Naon ari fenugreek?

Sawah Fenugreek

Jalma anu deukeut sareng anjeun panginten nyarios kecap fenugreek sareng ngawartosan anjeun ngeunaan pasipatan anu hadé sareng manpaatna yén tutuwuhan ieu nyumbang.

Éta henteu kirang, éta kacang polong kalayan sajumlah ageung nutrisi sareng pasipatan ubar anu masihan pitulung awak tambahan.

Mangrupikeun ramuan ubar anu lahir sacara alami di Laut TengahÉta ngagaduhan sababaraha kagunaan, diantarana menonjol: leungitna beurat, nyegah rambut rontok, ngendalikeun diabetes, sareng anu sanésna.

Daunna sareng siki na sami dianggo boh pikeun panggunaan internal atanapi éksternal. Kagunaanna dina masak lumangsung di sababaraha daérah Laut Tengah, éta mangrupikeun bungbu anu nyayogikeun rasa anu raoseun kana piring. Éta tiasa disajikeun salaku bertunas, tipung atanapi gembleng, gumantung kana resep anu dilaksanakeun.

Éta ogé katelah Alhova, kéngingkeun pangobatan kacang-kacangan sareng panggunaanna beuki nyebar. Upami anjeun ngatur ngalebetkeun fenugreek kana diet anjeun, anjeun bakal nyayogikeun langkung seueur vitamin A, protéin, fosfor, beusi, lemak séhat sareng karbohidrat.

Pasipatan Fenugreek

Tutuwuhan Fenugreek

Tutuwuhan ieu ngagaduhan sipat anu tiasa ngabantosan urang pikeun ngarawat sagala rupa panyakit. Hal ieu dianggo salaku stimulan antiparasit, laxative, anti-radang, expectorant, Ngajagaan ati sareng afrodisiak.

Éta mangrupikeun ramuan anu lengkep, di handap ieu kami nunjukkeun naon sipat anu pangsaéna.

  • Bantosan teh pamulihan kulit.
  • Ngurangan teh kolesterol jahat.
  • Ngalawan gangguan beuteung.
  • Ngarangsang teh sistem pencernaan.
  • Nurunkeun kadar gula getih dina jalma anu ngagaduhan diabetes tipe 2.
  • Ngabantosan produksi insulin.
  • Cocog pikeun kaleungitan beurat kumargi akumulasi lemak dina jaringan dikirangan.
  • Ngamajukeun tumuh rambut.
  • Miceun racun tina organisme tina titik limfa.
  • Ngaronjatkeun sistem imun tina organisme.
  • Éta ngagaduhan jumlah anu ageung antioksidan janten ngajaga urang tina gejala anu biasa.
  • Ningkatkeun padamelan ati.
  • Ngaleungitkeun nyeri praméntal sareng gejala ménopause.
  • Ngarangsang produksi susu ibu.
  • Nyegah batu ginjal.

Sikina Fenugreek

Sikina Fenugreek

Salah sahiji kautamaan anu hébat tina siki fenugreek Éta mangrupikeun sipat galakogén, nyaéta ngabantosan produksi susu ibu, janten disarankeun pikeun sadaya awéwé anu nyusuan.

Salaku tambahan, siki fenugreek gaduh sipat anabolik, éta tiasa nguntungkeun pikeun ningkatkeun bust.

Sikina fenugreek tiasa didahar tumis sareng sakedik minyak sareng dibarengan ku sayuran atanapi salad. Di sisi anu sanésna, éta tiasa dianggo dina asinan sareng chutney India, éta mangrupikeun salah sahiji bahan penting pikeun nyiapkeun piring Vindaloo di daérah ieu.

Raosna rada pait, lada sareng rada aneh. Urang Mesir ngagunakeunana pikeun ubar alami. Di India aranjeunna nganggo daun salaku hiji deui sayuran sareng siki kanggo sadaya jinis kari.

