Kumaha carana ningkatkeun kalenturan awak

Naha anjeun terang yén kalenturan ngagaduhan peran anu penting pisan dina latihan anjeun? Éta sanés ngan ukur ngeunaan atanapi henteu tiasa ngahontal suku anjeun ku panangan anjeun, tapi éta langkung seueur deui. Manjang serat otot ngajantenkeun anjeun atlit anu langkung saé, bari nyegah cilaka.

Ogé teu kedah urang hilap yén éta ngabantosan ngajaga agility sareng sikep anu leres sakumaha mangtaun-taun. Kabiasaan sadidinten ieu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kalenturan anjeun:

Ngamimitian heula énjing-énjing: Manjang di énjing bakal nyuntikkeun anjeun énergi bari ningkatkeun kalenturan anjeun. Émut yén kumargi ototna masih tiis, pantes pikeun manjang lembut anu maksa awak anjeun saluareun naon anu anjeun pikaresepeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta malah tina ranjang.

Entong ngalangkungan cooldownManjang saatos latihan pikeun ngabantosan awak anjeun transisi tina aktipitas janten teu aktipitas penting, utamina upami anjeun lumpat atanapi pengendara sepeda. Sareng nyaéta olahraga ieu tiasa nyababkeun cangreud otot. Sababaraha menit cekap pikeun bersantai awak anjeun sareng tetep fleksibel.

Anggo rol busa: Alat-alat anu terjangkau sareng gampang dianggo ieu ngareureuhkeun otot sareng ningkatkeun kalenturan jalma. Anggo éta sacara rutin, nekenkeun daérah awak anjeun anu condong nyababkeun masalah ketang saatos latihan atanapi nyéépkeun waktos seueur linggih di payuneun méja.

Pertimbangkeun yoga sareng pilates: Sanaos tiasa dilakukeun, anjeun henteu kedah ngarobih latihan anu biasa pikeun latihan disiplin ieu, tapi anjeun tiasa ngenalkeun aranjeunna salaku pelengkap pikeun éta. Upami anjeun konsisten, anjeun bakal ngalaman parobihan anu ageung dina kalenturan otot sareng kakuatanana.

Target daerah masalah: Nyéépkeun waktos tambahan pikeun daérah anu paling tegang saatos manjang awak sacara umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.