lingkungan, urang henteu ningali aranjeunna tapi éta tiasa nyababkeun inféksi, terang kadaharan anu pangsaéna janten séhat

persimmon asak

Mangpaat seueur persimmon persimon

Kalayan datangna usum gugur, persimon kaki anu lezat mulih deui ka tukang sayur, sareng kesemek mangrupikeun tuangeun anu ngagaduhan seueur sipat anu manpaat.

Pangobatan batuk homemade

Naha anjeun hoyong lirén batuk? Pendakan ubar batuk ieu anu bakal ngagentoskeun anjeun sareng ngabantosan anjeun bobo langkung saé upami anjeun batuk teuing. Mustahil!

Naon trigliserida?

Seueur urang terang naon éta koléstérol, tapi dikaitkeun kana zat ieu anu kami mendakan trigliserida setinggi aranjeunna, kami ngajelaskeun naon éta

Ngubaran burut hiatal sacara alami

Parobihan anatomi anu tiasa urang sangsara, gejala anu ngaganggu na tiasa nyababkeun urang ngarareunah, ku alatan éta, diajar trik anu pangsaéna

Eureun tiis sacara épéktip

Ngagaduhan tiis di tengah liburan teu pikaresepeun pisan, janten, terang naon anu pangobatan bumi anu pangsaéna pikeun ngeureunkeunana sacara épéktip

Kayu putih pikeun ngalawan hawa tiis

Eucalyptus mangrupikeun tangkal anu asalna ti Australia, tapi aya pisan di buana sanés. Daun na disababkeun sipat penyembuhan pikeun panyawat tina sistem pernapasan, sapertos colds sareng flu.

Tips pikeun ngubaran psoriasis dina suku

Mimiti, merenah pikeun terang yén psoriasis mangrupikeun panyakit kronis, ku sabab éta perlakuan dimaksudkeun pikeun ngaleutikan gejala panyakit kulit ogé ngirangan ngarareunah anu disababkeun dina pasién.

Tips pikeun nyegah jamur suku

Jamur menular pisan, éta tiasa disebarkeun ku lingkungan, khususna nalika panas sareng kalembaban penting, sareng saatos kontak sareng jalmi sanés atanapi antara dua bagéan awak, upami salah sahijina kapangaruhan.

Kumaha cara kerja aurikoterapi ngirangan beurat?

Aurikoterapi didasarkeun kana prinsip anu sami sareng akupungtur, sanaos sanés asalna tina ubar tradisional Tiongkok, éta dikembangkeun dina taun 50an. Éta ngeunaan stimulasi poin anu tepat anu aya dina ceuli dina raraga ngamajukeun ngirangan beurat.

Tindikan ceuli tiasa ngubaran migrain

Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun jalma anu sangsara migren teras-terasan sareng henteu terang saha santo anu dipercayakeun diri saatos nyobian unggal ubar anu mungkin sareng tiasa dibayangkeun.

Kumaha batuk kronis némbongan?

Batuk anu terus-terusan, sareng biasana batuk anu garing, ngaganggu, langkung umum dina usum salju tibatan usum gugur. Upami batuk anu teras-terasan dibarengan ku sora anu teu pikaresepeun, kedap dina dada, perasaan sesek, urang nyarioskeun ngeunaan asma bronkial sareng henteu seueur pisan réspon bronkial.

Kumaha cara nyéépkeun kola pikeun ngirangan beurat?

Méakkeun gotu kola pikeun ngirangan beurat badan tiasa dilakukeun ku dua cara anu béda. Infus tina gotu kola atanapi kapsul sareng tablet. Upami pilihan kahiji dipilih, anjeun kedah mésér gotu kola garing di toko khusus anu ngajual produk alami, di toko katuangan kaséhatan atanapi di apoték.

Kumaha carana nyegah rambut rontok?

Mimiti, penting konsultasi sareng dokter kulit anjeun atanapi dokter spesialis upami anjeun perhatosan rambut rontok dumadakan atanapi gancangan.

Sababaraha tip pikeun nyingkahan déprési musiman dina usum salju

Kurangna cahaya, tiis, kacapean sareng moral anu handap mangrupikeun gejala anu tiasa urang sebut déprési musiman, mangrupikeun panyakit anu mangaruhan 3 dugi 5% padumuk beulahan bumi kalér dimimitian dina usum gugur. Hayu urang tingali sababaraha tip sareng solusi pikeun nyingkahanana.

lalar liwat

Ribut jalan ningkatkeun résiko déprési

Panilitian parantos nyimpulkeun yén jalma-jalma anu hirup kakeunaan sora jalan anu keras sareng pengkuh ngagaduhan résiko anu langkung tinggi tina kateken déprési.

