Kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten

Kaleungitan kilo dina sapoé kalayan diét urang

Kaleungitan kilo dina sapoé kalayan diét urang

Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun sadayana anu peryogi leungit beurat dina sapoé 1 kilo sareng kempeskeun beuteung anjeun. Upami anjeun nerepkeun rézim ieu ketat Éta bakal ngamungkinkeun anjeun kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten. Tangtosna, pikeun tiasa latihan éta anjeun bakal kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu optimal sareng sanés jinis diet anu tiasa anjeun jaga langkung lami; Éta dirarancang ngan ukur pikeun acara-acara khusus anu diperyogikeun pikeun ngirangan beurat badan sareng gancang (kanggo kawinan, pésta, parade, jsb).

Upami anjeun nekad pikeun nempatkeun diét ieu kana prakték anjeun kedah nginum cai sabisa-bisa dina mangsa éta, ti saprak sababaraha kali jalma anu tanggung jawab ngabareuhan nyaéta kurangna cai anu ngajadikeun awak urang nahan cairan. Disarankeun ogé yén tuangeun gaduh sakedik uyah (ku alesan anu sami) kumargi kaleueutan uyah ngala urang sareng ogé ngajadikeun awak condong nahan cairan. Salaku tambahan kana cai anjeun ogé tiasa nganggo infusions sareng pemanis.

Idé anu sanés pikeun ngirangan beurat dina hiji dinten nyaéta tuangeun tuangeun sareng jeruk nipis atanapi cuka pikeun nyingkahan peryogi seueur uyah. Sareng tangtosna, a diét bébas tipung salawasna ngabantosan anjeun ngirangan beurat langkung gancang.

Beuteung awéwé
Tulisan anu aya hubunganana:
Diét pikeun ngémplohkeun beuteung anjeun dina 2 dinten

Tangtosna, penting pisan pikeun nginget yén diét ieu ngan ukur disarankeun pikeun hiji dinten.

Diét pikeun ngirangan beurat dina hiji dinten

Ngan bangun isuk na dina beuteung kosong: sagelas cai haneut sareng sagelas jeruk nipis alami.

Desayuno

Infus pilihan anjeun ku pangamis sareng plum.

Tengah peuting

Gelas susu skim sareng 1 kurupuk dedak ringan. Anjeun tiasa ogé ngarobih na sapotong buah anu sanés anggur atanapi cau.

Dahar beurang

un mangkok sup sayuran (hal anu hampang sapertos suung, tomat, asparagus, jst) sareng sapotong buah kanggo dipilih antara jeruk bali atanapi jeruk.

Tengah soré

Bagian tina gelatin cahaya.

Snack

Hiji infusion pilihan anjeun sareng yoghurt skim.

dahar peuting

Duduh tomat, asparagus, daun bawang atanapi sarupaning, sapiring salad daun héjo anu anjeun pikahoyong sareng jeruk mandarin.

Sateuacan bobo: infusion pilihan anjeun.

Kumaha carana abdi tiasa ngirangan beurat badan gancang?

Kaleungitan beurat gancang

Di masarakat anu urang hirup, urang hoyong sadayana gancang, naha éta kéngingkeun barang-barang material, dugi ka sisi séjén kota dina beurat atanapi kaleungitan beurat.

Kami difokuskeun anu terakhir, saha waé anu hoyong turun beurat gancang, nanging, ngirangan beurat dianggap salah sahiji padamelan paling hese anu tiasa dilaksanakeun.

Aya seueur téhnik pikeun ngahontal leungitna beurat anu signifikan tanpa ngabahayakeun kasihatan urang, atanapi ngagaduhan pangaruh rebound anu dreaded. Pikeun ngahontal ieu kami ngantepkeun anjeun sababaraha tempat anu penting pikeun dituturkeun ku anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

  • Sakumaha urang parantos disebatkeun sateuacanna, perlu nginum seueur cai. Cegah jus buah buatan, soda, inuman énérgi atanapi inuman alkohol. Sadaya ieu ngandung seueur gula, natrium, sareng karbohidrat sareng tiasa ngajantenkeun urang cairan.
  • Biasa ngirangan jumlah dina tuangeun. Urang kedah ngendalikeun kalori anu dikonsumsi, urang kedah diajar ngendalikeun jumlah dahareun anu urang tuang dina unggal tuang. Tuang sahenteuna tilu kali sapoé dina kirang jumlah sareng inuman langkung cai.
  • Laksanakeun sababaraha kagiatan fisik unggal dinten. Kalayan kagiatan fisik anu urang hartosna tina leumpang, ngojay, ngaji, bersepeda atanapi ngalakukeun papan kabugaran di bumi. Idéalna, serius waé sareng olahraga sadidinten supados anjeun tiasa gampang ngirangan beurat.
  • Nyingkahan karbohidrat sareng ningkatkeun serat. Penting pisan pikeun teu malire karbohidrat pikeun hiji mangsa saprak éta janten gula sareng gajih kana waktosna, pikeun nyésa awak urang, urang kedah tuang tuang anu beunghar serat. Aranjeunna ngaleupaskeun racun sareng ngajaga prosés pencernaan anu séhat.

Beurat saatos kaleungitan beurat dina hiji dinten

Kami nyayogikeun anjeun daptar kadaharan anu kedah urang hindarkeun upami urang henteu gampang nambahan beurat.

  • Kentang
  • Comida rápida: hamburger, pizza, hot dog, jsb.
  • chocolates
  • es krim
  • Butters
  • Tepung olahan

Hal anu penting dina nalika kaleungitan beurat nyaéta ngalakukeun éta mikirkeun kaséhatan urang, urang henteu kedah nyandak résiko atanapi ngabahayakeun awak urang ku diét kaajaiban atanapi diét anu ketat.

Diét sanés dina hiji dinten

Diét anu panginten réngsé dina hiji dinten mangrupikeun tindakan darurat anu ngabantosan detoksifikasi awak sareng dianggo salaku "terapi kejutan" kanggo ngamimitian kaleungitan beurat. Karakteristik anu urang nyorot sapertos kieu:

  • Gancang: diét gancang anu ngan ukur 24 jam.
  • Ngawatesan: Watesan diét henteu kedah dilangkungan langkung ti hiji dinten.
  • Nyucikeun: ngabantuan transit usus sareng évakuasi, ngajaga titik bersih.
  • Deflame: anjeun bakal kéngingkeun beuteung anu langkung rata kusabab anjeun henteu sangsara kembung sareng merangan kaganggu beuteung.
  • Detoksifikasi: anjeun bakal nyingkahan ingetan cairan sareng racun dipikagaduh.
Apel mangrupikeun bagian tina diet
Tulisan anu aya hubunganana:
Diét 500 kalori

Menu pikeun sapoé monodiet

Menu diet 1 dinten

  • Desayuno: Dua cangkir téh nganggo jeruk nipis sareng séndok madu. Dibaturan salajengna ku jus jeruk.
  • Tengah peuting: yoghurt skimmed.
  • Dahar beurang: Sup sayur rendah gajih, salad leutik apu, arugula, basil sareng asparagus bodas. A yogurt low-fat.
  • Snack: Lemes buah dibarengan ku sacangkir buah.
  • dahar peuting: Diét sup sayur sareng sayuran dikukus kalayan rempah, henteu aya ganti baju lemak. 

Naha anjeun tiasa icalan kilo dina sapoéa?

Upami urang hoyong ngirangan beurat, hiji kilo éta sok dicandak salaku ukuran minimum urang hoyong leungitÉta tiasa tétéla yén prestasina mangrupikeun léngkah alit, nanging, turunna beurat sok dimimitian ku kilo kahiji.

Ngaleungitan beurat mangrupikeun masalah matématika, kilo ku kilo kami ngadeukeutan ka tujuan urang, pikeun ngahontal beurat idéal. Nanging, kahariwang maénkeun trik sareng urang hoyong leungit beuratna langsung.

Diét gancang hiji dinten dicandak salaku rézim detox 24-jam anu tiasa ngajantenkeun urang kaleungitan kilo dina sapoé. Nanging, diét ieu ngan ukur tiasa dilaksanakeun pikeun hiji dinten sabab éta tiasa ngabahayakeun pisan kaséhatan urang.

Sakumaha seueur anjeun tiasa ngirangan beurat dina hiji dinten? 

Ngojay ngirangan beurat dina sapoé

Dina sabulan urang tiasa kaleungitan antara 3 sareng 4 kilo ku cara anu séhat upami urang nuturkeun diet anu ketat pisan. Kaleungitan sakilo gajih sami sareng kaleungitan sakitar 3.500 kalori. Upami anjeun hoyong kaleungitan kilo per minggu anjeun kedah nyéépkeun tambahan 1000 kalori unggal dinten dina saminggu éta. Kaleungitan kalori ieu tiasa dilakukeun ku cara diet anu ketat pisan atanapi kedah diduruk ngalangkungan latihan fisik.

Pikeun ngahontal tujuan ngaleungitkeun 1000 kalori sapoé Ahli nutrisi nyarankeun pikeun nyusun buku harian kadaharan pikeun ngajaga kadali anu sampurna, boh dina buku catetan atanapi ngalangkungan aplikasi sélulér.

