Ngaleungitkeun nyeri sirah sareng cabé

Pikareueuseun upami nyeri sirah dina usum panasAntara panas sareng kesang, anu paling henteu anjeun ngarepkeun kudu ngonci diri di bumi sareng ngarepkeun migrain bakal lulus. Dina kasempetan ieu, anjeun tiasa nganggo daun mint pikeun ngaleungitkeun rasa teu nyaman éta, éta saderhana pisan sareng anjeun bakal kéngingkeun hasil anu saé.

Mint sampurna pikeun ngubaran nyeri sirah, sajaba ti éta, éta tiasa dipésér sacara praktis di supermarket atanapi pasar naon waé. Nanging, nunjukkeun sipat anu luhur éta langkung saé sareng urang mamatahan anjeun pikeun kado diri pérak mint Kusabab salian ti nyiptakeun infusions ngalawan nyeri sirah anjeun tiasa nambihan daun pikeun dessert, muih atanapi salad.

Infus Pepermin pikeun panggunaan topical

Anjeun peryogi segelintir daun mint seger, sagelas cai sareng kompres atanapi anduk alit kanggo nyerep infus.

Urang panaskeun cai sareng sakali mimiti ngagolak urang tambihan daun mint sareng angkat tina seuneu. Urang bakal ngantep éta beristirahat dina pot pikeun 20 menit. Saatos waktos, ku bantosan komprési urang tiasa nempatkeun kana dahi.

Dina sababaraha menit anjeun bakal mimiti perhatoskeun kumaha anjeun bersantai sareng nyeri sirah mimiti luntur.

Éta ngandung mentol, zat anu ngirangan ketegangan sirah sareng ngabantosan anjeun santai sacara sampurna. Émut yén upami perawatan bumi sareng bumi ieu henteu masihan anjeun hasil, buka pangobatan anu paling konvensional sareng upami masalah anjeun kronis, tong ragu ngahubungi anu ahli.

Mangpaat persiapan hérbal ieu sampurna kusabab anjeun henteu mabok awak ku pangobatan kimia, persiapan na nyaéta basajan pisan, éta ekonomis, sabab duanana hérbal leupas sabab pepelakan éta sorangan henteu gaduh harga anu tinggi, sajaba ti éta, mint masihan aroma anu saé pisan sareng daun seungit awét.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.