Diét artichoke

diét artichoke

Diét artichoke éta salah sahiji anu pang populér tur kawéntar Di nagara urang. Rencana ngarobih beurat sareng namina nunjukkeun, dumasar kana seueur pasipatan artichoke pikeun meunangkeun jalma anu dimaksud kalah sakilo kilo dina waktos anu paling pondok.

Diét artichoke anu kawéntar ngagaduhan loba detractors sareng seueur panyokong sakumaha sering kajadian sareng jinis diet ieu nelepon kaajaiban. Salajengna kuring bakal nyaritakeun anjeun langkung jéntré naon anu diét, sababaraha kaunggulanana sareng risikona sahingga ku cara kieu anjeun rada jelas, upami éta pantes atanapi henteu teraskeun cenah padika langsing pikeun ngaleungitkeun kilogram tambahan ganjil tina inohong anjeun.

Sipat langsing artichoke

Tangkal artichoke nyaéta kadaharan anu ngagaduhan séri sipat sampurna pikeun ngirangan beurat na langsing. Ku alatan éta, penting pikeun ngagabungkeun produk ieu sareng jinis kadaharan anu sanés. ngan sakumaha ngandung gisi sahingga kéngingkeun jinis diet séhat sareng saimbang sampurna pikeun awak. Anu utama sipat langsing ti artichoke ieu nyaéta:

  • Éta unggulan sumber serat janten éta bakal ngabantosan anjeun ngarasa sugema gancang sahingga hindarkeun tuang langkung seueur kalori. Salaku tambahan kana ieu, artichoke sampurna pikeun diatur saluran peujit anu saé sareng hindarkeun masalah sareng nyerna dahareun.
  • Ieu téh hiji diuretik alus teuing janten ngabantosan awak pikeun ngaleungitkeun seueur racun sareng kokotor sareng nyegah ingetan cairan.
  • Éta mangrupikeun tuangeun sareng seueur nutrisi sareng kalori anu handap pisan sahingga idéal pikeun leungit beurat ku cara anu séhat.

Pondokna, artichoke mangrupikeun kadaharan anu sampurna pikeun dilebetkeun dina diét siang sareng siang sareng kénging tuang hiji cara séhat sareng bébas gajih.

artichoke dina dahareun

Naon diet artichoke?

Diét artichoke keras kasohor sakitar 3 dinten maksimal sareng dina waktos anu pondok ieu anjeun tiasa musna beuratna dugi ka 4 kilo. Saatos waktos éta nyaéta sama sekali henteu tiasa disarankan teraskeun sareng jinis diet ieu saprak kurangna nutrisi penting di jerona tiasa nyababkeun masalah kaséhatan anu serius sareng serius. Diét ieu dumasarkeun kana tuang artichok nalika dahar beurang jeung dahar peuting sareng dina nginum seueur cai kanggo kéngingkeun ngabersihkeun sakabeh organisme tina racun sareng kokotor. Salami 3 dinten anu diét ieu lumangsung, anjeun ogé tiasa nyandak jinis kadaharan anu sanés kawas produk susu skim, bungbuahan, sayuran, kalkun sareng sangu coklat.

Ku ngadorong asupan serat tinggi, anjeun bakal ngirangan beurat di sababaraha dinten pisan. Sanaos ieu, upami anjeun bérés diet sareng anjeun henteu ngarobih kabiasaan dina waktos tuang, mungkin pisan anjeun sangsara pangaruh rebound dreaded tina anu disebut diét kaajaiban sareng pulih seueur deui kilo jalma-jalma anu anjeun leungit ku pola makan artichoke anu kawéntar. Ieu conto kumaha éta tiasa ménu sapopoé tina jenis diet ieu.

Nalika sarapan anjeun tiasa ngagaduhan sacangkir kopi sareng susu, téh atanapi jus buah sasarengan sapotong roti sareng kéju atanapi 3 siki cookies. Satengah isuk a yoghurt skimmed. Salila tuang artichoke kalayan béas coklat sareng sapotong buah. Pikeun snack a yoghurt skimmed atanapi kopi sareng susu. Pikeun tuangeun tilu artichoke bakar sasarengan sapotong roti gandum sareng sakedik kéju skim.

Artichoke mikro

Naon anu anjeun tiasa tuang dina diet artichoke anu séhat?

Diét artichoke éta gampang pisan nuturkeun sakumaha utamina dumasarkeun dina tuang sajumlah ageung katuangan ieu salami 3 poé yén diét awét. Ku cara ieu Anjeun tiasa ngamimitian dinten ku séhat jus sayuran anu bahan utama na nyaéta Tangkal artichoke. Dina waktos tuang siang anjeun tiasa ngadamel samangkok sangu coklat sareng nambihan artichok anu sami. Sakumaha anjeun tiasa tingali, konci pikeun jenis diet ieu diwangun ku ngasupan artichoke sakalian-kamungkinan dina diét sadidinten.

Upami anjeun hoyong ngadamel diet artichoke séhat kalayan anu kaleungitan kilo tanpa nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko, anjeun kedah ngalebetkeun sajumlah ageung katuangan bergizi sapertos buah, sayuran sareng protéin kualitas luhur. Salaku tambahan kana ieu, anjeun tiasa ngalebetkeun pasta atanapi kacang-kacangan nyandak sababaraha dinten saminggu. Ku cara kieu anjeun tiasa manjangkeun diet artichoke salami seueur dinten deui sareng anjeun moal nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko sabab éta ngeunaan diet anu bergizi sareng saimbang. Salajengna kuring bakal nunjukkeun anjeun conto tina ménu anu anjeun tiasa jadikan artichoke salaku produk utama.

Salila sarapan anjeun tiasa nyandak jus sayuran didamel tina artichokes sareng sayuran sanésna sareng sababaraha cookies wholemeal. Di tengah wengi anjeun tiasa nyandak sapotong buah alami. Dina waktos tuang siang anjeun tiasa ngadamel payu hayam bakar dibarengan ku a aduk-ngagoreng artichokes. Pikeun snack a yoghurt skimmed. Pikeun tuangeun salad variétas sasarengan omélét artichoke.

Pondokna, Diét artichoke ketat nyarios sigana bahaya nyata sareng résiko pikeun kaséhatan awak. Éta dianggap diet hypocaloric tah sakumaha waktosna waktos, anjeun bakal karaos beuki lemah sareng kalayan boro tanaga nanaon. Kakurangan loba protéin penting jeung lemak pikeun awak éta henteu saimbang pisan. Sabalikna sareng sakumaha anu anjeun tingali sababaraha garis di luhur, dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana jenis diet artichoke anu langkung séhat sareng anu anjeun ogé bakal tiasa kaleungitan séri kilo. Anjeun ngan ukur kedah nyumbang gizi langkung penting pikeun diet sapertos kitu sareng turutan jinis diet anu langkung saimbang.

Pikeun ngarengsekeun, kuring bakal nempatkeun anjeun di handap video anu ngajelaskeun sahingga anjeun ngartos langkung jéntré ngeunaan naon diwangunna diét artichoke anu kawéntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.