Ieu sababaraha pedoman anu tiasa anjeun nuturkeun pikeun ngahontal tujuan anjeun:

  • sakuduna ngalakukeun 5 ka 6 dinten minggu olahraga.
  • Jumlah kalori anu anjeun bakar bakal ditangtukeun ku umur, génder, sareng beurat anjeun.

Kami ngantunkeun anjeun conto warna anu dianggo ku jalma anu 68 kilo.

  • lalumpatan pikeun 20 mnt 9,5 km / jam: 229 kalori
  • sapédah elips 30 menit: 179 kalori
  • Ngojay pinggel dada 30 menit: 189 kalori
  • kickboxing salami 30 menit: 357 kalori

Urang kedah gaduh premis anu jelas, upami anjeun hoyong ngirangan beurat anjeun kedah nyéépkeun langkung seueur tibatan anu dikonsumsi, nyaéta kirang tuang sareng langkung gerak. Diét anu janji bakal kaleungitan 10 kilo dina sabulan ayaTapi, aranjeunna maénkeun kalayan kaséhatan fisik, internal sareng méntal anjeun. Jenis diet ieu nyayogikeun tuangeun latihan fisik anu teu cekap sareng kaleuleuwihi sareng dina jangka panjang tiasa nyababkeun masalah serius.

Tulisan anu aya hubunganana:
Diét 8 jam

Hal-hal penting anu kedah diémutan

Nginum cai penting pisan pikeun ngirangan beurat dina hiji dinten

Nginum cai penting pisan pikeun ngirangan beurat dina hiji dinten

Entong hilap poin anu paling penting pikeun diét anu ngamungkinkeun anjeun ngirangan beurat dina hiji dinten damel:

  • Nginum cai penting pisan, sahenteuna anjeun kedah nginum dua liter supados tiasa leres.
  • Anjeun teu kedah mesék buahna, kumargi seuseueurna serat aya dina kulit sareng bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaleupaskeun peujit.
  • Upami anjeun lapar sadidinten anjeun tiasa tuang seledri atanapi wortel Henteu masalah.
  • Upami anjeun bosen nginum cai disarankeun éta nginum téh héjo anu diuretik pisan, ngabantosan ngalawan lapar sareng ngabantosan ngaleungitkeun lemak. Teh beureum ogé disarankeun pisan.
  • Anjeun teu kedah olahragaSanaos upami anjeun ngalakukeun, diet bakal langkung saé.

Upami diét ieu parantos manpaat pikeun anjeun maka kami nyarankeun anjeun ngiringan halaman Facebook kami ngaklik tombol salajengna. Éta ngan ukur hiji klik janten anjeun moal sono kana tip kaséhatan kami.


155 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   DORA ARDILA SEKOLARSI cenahna

    Abdi hoyong ngirangan langkung seueur atanapi kirang tina 10 KILOS …… Sebutkeun kuring ngan ukur ngalakukeun diet ieu hiji dinten ...… unggal waktos abdi tiasa neraskeun sareng diét
    Hatur nuhun

    1.    LARA cenahna

      HELLO NAMA JEUNG NU LARA JEUNG NU NGALAMI 11 TAUN NU TUNGGAL BES KE KE NINGAT JAJAK 42 KILOS AYEUNA KUDU TANGGUNG 56 PUNYA BANTUN JEUNG

      1.    meiiswag cenahna

        Tuang seueur buah, laksanakeun, sahenteuna 30 mnt. Sapopoé, dina YouTube aranjeunna nunjukkeun seueur pidéo ngeunaan kumaha cara ngirangan beurat badan, kalayan latihan kardio, Pilates, jst. Inuman seueur cai 🙂 & anjeun kedah gaduh seueur karep, anjeun masih alit! Abdi umur 14 taun, sareng kuring mimiti diét kusabab kuring henteu raoseun nyalira! sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring! Sing salamet! (:

  2.   katherine cenahna

    Éta pisan kuring gendut dina beuteung sareng abdi hoyong turunkeun dina 7 dinten

  3.   Hola cenahna

    Kuring gaduh komitmen dina dinten Sabtu wengi ... naha kuring tiasa ngalakukeun éta dinten Sabtu anu sami nalika beuteung kosong?

  4.   Cami cenahna

    Naha hiji dinten anjeun kedah ngalakukeunana?

  5.   hiji cenahna

    Abdi beuratna 53 sareng kuring hoyong ngirangan beurat 5 kirang kuring henteu raos

  6.   gorada cenahna

    Kumaha cara kuring ngirangan beurat kuring angkat ka gym sareng kaleungitan 4 tapi kuring rumaos sami Abdi hoyong turun beurat dina 2 dinten sapertos kamari

  7.   Hector cenahna

    Abdi beuratna 51 sareng kuring hoyong turun ka 46, naon anu kuring tiasa laksanakeun, anjeun tiasa ngirim kuring diet?

  8.   lisette cenahna

    Abdi awéwé sareng hoyong turun pisan kuring henteu resep ningali baju kuring rada lega, kuring bahkan henteu hoyong ningali wadding kuring sareng kuring ogé hoyong terang kumaha ngeureunkeun tuang upami kuring lapar

  9.   SAWIWA cenahna

    Halo Kuring umur 22 taun sareng ngalahirkeun 10 bulan ka pengker, sareng kuring katingalina super gendut, beurat kuring 84 kg, kuring asa pisan, kuring gaduh seueur napsu sadidinten, kuring henteu terang kunaon, sateuacan kuring henteu resep kantun tuang sareng ayeuna kuring teu tiasa lirén. BANTUAN NOO NINGALI KUMAHA KUMAHA !!!

  10.   étika cenahna

    Éta bakal diperyogikeun pikeun nahan lapar ngirangan beurat awak

  11.   NGABARAKATAK cenahna

    Abdi budak awéwé umur 14 taun sareng kuring hoyong langsing, kuring ningali aranjeunna gendut pisan, naha diet ieu tiasa dianggo pikeun kuring?

    oh sareng anjeun tiasa masihan kuring latihan

  12.   Elena cenahna

    Abdi umur 16 taun sareng nuju latihan jogét, kuring henteu leres-leres montel, tapi upami kuring hoyong gaduh beuteung anu langkung rata, diét ieu bakal ngalaksanakeun naon anu dipikahoyong.

  13.   morenitHaaaa cenahna

    haloaaa..nuhun siang kanggo sadayana, tingali diét ieu ... sanés kuring henteu terang ... tapi henteu séhat pisan, langkung saé sareng diet anu sanés tibatan ... panginten anjeun kaleungitan kilo anu sami tapi dina langkung seueur waktos tapi engké langkung hésé pikeun nyandak kilo anu urang leungit…. ii anjeun badé ngayakeun usaha ieu pikeun TIASA ... sabab engké anjeun bakal cageur deui anjeun terang .... Kuring parantos nempatkeun koméntar ieu atanapi noo paraa .. noo agaiis estaa diietaa sabab masing-masing bébas ngalakukeun naon anu dipikahoyong ..
    Tapi, henteu, éta séhat pisan, sabab upami dicarioskeun ka anjeun ...
    Kuring ngan ukur béjakeun yén anjeun langkung saé diét .. yén anjeun henteu kedah ngorbankeun seueur ... ii anjeun moal lapar .. éta masalah milarian terang ... ii ai endolinos pisan weniisiimos .. ii mirah .. contona .. nooo I al Éta boi hargana kuring € 12 unggal minggu .. ii anjeunna mamatahan kuring naon anu kuring kedah tuang sareng naon anu kuring kedah kaleungitan langkung kilogram ... & kuring séhat… wenoo Mugi anjeun nyandak koméntar kana akun hatur nuhun

  14.   celine cenahna

    Halo, jangkungna 1'73cm sareng beurat kuring 70 kg. Sakitar sataun katukang, kuring ngalih ka nagara sanés, parobihan éta nyababkeun seueur parobihan dina kahirupan sareng kabiasaan kuring sateuacan beuratna 15 kg kirang. Abdi peryogi diet pikeun turun gancang ... tapi ogé naséhat pikeun henteu balik deui kusabab kuring sangsara ku kahariwang sareng upami kuring henteu nahan diri kuring sanggup dahar satengah roti bimbo dina soré.

  15.   Lorena cenahna

    Punten saha anu ngasah kuring, kuring kedah terang yén anjeunna disimpen….

  16.   nagara cenahna

    Kuring ngamimitian nganggo 95kilos sareng beurat kuring 72kilos sareng kuring ngarepkeun 65kilos.
    Kuring parantos nyobian rébuan sareng jutaan diét sareng aranjeunna leres-leres tiasa dianggo upami anjeun tetep, tapi henteu séhat salaku cara hirup.
    Abdi aya di panangan spesialis, ahli gizi-nutrisi sareng anjeunna parantos ngajarkeun kuring tuang, kuring tuang sadayana sareng henteu beurat beurat ku cara anu sanés kuring ngirangan beurat sareng teu aya beuratna sareng hal anu anéh.
    Kuring henteu nginum obat, atanapi oyag atanapi olahan, kuring ngan ukur nuturkeun diet anu saé pikeun kuring.
    Gumbira, milari ahli nutrisi atanapi ahli diet, teu aya NATURHOUSE atanapi omong kosong sapertos kitu, tinggalkeun pasta teras…. DEUI deui gajih.
    Kuring méakkeun € 7 unggal kuring balik pikeun marios.
    Babaturan kuring parantos ngupingkeun kuring sareng rugi dina laju 1k saminggu, nyaéta 4 dugi 5 kilo sabulan.
    Jalma TÉSÉS jalma anu ngulang…. Ngan hiji hal anu wajib ... JADI CONVINCED ... anjeun bakal diét.

