Tips pikeun tuang kirang

Verduras

Upami anjeun hoyong lirén dahar sareng ngontrol anjeun kabiasaan tuangeun, kami ngajukeun sababaraha tips praktis pikeun ngahontal éta. Sadayana kedah mutuskeun sareng nindak naon anu badé didamel sahingga ngeureunkeun kabiasaan goréng. Nalika ieu janten pagawean di bumi sesahKedah diulang yén ieu mangrupikeun inpormasi pikeun kahirupan, sareng éta ngagaduhan akibat jangka panjang anu saé.

Upami anjeun gaduh kabiasaan dahar ogeKadang-kadang sesah pikeun ngalacak kabiasaan tuang. Cara anu saé nyaéta henteu kedah mésér tuang henteu séhat. Biasana, upami aranjeunna di bumi, bakal aya waé godaan pikeun ngahakanana.

Éta ogé henteu disarankan pikeun tuang teuing kanggo tuangeun antara unggal tuang. Nalika anjeun ngantosan lami teuing, anjeun nyobian ngimbangan waktos anu teu aya anu diseupan, sareng anjeun tungtungna tuang kaleuleuwihi. Idéalna nyaéta tuang 5 tuangeun sedeng, jarak anu saé siang, sareng sanés 3.

Atanapi anjeun henteu kedah balanja lapar. Biasana, nalika anjeun ka supermarket, anjeun gaduh kacenderungan mésér langkung seueur tibatan anu anjeun peryogikeun. Sakali sadaya tuangeun parantos dipésér, sareng anjeun ngagaduhan éta di bumi, anjeun kedah ulah aya anu miceun tuang.

Coba dahar kadaharan anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun bagian. Salaku conto, tibatan mésér sakotak séréal, cobi mésér bungkus anu ngandung 10 kotak alit. Ku cara kieu, anjeun terang persis naon anu anjeun badé tuang sareng teu aya kaleuleuwihan.

Anjeun tiasa ngobrol sareng rerencangan sareng ngajelaskeun naon anu anjeun pikahoyong dahar kirang. Ku cara kieu, anjeun kedah masihan akun sareng ieu bakal ngabantosan nyandak kaputusan anu leres ngeunaan tuangeun.

Upami anjeun tuang di luar, anjeun kedah mesen hal anu hampang, atanapi tuang ngan ukur satengah piring upami dieusi dugi ka heureuy. Sésana tiasa dicandak ka imah sareng didahar engké nalika lapar. Ku cara kieu, anjeun tiasa tuang naon anu anjeun pikahoyong, sareng henteu pernah dahar oge.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.