Pancakes Pisang Oatmeal Séhat

nu Pancakes Éta tiasa janten sasarap atanapi camilan sapuluh, dina sababaraha kali urang ngaitkeun aranjeunna sareng tuangeun anu beurat, pinuh ku kalori sareng éta henteu cocog pikeun kami, janten resep sareng adonanÉta tiasa didamel ampir tina naon waé, urang ngan ukur kedah ngantepkeun imajinasi urang janten liar.

Pikeun kasempetan ieu, urang carioskeun a Resep saderhana pisan anu masihan hasil anu saé pisan.

Pancake ieu bakal ngeusi anjeun énergiAranjeunna sampurna sabab jaga sareng miara kasihatan anjeun, sahingga ngajaga kabiasaan tuang anu saé.

Pancakes oat cau

Resep ieu saderhana pisan pikeun nyiapkeun sabab ngan ukur 4 bahan anu diperyogikeun, resep bahkan kanggo dianggo sakali cau parantos asak langkung ti sakuduna.

Resep anu cocog pikeun celiacs sareng sampurna pikeun sadaya jalma anu hoyong turun beurat.

bahan

  • 1 cau asak
  • 40 gram gandum taneuh
  • 1 séndok kayu manis (opsional)
  • 2 endog diteunggeulan

Persiapan

  • Campur sadaya bahan dugi ka kéngingkeun massa homogen.
  • Anjeun tiasa nambihan sakedik susu sayuran upami urang ningali adonan parantos rada kandel.
  • Urang panaskeun wajan Kalayan girimis minyak, anjeun tiasa nyabut kaleuleusan ku sakedik kertas dapur.
  • Kami ngadamel pancake dina bentuk buleud.
  • Éta tiasa dibarengan ku madu, molase, kacang, bubuahan, macét, ham, kalkun sareng sagala anu anjeun tiasa bayangkeun.

Pancake ieu aranjeunna saé pikeun ngabagiÉta didamel dina waktos anu singget sareng bahan-bahan anu séhat anu gampang dipendakan di supermarket anu pang caketna.

Kalayan resep ieu, sakitar lima pancake oat sareng cau kaluar, upami anjeun hoyong nambihan jumlahna anjeun ngan kedah ngagandikeun jumlahna, prosés na bakal sami.

Kaget sareng sarapan kanggo kulawarga anjeun atanapi masihan anjeun upeti ku camilan anu lezat. Pancake kedah langkung saé dikonsumsi pas didamelNanging, upami aya anu nyésa, urang tiasa nyimpen éta dina kulkas, sabab éta ngandung endog sarengÉta diperyogikeun supaya aranjeunna didinginkan janten teu ngarusak sareng henteu nyababkeun urang ngarugikeun kaséhatan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.