Roti siki bébas gluten, camilan sampurna sareng séhat

Kami ningali kecap gluten dimana-mana, dina labél produk, dina tulisan dahareun sareng dina blog dahareun. gastronomy. Gluten néwak, sareng sanés alesan alesan. Gluten mangrupikeun protéin anu aya dina séréal sapertos gandum, gandum, sa'ir, atanapi gandum

Langkung kasus tina alergi ketan, janten parobihan diét kedah saharita. Hal anu sampurna nyaéta ngadamel resep sareng adaptasi kana alergi, sapertos dina kasus ieu, kami parantos nyaluyukeun resep roti klasik sahingga tiasa dikonsumsi ku sadayana jelema celiac.

Roti siki bébas gluten

Kacuali kami ngagaduhan alergi ketan atanapi teu sabar Henteu aya kajadian upami roti biasa dikonsumsi, nanging, roti siki ieu bakal narik anjeun ku rasa sareng pikeun manpaatna anu hébat.

Pikeun nyiapkeun éta urang tiasa milih siki rami, wijen, siki chia, waluh, siki kembang matahari atanapi popi. Éta sadayana pilihan anu saé. Naon deui, anjeun tiasa maénkeun kalayan rasa rempah anu paling narik anjeun, kari, jinten, cayenne, jahé, jst.

bahan

  • 50 gram rupa-rupa siki
  • Ciwit rempah, sanaos opsional
  • huevos 2
  • 40 mililiter cai
  • Ciwit uyah laut

Persiapan

  • Mimiti urang bakal grind sadayana siki gigireun rempah-rempah. Anjeun tiasa ngabantosan diri nganggo blénder atanapi coét kopi.
  • Dina mangkok ngéléhkeun endog, tambahkeun cai sareng uyah laut.
  • Urang bakal nyampur adonan dina kapang anu urang pikahoyong, langkung saé ku cara anu diperpanjang.
  • Urang bakal Panggang dina 100ºC salami 45 menit. Kami nyingkahan suhu anu luhur sahingga sipat antioksidan tina siki dilestarikan.

Roti ieu ngagaduhan hasil anu renyah pisan, urang kedah ati-ati nalika munggaran ngadamel sareng janten sadar tekstur roti na. Éta kedah garing sareng garing. Roti ieu sampurna pikeun ngiringan sagala jinis patés, saos sareng kéju. Kusabab henteu ngagaduhan ragi, éta henteu spons tapi rada sesah, sampurna pikeun ngemutan antara tuangeun salaku camilan anu séhat.

Nguji ka Ngadamel Béda Roti Roti kalayan tipena béda rempah, sareng cayenne pikeun masihan roti kami touch unik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.