Tim redaksi

Diet Nutri nyaéta halaman wéb Spanyol anu fokus kana ningkatkeun diét, kaséhatan sareng kabugaran sadaya pangguna na. Didirikeun taun 2007, sahingga ngajantenkeun reputasi anu dijaga berkat kami tim panulis éta, ngabagi nilai sareng prinsip anu sami, ngahasilkeun kontén kualitas dina mingguan.

Mun anjeun resep gabung sareng tim panulis urang kalayan pangalaman, anjeun tiasa lengkepan formulir ieu y urang bakal ngahubungi sareng anjeun gancang-gancang.

Upami anjeun hoyong ningali sadaya pambahasan anu parantos kami tampi salami sababaraha taun sareng mimitian ningkatkeun karaharjaan anjeun ayeuna, anjeun tiasa ningali kana halaman bagian.

Éditor

  • Susana godoy

    Kuring lulus dina Filologi Inggris kusabab karep kuring pikeun ngajar mangrupikeun hal anu janten tujuan. Tapi pikeun masihan kinerja anu langkung saé di tempat damel, teu aya anu sapertos hirup séhat, dimana awak sareng pikiran kedah aya dina kasaimbangan anu saé. Dapur jeung masakan nikmat na mantuan kami pikeun minuhan éta.

Tilas éditor

  • Michael Serrano

    Pangobatan alami sareng resep tuangeun anu séhat, kuring resep ngabantosan jalma dina gaya hirup anu langkung séhat. Ngagabungkeun diét sareng latihan fisik anu saé, dimungkinkeun pikeun ngalakukeun anu pangsaéna unggal dinten, sareng anu langkung ti éta, janten langkung bagja.

  • Paul Heidemeyer

    Abdi resep ningali nutrisi, kabugaran sareng pasipatan katuangan sanés solusi pikeun masalah tapi gaya hirup kuring sorangan. Di bumi kami ditingalikeun jalan ka pola makan anu saé ti alit pisan, dimana kualitas diganjar langkung ti sadayana. Maka minat kuring pisan kana gastronomi sareng kualitas saé tuang anu muncul. Dugi ka ayeuna kuring cicing di padesaan, ngaraosan unggal napas tina hawa seger bari kuring kalayan senang nyarios ka anjeun sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan diét, tuangeun anu saé sareng ubar alami.

  • Fausto Ramirez

    Lahir di Malaga taun 1965, sareng kuring resep pisan kana dunya nutrisi, sareng kaséhatan alami. Diét penting pikeun tiasa hirup anu séhat, janten kuring resep janten mutahir dina dahareun sareng diét, ku cara ieu kuring tiasa nawiskeun naséhat anu langkung saé.