Panganan sing nyebabake pembengkakan ing weteng

Weteng abuh

Akeh wong pengin weteng rata kanthi olahraga lan kesehatan sing sehat. rezim nutrisi. Nanging, yen kabeh katon apik, kadang sampeyan nandhang sangsara dadi gedhe sing mbatalake kabeh gaweyan sing digawe lan nggawe celonone luwih kenceng. Wong tartamtu ora nggatekake, nanging sing liya ngerti yen iki nyebabake siluet.

Buktine manawa ngluwihi estetika, kita kabeh kudu ngerti jinis iki dadi gedhe Iki minangka produk saka pencernaan sing berlebihan sing katon nalika panganan sing kakehan dicerna utawa akeh dipangan. Kajaba iku, ora aneh yen kanthi inflamasi iki, liyane gejala ngganggu, kayata gas usus, belching lan pain. Pramila luwih becik ngerti panganan apa sing bisa nyebabake masalah iki, supaya ora bisa kakehan konsumsi.

Panganan sing akeh lemak

Piring sing akeh ing pelumas dheweke minangka salah sawijining penyebab utama pembengkakan weteng. Saliyane nyebabake nambah bobot, nggawe proses pencernaan dadi angel lan nambah tingkat kolesterol. Contone, kentang goreng minangka pompa weteng amarga pati lan lemak akeh.

Ombenan karbonat

ing Ombenan karbonat Dheweke dihargai dening akeh wong, amarga sensasi sing diasilake nalika dikonsumsi lan kandungan gula sing akeh, sing nyebabake kecanduan. Karbondioksida sing ana ing omben-omben iki nyebabake gejala kayata mulas lan peradangan ing awak.

Sayuran krucos

Sayuran krucus ngemot polisakarida, komponen sing angel banget dicerna, sing fermentasi nalika kena bakteri usus, lan sing nyebabake gejala gangguan ing weteng kayata gas lan belching.

Kajaba iku, kontribusi ing serat ngasilake a dadi gedhe weteng sing bisa dadi angel ditambani. Mula becik yaiku ngonsumsi sayuran kanthi moderat, digabungake karo panganan liyane sing bisa nyuda efek ing awak.

Uyah

El asupan uyah sing gedhe banget Iki minangka salah sawijining panyebab utama penylametan banyu ing jaringan awak. Kasunyatan nyuda lelehane ngidini ngasilake perubahan positif ing tingkat kesehatan umum lan kabeh organ.

Karbohidrat olahan

ing karbohidrat Sempurna wis ngalami proses sajrone serat dicabut, diganti nganggo kalori kosong lan gizi sing kurang. Salah siji sing paling populer yaiku tepung putih, sing ana ing sajian umum kayata pizza, roti utawa pastry. Kasunyatane, sawetara wong ora sabar marang jinis piring kasebut lan umume duwe reaksi alergi yen wis dicerna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.