Tips nalika ngonsumsi supa

suung

nu suung aranjeunna ngeunah ngiringan daging, ngadamel saos lezat atanapi dicampur sareng sangu. Kumaha waé ogé, upami aranjeunna dipésér énggal, aranjeunna tiasa parah dina sababaraha dinten. Dahar supa manja tiasa nyababkeun masalah burih, sareng dina kasus-kasus anu tangtu aya karacunan anu langkung serius, janten penting pikeun terang naha supa éta atanapi henteu dina kaayaan goréng.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta ningali naha supa éta aya bintik, upami daérah anu langkung poék katingali tibatan anu sanés, ieu hartosna supa éta henteu tiasa dikonsumsi. Kamungkinan anu sanésna nyaéta ngandelkeun olor. Upami anjeun perhatoskeun bau haseum, sami sareng bau amonia, supa henteu raoseun kanggo didahar. Supa kedah dileupaskeun a bau bumi, parfum anu seger sareng alami, upami disarankeun henteu tuangeun.

Suung di kali kaayaan Éta tiasa dideteksi nalika aranjeunna katingali garing atanapi kedutan pisan saatos dipésér. Upami anjeun henteu yakin naha garing atanapi henteu, tingali waé awak supa sareng milarian ngalipet, ieu ngungkabkeun yén aranjeunna dina bentuk anu goréng.

Anjeun tiasa ogé nalungtik bagian handap ieu kapsul, maksudna insang tina supa. Upami anjeun ningali yén bagianna poék, éta hartosna prosés tina putrefaction parantos dimimitian, sareng ku sabab éta aranjeunna kedah dibuang.

Nalika anjeun ningali ujung supa, upami anjeun ningali éta ngawangun lapisan bodas sareng tekstur langsing, éta mangrupikeun tanda anu goréng. Nalika éta suung aranjeunna rot, bagian luhurna ditutupan ku lapisan kentel, tanda anu jelas yén éta dina kaayaan anu goréng.

Suung henteu kedah disimpen dina laci buah kulkas, sabab bagian tina kulkas ieu dirancang pikeun ngawétkeun kandungan cai sayuran, sareng éta pisan jamur henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandra Gutierrez cenahna

    Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun tuang supa dina kaayaan goréng