4 + 1 tips kanggo masak sareng CBD

masak sareng cbd

Dunya CBD parantos jauh pisan dina sababaraha taun terakhir, sareng ton parantos kauninga sipat positip pikeun awak manusa tanpa janten zat anu ngahasilkeun sindrom kecanduan atanapi ditarikna. Dinten ieu kami hoyong masihan anjeun sababaraha tip nalika ngeunaan ngagunakeun cannabidiol di dapur, cara anu disarankeun pisan pikeun ngaraosan éta sareng ngagali kana manpaatna.

Naha masak sareng CBD

El pamakean CBD dina dahareun dina salah sahiji cara paling saderhana pikeun nyéépkeunana, sareng nambihan kana masakan anjeun mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyandak éta salaku suplemén. Mangpaat minyak CBD henteu kaetung, janten kami nyarankeun yén anjeun kalebetkeun dina tuangeun supados henteu hilap kana dosis sadidinten anjeun.

Milarian resep séhat sareng CBD sapertos anu ieu, ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun masker rasa anu sengit (anu panginten rada kuat pikeun sabagian) sareng ogé jaga garis sareng kaayaan fisik sareng méntal anjeun.

Terang kadaharan CBD

Nyandak cannabidiol dina resep (katelah CBD edibles) bénten sareng nyandakna sacara sublingal sareng bakal mangaruhan anjeun langkung laun. Kituna, urang nyarankeun anjeun diajar sadayana anu anjeun tiasa ngeunaan ieu Dahareun CBD sareng, khususna, sabaraha anu anjeun candak unggal piring.

Salaku conto, sababaraha tetes dina kopi sanés janten masalah pikeun ngahontal dosis sadidinten anjeun. Nanging, ku édisi anu langkung pikaresepeun anu sanés (sapertos CBD brownies) anjeun kedah nganggo kalkulator kanggo terang sabaraha anu anjeun tiasa candak supados henteu mangaruhan anjeun sacara négatip.

Milih produk anu pangsaéna

minyak cannabidiol

Naha anjeun balanja CBD edibles atanapi mésér minyak cannabidiol pikeun nyiptakeun resep anjeun nyalira, tong pernah nganggap kualitas. Aya seueur perusahaan anu ngadamel produk anu sami, janten teras milari labél anu saé, sadaya inpormasi anu mungkin sareng cobian anu raoseun pikeun anjeun.

Anjeun bakal mendakan sababaraha resep sareng minyak CBD sareng anu sanés anu ngasingkeun CBD, dina bubuk. Anu terakhir langkung kuat sareng anjeun kedah ati-ati sareng jumlah anu anjeun tambahkeun supados henteu ngaleuwihan dosis sadidinten anjeun. Saluyukeun resep pikeun nyocogkeun anjeun sareng awak anjeun.

Diajar kumaha ngadamel CBD butter

Pasti anjeun parantos mendakan seueur resep anu anjeun bakal mendakan kumaha gampangna pikeun nambihan CBD kana resep naon, tapi aya ogé cara séjén pikeun nyéépkeunana. Ku cara anu gampang pisan anjeun tiasa ngadamel mentega CBD, anu bakal nyayogikeun anjeun masak asakan asin, seueur jus sareng, anu paling penting, pastry éndah.

Sanaos peryogi sababaraha jam, prosés na saderhana sapertos nambihan dua gelas mantega henteu asin sareng opat gelas cai kana panci, dibarengan ku jumlah anu anjeun badé nganggo minyak CBD. Masak dina seuneu anu handap pikeun 3 atanapi 4 jam sareng aduk unggal satengah jam. Nalika éta kandel sareng ngagurilap, anjeun tiasa nyimpen kana kulkas salami sababaraha jam kanggo nguatkeun. Pikaresepeun!

Bonus: seneng-seneng!

Entong ngawatesan diri nalika nyiptakeun sareng masak (henteu ngan ukur ku CBD, tapi kapan anjeun lebet ka dapur). Ékspérimén sareng dosis leutik dina resep anu sanés pikeun nguji naon anu anjeun pikaresep paling cocog sareng naon anu paling cocog pikeun anjeun. Anjeun bakal mendakan hal anu luar biasa pikeun diri anjeun sorangan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.