Susu gajih, alternatip pikeun susu sapi

Éta henteu tiasa ditolak nyarios éta susu susu Aranjeunna henteu janten modis, unggal dinten urang mendakan langkung seueur alternatif susu sapi di pasar swalayan. Susu kedel ditetepkeun salaku susu sayuran anu mimiti dipasarkeun, sababaraha taun ka pengker kami mendakan susu oat, sangu, kemiri, almond atanapi siki anu béda.

Susu sayuran sampurna sabab éta tiasa didamel di bumi, urang ngan ukur peryogi campuran, buah garing karesep urang sareng galur bolong anu hadé.

Dina kasempetan ieu, kami ngawartosan anjeun kumaha nyiapkeun susu mete, nutrisi pisan sareng sipat-sipat éndah.

Susu gajih

Mangrupikeun inuman sayuran anu didamel tina lemes tina gajus, inuman anu saderhana sareng bergizi. Saha anu nginum éta tiasa nguntungkeun tina ieu:

  • Inuman bébas sayuran sareng laktosa, sampurna pikeun anu teu sabar.
  • Éta henteu didamel nganggo produk anu asalna tina sato.
  • Cocog pikeun vegetarian sareng vegan. 
  • Raosna nya hipu. 
  • Éta didamel tina cara saderhana sareng gancang. 

Mangpaat kacang mete

Kacang mete sampurna, seueur anu nganggap éta mantega sayuran, buah garing anu beunghar pisan sareng raos dina unggal ngegel. Nyayogikeun:

  • Mineral: fosfor, tambaga, selenium, kalsium, beusi, magnésium, kalium sareng séng.
  • vitamin: A, C, D, E, sareng anu janten kompléks kelompok B.
  • Ngadalikeun koléstérol sareng ngabantosan ngaleungitkeun koléstérol jahat.
  • Ngabantu ngajaga kaséhatan kardiovaskular anu sampurna.

Inuman susu gajih

Inuman ieu tiasa dicandak tina waktos ka waktos, énggal didamel atanapi tiasa disimpen dina kulkas tanpa aya masalah, éta bakal ngajaga urang ogé caian sareng tuangeun. 

bahan

  • 150 gram tina gajih henteu murni. 
  • Liter sareng satengah cai alam. 
  • Sikina kacang vanili atanapi séndok téh vanili bubuk.
  • 6 kaping dina cabang pikeun amis susu.

Persiapan

  • Kami nempatkeun gajus dina soak salami 2 atanapi 4 jam. Saatos waktos, urang tuang buahna ogé sareng nempatkeun kana gelas adun.
  • Kami ngéléhkeun babarengan satengah cai mineral dugi ka gajih ditumbuk ogé.
  • Urang tambihan sesa cai sareng gaul sakedik deui.
  • Urang ngadu tanggalna sareng urang ngenalkeun aranjeunna dina adun, sasarengan sareng bibit vanili, sanaos léngkah ieu sapinuhna meunang opsional.
  • Urang saring inuman sayuran ku bantosan ayakan, saringan halus atanapi kaén anu halus. Kami meres unggal tetes terakhir.
  • Urang tuang susu gajus kana kendi sareng disimpen dina kulkas atanapi tuang dina bagian.

Dina kulkas bakal ngagaduhan 2 atanapi 3 dinten kahirupanLeres, waktosna henteu kedah dilangkungan kumargi tiasa manja.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.