400 diet kalori

400 diet kalori

Iki minangka panganan sing dirancang kanggo wong sing pengin ngilangi kilogram ekstra. Iki minangka regimen sing bakal nggabungake panganan sing sithik, supaya sampeyan bisa ngilangi bobot antara 4 ½ lan 5 ½ kilo sajrone 10 dina. Sampeyan kudu ngontrol kalori sing digabungake amarga ora bisa ngluwihi 400.

Yen sampeyan kudu ngetrapake pola makan, sampeyan kudu duwe kesehatan sing sehat, ngombe banyu saben dina sabisa, rasa infus karo rasa legi lan bumbuhake panganan mung uyah lan minyak zaitun.

Pira sing ilang saka diet 400 kalori?

Sejatine, yen diet kaya ngono, kalori luwih murah tinimbang sing bisa kita pikirake. Dadi yen kita tindakake rencana menyang surat kasebut kita bisa ngilangi udakara 4 utawa 5 kilo saben minggu. Nanging ya, paling becik nganakake diet 400 kalori mung 8 utawa 10 dina.

Mengko, kita bisa nggabungake jumlah luwih akeh nanging mesthi wae panganan sing disaranake. Kanthi cara iki, awak nyedhot nutrisi, protein utawa vitamin sing dibutuhake, nanging tetep ngontrol masalah bobot.

Menu saben dina

wanita sing nindakake diet 400 kalori

  • Desayuno: 1 infus pilihan sampeyan potong karo susu skim lan roti panggang gandum.
  • Tengah wengi: 1 yoghurt kurang lemak kanthi woh-wohan.
  • Nedha awan: duduh kaldu ligth, 1 sajian pilihan saka salad sayuran mentah lan 1 pilihan woh. Sampeyan bisa ngombe kaldu sing dikarepake.
  • Tengah awan: 1 gelas jus jeruk utawa jeruk bali.
  • Cemilan: 1 infus pilihan sampeyan potong karo susu skim lan 2 biskuit banyu utawa bran ringan.
  • rega: duduh kaldu ligth, 50g. pitik, iwak utawa daging, 50g. keju kanggo salut, 1 bagean salad campuran lan 1 bagean gelatin ringan. Sampeyan bisa ngombe kaldu sing dikarepake.
  • Sawise kanggo nedha bengi: 1 infus sing dipilih.

Menu mingguan

Jinis panganan iki, sing bisa nambah kalori ing awak, mung kudu dilakoni kanthi tepat wektu. Pramila babagan panganan sing diarani cepet. Apa sing bakal dipikolehi? nyisihake sawetara kilo. Nanging sejatine manawa ora kabeh awak padha, mula kita bisa uga bakal kelangan luwih saka sing kita pikirake. Mesthi wae, aja nganti kakehan diet kaya iki. Sampeyan luwih becik nindakake sawetara dina banjur mangan kanthi rutin nanging tetep sehat lan seimbang kanggo njaga bobot awak.

Kita menehi menu mingguan supaya sampeyan bisa ngetrapake diet 400 kalori kanthi efektif lan gampang:

Senin:

  • Sarapan: Segenggam gandum kanthi 200 ml susu skim.
  • Tengah esuk: apel
  • Panganan: Piring salad lan timun sing apik
  • Cemilan: Sele entheng
  • Nedha bengi: Piring brokoli sing wis mateng karo yoghurt skim

Selasa:

  • Sarapan: Infus lan irisan roti panggang gandum nganggo sendok teh senggol cahya
  • Tengah esuk: Jeruk
  • Nedha awan: Mangkuk sup karo sawetara gandum
  • Snack: yoghurt skim
  • Nedha bengi: 75 gram pitik karo salad campuran

Rebo:

  • Sarapan: Infus utawa kopi kanthi roti gandum lan loro irisan kalkun
  • Tengah esuk: Woh
  • Nedha awan: 95 gram daging sapi panggang karo salad tomat lan bayem
  • Cemilan: secangkir stroberi
  • Nedha bengi: Campuran salad, karo keju lan sele ringan

Kamis:

  • Sarapan: Gelas susu skim kanthi gandum
  • Tengah esuk: Woh
  • Nedha awan: Lentil sakepel karo chard
  • Cemilan: Woh utawa sele
  • Nedha bengi: sup sayur-sayuran ringan lan yoghurt skim

Jumuah:

  • Sarapan: Gelas jus utawa kopi alami utawa infus ditambah gandum
  • Tengah esuk: jeruk bali
  • Panganan: salad karo 125 gram panggang utawa iwak kukus.
  • Snack: Bar coklat sing ora integral
  • Nedha bengi: salad karo bayam, taugeh lan tomat utawa wortel. Sampeyan bisa macak nganggo jus sithik lan sendok minyak zaitun.

Ana:

  • Sarapan: Gelas teh ijo karo roti panggang roti panggang loro
  • Tengah esuk: Cangkir stroberi
  • Panganan: 100 gram kalkun kanthi brokoli kukus
  • Cemilan: Woh
  • Nedha bengi: Sup sayuran lan yogurt

Minggu:

  • Sarapan: Gelas susu skim utawa infus lan rong cookie tanpa gula
  • Tengah esuk: apel
  • Panganan: 20 gram beras abang karo chard utawa bayem
  • Cemilan: jeruk bali
  • Nedha bengi: salad Arugula lan celery kanthi keju seger.

