Paul Heidemeyer

Abdi resep ningali nutrisi, kabugaran sareng pasipatan katuangan sanés solusi pikeun masalah tapi gaya hirup kuring sorangan. Di bumi kami ditingalikeun jalan ka pola makan anu saé ti alit pisan, dimana kualitas diganjar langkung ti sadayana. Maka minat kuring pisan kana gastronomi sareng kualitas saé tuang anu muncul. Dugi ka ayeuna kuring cicing di padesaan, ngaraosan unggal napas tina hawa seger bari kuring kalayan senang nyarios ka anjeun sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan diét, tuangeun anu saé sareng ubar alami.