Oat, kauntungan kaséhatan waé

gambaran Upami anjeun kaserang kabebeng, sindrom gampang bowel, hemorrhoids, atanapi sareng sababaraha masalah anu ngancam kahirupan sapertos kanker usus besar sareng panyakit jantung koronér, maka diét anjeun sigana goréng serat.

Éta parantos kabuktosan sacara ilmiah yén a diit beunghar serat ngabantosan nurunkeun kolesterol, ngatur dina diabetes, la obesidad jeung kangkerKu alatan éta, terang kadaharan anu mana anu beunghar ditarjamahkeun kana léngkah pikeun nyegah sadaya panyakit ieu.

Mangpaat Oatmeal:

Haté Sehat:
Ku ngagabungkeun serat anu leyur sareng leyur, oat nurunkeun kolesterol jahat (LDL), kalayan ngan ukur asupan sadinten 3 gram serat leyur tina gandum, anjeun nampi pangirangan résiko panyakit jantung.

Ngatur gula getih:
Oatmeal ngandung indéks glikemik rendah anu lalaunan diasimilasi (karbohidrat kompléks), ngajaga tingkat gula tetep, merangan diabetes ogé Asosiasi Diabetes Amérika nyarankeun asupan serat sadidinten 20 dugi 35 gram, (sacangkir gandum asak nyayogikeun 4 gram).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.