Diét pikeun ngubaran Conjunctivitis

02

La konjungtivitis Éta mangrupikeun panyakit anu ngaduruk konjungtiva panon, pisan tepa sareng henteu raoseun, kumargi tahapan anu béntenna tiasa nyababkeun ngahasilkeun nanah atanapi sékrési anu nempel dina kongkolak panon dina énjing, sareng tiasa diubaran sacara alami, anu salian ti obat imah spésifik, éta diit éta penting pisan pikeun ngarangsang réspon panyembuhan organik sareng nyepetkeun prosés.

Cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian pangobatan konjungtivitis nyaéta ngadopsi pola éksklusif buah seger, salami tilu dinten berturut, ngajauhan cau sareng jalma anu ngagaduhan konjunktivitis akut kedah nekenkeun ngadamel a puasa jus buah ogé salami tilu dinten, teraskeun sareng buah-buahan salami tilu deui, salami kaayaan kasihatan anjeun ngamungkinkeun sareng kalayan persetujuan profesional tangtosna.

Saurna pasién tiasa ngadopsi a diet diwatesan diwangun ku buah seger, salad campuran sayuran atah, roti gandum, sayuran kukus sareng kacang, salami 5 dinten.

Pasén kedah nyingkahan asupan aci teuing sareng tuangeun anu disaring sapertos roti bodas, séréal olahan, kentang, tuang, gula, selai, manisan, daging, tuangeun lemak, téh kuat sareng kopi, teuing uyah, bumbu sareng saos, sabab ieu nyababkeun panyakit catarrhal ogé konjungtivitis, sabab nganyenyeri awak racun, anu bakal ningkatkeun prosés peradangan tina sagala rupa.

Saatos réngsé dina diit diét normal kedah dilebetkeun unggal dinten, tapi laun, nyobian ngajaga diét salaku alam anu mungkin, pikeun kauntungan kaséhatan sacara umum sareng ngajauhkeun panyakit.

Gambar: Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.