Nguatkeun tulang anjeun ku lemes ieu

Urang tiasa mendakan sababaraha cara pikeun nguatkeun tulang, sapertos ningkatkeun konsumsi vitamin B12, atanapi nyandak suplemén kalsium sareng magnésium. Pakéan tulang lumangsung laun tanpa urang perhatoskeun ku nyalira. 

ieu kaleungitan tulang Éta tiasa disababkeun ku sababaraha rupa alesan, sapertos gaya hirup, warisan genetik atanapi diet anu goréng anu ngakibatkeun osteoporosis.

Upami naon anu anjeun milari nyaéta nguatkeun tulang-tulang Henteu ngan éta cukup pikeun meakeun langkung susu atanapi susu, tapi urang kedah narékahan pikeun masihan langkung seueur nutrisi.

Cara saderhana pikeun ningkatkeun diet urang nyaéta ngalengkepan éta ku oyag anu urang bahas di handap, ngagabungkeun nutrisi, vitamin sareng mineral anu ogé sampurna pikeun jalma anu laktosa teu sabar anu condong ngagaduhan kaayaan anu langkung parah dina tulang.

Lemes pikeun nguatkeun tulang

Ngocok saderhana anu tiasa disiapkeun di bumi tanpa aya masalah.

bahan

  • 200 mililiter inuman almond
  • 3 kenari
  • 1 konéng endog
  • 25 gram madu
  • 10 buah céri

Persiapan

  • Oyag ieu Éta kedah dilakukeun dina usum céri, sabab éta mangrupikeun produk musiman anu henteu biasana dipendakan diluarnana.
  • Céri anti radang sareng aranjeunna nyayogikeun kauntungan anu saé, tapi, upami anjeun henteu mendakan anjeun tiasa nambihan strawberry, pepaya atanapi cau sabab beunghar kalsium.
  • Urang ngumbah céri sareng nyabut liang kubur.
  • Kami misahkeun konéng tina bodas sareng urang masang bodas kalayan bantosan rod adun, urang tambahkeun susu almond, madu, kenari sareng céri.
  • Kami ngéléhkeun dugi ka kami kéngingkeun campuran homogen.
  • Teu kedah tapis, sampurna pikeun candak énjing, Upami tiasa, énggal-énggal didamel, sanaos tiasa didamel na tanpa masalah salami dua dinten.

Upami anjeun biasa nyieun séhat séhat anjeun bakal mimiti raos, dina waktos ayeuna, inuman alami ieu bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan kaséhatan tulang anu saé, tulangna bakal mimiti langkung kuat sareng langkung séhat.

Entong ragu-leres nempatkeun latihan ieuSalian ti ngeunah, éta ngurus awak urang, buah, kacang sareng sayuran sampurna upami anjeun terang kumaha meakeunana.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joanna Elizabeth cenahna

    Konéng endog, upami éta atah ... éta henteu saé sabab ngajantenkeun koléstérol ... numutkeun anu kuring nguping ... Janten, sigana mah tiasa disingkirkeun