Buah idéal pikeun merangan jarawat

Dina raraga ngaleungitkeun jarawat ngalangkungan diét, penting pikeun terang yén serat alus pisan pikeun ngahontal tujuan ieu. Mémang, aranjeunna ngabantosan ngabersihan awak tina jero sareng ngaleungitkeun racun anu disimpen dina awak.

Tutuwuhan sayah

Pikeun ngabantosan anjeun ngaso, ieu kualitas utama sareng pasipatan anu urang pilari dina pepelakan.

Diét pikeun panyawat Crohn

Nalika anjeun kaserang panyakit ieu, anu disebat panyakit Crohn, anjeun kedah nyingkahan téh atanapi kopi sabab éta ngambek peujit.

Pangobatan alami pikeun merangan nyeri tulang

Nyeri tulang nembongan saatos cilaka, atanapi kaleuleuwihan beban, kusabab panyakit anu tangtu sapertos osteoporosis, osteoarthritis atanapi rematik, atanapi bahkan panyakit anu langkung parah.

Pasipatan mallow

Salah sahiji sipat ubar anu paling penting tina mallow nyaéta kanyataan yén éta ngébréhkeun kaayaan kulit sapertos iritasi, bisul, éksim, tatu, jsb.

Kumaha carana ngubaran disentri?

Dokter spesialis kedah dikonsultasi pikeun diagnosis anu akurat, khusus anu nyababkeun gejala pakait sareng disentri, nyeri beuteung, utah, muriang sareng diare akut.

Tutuwuhan anu ngubaran wasir

Wasir henteu ngan ukur ngaganggu, tapi ogé tiasa janten masalah kaséhatan anu pikaresepeun pisan. Pikeun ngaleungitkeun jinis masalah ieu, urang tiasa ngagunakeun pepelakan sareng bahan alami anu sanés anu disayogikeun ku alam pikeun urang.

Terapi lemon beku pikeun merangan kanker

Salami mangtaun-taun, sababaraha panilitian ilmiah ngabuktikeun mangpaat sareng antibiotik sareng sipat antivirus jeruk nipis, sanggup ngeureunkeun tindakan mikroorganisme anu béda-béda anu jawab inféksi sareng panyakit penting.

Mangpaat liat beureum

Liat beureum mangrupikeun ubar anu épéktip pikeun ngarangsang sirkulasi getih. Hatur nuhun kana pangaruh ieu, éta ngamungkinkeun suplai oksigén anu langkung penting pikeun otot.

Kumaha kéngingkeun spérma langkung?

Dina kaseueuran kasus, lalaki anu ngagaduhan jumlah spérma anu cukup handap henteu wani konsultasi ku sabab sieun nyéépkeun waktos atanapi katingalina pikaseurieun.

Séréal pepaya pikeun merangan parasit

Kacang pepaya ngagaduhan bentuk buleud, semu ngagurilap, sareng raos rada lada. Éta mangrupikeun ubar anu saé pikeun ngaleungitkeun parasit. Disarankeun nganggo 40 siki pepaya sapoé.

Tips pikeun ngubaran aerofagia

Aerophagia mangrupikeun panyakit anu disababkeun ku karakter saraf, kaayaan cemas, rurusuhan sareng utamina lelenyepan dahareun anu gancang teuing nalika tuang.

Tip nalika nyandak valerian

Valerian mangrupikeun pepelakan ubar anu aya dina sababaraha bentuk di toko-toko kadaharan kasehatan. Biasana dikonsumsi salaku infus, dina hal ieu éta kedah disiapkeun ku cai panas pisan anu henteu ngagolak.

Kumaha carana nyegah nyeri haté

Kami nawiskeun tip pikeun nyegah nyeri haté sareng ngajelaskeun naha sensasi ngaduruk anu ngaganggu ieu kadang-kadang saatos tuang.

Kacang

Kacang: tuangeun anu bergizi

Kacang ngagemuk, nyayogikeun serat sareng lemak séhat, ngalawan diabetes sareng panyakit jantung, sareng raoseun ogé.

Teh jahe ngalawan gastritis

Gastritis ngagambarkeun kaayaan anu mangaruhan mukosa lambung atanapi lapisan lambung, anu ngabalukarkeun peradangan sareng ...

