Tilu latihan anu kedah dipikaterang ku sadayana

Pus ap

Upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan sababaraha latihan, anjeun panginten atos terang yén éta muncul latihan anu sami teras-terasan deui. Ieu kusabab aranjeunna épéktip pisan sareng, ku ngagabungkeunana, gugus otot utama awak tiasa dianggo.

Dasar pikeun gerakan anu langkung rumit, ieu mangrupikeun tilu latihan anu kedah dipikaterang ku sadayana. Pertimbangkeun parios aranjeunna naha anjeun nembé ngamimitian kabugaran sareng kedah kenal sareng aranjeunna, atanapi upami anjeun Samaun peryogi soda.

Squats

Squats

Nangtung ku suku anjeun sajajar sareng nyebarkeun taktak-lebar aranjeunna. Bawa leungeun kana tonggong sirah anjeun sareng arahkeun siku anjeun ka luar, ngawangun sapertos "T" sareng awak anjeun.

Ngabengkokkeun tuur anjeun,, turunkeun pingping anjeun pisan, tempatkeun pingping anjeun sajajar sareng taneuh. Pikeun jongkok leres, anjeun kedah ngarahkeun beurat anjeun kana keuneung anjeun.

Lempengkeun suku anjeun dugi ka balik deui ka posisi awal. Nalika anjeun nangtung, pastikeun memeres glutes anjeun pikeun nguntungkeun tina latihan.

Ieu diitung salaku salah saurang wakil.

Pus ap

Pus ap

Mimitian dina posisi plank, nyaéta, sareng sadaya awak anjeun sajajar sareng taneuh sareng nahan beurat anjeun ngan ukur dina sampéan sareng leungeun anjeun.

Tetep panangan sareng suku anjeun lempeng, sareng taktak anjeun dina luhur pigeulang anjeun. Tarik napas, sareng nalika anjeun ngaluarkeun napas, ngeluk siku anjeun kana sisi sareng turunkeun dada anjeun kana lantai. Eureun nalika taktak anjeun sajajar sareng siku anjeun. Rénghap napelkeun panangan anjeun.

Ieu diitung salaku salah saurang wakil.

Abs

Abs

Ngagolér dina lantai dina tonggong anjeun. Ngabengkokkeun tuur anjeun sareng pasang suku anjeun dina lantai. Palang leungeun anjeun kana dada anjeun supados masing-masing aya dina taktak anu sabalikna. Anjeun ogé tiasa nempatkeun éta di tukangeun sirah, sapertos dina gambar.

Jaga keuneung sareng jari-jari anjeun dina taneuh, kencangkeun otot beuteung anjeun sareng lembut angkat sirah anjeun heula, dituturkeun ku agul taktak anjeun. Tetep naék dugi tonggong anjeun kira-kira sudut 90 derajat kalayan taneuh.

Tahan posisi sadetik sareng, dina cara anu dikontrol, balik deui ka posisi awal.

Ieu diitung salaku salah saurang wakil.

Catetan: Pikeun latihan ieu anjeun tiasa nganggo mat atanapi objék sanés pikeun nyingkahan tonggong anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.