    1.    lilian cenahna

      Wilujeng !! Éta cara anu leres, ulah turun nganggo diet, éta ngan ukur
      sikep sareng kontrol

  17.   anonimo cenahna

    Esk Abdi henteu tiasa tuang anu ngaraos lapar pisan. Demen diet anu sanés ku kirang kalaparan sareng kuring ngirangan beurat badan ………… .. BANTUAN ………… .. Abdi peryogi pisan ………… .. !!!!!

  18.   jugo cenahna

    Dinten ayeuna kuring badé ngamimitian, kuring badé ngawartosan anjeun dina tilu dinten! Ucup

  19.   Gajih pinky cenahna

    Sabtu aya pesta bn shilo sareng anjeun kedah nganggo bikini,
    nmas Abdi gendut sareng abdi hoyong turun beurat dina 3 dinten sapertos 4 kilo
    Henteu tiasa nuturkeun diet 3 kali?

  20.   belen cenahna

    Abdi kedah kaleungitan dua kilo kanggo énjing naha badé nyandak diet ieu ???

  21.   sara cenahna

    Tingali, kuring gaduh pasini dinten Salasa, sareng dinten Jumaah, kumaha kuring tiasa icalan sakitar 5 kilo?

  22.   xdcv cenahna

    Anjeun tiasa ngirangan beurat ku jalan sajam, ngan ukur tuang buah-buahan sadidinten, kuring hoyong terang sabaraha anjeun bakal leungit beurat.

  23.   priskila cenahna

    Diét anu saé pisan, kuring ngarepkeun éta ngabantuan kuring kusabab dinten saatos énjing kuring pésta sareng aya kolam renang
    Hatur nuhun

  24.   kuku daiana florencia martinez cenahna

    Abdi hoyong ngirangan beurat kusabab kuring satengah gajih henteu gendut sapertos anu kuring lakukeun dina hiji dinten punten jawab kuring sapertos kieu kuring 12 beurat sareng abdi badé kunfu ténis sareng joqueyal waktos anu sami tapi waktos anu béda punten abdi hoyong ngirangan beurat

  25.   Lorraine cenahna

    cara anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat badan nyaéta: nganggo bubuk sadidinten sareng éta bakal jalan ... éta ogé saé pisan pikeun kaséhatan anjeun ...
    salam hormat ..

  26.   Mary cenahna

    Abdi budak awéwé umur 11 taun sareng sadaya budak sanés babaturan kuring ti kelas kuring aranjeunna ngawartosan yén kuring gendut sareng kuring yakin éta tapi kuring pikir langkung saé janten gendut sareng geulis henteu ceking sareng nista sareng kuring ogé mikir yén éta langkung saé k k Tapi atoh kuring parantos beres diét sareng kuring henteu kaleungitan nanaon tapi tetep kuring ka juru tata rambut bibi, anjeunna ngagaduhan sadayana sareng kuring turun beurat pisan, anjeunna ogé ngagaduhan simbut listrik pikeun ngirangan beurat sareng kuring ayeuna beuratna 34kg sareng sateuacan 45kg bno besssssitos sareng kuring ninggalkeun anjeun k kuring nyarios muxo.

  27.   MARIA LORENA LOZANO ka guha cenahna

    SADAYU SADU KECAP TAPI BERAT 6 KILOS LEUWIH JEUNG beurat 56 KILOS JEUNG 14 TAUNNA.
    Abdi hoyong kaleungitan minggu di minggu janten saé angkat ka laut
    Abdi hoyong kaleungitan naon-naon tapi kuring henteu hoyong tetep sapertos bapak éta

  28.   elposoposho cenahna

    Kuring NGOMONGKEUN KA OBESITAS NGERI .. punten Abdi peryogi bantosan malahan henteu tiasa nyerat kumaha gajihna ramo .. Kuring rada hoream! bantosan abdi atanapi tuang sadayana ..

  29.   DINHA ELIZABETH cenahna

    Kuring kaleuwihan beurat, aranjeunna mamatahan kuring kanggo nginum seueur cai, cobian salami saminggu tapi henteu hasil, saur kuring peryogi catetan diet anu sanés tapi kuring mamatahan yén tina sagala tuang anu urang tuang urang kedah ngunyah ogé sareng kuring ngarepkeun pasihan napas

  30.   Anonim cenahna

    Halo, kuring umur 14 taun sareng kuring pondok pisan, tapi sanaos beurat kuring 60 kilo sareng pinggul sareng pingping kuring lega pisan. Kuring henteu ngaraos raoseun kusabab adi sareng réréncangan kuring ipis pisan sareng kuring hoyong aranjeunna ngirimkeun abdi diet anu dihijikeun sareng latihan kanggo ngirangan sahenteuna 50 kilo.

  31.   solmari cenahna

    Abdi hoyong ngirangan beurat dina hiji dinten tapi kuring hoyong ngajaga beuteung kuring lemah pisan sareng sanés sanés diet anu pas, anu aranjeunna pasihkeun ka kuring sahandapeun 18 kilo dina hiji dinten, éta tiasa janten naon waé tapi kuring hoyong damel sareng nempatkeun khusus diét Aranjeunna nyarios ok naon anu kedah didahar sareng anu henteu

  32.   Halo, nami abdi Jacqueline, kuring 1.69 sareng beurat kuring 160 sareng kuring ngarasa ditolak ku dunya. cenahna

    Hai, abdi Jacqueline, kuring 1.69 x 160 sareng karaos ditolak ku dunya. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun diet, tapi kaséhatan kuring sampurna, alhamdulillah, kuring ngan ukur peryogi sakedik bantosan.

    1.    batu flints cenahna

      hai jacqueline! Tingali, kuring 1, 64 sareng beuratna 81kg. Kuring mimiti ngalakukeun diet anu aranjeunna nyuntik kuring sareng mineral sareng kuring turun 4kg dina sabulan! Teu gampang pisan tapi sakali anjeun ngamimitian anjeun biasa ngadahar hal anu séhat 6 kali sapoé ... kuring nyarankeun éta!

  33.   Si chiarux cenahna

    Abdi rada licik tapi kuring henteu terang naon anu kuring terang yén kuring kedah beurat kirang janten hayu urang tingali aya naon, poe ieu kuring bakal nyaritakeun 🙂

  34.   koni cenahna

    halo abdi gaduh dua pamundut! anu kahiji ... naon hartosna infus?, sareng anu kadua ... .. sakapeung anjeun tiasa ngalakukeun diet?, kumargi nyatakeun yén ngan hiji dinten

    1.    heueuh cenahna

      Infus nyaéta susu, téh, kopi, atanapi anu sapertos kitu, 

  35.   budak awéwé leutik cenahna

    Abdi kedah icalan sahenteuna 10 kilo dina sabulan, punten, upami aya anu hoyong ngabantosan ngawartosan kuring, kuring beuratna 80 kilo sareng kuring yuswa 1.68 taun sareng kuring 14 taun, upami aya anu hoyong ninggalkeun koméntar ka kuring kanggo ngalakukeun sesuatu, hatur nuhun pisan 🙂

  36.   Mika cenahna

    Halo, kuring kedah turun 1k satengah, upami kuring tuang sadidinten ngan ukur jeruk sareng 2 jam sapédah kapayun, naha kuring tiasa turun?

    1.    Ucing356 cenahna

      Kalayan éta hiji-hijina hal anu anjeun bakal kéngingkeun nyaéta ngajadikeun anjeun gering, kuring ahli gizi, kuring damel sareng pesaing kabugaran dw sareng kuring ngan ukur nyebatkeun yén ieu tiasa leungit ku cara anu langkung séhat sareng kuring nyarankeun anjeun ngalakukeun éta dina kosong beuteung.

