Diét pronokal

Sakumaha anjeun terang, aya seueur diét di pasarHenteu sadayana aya manpaatna atanapi séhat pikeun awak, seueur anu janji bakal leungit beurat gancang tapi mahal pisan pikeun dilakukeun.

Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan diet Pronokal. Pasti anjeun parantos nguping perkawis éta, kami bakal nyarioskeun naon diwangunna, kumaha éta dilakukeun sareng naon karugianana.

Milkshake coklat

Métode pronokal

Dina kasus diet ieu, éta henteu ngan ukur diet nyalira, tapi sacara gembleng metode anu aya hubunganana sareng gaya hirup. Éta sanés diet mujijat, tapi program anu dirancang khusus pikeun jalma anu nuturkeun éta bakal leungit beurat anu dipikahoyong.

Diét Pronokal Hal éta dilakukeun ku cara ngoyagkeun anu ngagantikeun tuangeun utama sadidinten, sanaos ogé kéngingkeun ngonsumsi sayuran sareng buah anu disatujuan ku program.

Nalika ngeunaan diet dumasar kana oyag, Penting pikeun nyandak vitamin, mineral sareng omega 3 dina kapsul supados awak kéngingkeun sadaya nutrisi anu diperyogikeun salami prosés anu ngiringan ngirangan beurat awak.

Éta mangrupikeun diet anu nawiskeun hasil anu saé, tapi anu daék nuturkeun éta kedah ngorbankeun sababaraha hal, sabab manusa henteu biasa tuang ngan ukur ngoyagkeun, bahkan lamun éta nyugemakeun aranjeunna, janten, upami anjeun hoyong ngalakukeun diet ieu atanapi jinis diet dumasar kana oyag, kakuatan wasiat urang tiasa dilaksanakeun.

Ngirangan beurat dijamin, Karbohidrat sareng lemak dihindari, janten awak urang bakal nganggo gula sareng lemak akumulasi dina awak urang pikeun énergi sahingga cadanganna bakal dikirangan.

Conto diet pronokal

Salajengna urang ngawartosan anjeun kumaha upami nuturkeun diet Pronokal, sahingga anjeun tiasa mutuskeun nyalira upami anjeun badé ngamimitian atanapi ngalakukeun anu sami.

  • Dina dinten awal, aranjeunna dicandak 5 produk pronokal per dinten. 
  • Teras bakal turun nyandak 4 ngoyagkeun sareng urang bakal nambihan daging atanapi lauk atanapi dua endog, pikeun ningkatkeun konsumsi protéin.
  • Léngkah katilu, bakal dicandak 3 oyag sapoé. Hidangan anu utami bakal difokuskeun nyandak protéin pikeun nyugemakeun awak. Daging bodas, lauk atanapi endog.
  • Dina tahap pamungkas, Dahareun sapertos susu, buah, sayuran sareng sésana kelompok tuangeun bakal kalebetkeun. Sangkan awak henteu asup kana modeu ketosis sareng urang henteu kéngingkeun naon anu leungit.

Kalemahan tina diet Pronokal

Sanaos dina tahap pamungkas urang mimiti ngenalkeun tuangeun pikeun nyingkahan pangaruh rebound anu pikasieuneun, salah sahiji musuh anu pangageungna nyaéta pangaruh yo-yo tina diét ieu.

Asupan protéin anu luhur, tanpa ngiringan karbohidrat awak urang ngamimitian prosés ketosis tanpa urang hoyong. Awak kapaksa métabolismikeun cadangan gajih ieu pikeun énergi, nanging, ku teu kéngingkeun gula tina karbohidrat atanapi karbohidrat, awak bakal ningkatkeun pH internal anu nyababkeun pengasaman, sahingga awak henteu séhat.

Beuteung lalaki

Ieu tiasa nyababkeun gejala anu tangtu:

  • Nyeri sirah.
  • Kasakit.
  • Utah
  • Pusing
  • Nyeri sirah
  • Nyandak pangobatan, sapertos ibuprofen.
  • Sembelit
  • Kram otot.
  • Kurangna tanaga.
  • Kacapean.
  • Nurunkeun pertahanan.

Diét ieu ogé kalebet dina program na yén ngirangan beurat awak Éta bakal dilakukeun tanpa kedah ngalakukeun sagala jinis olahragaKu alatan éta, sakali anjeun réngsé program sareng wareg ku beurat anjeun, nalika anjeun balik tuang ku cara "normal", awak bakal mimiti pulih deui naon anu leungit.

Ku alatan éta, cita cita nyaéta ngagaduhan diet saimbang, diét Mediterania ngagaduhan sadayana ciri anu kedah diét ku séhat. Ogé, kéngingkeun latihan sacara berkala, tina jalan-jalan, ngaji, biking, atanapi ngojay.

Waragad diét Pronokal

Salah sahiji "masalah" anu paling ageung pikeun diet khusus ieu nyaéta biaya anu tinggi. Salaku tambahan, dumasar kana waktos, ngoyagkeun tina jenis ieu muncul di pasar sareng sipat sareng komposisi anu sami tapi kirang tina satengah harga.

Sakotak Pronokal, hargana € 19 dibandingkeun sareng aranjeunna pesaing anu aranjeunna nyuhungkeun € 7 sakitar. Hal ieu nyababkeun konsumén resep resep ngalaksanakeun pola makan Pronokal, ngagaduhan sadaya inpormasi pikeun tiasa milih antara hiji sareng anu sanésna, atanapi dina basa sanésna, naha aranjeunna kedah milih Pronokal tibatan sesa pilihan dina pasaran.

Kusabab dina kasus Pronokal, urang ngan ukur tiasa mésér éta ngalangkungan distributor anu disertifikasi.

Kaleungitan beurat ku cara séhat

Upami anjeun hoyong ngamimitian jenis diet ieu, buka diet anjeun praktisi umum atanapi ahli nutrisi mamatahan anjeun ngeunaan pro sareng kontra yén anjeun bakal mendakan. Éta ogé bakal gumantung kana jumlah kilo anu anjeun badé leungit, kusabab obesitas tahap 1 henteu sami sareng tahap 2, atanapi morbid obesitas.

Kami henteu kedah nempatkeun kaséhatan urang dina résiko, tuang diet anu saimbang sareng séhat, anjeun kedah tuang tina sadaya kelompok tuang tapi dina jumlah anu langkung alit. Kedah na latihan kardiovaskular tah éta pengeluaran énergi langkung luhur sareng ngajantenkeun anjeun raoseun ngeunaan diri anjeun.

Diét ajaib teu aya, sareng jinis diet ieu tiasa ngabantosan anjeun kaleungitan kilo tapi henteu sacara permanen. Kituna, urang mamatahan anjeun anjeun angkat ka spesialis sahingga anjeun gaduh kontrol anu nyata salami tahap ngirangan beurat awak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.