Pasipatan fenugreek Éta biasana aya dina siki na, réstoratif anu sampurna sampurna pikeun anu gering sareng jalma anu lemah. Aranjeunna nyayogikeun vitalitas sareng énergi. Kusabab kitu, henteu disarankeun pikeun ngonsumsi éta nalika wengi sabab éta tiasa nyegah bobo anu saé.

Tulisan anu aya hubunganana:
Fenugreek rempah anu ningkatkeun kahoyong seksual lalaki

Sumber protéin anu saé, seueur atlit parantos nambihan aranjeunna kana diét kanggo ningkatkeun massa otot sareng langkung saé ngadukung tabel latihan anjeun. 

Dimana ngagaleuh fenugreek

Gumantung kana kumaha anjeun hoyong nyandak pepelakan ieu, éta tiasa dipendakan di sagala rupa pendirian. Upami anjeun hoyong nyéépkeun bibitna, urang tiasa angkat ka pasar makanan India atanapi Asia, sabab éta ngiringan seueur piring sareng bibitna. Dina gilirannana, nalika dianggo ku atlit, aranjeunna ogé tiasa dipendakan di pendirian olahraga.

En apotek suplemén fenugreek dijual. Nami ilmiah na nyaéta Trigonella Foenum-graecum.

Daun na dikonsumsi di daérah Maroko, Wétan Tengah sareng India, janten, upami urang resep ngonsumsi daun na di pasar wétan urang bakal mendakanana.

Kontra-indikasi

Mangrupikeun produk anu aman, sareng pasipatan anu hébat sareng manpaatna, nanging, éta tiasa nyababkeun sababaraha efek samping.

  • Gangguan gastrointestinal. Éta ngandung sajumlah ageung serat, ku sabab éta, tiasa nyababkeun diare, beuteung kembung atanapi kembung. Upami urang ngonsumsi fenugreek kalayan seueur urang bakal lieur atanapi beuteung kesel.
  • Pikeun pasipatanana urang tiasa aya bewara parobahan bau sareng warna cikiih. Ieu kajantenan kusabab eusi valine, leucine sareng isoleucine anu disayogikeun ku siki fenugreek.
  • Upami fenugreek biasa ningkatkeun bust sareng buah dada Éta tiasa nyababkeun gejala alergi: bersin, peradangan mukosa, cimata atanapi batuk.

Naha fenugreek ngajantenkeun anjeun gendut?

Sikina Fenugreek sacara rinci

Hal ieu digunakeun pikeun tujuan médis sareng salah sahijina nyaéta nambahan beurat. Upami urang kirang beurat sareng urang milari nambihanana, urang henteu kedah asup kana kabiasaan goréng pikeun ngonsumsi produk anu beunghar lemak sareng karbohidrat anu antukna bakal nyandak tol, urang kedah milih anu pangsaéna pikeun ngabantosan urang sareng salah sahijina nyaéta siki. fenugreek.

Bantosan di ékstraksi énergi sareng ningkatkeun konsumsi naKu alatan éta, éta ngabantuan ngaduruk langkung seueur kalori dina hiji dinten. Premis ieu tiasa ngajantenkeun urang mikir yén lamun urang ngonsumsi éta urang bakal ngirangan beurat, éta leres, nanging urang tiasa ngatasi kautamaan ieu.

Pikeun nambahan beurat urang kedah nginum seueur cairan, khusus cai sareng fenugreek, ieu bakal ningkatkeun napsu urang. Fenugreek ngandung saponin, sababaraha elemen penting anu ngajantenkeun lambung urang tiasa épéktip sareng sakaligus dijaga.

Ku ningkatkeun napsu urang urang kedah pinter sareng ngonsumsi produk alami, seger, beunghar lemak séhat, karbohidrat sareng protéin sayuran sareng sato dina bagian anu masuk akal. Kami ngarékoméndasikeun nginum téh fenugreek, anu gampang pisan disiapkeun, ku éta napsu anjeun bakal ningkat sareng saponin anu dileupaskeun bakal ngabantosan anjeun nyerep nutrisi dina kadaharan anu dipilih.

