Cara miwiti mlaku nalika sampeyan durung nate mbukak

Yen sampeyan wis nyoba dadi pelari nanging durung sukses, Sadurunge nyerah, coba praktikake cara iki., dituduhake bakal miwiti mlaku yen durung nate rampung.

Utamane disaranake kanggo wong sing umure luwih saka 50 taun sing durung nate mlaku jarak adoh, nanging pengin tampil kanthi pitulung olahraga sing saya populer iki.

Cara iki gampang: mbukak, mlaku-mlaku lan mlaku kanthi cepet, interval wektu. Durasi interval sing disaranake maksimum yaiku 30 detik (0:30 mlaku / 0:30 mlaku-mlaku) lan minimal 15 detik (0:15 mlaku / 0:15 mlaku-mlaku).

Mulai saka kadohan sing kepenak kanggo sampeyan lan coba tambah nalika seminggu kepungkur. Rahasia yaiku nggunakake metode interval kanggo kabeh jarak: mlayu, mlaku, mlayu ... mlayu, mlaku, mlayu ... Iki nawakake kamungkinan awak kanggo nambah resistensi lancar, nganti tekan level sampeyan kudu mlaku pirang-pirang mil.

Yen sampeyan mikir, sawise sawetara wulan sampeyan bakal bisa ngrampungake balapan nganti 10 kilometer kanthi mlaku. Nanging ora mung iku. Cara interval ngidini ngontrol lemes luwih apik lan ngalangi pikirane negatif sing bisa ngrusak latihan, ngatasi stres, lan nambah kewaspadaan mental.

Iki uga bisa mbantu ngilangi bobot awak kanthi risiko ciloko sing cukup sithik. Mesthi, kesehatan lan kabugaran njupuk giliran positif, mung sing dibutuhake akeh wong sing umure luwih saka 50 taun kanthi gaya urip mandhiri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.