Pangaruh uyah dina awak

Natrium salaku éléktrolit ngalaksanakeun listrik unggal-unggal leyur dina cai sareng janten bagian tina ...

Batuk

Batuk sareng risikona

Usum usum tiasa janten sinonim sareng panyawat anu nyababkeun komplikasi kaséhatan sapertos batuk. Ieu sababaraha jinis sareng saran na pikeun ngubaranana.

Magnésium, sobat mendi

Magnésium mangrupikeun mineral alkali anu penting pikeun sadaya pungsi organik, sabab éta nyumbang kana produksi énergi ...

Yoga ngalawan gastritis

Yoga ngalawan gastritis

Gastritis mangrupikeun panyakit anu mangaruhan sabagéan ageung tina populasi, janten ubar alami sapertos diét sareng yoga sok disarankeun pisan.

Tip Sehat: Ceuli Sehat

Ceuli mangrupikeun organ kompléks anu diwangun ku tilu daérah utama, mimitina Ceuli luar anu ...

Sup lentil

Lentil sareng kagunaanna

Lentil ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos sumbangan gizi, rupa-rupa piring anu tiasa disiapkeun sareng béaya rendah anu dipibanda.

Awéwé, haid sareng amarah

Seueur awéwé anu badé ngalaman haid sering janten jengkel, ngajantenkeun lingkunganana henteu raoseun, tapi ...

Bawang bodas, musuh flu

Nalika tikoro tikét sareng bersin nambih, urang aya dina ayana gejala ciri flu anu dimimitian ...

Buah ungu nétralkeun racun

Pikeun aranjeunna anu resep bungbuahan cobi nganggo langkung seueur buah-buahan ungu, salaku panilitian énggal ...

Diét pikeun ngubaran Conjunctivitis

Conjunctivitis mangrupikeun panyakit anu nyebarkeun konjungtiva okular, panyakit pisan sareng teu raoseun, kumargi tahapan anu béda-béda tiasa ...

Diét pikeun Bronchitis

Bronchitis mangrupikeun kaayaan radang anu paling umum tina jalur paru, anu mangaruhan mémbran anu ...

Nap; pro jeung kontra

Upami anjeun kakurangan bobo atanapi ngan ukur milari cara pikeun bersantai, anjeun panginten ngémutan ...

Nyababkeun jeung perlakuan ipis

kaséhatan Urang kedah ngabédakeun yén ipis tiasa duanana konstitusional atanapi gejala. Ipis konstitusional asalna ti budak leutik sareng ...

Tapak daging ringan

Naha anjeun hoyong tuang beunghar sareng ngempelkeun ngan ukur 70 kalori per porsi? Leres, kuring nampilkeun ka anjeun resep nikmat ieu anu sababaraha kali ...

Coklat; "Sobat ati"

Coklat hideung beunghar koko tiasa diresepkeun pikeun jalma anu gaduh sirosis ati di pikahareupeun, salaku hasil tina ...

Mangpaat Borojo

Borojo mangrupikeun buah tropis anu ayeuna dikonsumsi ku seueur jalmi, nyaéta ...

Kauntungan bertunas sa'ir

Sprout sa'ir mangrupikeun tuangeun anu ngagaduhan seueur sipat sareng ngahasilkeun kauntungan anu teu kaétang dina ...

Nalika suku ngabeuleum

Sensasi ngaduruk dina suku sareng tungkak kamungkinan disababkeun ku kaayaan katelah periferal neuropati, ...

Manpaat tèh Kukicha

Teh Kukicha mangrupikeun infus anu seueur dianggo ayeuna di sababaraha nagara di dunya sabab hatur nuhun ...

Mangpaatna konéng

Téh Konéng, ogé dikenal ku nami huang da cha, mangrupikeun tèh anu asalna ti Cina sareng ...

Manfaat endog puyuh

Endog puyuh mangrupikeun tuangeun anu seueur dianggo ayeuna di dapur kanggo nyiapkeun ...

Homeopathy

Homeopati mangrupikeun bentuk ubar anu dumasar kana panggunaan sajumlah hérbal, mineral sareng ...

Mangpaat carob

Carob mangrupikeun buah tina tangkal anu dikenal ku nami carob, khususna éta polong coklat ...

Naon Helikobakter Pylori?

Helicobacter pylori mangrupikeun baktéri anu nyababkeun béda-béda gangguan katelah maag lambung kronis sareng gastritis ...

Naon salvia miltiorrhiza?

