Ti asak nepi ka poached: cara healthiest dahar endog

endog

Endogna Ieu téh salah sahiji pangan healthiest jeung paling lengkep nu aya: salah sahiji pangalusna dina watesan nilai gizi, sadia sapanjang taun, murah tur low di kalori. Ku sabab kitu, penting pisan dina diet leungitna beurat atanapi, ngan saukur, nalika ngarencanakeun pola tuang anu séhat sareng saimbang pikeun sadayana kulawarga.

Ayeuna, sapertos seueur tuangeun, métode masak endog aranjeunna geus loba ngomong ngeunaan total kalori, asupan gajih, sarta ingetan atawa ngaleupaskeun gizi.

Sarta sanajan aranjeunna sadayana exquisite, sababaraha nyaluyukeun maneh leuwih ti batur. Tetep maca taliti, sabab anjeun bakal meunang sababaraha kejutan.

Kumaha carana masak endog dina cara healthiest?

Sabalikna naon anu disangka jalma, cara healthiest dahar endog teu atahtapi asak. 

Ieu alatan kanyataan yén suhu luhur ngahasilkeun fenomena disebut denaturation protéin endog, nu ngajadikeun eta leuwih digestible pikeun awak. Ku alatan éta, atlit nyieun kasalahan jelas ku dahar bodas endog atah, sabab teu ngahontal pangaruh nu dipikahoyong.

Kalayan saurna, hayu urang tingali sababaraha cara séhat pikeun masak endog. Dina daptar ieu kami geus dianggap téhnik paling umum; kumaha oge, saprak Pazo de Vilane, Ladang Spanyol pangkolotna endog rentang bébas digedékeun dina kabebasan, aranjeunna nawiskeun anjeun sababaraha cara séjén nikmat tur aslina masak endog. Langkung ti 25 taun ngasuh hayam ku cara baheula jauh pisan, janten urang kedah ngalaksanakeun sababaraha naséhatna.

Dibakar

Upami Anjeun gaduh pan non-iteuk alus, ieu nya. gancang, nikmat jeung healthier cara dahar endog. Anjeun teu boga alesan teu kaasup kana breakfasts Anjeun, sabab ngan bakal nyandak 1 menit nyiapkeun eta.

Asak

Kaasup variasi na béda: soaked dina cai pikeun leuwih atawa kurang menit. Hal anu saé ngeunaan cara masak endog anu séhat ieu nyaéta Anjeun tiasa nyiapkeun sababaraha sateuacanna sareng dip kana aranjeunna nalika anjeun teu gaduh seueur waktos. Rendang sababaraha sayuran seger sareng anjeun bakal ngagaduhan kursus anu saé; endog pindang sedeng nyadiakeun ngan 64 kcal.

dibobodo atawa dibobodo

endog rebus

Téhnik masak endog ieu modis pisan hatur nuhun kana endog Benedictine nikmat, piring béntang of breakfasts ngeunah na brunches. Sanaos saos hollandaise anu biasana dibarengan ku sababaraha kalori, éta henteu ngabahayakeun upami anjeun nyandak ti waktos ka waktos sareng ngadamel di bumi.

Dina sagala hal, endog poached atanapi poached ku sorangan nikmat, aranjeunna dieusian ku vitamin, mineral, asam amino jeung protéin, sarta aranjeunna henteu fattening pisan (sarua jeung endog pindang, ngeunaan 65 kcal).

Digoréng

Leres, anjeun panginten yén endog anu digoréng henteu séhat… Kami badé masihan anjeun sababaraha warta anu saé! Leres yén cara masak ieu nyayogikeun sababaraha kalori langkung seueur (kira-kira 110), tapi aranjeunna henteu seueur teuing, sareng anjeun bakal ngahindarkeun sababaraha upami anjeun solokan endog ogé nalika ngahapus. Ogé, lamun ngalakukeun eta dina minyak zaitun tambahan parawan alus Anjeun henteu ngan ukur masihan rasa tapi ogé sadaya pasipatan EVOO anu tercinta.

digebruskeun

Pikeun téhnik masak ieu, ulah ragu ngagunakeun sagala imajinasi anjeun. Jeung ngalakukeun eta tanpa regrets kalawan healthiest na richest pangan anjeun bisa mikir: sakumpulan tomat alami, suung bawang bodas, sababaraha udang, bayem, tuna, turki, jagong ... Kusabab anjeun bakal meunang kursus kadua, sarapan atawa dinner nu ngaletak ramo anu jadi cageur. Dua endog scrambled tanpa minyak bieu nyadiakeun ngeunaan 149 kcal.

dina tortilla

Omelet kentang sacrosanct nyaéta saeutik leuwih caloric tapi kacida dianjurkeun. Sabenerna, upami anjeun nyobian nyéépkeun diri anjeun kalayan jumlah anu anjeun tiasa nanggung ku sababaraha frékuénsi. Numutkeun kana Yayasan Gizi Spanyol, sabagian leutik omelet kentang tiasa gaduh sakitar 196 kilokalori.

Sedengkeun pikeun boneka atawa tortilla Perancis, teu aya masalah dina kaasup aranjeunna dina diet Anjeun ampir unggal poé. Omelette Perancis sareng dua endog tiasa gaduh sakitar 154 kcal.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta cara cageur masak endog pisan variatif jeung nikmat. Kanyataanna, digabungkeun jeung pangan dianjurkeun séjén maranéhna ampir sajajalan.

Ku alatan éta, ulah poho pikeun kaasup endog nalika anjeun rencanana diet anjeun sarta sakabeh kulawarga anjeun, sabab anjeun bakal ngalakonan kaséhatan anjeun ni'mat ... na saku anjeun. kauntungan ganda!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.