Waluh boneka lampu

Waluh dieusian

Ieu mangrupikeun resep entéh anu ngagaduhan rasa anu lezat, gampang pisan dilakukeun sareng anjeun ngan ukur peryogi jumlah minimum unsur, dasarna didamel ku waluh sareng sababaraha sayuran. Éta piring anu tiasa anjeun lebetkeun kana tuangeun sadidinten.

Ayeuna, resep waluh boneka ringan ieu dirancang khusus pikeun sadaya jalma anu ngalakukeun diet pikeun ngirangan beurat atanapi rencana perawatan kusabab éta moal ngajantenkeun anjeun gendut sabab ngan ukur nyayogikeun anjeun jumlah kalori anu minimal.

bahan:

> 1 waluh ageung.

> 1 Bawang héjo.

> 1 cengkéh bawang bodas.

> 100g. tina kéju pikeun salut skimmed.

> 50g. tina ham.

> Uyah.

> Lada.

> 1 endog bodas.

> Semprot sayuran.

Persiapan:

Mimiti anjeun kedah motong waluh dina satengah bujur sareng kulub éta salami 15 menit. Sakali waktos éta parantos kalangkung, anjeun kedah ngaleupaskeun tina cai, miceun kabeh pulp sareng siki sareng ati-ati dilubarkeun bari henteu nganggo kulit sareng nempatkeun ngeusian dina wadah.

Kana wadah anjeun kedah nambihan bawang héjo sareng bawang bodas bawang bodas anu dicincang halus, kéju asin sareng ham potong batu alit, endog bodas sareng usumna sareng uyah sareng cabé. Anjeun kedah nyampur sadaya unsur kalayan saé, ngeusian cangkang, nempatkeun kana sumber anu saacanna ditaburan semprot sayuran, masak salami 15 menit sareng tuang panas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.