Мигел Серано

Природен лек и ентузијаст за здрава храна, сакам да им помагам на луѓето да водат поздрав начин на живот. Со комбинирање на правилна диета и физички вежби, можно е да се изведувате најдобро најдобро секој ден, и пред сè, да бидете многу посреќни.