Tilu camilan séhat pikeun pulih tina latihan

Di sagigireun istirahat wengi anu saé, sahingga awak tiasa pulih tina latihan sareng janten saé énggal énjingna anjeun kedah ngabantosan anjeunna nganggo camilan séhat saatos usaha.

Ideu ieu di handap cara anu lezat, kalori rendah pikeun kéngingkeun protéin sareng karbohidrat anu anjeun peryogikeun pikeun pamulihan otot anu leres saatos sési latihan fisik anu nuntut.

Yoghurt Yunani kalayan buah

Saatos latihan, otot peryogi protéin pikeun pulih tina usaha. Sareng éta pisan anu disayogikeun ku yoghurt Yunani. Kanggo snack post-workout anu langkung saimbang, tambahkeun sumber karbohidrat anu séhat, sapertos potongan buah seger. Anjeun tiasa nyampur sadayana dina mangkok supados langkung gampang didahar.

Kéju sareng kurupuk

Sanaos biasana dianggo dina pésta sareng rapat, jajanan ieu ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun pulih tina latihan. Sareng éta kéju nyayogikeun protéin sareng kalsium, sedengkeun cookies nyayogikeun karbohidrat rumit sareng serat. Pikeun ngahindarkeun ngarusak kerja keras gim, milari kéju lemes rendah kalori sareng ngeusian kurupuk gandum.

Protéin oyag

Inuman ieu ngeusian toko énergi saatos latihan keras, khususna anu ngandung kasaimbangan anu saé antara protéin sareng karbohidrat. Kauntungannana tibatan camilan sanésna nyaéta gancang. Upami anjeun gaduh sakedik waktos saatos latihan, protéin oyag mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, ti saprak anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna sateuacanna sareng nyandak éta gampang di jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.