Sandwich chard lampu

chard-2

Ieu mangrupikeun resep ringan anu saderhana pisan pikeun dipraktekeun, anu tiasa anjeun lakukeun dina waktos anu singget, anu ngagaduhan raos anu leueur sareng lemes anu ngan ukur peryogi jumlah minimum unsur. Nanging, dasarna didamel nganggo chard, sababaraha sayuran sareng sababaraha unsur cahaya.

Resep ieu kanggo sandwich chard ringan idéal pikeun sadayana anu ngalaksanakeun pola diet pikeun ngirangan beurat atanapi rencana pangropéa sabab upami anjeun ngempelkeun dina jumlah anu leres éta ngan ukur bakal nyayogikeun anjeun sajumlah minimum kalori.

bahan:

> 3 bundel tina chard.
> 1 cengkéh bawang bodas.
> 1 bawang héjo.
> 1 endog.
> 100g. tipung gandum
> 200cc. susu skim.
> 2 séndok kéju skim.
> Uyah.
> Lada.
> Semprot sayuran.
> Minyak zaitun.

Persiapan:

Mimiti, anjeun kedah ngumbah kebat tina chard, motong daun, kulub daun salami 15 menit, angkat kaleuwihan cai, hayu aranjeunna tiis sareng motong kana potongan sedeng. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah mesék céngék bawang bodas sareng bawang héjo, diteukteuk alit pisan sareng tumis dina panci panas anu sateuacanna di greased ku minyak zaitun.

Dina wadah anjeun kedah nempatkeun chard, bawang bodas, bawang, endog, tipung, susu skim, kéju, uyah sareng cabé sareng campuran sadaya unsur kalayan saé. Dina piring roti anu diawurkeun sareng semprot sayuran anjeun kedah nempatkeun séndok anu misah tina persiapan ieu. Anjeun kedah masak kadua sisina dina oven anu sedeng dugi ka dua bagéan na janten coklat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roxana cenahna

    halo hébat resep kusabab di bumi urang henteu tuang goreng sareng urang resep chard hatur nuhun kanggo resep ROXANA

  2.   Dianadelc52 cenahna

    Halo énjing abdi bakal ngadamel resep anu nembé kapendakan ... hatur nuhun pisan, éta katingalina nikmat !!!

  3.   jakeline cenahna

    Kuring resep resep isukan kuring bakal ngalakukeun dina prakték !!!???