Resep bodas endog

nu bodas endog Éta mangrupikeun katuangan anu lengkep, éta parantos janten sorotan pikeun waktos anu lami boh pikeun tujuan anu hadé sareng pikeun trik.
Bodas endog anu urang meakeun nembongan tina endog hayam, biasana. Endog ieu séhat pisan sareng dina sababaraha waktos nalika urang masak kalayan éta kami kapaksa miceun bule, di handap ieu kami wartosan anjeun sababaraha resep anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngamangpaatkeun éta endog bodas.

Ngamangpaatkeun endog bodas pikeun kasempetan naon waé

Nalika urang masak sareng endog urang tiasa mendakan kaayaan anu henteu diperyogikeun dina waktos éta bodas endog, urang tiasa miceun éta sareng henteu meakeunana, atanapi nganggo éta pikeun resep ka hareup.

Upami anjeun henteu ngagaduhan ideu, tong hariwang kami bakal ngajukeun anjeun runtuyan resep dimana anjeun tiasa nganggo bule endog saloba anu anjeun peryogikeun atanapi gaduh kaleuleuwihan, janten anjeun moal ngagaduhan pilihan miceunan sareng anjeun tiasa nyéépkeun kreasi anjeun nyalira di dapur.

Cupcakes

nu cupcakes Éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ngagunakeun endog bodas, éta henteu kedah diperyogikeun nganggo sadayana endog pikeun naon anu anjeun tiasa mendakan resep anu bénten sareng bule endog.

Di dieu urang carioskeun kumaha anjeun tiasa ngadamel kuéh enak sareng bule endog.

bahan

  • 55 gram tipung.
  • Hiji séndok téh bubuk bubuk.
  • 50 gram gula kawung atanapi gula tipung.
  • 6 bodas endog.
  • 70 gram gula.
  • Séndok tina aroma anu anjeun pikaresep.
  • 1 ciwit uyah.

Persiapan

Meunang a Kapang aluminium Pikeun ngabantosan jajan ngalegaan sapanjang tembok kapang éta, nanging, di handapeun anjeun kedah nempatkeun kertas baking supados henteu nempel kana handapeun.

Panaskan oven nepi ka 180º jeung gaul bahan garing anu ayakan meh teu aya benjolan. Dina mangkok anu sanés, pecut endog bodas sareng tambih gula dina bagian-bagianna.

Nalika sadayana parantos dirakit sareng seragam, tambahkeun sésana bahan garing kana bodas endog anu dikocok, campur sareng spatula kalayan gerakan anu nutupan dugi sadayana dihijikeun.

Tuang kana kapang ungreased sareng Panggang salami 45 menit, pencét sareng tusuk gigi kanggo ningali kasuburan sareng nalika kaluar beresih éta bakal beres. Angkat tina oven, antepkeun ambek-ambekan sareng unmold.

paulovas

Salah sahiji tarohan anu pasti bakal dilakukeun paulovas ku sésa-sésa anu jelas, aranjeunna asalna ti Australia sareng ulah nguciwakeun saha waé. Mangrupikeun tuangeun anu hampang sareng kamungkinan hébat. Kami ngandelkeun anjeun pikeun ngadamel sababaraha paulovas. 

bahan

  • 325 gram gula kawung.
  • 2 séndok tepung jagong atanapi aci jagong.
  • 6 endog bodas M.
  • 2 séndok cuka anggur bodas.
  • 1 séndok téh vanili.

Persiapan

Pecut bule dugi kaku sareng tambihan gula kawung a bagian supados jelasna teu murag. Campur saé sareng aci jagong anu diayak teras engké lebetkeun cuka sareng aroma vanili. Saméméhna, panaskeun oven dugi ka 140 derajat.

Dina loyang, tempat dina kertas dasar kertas na tilu gundukan bodas endog, sumebar nganggo spatula sareng bakar pikeun 90 menit. Saatos waktos, mareuman oven sareng ngantepkeun di jero pikeun 20 menit deui.

Bawa aranjeunna kaluar sareng anjeun tiasa gaduh tempat anu saé pikeun kasempetan naon waé.

Koktail

Bodas endog ogé dianggo dina sababaraha resep koktail, éta masihan konsistén sareng tékstur anu béda. Dina hal ieu, urang tiasa mendakan koktail anu béda sapertos Pink Lady, Pisco Sour atanapi Gin Fizz.

Merengue

Meringue mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling warna sareng populér, utamina upami urang nambihan pewarna katuangan pikeun ngegel endog ieu. Aranjeunna idéal pikeun Ngiringan tèh atanapi kopi, salaku dessert atanapi camilan amis.

Salaku tambahan, meringue tiasa dipasihkeun ku sababaraha cara, naha éta téh meringue atanapi atos lemes salaku bagian tina ngeusian tuangeun. Jang ngalampahkeunana, urang ngan ukur kedah ngalaksanakeun resep éta paulovas bisi hayang ngalakukeun Meringues keras atanapi ngantepkeun éta dina puncak anu kaku tanpa dibakar, upami urang hoyong ku tékstur anu lemes langkung lemes.

Endog dadar bodas

Seueur jalma parantos kéngingkeun kabiasaan ieu gaduh omelet pikeun sasarap bodas endog isuk-isuk, éta panginten anu paling gampang sareng cara panggancangna pikeun nganggo bule anu parantos ditinggali kumargi urang tiasa nga-sarapan atanapi tuang siang. Anjeun tiasa teras-terasan ngiringan nganggo bahan karesep anjeun.

Éta piring anu bakalan nyayogikeun urang protéin tingkat tinggi sareng nilai biologis anu hébatSalajengna, tortilla ieu gampang diasimilasi sareng idéal pikeun sadayana anu atlit sareng peryogi paningkatan protéin dina diétna.

Salaku tambahan, clearings ieu tiasa dipendakan dina bagian kulkas dina seueur pasar swalayan Dibikeun paménta anu tinggi pikeun produk pikeun sadaya atlit anu mendakan di bule kadaharan anu saé pikeun diétna, sareng ningali dirina dina posisi anu sabalikna kudu miceun konéng endog, seueur pabrik milih ngaleungitkeun kabutuhanana.

Dina waktos sanésna anjeun mendakan diri dina kaayaan miceun jelas, pikir sateuacan sababaraha resep ieu bisi rék masihan kasempetan kadua.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.