Gagasan kanggo mangan sore kanggo seneng musim panas iki

Ide nedha bengi kanggo nyuda bobot awak

Pengin ide nedha bengi sing entheng ing wayah wengi sing panas banget? Banjur kita duwe kunci amarga kita bakal ngejut sampeyan piring sing enak, seger lan marem. Minangka wekdal nalika kita pengin njaga bobot awak, nanging tetep di senengi, mula, sajrone diet seimbang lan olahraga ing pantai utawa kolam renang, sampeyan uga bisa nggunakake sulih kayata merek siken kanggo mbantu ngilangi bobot awak * utawa mbantu sampeyan supaya ora tetep *.

Mula, disaranake nggawe sawetara pandhuan sing kudu ditindakake saben dina. Keseimbangan ing antarane kabeh sing kasebut ing ndhuwur iku penting supaya awak bisa duwe nutrisi sing dibutuhake. Sanajan awan, kita tindakake, kadang nalika wengi, kita gunakake lan ora disaranake, mula kita menehi kabeh ide babagan makan malam sing gampang lan sukses. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine?

Udang nganggo sayuran tumis

Nedha bengi sing menehi rasa sing enak kaya panganan iki mesthi sukses. Ing tangan siji, udang nyedhiyakake protein nanging mung sithik lemak lan duwe asam Omega3 sing dibutuhake. Dadi, kita wis ngerti manawa bakal ana ing tangan sing apik kanggo menehi sumbangan nutrisi kanggo awak. Nalika sayuran biasane ngemot nutrisi liyane, gumantung saka sing ditambahake. Intine, sampeyan bisa nambah sendok minyak ing wajan lan nambah bawang. Sawise pirang-pirang menit, tambahkan lada lada, tomat utawa brokoli sing disigar yen dikepengini. Yen wis diresiki, kita tambahake udang, rempah-rempah banjur dirasakake.

Nedha bengi kanthi udang

Krim adhem saka timun kanthi salmon

Krim kadhemen uga sukses ing wayah wengi. Nalika ing sarapan kanggo ngilangi bobot Biasane njupuk karbohidrat sing digabung karo protein lan woh-wohan, ing wayah wengi milih luwih akeh protein. Sanajan elinga yen sampeyan bisa ngganti, amarga ora luwih becik mbusak kapan wae. Ngandika, timun bakal hydrate sawise dina ing srengenge lan menehi vitamins lan antioksidan. Sampeyan mung kudu ngremuk 3 timun cilik kanthi 3 yogurt alami tanpa gula, bawang putih sithik, uyah jiwit, sendhok minyak zaitun. Pungkasane sawetara jus lemon, sadurunge disajikake yen sampeyan seneng banget. Banjur sampeyan bisa dekorasi nganggo irisan salmon asap.

Iris hake karo kentang

Irisan hake nganggo kentang panggang

Piring lengkap lan uga cepet. Amarga sampeyan bisa nggunakake gelombang mikro utawa oven konvensional. Lapisan kentang dipotong kanthi lancip, sing bisa dibumboni rempah-rempah lan sijine irisan iwak ing sisih ndhuwur. Sakedip mripat, awak bakal duwe kontribusi nutrisi sing apik iwak putih kurang kalori.

Ratatouille nganggo endhog panggang

Ratatouille digawe kanthi cepet nganggo minyak ing wajan, tambah setengah trikatuka lan banjur tumis. Banjur kita tambah mrico abang, kuning lan ijo. Kita ninggalake sawetara menit, nambah tomat utawa saos tomat, taburi mrico lan uyah. Ing tangan liyane, sampeyan nyelehake endhog ing wajan, turoni geni lan tutup supaya wis rampung. Ing sawetara menit, salah sawijining nedha bengi ringan wis siyap! Vitamin C lan serat mrico digabungake karo protein endhog kanggo asil sing sampurna.

Sate ayam karo sayuran

Tusuk sate ayam lan sayuran ing antarane nedha bengi sing disenengi

Tanpa mangu-mangu, kita rampung karo salah sawijining nedha bengi sing paling disenengi. Sate mesthi nambah warna ing sajian, nanging uga rasa sing disenengi lan menehi kontribusi nutrisi sing gedhe. Dadi, sampeyan mung kudu isi saben tusuk sate karo susu, tomat, mrico lan bawang. Banjur, sampeyan bakal nggawe ing panggangan utawa panggangan. Sampeyan bisa ngiringan kanthi saus kaya yoghurt alami, kanthi bubuk bawang putih, sendhok minyak zaitun lan oregano utawa rempah-rempah sing sampeyan karepake. Amarga kita uga bisa njupuk saos lan tanpa nambah kalori ing sajian! Apa sing bakal dadi makan malam sing disenengi?

* Kanggo ngilangi bobot: ngganti rong panganan utama dina lan ganti panganan sing kurang kalori bisa ngilangi bobot awak. Kanggo njaga: ngganti salah sawijining panganan utama dina iki kanthi ngganti panganan kanthi diet kalori sing murah mbantu njaga bobot sawise bobote.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.