  37.   sarita cenahna

    Kuring maca sadaya koméntar sareng kuring ngartos sadayana jalmi kusabab kuring alit dina kaayaan anu sami ... Kuring gé ngajelaskeun ... Umur kuring 1,59 sareng 6 bulan beurat kuring 58 kg kuring henteu gendut tapi kuring sorangan pisan -sadar ngeunaan awak kuring kusabab kuring pondok sareng kuring ngagaduhan suku montok di luhur kasus éta nyaéta beuteung kuring parantos rata tapi kuring ngagaduhan cangkéng ... Kuring badé nyobian ngabantosan ku nyarios yén anjeun moal kaleungitan kiloan gajih dina sapoé mustahil upami diét ieu henteu Dupi éta séhat ... naha anjeun tiasa ngirangan beurat tanpa ngaleuleuskeun? TANGTU tong ditaroskeun ... Kuring tuang normal ... Abdi gaduh kola kanggo sarapan atanapi jus atanapi kopi henteu masalah ku roti bakar sareng tomat sareng minyak tuangeun ieu penting pisan sareng éta dina waktos anu langkung seueur tuang ... tengah isuk kira-kira tabuh 12 upami anjeun ngagaduhan buah teras buah ... tuang tuangeun buatan bumi, ,, teu perlu ngabareuhan sayuran ... tuangeun anjeun tiasa buah ,, kanggo camilan sakitar 5o6 salaku sanwihc sami tapi jolin kalkun dicincang sanés salchicon atanapi dulzaco ... anjeun ogé tiasa tuang y normal ogurt buah ,,, sareng kanggo tuangeun teu aya anu langkung saé salad dibarengan ku anu enteng contona lauk sababaraha sayuran ... nalika tuangeun tempat na sahenteuna sareng k ingest tapi kuring henteu hartosna kuantitas tuang tapi jumlah nilai energetik ... sareng sapeupeuting nalika anjeun bobo, anjeun henteu hoyong anu sami, salami sadidinten biaya awak langkung sareng boro-boro gerak ... ... kuring mamatahan anjeun ieu .. . gabungkeun sareng ... 3 jinis séks sapédah saminggu Sajam (sapédah anu ipis suku sareng beuteung di sagédéngeun ningkatkeun sikep) kalayan lancar tapi tetep konstan kali pertama éta bakal nganyenyeri tulang burit, tuh tong hariwang upami anjeun teras-terasan nyandak éta sareng éta bakal sakedap yén henteu nyeri deui ... sareng bérés kuring mamatahan anjeun mésér 1 beurat pikeun mimitian sareng saatos 3 kg sareng mat pikeun ngalaksanakeun latihan kuring nyarankeun ka pencét militér ku squats, adominals (nalika anjeun kampak aranjeunna, ulah narik beuheung anjeun ku leungeun anjeun, salawasna coba pikeun neuteup dina siling supados henteu menyakiti beuheung anjeun) sareng beus mobil latihan anu sanés k damel kaki, beuteung naon k kerais ngirangan beurat sumbu unggal latihan 20 kali sanés agai bisi aya k nempatkeun .... milarian 12 latihan sareng laksanakeun unggal dinten k ulah angkat nyandak sapédah ... (paling henteu 3 kali saminggu ieu tapi langkung disayogikeun unggal dinten k sanés ballais kana sapédah) pikeun kuring éta parantos hasil henteu ngan ukur ngirangan beurat badan upami henteu nada nada awak anjeun sareng anjeun bakal kaleungitan .... entong keukeuh kaleungitan beurat gancang ngeunaan naon anu kuring béjakeun ka anjeun, anjeun bakal aya bewara hasilna ... Kuring tiasa mastikeun yén nalika anjeun ningali dina eunteung anjeun moal nangis deui ...

  38.   Mara cenahna

    Kuring miharep kuring tiasa ngalakukeun éta, kalayan éta diet m kgo d lapar

  39.   mojang diét cenahna

    Budak awéwé, diét ieu jalan, kuring ngajelaskeun ka anjeun sateuacan kamari kuring mendakan halaman ieu sareng mutuskeun ngalakukeun diet, énjing-énjing nginum cai nganggo jeruk nipis, tuang téh héjo sareng sadayana cai soré sareng cai wengi nganggo lemon. Ieu jalan pikeun kuring, kusabab beurat kuring 60kg sareng ayeuna beurat kuring 58kg, kuring bakal ngalakukeun diet ieu sahenteuna 1 dinten saminggu, sabab jalanna saé, anu goréng nyaéta mimiti anjeun lapar.
    Abdi parantos ngawartosan anjeun kumaha pola dahar
    NULIS NULIS KUMAHA KUMAHA AYA KANGGO ATAWA ATAWA NANYA JEUNG KUMAHA JADI
    Abdi bogoh ka anjeun!!
     

    1.    Alexis cenahna

      Kuring beuratna 49kg sareng abdi hoyong ngirangan beurat dina hiji dinten sareng ngajantenkeunana katingali, utamina dina beuteung, karaosna langkung ringan dina saluruh awak, naon anu kuring lakukeun dina hiji dinten?

  40.   yadira cenahna

    Leres, jalanna! Serius, ogé dina tuangeun kuring henteu deui tuang nanaon nyatana kuring ngan ukur tuang dua kali sapoé, jam 9 énjing kuring tuang buah sareng nginum seueur cai, nalika kuring balik ka sakola ti sakola kuring masih seueur nginum cai sareng deui kuring tuang buah tapi ogé sayuran pindang, sapoé kuring nginum sakitar 3 liter cai (sanés tarikan sabab henteu jalan, kuring lalaunan tapi kuring nginum 3 liter.) sareng kuring latihan sajam teras-terasan ... kuring jogét, lumpat , luncat sareng lenggah, lakukeun Kuring parantos kaleungitan 3.2kg dina 3 dinten! ciuman kanggo sadayana ñ_ñ

    PS: Dina 10 dinten kuring bakal nyaritakeun kamajuan kuring ñ_ñ Mugi kuring parantos kaleungitan 10 kilo (:

    1.    Veronica cenahna

      sareng anjeun henteu tuang siang? oO 

      1.    yadira cenahna

        Hai Veronica, tangtosna kuring ngagaduhan tuang siang, tapi anu paling kuring lakukeun nyaéta SORAP
        Dina dinten-dinten ieu anu kuring tuang nyaéta ieu
        Sarapan 1: Séréal, buah, yoghurt, bapak sareng kéju.
        Sarapan 2: Quesadillas sareng kéju, buah, jeruk nipis atanapi jus jeruk.
        Dahar beurang: Buah (apel, melon sareng samangka)
        Dahareun: Salad sareng bonténg, apu, kangkung, wortel, boh pindang atanapi atah tapi disinféksi. 
        TEU CENO LEUWIH !!
        Sapoé kuring inuman tilu liter ti 8 enjing nalika abdi hudang dugi ka tabuh 10 wengi nalika kuring bobo
        Unggal dinten DULUR! Kuring laksanakeun sajam olahraga teras-terasan, kuring masang musik sareng mindahkeun sakujur awak, kuring luncat tali, kuring lumpat (kirang ti 2 kilométer), kuring linggih sareng jongko, kuring turun-turun tangga imah kuring.
        Dina dua minggu ieu kuring parantos kaleungitan 12.5kg sareng kuring bagja! HENTEU KUDU KUASA DIPERLUKAN
        Jelas kuring ngalakukeun naon anu diét ieu, tapi ngan nepi ka tengah soré, nyaéta anu ngomong ieu.
        Puasa: 1 gelas cai haneut sareng 1 gelas jeruk nipis alami. Sarapan: 1 infus pilihan anjeun sareng 1 plum. Cahaya dedak Dahar beurang: 1 piring jero sup sayur hampang sareng 1 jeruk bali atanapi jeruk. (Kuring Dahar Langkung sareng Melon Sareng / ATAWA APPLE) Cium anu saé !!

        1.    Isabel cenahna

          Abdi umur 14 taun, kuring 1.60 sareng beurat kuring 101 sareng abdi hoyong kaleungitan 40 kilo dugi Juni. Naha anjeun pikir diet ieu tiasa ngabantosan kuring ????

          1.    apel na cenahna

            Leres, aranjeunna bakalan ngalayanan anjeun, beurat kuring 85 sareng dinten ayeuna kuring badé ngamimitian besssooo

            PS: Abdi nyarankeun


    2.    Dinapom cenahna

      Hai, abdi nuju berjuang pisan pikeun ngirangan beurat awak. Kuring badé nyobian pola dahar ieu anu anjeun nyarankeun… tapi sayang, kumaha anjeun jaga teu lapar ???? Pikeun kuring éta anu paling hese kusabab kuring ngarasa lapar sareng kuring dina haté anu goréng sareng sirah kuring nyeri. Éta pengkuh ..... Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun ,,, naha anjeun tiasa nyarios ka kuring kumaha anjeun henteu ngaraos lapar atanapi hoyong dahar ??? hatur nuhun

    3.    Natalie cenahna

      sareng upami anjeun nginum cai murni sareng jelly, anjeun pikir éta berhasil

    4.    mariel cenahna

      Éta serius 😮 Abdi ogé hoyong gancang ngirangan beurat 🙁

  41.   tangkal jeruk nipis! cenahna

    Naon anu anjeun bau burit sareng naon anu kajantenan anjeun nyaéta payuneun tertib sadidinten tuang ganxitos, normal yén anjeun gendut pikeun lumpat sareng ngalakukeun kahadéan pikeun umat manusa, sareng ngantepkeun jeruk nipis dina damai henteu anjeun badé kéngingkeun jeruk nipis sareng lemons didahar

  42.   Morgana cenahna

    Pikaresepeun diet ieu, sareng numutkeun kuring parantos maca koméntar anu parantos ngaraosan, aranjeunna parantos kaleungitan beurat dina waktos anu gancang. Kuring satuju sareng hidrasi sareng olahraga, kuring ngémutan yén upami anjeun ngirangan beurat anjeun kedah nginum seueur cairan sareng nada otot.
    Kuring bakal ngalakukeun diet ieu salaku tantangan pikeun ningali sabaraha kilo kuring tiasa leungit. Abdi kedah kaleungitan 6 kilo janten sampurna, janten kuring ngamimitian sareng nyaritakeun kumaha éta dina 2 minggu.

  43.   Biasa7 cenahna

    Kuring badé nyobian metodeu Yadira, ku kuring dicarioskeun minggu payun ...