Fenugreek pikeun ningkatkeun payudara

Ngaronjatkeun ukuran payudara Éta mangrupikeun salah sahiji obsesi anu paling ayeuna di awéwé. Sababaraha tutuwuhan kalayan kadar hormon anu luhur tiasa masihan anjeun sakedik push pikeun ngahontal tujuan anjeun. Fenugreek dina hal ieu tiasa janten solusi anu hadé pikeun anu dipikahoyong.

Fenugreek infusion cenah ngagaduhan poténsi hébat pikeun ngabantosan payudara supados tumuh sareng ngahasilkeun susu susu langkung seueur.

Pikeun nyiapkeun a beunghar infus fenugreek anjeun bakal kedah bahan ieu:

  • Tilu gelas cai
  • Hiji séndok siki fenugreek.
  • Hiji séndok siki adas.
  • Séndok tina hops.

Urang bakal panaskeun cai dugi ka mimiti ngagolak. Sakali nepi ka ngagolak, pareumkeun panas sareng tambahkeun bahanna, antepkeun nangtung sapuluh menit ku tutup panci. Sakali waktosna parantos kalangkungan, saring campuran sareng tuang.

Urang tiasa ngadamel infus ieu unggal dinten salami dua minggu. Saatos dua minggu, anjeun bakal tiasa perhatoskeun parobihanana. Pangubaran bumi ieu peryogi waktos, éta sanés operasi éstétis, éta ngan ukur bakal ngabantosan anjeun pikeun ningali éta langkung pageuh sareng langkung seueur.

La tetep sareng katekunan aranjeunna kedah aya unggal dintenna pikeun hasilna janten épéktip. Ngagabungkeun infus ieu sareng latihan khusus pikeun daérah sareng nambihan tuangeun anu séhat pikeun diét anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

103 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adriana cenahna

    Kuring angkat ka omeopathy sareng aranjeunna masihan kuring nyandak fenugreek pikeun ngirangan beurat badan dibarengan flaxseed sareng campuran anti koléstol. Naha anjeun pikir anu sabenerna ngabantuan kuring? Abdi ngahargaan jawaban

    1.    lemes cenahna

      naon anu disebut fenugreek di Argentina

  2.   neuteup cenahna

    Dupi anjeun ngabantosan kuring salaku fenugreek dipikaterang di Ékuador atanapi masihan ciri-cirina, hatur nuhun pisan parantos ngabantosan kuring dina patarosan ieu.

  3.   Laura cenahna

    halo kaleresan kuring asa-asa pikeun mendakan fenugreek kuring ti mexico sareng sagala anu kuring baca ogé kuring henteu terang naha éta leres tapi kuring bakal nyandak résiko pikeun pitulung fa kuring

    1.    Alexa cenahna

      laura hello, abdi ti Mexico, sareng kuring ngicalna ... hargana $ 100 pesén sabotol sareng 90 kapsul, kuring ngirim pangiriman pribadi ... éta 100% murni sareng kapsul langsung tina siki ... Hubungan kuring emmpu89@hotmail.com

  4.   Roberto cenahna

    Kanggo Laura ti Méksiko, kuring henteu terang kota dimana anjeun cicing, tapi di GDL aya sababaraha perusahaan naturis anu ngajualna. Kuring tuang di toko di Av. Alcalde di juru Jesús García.

    Kuring miharep anjeun tiasa kéngingkeunana.

  5.   Veronica cenahna

    Tingali naon fenugreek kanggo ngagemuk sabab nawiskeun anjeun Nutrién. Abdi nyandak pikeun éta! Kuring miharep anjeun henteu ngirangan beurat deui.

