Sababaraha inpormasi mahiwal ngeunaan kopi

cafe

Konon yén cafe Mangrupikeun kadaharan khusus anu nawiskeun hirup langgeng, ngabantosan anu kirang bobo. Jelas, urang sadayana resep kopi, sareng seueur urang henteu tiasa lirén nginumna kanggo sarapan, naha nganggo atanapi henteu aya gula, nganggo atanapi henteu nganggo susu.

Dinten ieu kami badé nampilkeun aspek kopi anu teu dikenal. The polyphenol kopi tetep dina getih salami 14 jam. Sadayana parantos nguping polifenol dina hiji waktos atanapi sanés. Ieu mangrupikeun unsur bioaktif anu ngagaduhan tindakan antioksidan, mangpaat pisan pikeun kaséhatan. Aranjeunna ngamungkinkeun pikeun nyegah seueur panyakit, masalah kaséhatan, khusus panyakit kardiovaskular sareng neurodegenerative.

Numutkeun kana sababaraha panilitian, sacangkir cafe nyayogikeun sajumlah ageung polifenol, anu tetep aya dina aliran getih 12 dugi 14 jam. Polifenol ngajagaan urang tina serangan radikal bébas, nguatkeun jaringan organ, ngamajukeun nyerep nutrisi ku peujit alit, sareng ngurus flora peujit. Kanyataan kaasup susu sakedik dina kopi henteu goréng, sareng éta henteu ngarobih polah éta antioksidan fenolik hadir dina kopi.

Kitu ogé, kopi téh inuman merangsang anu matak kitu nyababkeun nyeri sirah. Nanging, pikeun perséntase ageung populasi dunya, éta ngagaduhan pangaruh anu sabalikna. Kateranganana kusabab kandungan vitamin B3 na. Kopi euyeub ku vitamin B3 anu ngabantosan pikeun ngahasilkeun prosés métabolik, anu penting pikeun sél pikeun énergi anu diperyogikeun.

Vitamin ieu langkung resep kana hasil karya neurotransmitter ogé sintésis hormon, sareng ngamungkinkeun ngagaduhan sistem saraf anu séhat sareng kuat. Éta ogé ngirangan kadar kolesterol jahat, ngamajukeun sirkulasi getih, sareng ngubaran nyeri sirah kronis anu disababkeun ku kacapean.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.