  44.   Diétitian cenahna

    Nya ... abdi ahli diet sareng ahli nutrisi ... sadayana diét ieu nyaéta nalika anjeun mimiti tuang normal, anjeun bakal beurat badan deui, sapertos upami tuang dua tuang sadinten, awak henteu nampi cekap tuang. Naon éta nyaéta ngahémat cadangan sareng anjeun henteu ngaduruk gajih atanapi kalori ..... Kuring henteu terang kumaha anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal anu bodo sapertos kitu, upami anjeun hoyong ngirangan beurat, diet saimbang sareng 5 tuang sadinten, sareng seueur olahraga.

    1.    ALEXANDRINE cenahna

      HELLO ANU NAMA JEUNG ALEJANDRINA ..... Oge gaduh masalah kabeurangan kuring parantos bobo diet sareng abdi kaleungitan 5 Kilo sareng kuring lirén. Naha éta ... naha anjeun parantos nguping ngeunaan pola makan ... sareng patarosan anu sanésna LOBA CALORI POLA ANDA KUDU KUDU BISA NYAJI LEUNGIT beurat ...

  45.   yendri cenahna

    Abdi hoyong turun beurat Kuring nyobian tapi kuring teu tiasa punten ngabantuan kuring

  46.   Alexiis_jaki cenahna

    Héi, kuring hoyong kaleungitan sababaraha kilo ... tapi kumaha kuring ngalakukeunana supados teu lapar deui?

    1.    dpk_stf cenahna

      pél meizitang 

      1.    casianeles_xd cenahna

        aya anu ngirit diet kumaha kaleungitan 5 kilo? 

        1.    jelly cenahna

          Kuring laksanakeun unggal dinten sareng tuang bungbuahan sareng sayuran sareng henteu aya cookies atanapi manisan atanapi daging, ngan éta sareng kuring parantos 7 dinten sareng kuring parantos icalan 7 pon, nyaéta, hiji pon per dinten. Naséhat entong beuratkeun kilo upami henteu dina pon anjeun bakal janten kamajuan panggancangna dina pon kusabab anjeun langkung ngamotivasi diri kusabab hésé kaleungitan kilo tibatan pon (gélo) Mugi sareng naséhat kuring bakal ngabdi ka anjeun. Untung! !

        2.    Daughterdemorpheus cenahna

          Diét kedah dipersonalisasi sabab urang sadayana ngagaduhan syarat anu bénten… Ningali anu ahli.

        3.    panonpoe cenahna

          Halo, kuring parantos ngirangan 7 kilogram anu kuring ragrag rata-rata 1k per minggu.

    2.    Mercedes cenahna

      nginum pisan cai

  47.   kadal cenahna

    Abdi beuratna 53 kilo Abdi hoyong ngirangan beurat sareng tuang tuangeun sadaya waktos, ogé kuring henteu resep keureut anu kuring gaduh haha 

  48.   Natalie cenahna

    Abdi hoyong turun beurat henteu tuang nanaon 

  49.   Aurora ..... / = cenahna

    Abdi hoyong ipis sapertos anu kuring lakukeun supados henteu kalaparan ……
    tulungan abdi ???

  50.   casianeles_xd cenahna

    aya anu ngirit diet kumaha kaleungitan 5 kilo? 

  51.   WTF cenahna

    Abdi beuratna 64 tapi dina awak kuring katingalina gendut: s sajabi ti latihan anu aranjeunna nyarankeun kuring ngaleupaskeun irisan sareng nurunkeun sakedik deui 

  52.   iri_love_teamo cenahna

    Abdi hoyong ngirangan beurat awak kuring bagja pisan .. Ayudaaaaaaaa!

  53.   Maricielo_06_11 cenahna

    Abdi hoyong turun beurat gancang

    1.    Erick_elnaughty cenahna

      nginum cai ku jeruk nipis

  54.   jessie cenahna

    Abdi hoyong turun beurat gancang tapi teu aya anu kaitung

  55.   Katylinda_1994 cenahna

    Halo, beurat kuring 56 kl Abdi hoyong kaleungitan 5 kl tapi kuring henteu terang kumaha kuring kalaparan pisan, bantosan

  56.   diondang cenahna

    Kumaha carana abdi tiasa turun 15 kilo dina 25 dinten punten jawab

  57.   Lucia cenahna

    Hai, kuring hoyong terang naha anjeun tiasa tuang anu sanés kanggo sarapan tibatan "plum."

  58.   agustus cenahna

    Abdi hoyong diet kusabab kuring gendut pisan sareng nyeri dada :(

  59.   Frankie_Moo cenahna

    Halo Bobot 48 Abdi 1.53 Kiero Turun turun Abdi obesitas Abdi rumaos ingon-ingon Sow abdi Punten 

  60.   Éneri14 cenahna

    Abdi anom pisan, kuring jangkung 156cm sareng beurat 60,7 kg. Kuring terang kuring henteu gendut pisan, tapi kuring hoyong turun beurat janten 55 kg atanapi 50 kg dina saminggu. Atanapi ipis langsing perkawis 10-20 cm 

    1.    Daughterdemorpheus cenahna

      sabar ... upami anjeun gaduh seueur waktos sareng beurat sareng pangukuran éta, lakukeun prosés kalayan tenang ... diét sareng olahraga ... teu aya anu kalaparan anjeun ... sareng seueur kasabaran ...

  61.   Alicia cenahna

    Abdi umur 15 taun, kuring ngukur 1.64 sareng beurat 61.7kg sareng impian kuring nyaéta dina 50 kg sareng ngajaga diri sabab, sapertos kuring sorangan, kuring turun beurat sareng dina hiji waktos kuring turun 3kg dina 15 minggu tapi teras kuring naék teu terang naon anu kedah dilakukeun.

  62.   juliidiivii cenahna

    Kaleresan aya lepatna kuring yuswa 17 taun, beurat kuring 105 kilogram sareng ukuran kuring 1.65 cm

    1.    Daughterdemorpheus cenahna

      Abdi 47, beuratna 128 kilo ... Ukuran kuring sami sareng anjeun ... Abdi kaleungitan 3 kilo per bulan, kalintang tenang. Ahli gizi kuring masihan kuring diet khusus pikeun jalma anu ngagaduhan masalah glukosa. Ati-ati, upami anjeun ngagabungkeun diét anu A DESAIN PROFESIONAL pikeun anjeun, sareng anjeun olahraga, éta bakal jalan. Upami teu kitu, éta bakal langkung laun sareng anjeun bakal putus asa ... Abdi henteu hoyong anjeun janten salah sahiji deui pikeun statistik diabetik atanapi tahan insulin., .. terang perkawis nigricans acanthosis .. panginten anjeun gaduh résistansi insulin sareng anjeun henteu terang …. Abdi ngarep teu aya anu panyakit ieu ...

  63.   Alba12-1999 cenahna

    Alus upami anjeun tiasa kaleungitan kiloan tambahan anu leungit saatos kaleungitan kilo éta dina hiji dinten

  64.   lorekiut1 cenahna

    Sareng supados aranjeunna henteu kalaparan anjeun tuang buah rendah kalori tapi henteu tuang apel atanapi cau, kusabab buah ieu seueur tuah anu amis

  65.   lorekiut1 cenahna

    Nya, upami anjeun garda langkung saé nyandak capillo teras lebetkeun kana sungut anjeun anu ngabantosan sareng bomita lo170 sareng kuring beurat 45 perfecya ieu kuring lirén dugi ka 30 taun sareng kuring parantos kaleungitan nasib 15 kilo tapi aranjeunna nyarios yén kuring gering tapi Kuring henteu percanten nalika kuring angkat ka dokter aranjeunna nyarios yén dina unggal silih ciuman tapi éta bohong

  66.   lorekiut1 cenahna

    Supados anjeun henteu kénging hanmbre, bayangkeun yén anjeun putri sareng makuta palsu sareng anjeun tuang langkung seueur anjeun mandi ngarusak tuang mangrupikeun buah terlarang sareng jalma anu nawiskeun kadaharan anjeun dukun

  67.   Samantha Chestnut liang cenahna

    Hai, kuring ngora tapi jangkungna 1.56cm sareng beurat kuring 56kg. Kuring terang kuring gendut kusabab nini kuring beuratna kirang ti kuring sareng kuring henteu resep éta, kuring badé ngadamel ieu sareng ningali naha kuring leungit beurat

  68.   Samantha Chestnut liang cenahna

    Hola
    Abdi peryogi terang kumaha ngirangan beurat kusabab kuring puncak sareng puncak pisan?
    Punten bantosan abdi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  69.   Abdi-Cami cenahna

    Halo, kuring ngora pisan pikeun ieu, kuring umur 1,57 sareng tapi 55,2 KG, kuring yuswa 11 taun sareng katingalina gendut, kuring hoyong ngahontal 39 atanapi 0 kg, kuring bakal ceking tapi kuring hoyong ceking.

  70.   Lili cenahna

    pikeun sabaraha dinten dituturkeun kuring tiasa ngalakukeun diét

  71.   Viviana cenahna

    Halo, kumaha kuring ngirangan beurat badan? Kuring nyobian diét. Tapi kuring ngalakukeun éta salami sasasih teras kuring ngantepkeun sareng mimiti tuang sareng tuang kuring beuratna 54 sareng kuring ngukur 1.53 Kuring terang yén kuring henteu gendut pisan tapi kuring sateuacan beuratna 40 anu parantos sesah pisan pikeun kuring kusabab saprak kuring ipis sateuacanna, ayeuna mah henteu. Kuring ogé pondok pisan pikeun beurat anu kuring gaduh sareng kuring katingali gendut teuing. Punten bantosan pisan kuring, kuring henteu terang kumaha ngirangan beurat tanpa lapar unggal-unggal kuring balik kana eunteung kuring janten depresi kuring mimiti ceurik kolot kuring nyarios yén kuring henteu gendut tapi kuring terang yén upami kuring kuring katingalina siga lauk paus.