    1.    maru velez cenahna

      Naon aprésiasi konyol ti Verónica: produk naturopathic biasana nawiskeun anjeun nutrisi ,,,, sareng éta henteu ngajantenkeun anjeun gendut, éta nyéhatkeun anjeun !!! Kéngingkeun Gajih Kana Kaleueuran Gula, Gajih Héman, Roti Dahar, KOKIS, KRIM ÉS, MINUMAN LEMBUT, KAKÉ ,,,,, Jsb ,,,, sanés nutrisi!

      1.    Ryma cenahna

        Maru! Émut yén upami anjeun ngarobih hormon, gampang pisan pikeun anjeun gendut! Abdi henteu bakal risiko naon waé anu ngaganggu hormon, ku seueur alesan, sabab éta kalakuan tetep di ampir sadaya awak urang! Pikeun kuring, kuring resep nurunkeun kadar glukosa, tapi ku naon anu kuring baca, kuring henteu ngagaduhan résiko deui.

  6.   dogwood ruth cenahna

    Abdi hoyong terang yén kuring tiasa masihan putri umur kuring 1 satengah taun pikeun ngalajur napsu kusabab anjeunna jarang tuang sareng ipis pisan. Hatur nuhun kuring miharep jawaban anu gancang

  7.   Henry cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha fenugreek dipikaterang di Ékuador, dimana kéngingkeun bibit, pepelakan sareng kumaha kuring kedah ngalakukeun pikeun nyéwa sareng numuwuhkeun produk ieu

  8.   Manik ros cenahna

    HELLO BISA NYAEKA NYAUKA KA JEUNG LEUWIH TENTU KA FENOGRECO CIRI-CIRI JEUNG IF ENMEXICO dipikanyaho ku ngaran anu séjén. GRAX

  9.   Mary salazar cenahna

    Kuring mendakan tulisan ngeunaan nyusuan anu kuring nyarankeun nginum Pél fenugreek pikeun ningkatkeun jumlah susu ibu. Abdi hoyong terang naha éta leres atanapi henteu kusabab kuring peryogi na dimana kuring kéngingkeunana di Quito-Ékuador hatur nuhun.

  10.   Ucing liar cenahna

    hei ieu inpormasi saé pisan

  11.   jade cenahna

    Hai .. Abdi ti Méksiko. Sual FénOGRECO parantos ngawartosan éta pikeun ningkatkeun bust, naha leres ?? Abdi hoyong nyandak tapi kuring sieun nambahan beurat

  12.   Carmen cenahna

    Halo, kuring ti Méksiko sareng kuring hoyong terang dimana kuring kéngingkeun fenugreek, aranjeunna nyarankeun éta pikeun detoksifikasi awak, kuring ngarepkeun nampi inpormasi, hatur nuhun.

  13.   Yaneth cenahna

    Halo!!! Abdi hoyong terang upami FENOGRECO dicandak di Kolombia. dimana atanapi upami éta ngagaduhan nami sanés?

    Hatur nuhun !!

  14.   nubia cenahna

    Naon nami pepelakan fenugreek, anu di Kolombia abdi ti Cali Valle, éta penting pikeun kuring pikeun terang kumaha pepelakan ieu dikenal, didieu di nagara kuring sareng pepelakan hops, hatur nuhun kana bantosan anjeun, Nubia.

  15.   sol cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami nyandak siki fenugreek tiasa dianggo sareng kuring hoyong terang kumaha melakna

  16.   Miguel Placencia cenahna

    Héi sadayana, kuring téh homeopath sareng fenugreek tiasa dicandak séndok sateuacan unggal tuang, éta ngabantosan pisan pikeun detoksifikasi awak anjeun. HENTEU ngajantenkeun anjeun gendut, sareng anjeun ogé tiasa nyampur séndok dina cai sakedik sareng éta dianggo salaku moyok pikeun maag kulit, jarawat, maag kaki diabetik henteu sieun éta épéktip pisan sareng nuhun pisan mulya

    1.    Cjhm18 cenahna

      Halo, wilujeng siang, kuring mendakan fenugreek dina tipung pikeun ningkatkeun beurat sareng bust kusabab kuring ipis teuing, tapi kuring henteu terang kumaha nyandakna sareng unggal sababaraha kali sapoé, kuring bakal ngahargaan éta upami anjeun ngawartosan ngeunaan éta, salam.