Salvia miltiorrhiza mangrupikeun pepelakan héjo kalayan kembang lilac anu, kusabab komposisi sareng sipat ubarna, ngahasilkeun ...

Mangpaat tangkal neem

Neem dina tangkal anu seueur dianggo ku dukun nagara-nagara Asia Tenggara kusabab pikeun ...

Naon amebiasis?

Amebiasis mangrupikeun inféksi parasit anu dialami ku seueur jalmi ayeuna, utamina di nagara ...

Naon botulismeu?

Botulism mangrupikeun panyakit tepa anu disababkeun ku racun anu disebat clostridium botulinum bacillus. Aya 3 rupa botulism: ...

Naon camu camu?

Camu camu mangrupikeun buah beureum leutik anu ngagaduhan rasa anu aneh sareng kuat sareng ngahasilkeun ...

Diét pikeun hépatitis

Hepatitis mangrupikeun panyakit anu nyababkeun peradangan ati sareng ayeuna aya 3 virus utama anu tiasa ...

Naon sacha inchi?

Sacha inchi, ogé dikenal ku nami kacang Incas, mangrupikeun kadaharan anu asalna tina ...

Naon tamari?

Tamari mangrupikeun saos anu didamel dasarna ku uyah, cai sareng kécap, khususna diala ku cara ngémentasi sadaya unsur dina ...

Mangpaat supa Yamabushitake

Supa yamabushitake mangrupikeun jamur anu tumuh di leuweung anu ngagaduhan tangkal kai atos aya di sababaraha ...

Mangpaat kolagén

Kolagén mangrupikeun nutrisi anu penting pisan anu kedah aya dina awak sadaya jalma pikeun ...

Mangpaat tina awi

Awi khususna pepelakan anu bentukna sapertos tiwu sareng ngahasilkeun ...

Naon kacang polong?

Kacang polong mangrupikeun tuangeun anu raoseun anu seueur gizi sareng seueur manpaat dina awak. Nu…

Sikina sunflower

Bibit sunflower, ogé dikenal ku nami pipa, mangrupikeun tuangeun anu seueur ...

Madu tebu

Madu tebu, ogé katelah molase, mangrupikeun manisan alami anu ngagaduhan rasa anu lezat, anu ...

Mangpaat gula panela

Gula Panela, ogé katelah ku nami rapadura, mangrupikeun gula anu dicandak tina penguapan ...

Naon gandum?

Gandum mangrupikeun tuangeun anu dianggo di sajumlah ageung nagara di dunya sabab éta tuangeun, ngandung gisi sareng ...

Naon ari kunyit?

Turmeric mangrupikeun komponén kari, éta mangrupikeun unsur anu kawéntar berkat sipat-sipat anu parantos dipibanda ...

Naon yucca

Ubi kayu mangrupikeun tuangeun anu dianggo di sajumlah ageung nagara di dunya kusabab kontribusi gizi anu disayogikeun….

Mangpaat Amaranth

Amaranth mangrupikeun séréal anu asalna ti Andés anu nyayogikeun sajumlah ageung nutrisi, pepelakan seueur dianggo ...

Naon asam oleat

Asam Oleat mangrupikeun zat anu konsistén cair berminyak sareng henteu warnaan, éta ngagaduhan kaistiméwaan janten konéng / coklat ...

Naon minyak safflower

Minyak safflower diala tina bibit pepelakan safflower sareng kedah diéksakeun tiis ...

Mangpaat gluten

Sakumaha anu parantos urang terang, gluten mangrupikeun fraksi protéin tina siki séréal sapertos gandum, gandum, gandum sareng gandum ....

Mangpaat tuang roti

Dinten ayeuna roti mangrupikeun unsur anu penting penting dina tuangeun sadayana jalma tanpa ...

Naon ari asetilcystéin

Acetylcysteine ​​mangrupikeun énzim anu tiasa dipendakan dina sababaraha sayuran. Mangrupikeun unsur anu tiasa ngabantosan anjeun nalika ngelek ...

Naon nopal na

Nopal mangrupikeun tuangeun anu tiasa dipendakan di sababaraha penjuru dunya, éta asalna ti kulawarga ...

Jagung sareng kagunaanna

Kiwari jagung mangrupikeun tuangeun anu seueur dianggo sabab ngagaduhan nilai gizi anu hébat. Anjeun tiasa nganggo ...

Naon fruktosa

Fruktosa mangrupikeun monosakarida (unit karbohidrat saderhana), nyaéta nutrisi kalori anu nyayogikeun ...