  72.   Hana cenahna

    halo– Abdi hoyong terang kumaha carana nyingkahan susukan –– kumargi aranjeunna ngajantenkeun tuangeun teuing!

  73.   cosumba cenahna

    Ngaleungitan beurat jadi enteng pisan, sabab kilo-kilo éta tiasa gampang dipulihkeun .. disarankeun leungit 2 kilo per minggu tanpa kalaparan

  74.   Mary cenahna

    Kuring ngukur 1,65 JEUNG beurat kuring 50 awak kuring rada anéh sabab kuring seueur gulung anu kuring henteu terang ti mana asalna na kuring parantos nyobian diet tapi kuring henteu tiasa ngendalikeun diri sapertos KABEH! Kuring henteu lirén, kuring lapar sepanjang waktos! sareng di luhurna kuring nuju liburan dina Januari kadua sareng kuring hoyong ceking naon waé anu kuring kedah ceking kuring tuang seueur buah tapi kuring tiasa tuang 3 apel tina hiji janten kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun hoyong ceking beurat idéal kuring bakal 40 kilo kuring kedah kaleungitan 10 kilo janten abdi badé usaha pikeun henteu tuang saur kuring bakal ngaput sungut sareng kuring ngan ukur bakal nginum cai HAHAHAHA ah latihan ceunah ah

    1.    Clara cenahna

      Beurat idéal minimum pikeun jangkungna / jangkungna 1,65 nyaéta 53 - 56 kg.

      Kalayan 50 kg anjeun parantos kirang beurat.

  75.   Tita cenahna

    Jigana diet ieu kool pikeun kuring, abdi bakal diterapkeun kana prakték ……………… .terus kuring bakal nyaritakeun kumaha kaayaan kuring …………… ..

  76.   Linda cenahna

    Umur abdi 12 taun tapi kuring gendut. Indung kuring henteu ngantep kuring ngadamel tuangeun khusus.

  77.   Jelas cenahna

    Abdi badé nyobian, upami éta ngabantuan kuring, bejaan kuring (;

  78.   Genesiis Sanguiinettii cenahna

    Kuring resep pola makan ieu sareng kuring mimiti nginum cai anu hal utama 😀 Kuring pisan hariwang kaleungitan 1kl ngan dina 1 dinten !! Kuring badé nuturkeun diét ieu unggal dinten kusabab kuring resep!

  79.   damaris cenahna

    Kumaha ... naha kuring ngagaleuh aranjeunna tuang barang-barang amis langkung seueur és krim sadaya ukuran anu kuring badé mésér ???

  80.   anah cenahna

    Dupi anjeun nempatkeun naon-naon dina susu skim sabab ngan ukur nganyenyeri kuring, atanapi ngagentoskeun sareng jinis susu kécap anu iklanna raoseun?

  81.   Tommy cenahna

    Saur sadayana anu aya di buruan jeruk henteu kunanaon, kuring bakal tumut kana akun pikeun ngamimitian nyandak énjing-énjing

  82.   viky cenahna

    Abdi badé nyobian

  83.   valery cenahna

    Pidéo ieu bau anu terang yén saha waé anu tiasa ningali éta sareng janten anoreksia sareng kanggo kasihatan sadayana janten bermudez awon anu nempatkeun video ieu

  84.   Noelia cenahna

    Halo, kuring awéwé, kuring umur 16 taun sareng beurat kuring 80 kilo. Anu kuring hoyong lakukeun nyaéta leungit beurat. Naha anjeun pikir diet ieu bakal ngabantuan kuring? Sateuacan kuring cekeng tapi kuring ngagaduhan gajih kusabab kuring murag kana déprési. Naon anu anjeun nyarankeun: /? punten Abdi nekat pisan milarian anu hiji, hatur nuhun (:

  85.   Pazuzu cenahna

    Abdi resep nuturkeun pola makan ieu, tapi kuring henteu terang naon anu kedah dicontokeun ku pilihan

  86.   Vale Rodriguez Tapia cenahna

    Hai, beurat kuring 54 ayeuna kuring beuratna 49 sareng kuring 1,61, kumaha saur kuring henteu kunanaon?

  87.   ambar cenahna

    Éta saé tapi kumaha ngalakukeun sagala rupa éta dina hiji dinten pikeun kuring mustahil tapi kuring bakal nyobian katingalina rada sesah tapi kuring yakin kuring bakal ngahontalna

  88.   ambar cenahna

    Kumaha bakal aranjeunna nyandak éta tapi kuring henteu percanten pisan kana ieu kusabab aranjeunna nyarios yén desain internét bohong, indung kuring bakal maéhan kuring upami anjeunna terang yén kuring nuturkeun sababaraha léngkah tina halaman wéb, indung kuring henteu resep kuring nyiptakeun hal-hal dina internét, adi kuring ogé tapi pikir éta tiasa seueur gunana pikeun kuring, kuring henteu deui nahan beuteung, beuratna ampir 37 kilo, kuring henteu nganggo diét ieu sareng langkung saé ngukur diri

  89.   ambar cenahna

    tapi aranjeunna kedah nyebatkeun kuring mayit yén nalika kuring henteu lirén kuring sigana serda kuring henteu terang kumaha carana nyingkahanana teras kuring tuang camilan abdi yén indung kuring nyéépkeun éta pikeun kuring snack tapi kuring henteu tuang sareng tuangeun sumping sareng aranjeunna nyayogikeun seueur hal anu lezat tapi kuring teu tahan ningali éta sababaraha nasihat pikeun masihan kuring ???

  90.   Yusra Ucup cenahna

    lamun éta hasil kuring leungit kiloooo

  91.   Daniela cenahna

    naon super tist

  92.   Dany cenahna

    Abdi umur 15 taun kuring jangkung 1.69 sareng beurat kuring 49 kilo tapi abdi hoyong turunkeun cangkéng kuring anu lega teuing sareng raina ogé, kuring badé ngalaksanakeunana sareng muka upami éta ngabantuan

  93.   Alicia cenahna

    Halo, abdi hoyong ngalakukeun diét ieu pikeun diapeno. Kuring ngartos naha anjeun masihan kami 8 tuang, naha anjeun tiasa nyarios ka garpu yén kuring kedah nyandak masing-masing?
    hatur nuhun 🙂

  94.   blogichics.com cenahna

    Ati-ati ku pangaruh rebound

  95.   Valentina cenahna

    Abdi nembé yuswa 10 taun sareng beurat kuring 33 Abdi gaduh budak leutik kuring sareng hoyong kaleungitan 1 kilo. Naha diet ieu tiasa? Ngan ukur kaleungitan 1 kilo, ampir sadaya réréncangan kuring ceking sareng henteu ngan ukur hoyong ceking sapertos réréncangan abdi, janten naha kuring tiasa ménsét? Sareng anjeun pikir kuring bakal kaleungitan 2 kilogram dina hiji dinten?

  96.   demiselena cenahna

    Hai, kuring yuswa 16 taun sareng beurat kuring 51 tapi kuring gaduh beuteung (gulung) sareng abdi hoyong kaleungitan 3 kilo. Naon anu kuring kedah lakukeun?

    1.    Lilin cenahna

      Halo, nami abdi candela sareng kuring yuswa 11 taun, beurat: 55 sareng abdi hoyong turun ka 49, anu tiasa ngabantosan kuring!

  97.   Sofia cenahna

    Hai! Umur abdi 12 taun, beurat kuring 53kg sareng jangkungna 1.64cm.

  98.   lungguh cenahna

    Hai! Abdi umur 14 taun sareng kuring ngagaduhan dua gulungan sareng kuring hoyong ngaleungitkeun éta kuring gaduh 2 remah langkung saé sareng ipis sareng ogé kuring nganggo gulung kuring henteu raos pisan kuring hoyong ngirangan atanapi ngaleungitkeun gulungan ieu anjeun pikir diet ieu jalan

  99.   Lu cenahna

    Katresna, diét na saé. Kalayan teu daek, urang bakal ipis. Ngan tetep kuat. Nalika anjeun hariwang ngeunaan tuang, sanaos anjeun henteu lapar, inuman cai. Kusabab kitu aranjeunna nyarios yén minimum dua liter cai. Leres anjeun tiasa, geulis.