  17.   ALEXANDRA cenahna

    SAKITNA NANGTANGKEUN NINGKATKEUN BEUKI BENER, SISTER NYAURAKEUN SENI SORA TI USA, SAKITU TEU NANGKITNA DITEMPAT KULIT (COLOMBIA) DITANGGAL DINA 2 BULAN JEUNG NAMBAH 2 UKURAN, SIA NU Hasil tina MINGGU KADUA, PADANGKU JUGA SUSAH JEUNG KAHIJI, SENANG GAMPANG, JEUNG NGALARAPKEUN MINYAK SADAYANA JAGALAN JEUNG, BUDAK DINA COLOMBIA SUSAH PISAN KITU KITU, Kuring Milarian Tos hampir sataun, upami peryogi, nyerat TO yayalinda88@hotmail.com SAKUSNA JEUNG TEU MAHAL. KISSES, JEUNG

    1.    vane cenahna

      punten anjeun ngagaduhan beurat awak atanapi ngan payudara

  18.   Linda cenahna

    parah anjeun nyandak éta dina tèh atanapi mésér emilla s sareng sisiste te, ningkat ukuran anjeun tapi henteu beurat dina beuteung alejandra sid

  19.   Mary cenahna

    Hai urang, kuring ti Guatemala sareng kuring ngan ukur dua dinten teu nganggo fenugreek, janten kuring kantos nguping sareng maca, kuring sieun nambihan beurat. Batur anu nginum éta tiasa nyarios ka kuring naha ieu tiasa kajantenan atanapi henteu .

  20.   Nancy cenahna

    Halo, kuring nyandak infusion siki adas, tapi teu aya kajadian, abdi bade nyobian fenugreek sareng ningali naon anu lumangsung; sabab kuring mikir yén kalayan adas éta lirén ningkat, sigana éta turun. Ayeuna kutang langkung ageung pikeun kuring. Kuring miharep fenugreek tiasa nambihan volume kuring; sabab kuring parantos trauma.

  21.   brigite cenahna

    Halo sadayana kuring ngartos yén fenugreek ngabantosan anjeun ningkatkeun massa otot anjeun, ningkatkeun metabolisme anjeun, ningkatkeun beurat sareng ningkatkeun bust Mugi ieu leres Kuring parantos ngukut éta salami 2 dinten sareng kuring ngarepkeun pangorbanan ieu pantes kusabab raos na pikareueuseun = Teu aya anu kaleungitan nyobian sapertos kieu, surak budak awéwé

  22.   Daniel cenahna

    Abdi nyandak siki fenugreek (2 séndok anjeun leyur dina cai dina awal dinten) pikeun ngirangan beurat, kuring hoyong terang naha leres atanapi naha kuring sabalikna anu nambahan beurat. Naha anjeun tiasa netelakeunana pikeun kuring? . hatur nuhun

  23.   Adriana cenahna

    Halo babaturan, kuring di Medellín, upami anjeun peryogi fenugreek, kuring tiasa kéngingkeun aranjeunna upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngahubungi kuring adrivillada12@hotmail.com

  24.   janét cenahna

    Nya, kuring hoyong nyandak tapi pikeun ningkatkeun bust kuring henteu terang naha nyandak éta sabab aranjeunna nyarios yén éta ngarangsang napsu sareng kuring hoyong ngirangan beurat, henteu kéngingkeun éta upami dianggo pikeun kuring sakumaha anu kuring pikagaduh dina Tijuana , Baja California, hatur nuhun

