گلیسیرین گیاهی

صابون شستشوی دست

گلیسیرین گیاهی نیز به عنوان شناخته می شود گلیسرول این یک مایع شفاف و بدون بو است که از روغن های گیاهی به ویژه روغن نخل ، سویا یا نارگیل تهیه شده است.

اگر می خواهید بدانید گلیسیرین گیاهی چیست ، برای چه کاری است ، چه کاری می تواند برای شما انجام دهد ، چه ویژگی هایی دارد و از کجا می توانید آن را تهیه کنید ، در ادامه مطالعه این خطوط دریغ نکنید.

گلیسیرین به گلیسرول نیز معروف است و از روغن گیاه طی فرآیندی به نام هیدرولیز بدست می آید.

دستان خود را بشویید

گلیسیرین گیاهی چیست؟

گلیسیرین گیاهی مایعی شفاف و بی رنگ است که هیچ بوئی نیز به آن اضافه نمی کند ، طعم شیرینی دارد و در آب و الکل محلول است.

این کاربردهای زیادی دارد و بسیاری از زمینه های صنایع آرایشی ، غذایی و دارویی را پوشش می دهد. علاوه بر این ، به عنوان جایگزین الکل در تنتورهای گیاهی و علفی استفاده می شود.

خواص گلیسیرین گیاهی

از فرایند هیدرولیز ساخته می شود. این فرآیند متشکل از فشاری است که در دمای مشخص همراه با مقدار مشخصی آب روی روغن ها وارد می شود.

این فشار باعث می شود گلیسیرین از اسیدهای چرب جدا شده و توسط آب جذب شود. چه نتایجی برای رسیدن به خلوص بیشتر تقطیر می شود. گلیسیرین گیاهی خالص دارای بافتی شبیه شربت است زیرا در ترکیب آن سه گروه هیدروکسیل وجود دارد.

منافع

موارد مصرف گلیسیرین

استفاده از گلیسیرین می تواند چندگانه باشد ، آنها را بشناسید و از آنچه می تواند برای شما انجام دهد متعجب شوید.

  • پوست را مرطوب و مرطوب نگه می دارد. به پوست کمک می کند آب بیشتری از هوا جمع شده و خشک شود.
  • شفا می دهد پوست خشک، خشن و تحریک شده
  • پوست را نرم می کند. از پیری پوست ما جلوگیری کنید ، گلیسیرین بزنید تا پوست صاف شود و در نتیجه از مشکلات مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنید. قرمزی ، تحریک یا خشکی.
  • از بین رفتن آب پوست را به حداقل می رساند. 
  • کیفیت پوست را بهبود می بخشد و باعث می شود جوش نزنیم.
  • به روشی سالم از پوست محافظت می کند، می تواند به عنوان محافظ طبیعی صورت یا مناطقی که شما آن را اعمال می کنید ، عمل کند.
  • پوست را تغذیه می کند. 
  • منافذ را پاک می کند ، آلودگی را از بین می برد و گرد و غباری که روی پوست رسوب می کند.
  • ظاهر پوست خود را تقویت کنید. آن را نرم تر ، انعطاف پذیر و کشش تر می کند
  • گلیسیرین همچنین برای افزودن شیرینی به استفاده می شود غذاهای کم کربوهیدرات 
  • گلیسرین باعث ایجاد حفره نمی شود. 
  • این در محصولات خانگی مانند شامپو یا خمیر دندان. 
  • این به عنوان یک درمان موضعی برای استفاده می شود می سوزد. 
  • در شیاف گلیسیرین نیز ظاهر می شود.
  • این ماده این ماده بدون آلرژن و دارای گواهی کوشر است. 

گلیسیرین را از کجا بخریم

گلیسرین می توانید در داروخانه یا در فروشگاه های تخصصی خریداری کنید محصولات طبیعی یافتن آن آسان است اگرچه درست است مصرف آن بسیار پیشرفته نیستمهمتر از همه ، این صنعت است که از آن برای معرفی آن به عنوان یک مکمل استفاده می کند.

صابون با گل

هشدارها در مورد استفاده

این روغن نباتی باید در شرایط خاص استفاده شود. به این معنی که ، ما باید از آنجا که آب و هوای اطراف ما را در نظر گرفته ایم در آب و هوای بسیار خشک نباید از آن استفاده شود زیرا می تواند برای پوست مضر باشد. 

گلیسیرین باید با آب و هوای مرطوب تماس داشته باشد ، زیرا از آنجا آب برای دستیابی به کیفیت مو ، پوست و سایر نواحی بدن به دست می آورد.

شما قبلاً کمی بیشتر در مورد گلیسیرین گیاهی می دانید ، محصولی که چندان شناخته شده نیست اما ما روزانه بدون آنکه متوجه شویم از آن استفاده می کنیم.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.