  100.   amarah cenahna

    Katresna upami anjeun resep kuring tiasa masihan inpormasi ngeunaan kumaha cara ngirangan beurat badan bari henteu rebound sareng nyéhatkeun anjeun, sacara pribadi kuring turun 12 kg dina sabulan, kuring ngantepkeun laporan whatsapp abdi didieu +522297798481

  101.   Maider Echevarria cenahna

    Halo, kuring umur 14 taun, kuring 1,50 sareng beurat 49,5 kilo, kuring gendut pisan sareng dina 5 Juni kuring ngagaduhan konsér anu paling penting dina kahirupan kuring, kuring bakal pendak sareng idola Gemeliers kuring pikeun kadua kalina, sareng di konser aranjeunna aranjeunna angkat budak awéwé sareng kuring nganggap kuring geulis, hiji-hijina hal anu gagal pikeun kuring nyaéta usus kuring, punten bantosan

  102.   Daniel cenahna

    Abdi kedah mimitian ku dasar-dasarna. Unggal awak béda, nyaéta masing-masing peryogi diét anu béda, ngabakar kalori ku cara anu béda sareng panjang anu panjang sareng sajabana. Nya atos kénca ieu kuring ahli diet sareng éndokrin sajaba ti tukang masak anu saé. Diét ieu di dieu jalan tapi anu paling penting nyaéta henteu ngirangan beurat tapi kusabab anjeun ngirangan beurat badan. Diét ieu dina dasarna ngirangan beurat kusabab dina hiji dinten anjeun bakal tuang hypocaloric, nyaéta kirang ti 1000 kcal dina sapoé sareng di luhur anjeun bakal tuang tuangeun anu memetabolisme lemak sareng cairan tapi saur ieu sareng diét ieu anjeun bakal kaleungitan 2 kg atanapi 3 tapi ieu ngan ukur 100 gr atanapi kirang bakal gendut sareng ieu saur kuring saha waé anu parantos maca di dieu resep kaleungitan maka émut yén ku ngaduruk 1000 kcal sapoé nambihan kana metabolisme basal anjeun anjeun peryogi 1 minggu kaleungitan hiji kg gajih. Janten sababna diét ieu henteu kedah berkepanjangan sateuacan dilakukeun deui sareng ayeuna panén upami anjeun aya di handapeun 16 taun henteu kantos percanten ka diét online sareng sanés sabab henteu jalan tapi anak sareng nonoman aya dina fase pertumbuhan éta hésé pisan pikeun awak sareng kusabab éta peryogi kcal kanggo ngembangkeun, anu kuring ogé nyarankeun lamun anjeun umur ieu ngalakukeun 30 m latihan sapoé sareng ngarobih kabiasaan tuang anjeun sakedik ku ngirangan tuang goreng, hamburger sareng anjing ... sacara umum junk food sareng anjeun bakal ngirangan beurat sakedik sakedik tapi efektif sareng aman. TONG SEDIH!!

  103.   lalo cenahna

    1 - satengah gelas cai, tambahkeun sajumlah séréal per kilo anjeun hoyong leungit beurat.
    2- ulah nempatkeun langkung séréal tina béas tibatan diperyogikeun sabab éta kilo henteu kantos dipulihkeun.
    3- sapeupeuting nginum cai nyébakeun bijil beas teras ngeusian cangkir deui.

    Isuk-isuk (Kemis)

    1- isuk-isuk dina beuteung kosong, inum sadayana cai tinggaleun bijil beas teras ngeusian cangkir deui ku cai, dina satengah.

    Isuk-isuk (Jumaah)

    1- Inuman sadaya cai, kalebet sisikian padi.

    penting

    1- Simpen cangkir katutupan salami prosés.
    2- Sebarkeun salinan (fotokopi) ka jalma anu anjeun terang hoyong ngirangan beurat, salin numutkeun kilo anu anjeun hoyong leungit (1 salinan x kilo)
    3- Mimitian diét dina Rebo sareng henteu sateuacan nyebarkeun salinan na.
    4- Anjeun tiasa nyebarkeun diét ka saha waé di lingkungan anjeun.
    5- Entong diét

  104.   congcot cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha kuring tiasa ngagentos cai sareng sakitar 2 liter jus cahaya (live atanapi livean) anu ngagaduhan 20 kalori sal liter 0% gula, hatur nuhun

  105.   nis cenahna

    Halo babaturan kuring hoyong ngajawab sababaraha waleran anjeun (kuring sanés penghasil blog ieu). Diét ieu dirancang pikeun jalma-jalma anu hoyong turun beurat gancang sareng kedah dituturkeun sapoé, kuring nyarankeun upami anjeun hoyong leungit 10,15,20,25,30, 5 kilo Abdi tiasa ngabantosan anjeun. Abdi nyarankeun yén anjeun nyobian ngirangan beurat sakedik-sakedik sabab upami kulit anjeun tiasa kapangaruhan ku tanda manteng. Tapi upami ulang taun anjeun sareng anjeun hoyong katingali saé (sanaos anjeun parantos aya) kuring nyarankeun yén anjeun ngalakukeun diet ieu, maka anjeun tiasa nuturkeun diét tilu dinten anu tiasa dipendakan di Google. Teras anjeun tiasa nuturkeun diét pikeun icalan 11 kilo dina saminggu sareng ngalakukeun rutinitas deui upami anjeun masih hoyong kaleungitan langkung seueur kilo kuring ngitung yén dina 11 dinten kuring bakal kaleungitan 11 kilo langkung atanapi kirang kumaha nuturkeun diet ieu 10 dinten berturut tapi langkung séhat sareng upami anjeun hoyong kaleungitan 300 kilo per minggu kuring nyarankeun yén anjeun ngawangun sasarap anjeun anu ngandung 400 kcal, tuang siang sareng tuang anjeun kanggo 150 kcal, snack 150 kcal sareng snack 4 kcal. Kalayan ieu kuring mastikeun yén anjeun tiasa ngaunduh sadayana anu anjeun pikahoyong tapi anjeun kedah ngantosan XNUMX dinten deui pikeun ngalaksanakeunana. Sareng upami anjeun lapar anjeun tiasa mésér di apoték sababaraha amplop anu dianggo pikeun ngendalikeun kahariwang tuangeun ogé mésér produk pikeun ngendalikeun penampilan tanda manteng. Mudah-mudahan aya mangpaatna.

  106.   ruthsite cenahna

    Kaleungitan beurat mangrupikeun masalah kaséhatan, henteu teuing ku cara éstétis, dina kasus kuring kuring parantos ngagaduhan seueur beurat kusabab kuring khususkeun diri pikeun tuangeun gancang sareng di luar jam anu leres nalika damel, di sagigireun éta kuring ngonsumsi seueur soda atanapi jus gula. , sareng ogé Sapertos anu diarepkeun, kuring parantos beurat ayeuna beurat teuing, ukuran 164 cm, sareng ayeuna beuratna 73 kg, kuring terang yén kuring kedah turun sahenteuna 60 kg pikeun hirup anu séhat, kuring henteu hoyong ceking x masalah estetika Upami henteu, tonggong kuring nyeri sareng kuring janten kaganggu ku beurat ieu, teu kakantun yén kuring hirup cicing di kantor, sareng mimiti tuang buah-buahan, sareng cai sadayana tina 2 dugi ka 2 liter sareng 1/2, tapi kuring hoyong terang naon deui katuangan anu kedah kuring konsumsi Diét mangrupikeun sesah pikeun kuring pikeun matuh sabab kuring ngalaman tatu punggung, sareng kusabab beurat awak, ngajalankeun agitates kuring sareng ngajantenkeun kuring capek, janten kuring mutuskeun pikeun cageur kaséhatan kuring saprak kuring ngora oge.
    Gracias

    1.    Diego cenahna

      (1) Alesan tina tonggong anjeun atanapi oyagkeun diri anjeun moal nyalametkeun anjeun tina olahraga, sareng anjeun karaos capé kusabab anjeun henteu ngalakukeun APA, nyaéta, upami anjeun henteu pernah lirén ngalaksanakeunana, anjeun moal lirén tina capé ... diditu nyaéta «latihan inti»… google éta atanapi mendakannana dina youtube, éta henteu oyag, henteu meryogikeun pangulangan, sareng éta henteu mangaruhan cilaka.

      (2) Hirup anu séhat sanés nalika beuratna 60kg, hirup anu séhat nyaéta tuang kalayan séhat, diajar hal-hal anu saé sareng anu goréng, sareng ngalakukeun sababaraha jinis kagiatan fisik.

      (3) Upami anjeun hoyong ngirangan beurat kaséhatan, ngaleungitkeun gula sapinuhna, ngaleungitkeun karbohidrat sacara lengkep, nginum 2 liter cai tanpa dikecualian, tuang protéin gajih rendah, tuang sayuran héjo, di dieu anjeun ngagaduhan tuang sayuran (https://www.nutridieta.com/dieta-a-base-de-verduras-verdes/), tuang henteu langkung ti dua buah amis per dinten, candak sup sayur, infus ku pangamis (langkung saé "stevia" kumargi sanés artifisial, éta asalna tina pepelakan alami) sareng henteu nginum alkohol atanapi haseup.

      (4) Gampang sareng sanés élmu pikeun terang hal-hal ieu sareng milari kahirupan anu séhat, anu sesah nyaéta anjeun komitmen pikeun ngalakukeunana sareng henteu janten ratu alesan….

  107.   Asa-asa cenahna

    hi halo, kuring hoyong terang naha éta digawé pikeun batur sareng kuring nekat, kuring nuturkeun pola makan anu saé tapi kuring kedah kaleungitan pon tambahan, naha aya anu ngajamin kuring yén kuring tiasa éléh sareng diét ieu?