Elinga yen sampeyan kudu ngombe akeh banyu lan infus dianjurake kapan sampeyan pengin. Sampeyan uga bisa njupuk duduh kaldu krasan nalika sampeyan butuh. Salad uga iwak utawa daging bisa dibumboni rempah-rempah. Nalika masak, sampeyan bisa nambah sendok minyak zaitun, awan uga nalika nedha bengi, yaiku maksimal rong sendok saben dina. Iki ora minangka panganan sing disaranake kanggo wong sing nggunakake energi sing dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ricardo ngandika

    400 kalori? Iki minangka perkara paling konyol sing dakrungu lan rumangsa paling ora tanggung jawab yen atositas jinis iki diterbitake ing internet, panganan iki sampah lan sanajan umume wong bisa ngilangi 5 kilo sajrone seminggu, aku ora mangu. ditinggalake kabeh cairan awak sing bisa pulih sajrone pirang-pirang dina, kajaba sampeyan ngrusak metabolisme lan dadi mesin sing alon lan ing jangka panjang sampeyan ora bakal bisa ngilangi bobot awak kajaba sampeyan pengin weruh ing balung tanpa otot. luwih becik mudhun kanthi sethithik lan nglirwakake jinis diet sing salah iki.

    1.    Sane ngandika

      Sejatine yaiku kanthi nambah multivitamin kanggo mesthekake asupan mikronutrien saben dina, panganan sing diwatesi bisa ditindakake kanthi jangka pendek, apa wae sing sampeyan mangan (sanajan mung burger lemak 400 kalori saben dina). Nanging, konsumsi woh-wohan lan sayuran iku migunani banget kanggo kesehatan amarga duwe sing diarani fitonutrien. Diet iki bisa digunakake nalika ngelingi awak subyek duwe jumlah akumulasi lemak sing kasedhiya kanggo nutupi defisit kalori. Bab sing paling cerdas sing kudu ditindakake yaiku njamin asupan protein udakara 1g x bobot awak lan suplemen karo kegiatan fisik, supaya bisa njaga massa tanpa lemak. Kosok baline, efek rebound ora liya yaiku mangan maneh, ngluwihi kalori sing dibutuhake awak, mula diet saka ciri-ciri kasebut sawise pendidikan ulang panganan ora bakal nyebabake efek rebound.

  2.   Candice ngandika

    Apik tenan! Aku ngowahi sawetara perkara lan aku ngetutake tanpa luwih saka 400 kalori, aku ilang 5 kilo ing 10 dina pisanan lan 4 ing 10 dina maneh kanthi panganan sing padha! Aku rencana ngetutake suwene 10 dina maneh kanggo ngrampungake wulan 🙂

    1.    Catalina ngandika

      Yen sampeyan pengin ngilangi bobot, kunjungi profesional nutrisi.
      Panganan iki ora ono gunane lan mbebayani kanggo awak.
      Pendhidhikan panganan iku penting kanggo sukses rencana mangan sampeyan. Rungokna aku! minangka saranku minangka profesional kesehatan mbesuk.

  3.   Catalina ngandika

    Nggegirisi yen jinis publikasi iki kasedhiya kanggo wong!
    Kudu dilaporake!
    Ora ana manungsa sing bisa ngonsumsi panganan iki! Kabeh sing ilang yaiku banyu banyu, lan ora bakal suwe maneh bisa pulih. Iki ora mung ora bisa digunakake, nanging uga ngancam kesehatan lan ora duwe dukungan ilmiah.

  4.   Cyn ngandika

    Ngunjungi spesialis lan nggabungake diagram diet sing dirancang kanggo sampeyan lan kabutuhan bakal dadi pilihan sing paling apik.

    Temenan apa wae jinis panganan sing postulat ing internet. -

    Sds

    Cynthia.

  5.   Blogichics.com ngandika

    Iki minangka panganan sing rumit amarga ora ngisi kabeh nutrisi sing dibutuhake sing kudu dikonsumsi saben dina.

  6.   Del ngandika

    LEMAK KABEH, MUSUH KANG KENA KURUT

  7.   Renee ngandika

    Ya, dheweke ora duwe kontribusi sing luwih apik, aja mratelakake panemume

  8.   Luis ngandika

    Diet iki mung dirancang kanggo wong sing duwe BMI luwih saka 80, yaiku udakara bobot 100 nganti 150 kilo.

  9.   Violet Chaparro A ngandika

    Kasunyatane yaiku yen aku duwe masalah dislipidemia sing signifikan lan ora ana obat, malah obat-obatan, mbantu ngontrol level.
    Mung kanthi diet tanpa gluten utawa laktosa lan sawetara buah, uga banyu akeh.
    Muga-muga iki mbantu aku supaya bisa entuk.

  10.   Marta Mora Santamaria ngandika

    Conto sampurna yen ngilangi bobot ora padha karo sehat. Iki ora sehat lan mbebayani, aja nganti goroh ing Internet. Minangka mahasiswa kedokteran lan wong sing wis suwe olahraga, yen sampeyan pengin ngilangi bobot, mangan panganan sing seimbang, kanthi lemak jenuh sing luar biasa (aja lali yen lemak iku perlu, nanging sing sehat ora jenuh), karbohidrat sehat lan ora kalori kosong, protein (luwih-luwih sampeyan pengin entuk massa otot). Dasar panganan minangka woh-wohan, sayuran lan kacang-kacangan, iwak biru lan, sanajan daging abang luwih akeh protein, daging putih mesthi luwih sehat. Gawe banyu ngombe utama lan konsumsi omben-omben manis sing luar biasa. Kabeh iki dikombinasikake karo defisit kalori lan olahraga (tenaga + kardio) Ngurangi bobot awak sing sehat mesthi progresif lan nyenengake, panganan sing diandharake ing kene mung efek "boom", sampeyan bakal ngilangi bobot awak kanthi ora sehat sajrone pirang-pirang dina banjur kabeh bakal tetep padha. Sampeyan ora duwe resiko kanggo kesehatan.