Napa mangan nanas nesu kanggo cangkem?

Nanas minangka panganan sing apik banget kanggo promosi pembakaran lemak, nanging akeh wong sing ngindhari mangan kanthi akeh amarga sensasi yen woh tropis iki godhong ing cangkeme masarakat.

Apa sampeyan nate mikir kenapa mangan nanas sing seger bisa nyebabake gatal lan uga nyeri ing payon sampeyan? Kanggo apa iki? Ing cathetan iki Kita nerangake alasane lan nawakake trik supaya ora nesu banget.

Nanas ngemot enzim protease sing diarani bromelain. Salah sawijining karakteristik utama protein yaiku kemampuan nyuda protein. Kanthi tembung liyane, daging iki lembut supaya tembok usus ora ngalami masalah pencernaan protein, sing bakal nyebabake masalah kesehatan.

Bromelain tanggung jawab kanggo sensasi sing ngganggu ing atap cangkem nalika mangan nanas seger. Amarga enzim iki ana ing kabeh bagean nanas, mula ora bisa dijupuk sadurunge dipangan. Nanging, kanthi ngilangi gagang - bagean sing atos lan serat ing tengah nanas - kita bisa ngatasi gatel akeh. Lan ing tengah kasebut kita nemokake konsentrasi bromelain paling dhuwur.

Dadi, ana akeh wong sing ujar yen ngeculake sewengi cukup kanggo nyuda faktor iritasi saka woh iki, sing, ing tangan liyane, mupangate banget, serbaguna lan mesthi enak.

Nanas nguatake balung, nggampangake transit usus, nyuda pembengkakan, nguatake sistem kekebalan awak, nglindhungi penglihatan lan ngobong lemak, ngewangi wong sing pengin ngilangi bobot awak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.