  108.   Lorraine cenahna

    Halo, abdi jalma umur 40 taun sareng krisis 40 umur kuring parantos beurat kusabab ukuran 170cm sareng beuratna 92kg sareng dina 3 bulan kuring turun 15kg sareng kuring bakal ngajelaskeun kumaha:
    Sarapan: susu skim sareng sakedik koko sareng satengah gelas séréal jagong.
    Dahar beurang: buah, biasana henteu dikupas apel.
    Dahareun: sadayana, tapi piring leutik tanpa uyah sareng roti sakedik pisan anu sisikian.
    Snack: 4 jajan jagong sareng jus buah alami
    Dinner: skimmed yogurt hungkul

    Sareng luhur sadayana, leumpang 6km sapoé.
    Ieu parantos ti Senen dugi ka Jumaah, akhir minggu biasa tanpa kaleuleuwihan atanapi alkohol atanapi bako.

    Kacindekan: 16kg kirang sareng sadayana nyarios ka kuring kumaha hébatna kuring sareng anjeun ngagaduhan seueur kaséhatan sareng harga diri.

    Nya, kuring ngarepkeun éta ngajantenkeun anjeun conto, anjeun ngan ukur kedah gaduh kemauan tapi éta patut pisan. Salam 🙂

  109.   Sol cenahna

    Salawasna émut kumaha pentingna pasar produk anjeun, sareng anjeun bakal hoyong udagan éta
    hadirin anu leres. Mayar Per Aksi, Biaya per pamasaran tindakan atanapi Cost Per akuisisi. Anjeun masih
    kedah ngajaga bisnis sareng kahirupan pribadi anjeun nyalira.

  110.   teu sopan cenahna

    Halo!… Nya, sakumaha anu kuring carioskeun, kuring ogé hoyong ngirangan beurat beuteung sareng beuteung kuring tina anu kuring karungu. Aya cara anu anyar, ogé jaringna henteu énggal tapi éta tiasa dianggo sareng kuring yuswa 15 taun kuring mimiti ngalakukeun ieu nalika umur 14 taun, anjeun bakal nyarios yén éta henteu lami, tapi sanaos éta, éta sataun sakabeh. sareng bulan-bulan anu tetep pikeun minuhan anu sanés. Abdi hoyong nyarankeun anu ¨ *** cara ieu pikeun ngirangan beurat sareng nurunkeun beuteung mangrupikeun kaajaiban, ¨¨ anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta nalika aranjeunna tuang tuang aranjeunna tuang kalayan tenang sanaos henteu hoyong, maka aranjeunna nyandak limpa cai teras aranjeunna Mandi bakal sigana rada menjijikeun ka anjeun tapi upami anjeun hoyong leungit beurat atanapi nempatkeun ramo anjeun kana tikoro anjeun dugi ka masihan bom sareng tuang seueur papalla dina lambung kosong, éta mangrupakeun hasil anu saé pikeun ngalaksanakeunana salami 6 dinten saminggu

  111.   Katherine. cenahna

    Tulung!.
    Umur kuring 15 taun, beurat kuring 86kilos, ukuran kuring 1.65m.
    Kuring kedah ngirangan beurat badan, sabab kuring bakal janten ulang taun kuring gancang pisan ... Naon anu anjeun nyarankeun lakukeun, sabaraha sering diet ieu dilakukeun?

  112.   MARIA PAULA cenahna

    HOLA VAELTINA TAGODA JEUNG TEU BISA RENADA NGOMONG KOTA KIOL BERSAMA MARIA PAULA JADI TEU AYA OGAH OLEH PALSU LEMBAR NIKOLAS APL KACAPISAN JUIS JUICE NGAGUNAKEUN BITA SARI ETA DIPANGSA NU AKAN NU NGADAPKEUN COCONUT JUICE VELURE COCONUT JUICE VAELTINA TAGODA TEU LAKSANA NU TEU AYA VAELTINA TEU PISAN PISAN Upami KATERIN ENYA SAHABATNA KURING

  113.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO VAELTINA SE TAGODA MANGKITAN POKOK ALUS SAJEUNG ATAWA TEU KACUNCURAN APPLE KIOL KACAUT KACA KACA KATERINA BUERA MARIA PAULA ANU KANG CUPA DEME DEME DEME MUHO AAHHH LAMUN KUMAHA TÉDEMÉNYA

  114.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO VAELTINA GODA JEUNG AING TEU BISA RENADA NGALUARKEUN BISA JEUNG ´AING BISA MARIA PAULA COCO NGOMPANG ALUS PISAN AAHH ME NU NGADAPKEUN

  115.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO MARIA PAULA JEUNG TEU BISA NGADAPKEUN POTATO JEUNG JUS COCONUT GUA BAIK PADUÉ JADI APLIK RACUN ENYA ATAWA TEU ANJEUN SILAP SILAPNA KELUARGA ANJEUN GOPARA MY CUPA A LLUDME YES MASO NO AND I IF KATERINE PESO AND I WAS that I MAINKAN TEU TAPI NICOLAS MAKAN SATU JEUNG Gancangna Sanés Ti GACOMER NAON

  116.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO MARIA PAULA VAELTINA Kéngingkeun TAGODA JEUNG BISA Méré RENADA DATANG NICLOAS NGULANG ANJEUNG DITANGKAK LLUDEME KIOL1 TEU ENÉ ATAWA BIRNO BISA Janten Tiasa PISAN LAMUN GAMPANG APLIK

  117.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO MARIA PAULA VAELTINA Kéngingkeun TAGODA JEUNG DANGDUT KOTA JEUNG BISA RÉNADA SÉBÉBÉÉÉÉÉ JADI ENTONG JUS COCONUT KACA KIOL A 2 NU CÉPA CÉPA LLUDE JEUNG KAWAN

  118.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO SE KA BAMARIA PAULA VAELTINA SE TAGODA DANGDUT POTATOES JEUNG AYA TEU BISA NGADAPKEUN KACA JUICE COCONUT JEUNG KURING TEU NYAJAEUN ORA ENTÉNYA JEUNG YÉÉ MARIA PAULA ANU Pikeun CUPA NYAUNGKEUN ANJEUN MANÉHNA BAIK ASI KIOL 2 TAUN

  119.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO IS ABA MARIA PAULA VAELTINA IS TAGODA AND I CAN RENADA TO BEAT ULLDEME FRIENDS GLASS COCO KIOL WEIGHT AND SO IF IF PAPAS SIMOS GOOD GOUT JUTO VAELTINA NO YNN YES AND DIEGO YES THE APPLE MARNE COCO KIOL PESO VASO 30

  120.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO IS MARIA PAULA VASO VAELTINA TEU JEUNG YNNI ENYA JEUNG DIEGO ENYA JEUNG I YA MARIA PAULA MAKAN ANJEUN CUPA ULLDEME KULU BATUR KA MUHAS BUJAS

  121.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO AKU MARIA PAULA, TIPS INI NGANGGO
    sabab éta henteu dianggo pikeun kuring

  122.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO VALETINA NYA TAGODA JEUNG BISA NYEBALIKAN GOPARA Hujan KA KIOL SANGATNA MARIA PAULA COCO KACA CAI NGOMONG AYA ATAWA TEU KUDU KACA UNTUK PEMAIN KOTA VAELTINA JADI PEMUDA JEUNG TEU PISAN KIOL 4

  123.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO VALETINA ADALAH TAGODA JEUNG AING TEU AYA, AKU AGOEJARESISO FUTAS COCO BAIK JADI NO MARIA PAULA SANG BISA NGABANTU JEUNG JEUNG

  124.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO IS MARIA PAULA SAYA NYAHO yén VAELTINA SETAGO ANU Pikeun NGÉRÉKÉNG CUPA KAMI LLUDEME NGOMONGKEUN KACA JUIS COCONUT KIOL A 2 TÉSÉÉÉÉÉN BAGUS KA WANITA BULAS DEMO ATAWA FUTAS JEUNG Pikeun SAYUNA MÉRÉNA BAYÉ JEUNG DAD

  125.   MARIA PAULA cenahna

    HELLO SE MARIA PAULA SE VALETINA SE TAGODA EAT PAPAS

  126.   Mayra cenahna

    Halo, kuring resep, kuring hoyong diet turun tina 30, juru na rada beurat sareng bebeneran kuring ngagaduhan masalah tuur upami anjeun tiasa masihan kuring diet anu didamel tina sayuran sareng buah, hatur nuhun

  127.   Cristina cenahna

    Tulisan ieu lumayan rumit. Upami anjeun henteu nuju diét sareng anjeun ngamimitian ngalakukeun ieu dina hiji dinten, tangtosna anjeun kaleungitan hiji kg, tapi anu anjeun rugi cair. Upami kaleungitan hiji kg anjeun kedah kaleungitan sahenteuna 7.000-9.000 kalori sareng awak urang nyéépkeun antara 1.500 sareng 2.000 kalori unggal dinten, kedahna waé matématika. Mustahil anjeun leres-leres kaleungitan 7.000-9.000 kalori anu diperyogikeun kanggo leungit hiji kilo, anu leungit cair. Sareng upami anjeun parantos ngamimitian tuang, éta mangrupikeun hal anu pangheulana anjeun leungit, janten éta henteu bakal ngahasilkeun naon-naon. Diajar tuang langkung séhat anu penting sareng henteu seueur omong kosong ieu.

  128.   luis cenahna

    Abdi dina tangtangan sareng kuring ngan peryogi 1kg kanggo menangkeunana, kuring kedah gancang kaleungitan kg éta, kuring miharep diet ieu tiasa dianggo pikeun kuring