Ngungkulan hangover kalayan bantosan akar jahé

Upami anjeun maca garis-garis ieu éta bakal sabab ti jaman ka jaman anjeun parantos ngalaman asupan alkohol anu ageung sareng parantos dirugikeun. Konsumsi alkohol henteu disarankeunNanging, upami anjeun ngalangkungan laut sareng sangsara balukarna ku seueur nyeri sareng ngarareunah umum. 

Salajengna, urang bakal nyaritakeun anjeun ubar bumi pikeun langkung saé ngurus nyeri sirah sareng nyeri beuteung anu disababkeun ku alkohol, gejala hangover. Éta trik saderhana kanggo nyiapkeun anu dicirikeun ku diwangun ku bahan-bahan tina alam éta sorangan.

Dina kasempetan ieu, urang nyarioskeun pangobatan dumasar kana akar jahé, akar anu janten langkung populér sareng langkung seueur dikonsumsi.

Ubar bumi sareng jahé pikeun nyingkahan hangover

Urang bakal peryogi gelas de cai mineral, sapotong jahé sareng irisan jeruk nipis. Urang bakal panaskeun cai dugi ka ngagolak. Sakali cai mimiti ngagolak sareng cai na peupeus, angkat tina panas teras tuang kana gelas dimana anjeun bakal mendakan jahé tanpa kulit sareng irisan jeruk nipis.

Kami bakal angkat lungkawing pikeun 15 menitSaatos waktos urang galur infusion sareng nyandak kana sips leutik.

El jahé Sampurna pikeun menstabilkeun sareng nenangkeun beuteung, henteu katingali seueul, utah atanapi pusing. Urang tiasa inuman infus ieu iraha urang hoyong, idéalna nyaéta nyandak énjing-énjing sareng sonten.

Mangpaat jahé sababaraha kali, éta 100% alami, ngabantosan urang pikeun ngalakukeun tanpa ubar-ubaran konvensional, dinten ayeuna kénging jahé saderhana pisan, urang tiasa mendakanana dina permukaan naon waé sareng éta biaya anu tiasa diakses pisan. Urang tiasa ngalakukeun ieu Infus ngalawan hangover dina cara saderhana sareng iraha waé dina sataun.

Entong ragu ngalaksanakeun infus ieu kana prakték, anjeun pasti bakal kéngingkeun deui wanda sareng raos langkung saé. Jahé nambahan sareng nyepetkeun metabolisme janten alkohol anu aya dina getih bakal langkung gancang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.