Diet nanas

panganan nanas

Nanas iku woh sing akeh properti ono gunane kanggo awak. Iki minangka sumber sing apik banget antioksidan lan misuwur dadi diuretik gedhe Iki mbantu mbusak racun lan kotoran saka awak.

Diet nanas yaiku sampurna lan becik kanggo detoksifikasi awak lan ngilangi cairan sing berlebihan sing biasane nyebabake nambah bobot. Nanging, kekurangan gizi penting njalari diet iki diikuti maksimal suwene 4 dina, amarga yen bisa ngasilake kerusakan serius kanggo kesehatan saka wong sing mutusake terus. Banjur aku bakal ngomong karo sampeyan kanthi luwih rinci saka panganan sing populer iki mula sampeyan bisa ndeleng apa sejatine mupangate lan bebayane.

Keuntungan saka diet nanas

La panganan nanas Nduwe macem-macem mupangat sing penting kanggo sampeyan ngerti lan bisa mbantu kanggo ngilangi bobot lan ngilangi kilogram ekstra sing nganggu sampeyan:

  • Punika a cara slamping kanthi asil langsung, amarga asupan nanas mbantu nyuda abuh ing weteng wis ngilangi lemak akumulasi ing awak.
  • Nanas yaiku diuretik sing apik banget dadi sampurna kanggo Resiki sak tenane kabeh organisme. Asupan kasebut mbantu sampeyan ngilangi kabeh racun lan impurities sing ana ing njero awakmu.
  • Iki minangka woh karo akeh vitamin lan iku cocog banget kanggo ngresiki organ kayata ati utawa ginjel.
  • Nanas ngidini sampeyan njlentrehake pasugatan sing beda-beda banget lan éca tenan kanggo apa panganan sing apik banget kanggo ngilangi bobot.

ing-nanas-diet-kanggo-ilang-bobot

Apa sing diusulake saka diet nanas

Diet nanas ora ngusulake liyane mangan nanas sajrone kabeh panganan sedina, nambah asupan kasebut jinis panganan kalori kurang lan mung sithik lemak kanggo ilang bobot kanthi cara sing cepet lan efisien. Jinis diet iki ngidini wong kasebut ngresiki awak kanthi sak tenane, mbusak kabeh rereged lan sampah sing dibentuk sawise saben mangan.

Miturut diet iki, mung udakara 3 jajanan sedina lan ing njeroné, saliyane nanas alami, bisa ditambah paling ora udakara 400 gram protein kewan jinis ramping kaya dene pitik, kalkun, iwak utawa terwelu. Kaya sing sampeyan ngerteni, jinis diet iki akeh kekurangan gizi, mula ora bisa ngetutake panganan iki kanggo wektu maksimal 4 dina. Ing wektu sing suwe, cara ngilangi bobot awak nganti pirang-pirang dina, wong sing dimaksud bisa nandhang sangsara masalah kesehatan serius amarga ora nyedhiyakake nutrisi sing dibutuhake kanggo awak supaya bisa fungsi kanthi apik.

Apik Masakan

Diet nanas

Aku bakal nuduhake sampeyan sabanjure conto menu jinis diet iki sing kalebu udakara 3 dina suwene.

Dina pisanan

  • Sajrone sarapan sampeyan bisa mangan rong irisan nanas alami bebarengan karo roti panggang roti lengkap kanthi senggol sithik.
  • Kanggo nedha awan, sampeyan bisa nganggo rong irisan nanas alami bebarengan karo steak daging sapi nganggo brokoli sing diiris nganggo cuka lan minyak.
  • Nalika nedha bengi sampeyan bisa mangan loro isi dhadha panggang bebarengan karo salad salad lan loro irisan nanas.

Dina kapindho

  • Nalika sarapan sampeyan bisa mangan rong krupuk gandum, yoghurt skim lan loro irisan nanas.
  • Kanggo madhang 200 gram salmon panggang ing jejere rong irisan nanas.
  • Nalika nedha bengi sampeyan bisa mangan salad salad lan tuna lan irisan loro nanas.

Katelu dina

  • Kanggo sarapan, sampeyan bisa duwe rong cookie gandum, kopi lan loro irisan nanas alami.
  • Kanggo panganan 200 gram susu panggang nganggo sayuran rebus lan irisan loro nanas.
  • Nalika nedha bengi sampeyan bisa nggawe krim sayuran kanthi celery, artichoke utawa asparagus lan rong irisan nanas.

Yen sampeyan ngetutake rencana iki sajrone telung dina, sampeyan bakal entuk ngresiki awak kanthi sak tenane, sampeyan bakal nyegah penylametan cairan lan sampeyan bakal ilang kilogram ekstra sepira anggone ngganggu sampeyan. Sampeyan kudu eling iku panganan sing ngresiki lan amarga iki ora kudu luwih saka telung dina.

Cons saka diet nanas

  • Penting, kanggo elinga yen diet nanas akeh kekurangan nutrisi, mula ora disaranake ngetutake luwih saka 4 dina. Iki minangka panganan sing mbantu mbusak racun-racun awak lan ngilangi bobot kanthi cepet nanging iku ora kena suwe ing wektu.
  • Iki minangka panganan kalori sing sithik banget dadi sampeyan kudu ati-ati banget nalika arep ngetutake dheweke amarga ora nyedhiyakake nutrisi penting.
  • Iki dianggep minangka diet ajaib kanggo apa sing ana efek rebound penting, dadi yen sampeyan ora ngowahi pakulinan sampeyan mesthi nambah bobot lan njupuk luwih akeh kilogram sing ilang.
  • Iki ora minangka panganan sing disaranake lan ora luwih becik kanggo sing duwe masalah ginjel.

Sadurunge rampung, sampeyan kudu eling yen kanggo panganan nanas bisa digunakake lan sampeyan bisa oleh asil sing diarepake sawise rampung ujar rencana penurunan bobot, sampeyan kudu miwiti jinis panganan sehat lan imbang dikombinasikake karo olahraga fisik saben dina sethithik. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari efek rebound sing diwedeni lan sampeyan bakal bisa njaga bobot awak. Para bek panganan iki yakin yen bisa ilang bobote udakara 2 kilo mung telung dina, mulane penting sampeyan konsultasi kanggo ahli nutrisi utawa spesialis sadurunge miwiti panganan iki lan mula aja masalah kesehatan serius. Spesialis bakal nindakake panelitian lan pitutur marang kowe yen mbebayani utawa ora miwiti jinis iki cara slamping.

Banjur aku ninggalake sampeyan video kanggo mbantu sampeyan ngerti luwih lengkap babagan panganan nanas sing misuwur lan apa mupangate lan kabeh contraindications sawijining.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.