Opat pepelakan anu ningkatkeun massa otot

Amalaki

Upami anjeun hoyong ningkatkeun anjeun massa otot, Anjeun panginten museurkeun naon anu urang carioskeun ka anjeun waktos ieu, sabab kami bakal masihan nami opat tutuwuhan Aranjeunna damel pikeun ngamajukeun kamekaran otot ogé tingkat énergi.

AmalakiAsalna ti India, seueur manpaat tina pepelakan ieu kalebet énergi anu ningkat, ningkat fungsi ati, ngirangan asam lambung, sareng kulit sareng rambut anu langkung séhat. Salaku tambahan, éta ngamajukeun sintésis protéin, anu nguatkeun otot, ningkatkeun massa otot sareng nada awak sacara umum.

Ashwagandha: Tiasa dipendakan di Afrika, India sareng Wétan Tengah. Éta nyiapkeun awak pikeun langkung nolak setrés, gaduh épék antioksidan sareng ningkatkeun tingkat énergi. Nanging, manpaatna anu paling penting tina sudut pandang olahraga nyaéta nyéépkeun waktos pamulihan anu diperyogikeun ku otot saatos unggal latihan, sahingga jalma kéngingkeun langkung seueur massa otot dina waktos anu kirang.

Sikina flaks: Sikina rami anu terkenal parantos muncul dina sababaraha daptar blog ieu kusabab sababaraha manpaatna, sanaos dugi ka ayeuna kami henteu nyebatkeun yén éta ogé nyumbang kana kanaékan massa otot dina atlit, kusabab éta ningkatkeun tingkat énergi, ngirangan waktos deui sareng ningkat pemanfaatan oksigén.

RhodiolaOgé kawanoh salaku Rhodiola Rosea, tutuwuhan ieu ngabantosan pamulihan otot sareng ngarangsang sintésis protéin sareng aktivitas anabolik. Nanging, kedah diémutan yén pangaruh samping utamina nyaéta kanaékan tekanan darah.

Inpormasi lengkep - Genep pepelakan ubar pikeun pankréas

Poto - myworldhut.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngora cenahna

    Halo, abdi milarian ramuan kanggo ningkatkeun massa otot (dina blog ieu kuring mendakan 4, ramuan sareng kuring henteu terang anu hérbal anu bakal ngabantosan kuring kéngingkeun massa otot),
    Abdi ti Peru sareng kuring hoyong terang upami hérbal ieu tiasa dipendakan di dieu di Peru, (kuring bakal resep pisan upami anjeun netepkeun kuring ogé, sareng dimana kuring mendakanana sareng harga masing-masing).
    Kuring ngantosan balesan anjeun,
    MERCI BEAUCOUP.
    (HATUR NUHUN PISAN)