    1.    Andrea cenahna

      Sakumaha biayana abdi ti Kolombia Córdoba

  25.   virtu cenahna

    Halo budak awéwé. Kuring parantos nyandak infus fenugreek salami dua dinten énjing kanggo nambih bust. Sateuacan kuring nyayogikeun fennel tapi saur kuring henteu jalan, éta sanés leres-leres leres. Tapi sigana ti naon anu kuring kantos baca éta masihan kuring langkung Percanten ka fenugreek. Kuring bakal nginpokeun ka Anjeun pikeun kamajuan upami aya. Mugi-mugi kuring tiasa ngabantosan anjeun.

  26.   katy cenahna

    QUITO-ECUADOR Halo, kuring mendakan inpormasi anu super pikaresepeun, tapi kuring henteu mendakan produkna di Quito-Ékuador, kuring milari di GNC sakumaha disarankeun dina forum anu sanés, tapi aranjeunna henteu kéngingkeun deui kusabab éta henteu pati komérsial. Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan, kuring kedah gancang. nuhun sateuacanna
    Slds.

  27.   virtu cenahna

    Halo sadayana, kuring kedah ngawartosan yén kuring pikir éta hasil, saur kuring kuring béjakeun sabab saleresna mah kuring gaduh ukuran anu sami tapi kuring parantos kaleungitan 4 k kusabab kuring nuju diet Abdi hoyong nyarios éta sanés kusabab fenugreek tapi kusabab kuring hoyong. Kuring masih gaduh ukuran, sadar yén ayeuna kuring beuratna 51 k sareng ukuran 1 60, kuring ngagaduhan dada 85 90. Sateuacan sakedik yén kuring leungit beurat kuring bakal langsung ngaleungit dada. Kuring henteu hoyong deui ngirangan beurat awak deui, kuring bakal nyaritakeun kumaha kaayaan kuring.

  28.   Virtu cenahna

    Abdi hilap, pikeun anjeun anu henteu terang fenugreek ogé disebat fenugreek, nyungkeun éta ogé ku nami éta, upami anjeun henteu mendakan éta kuring henteu payu tapi kuring moal kabeuratan mésér pikeun ngirim ka saha waé anu teu mendakan éta (tanpa kéngingkeun nanaon) di dieu aya hargana di Spanyol sakitar 1,50 euro. Tapi pikeun nyobaan budak awéwé fennel kuring badé nyobian deui sareng nyampur dua hal, saur kuring kuring nyobian sakedik waktos. Ayeuna kuring parantos ngadorong sakedik deui. Kuring bakal teras ngalaporkeun.

    1.    vane cenahna

      bantosan kuring kumaha anjeun ngirangan beurat Abdi hoyong terang anjeun henteu terang sabaraha kuring hoyong leungit

  29.   virtu cenahna

    Halo Yoli, sigana kuring aya kajadian anu sami anu kajantenan kuring, kuring rada gampang katarima sareng banyolan ... tapi kuring henteu terang naha masihan pentingna, kuring ogé panginten éta tiasa janten alatan anjeun. Éta bakal janten masalah istirahat sababaraha dinten sareng milarian terang yén éta sabab atanapi upami sabalikna éta kabeneran, saleresna mah kuring henteu ngalaman waktos anu saé tapi éta kedah diparios. Sedengkeun balukarna, kuring bakal masihan kasaksian deui pikeun sababaraha waktos.

  30.   Carmen cenahna

    Halo ka Katty ti ECUADOR, kuring ogé maca dina forum anu sanés ngeunaan toko GNC, karunya aranjeunna henteu kénging deui, kuring ti Guayaquil, tapi dina forum anu sami aya Dr Gallardo anu nganggo fenugreek pikeun ngubaran asma sareng masihan na teleponna 072916636 anjeunna ogé ti Ékuador

  31.   KATTY cenahna

    Carmen, hatur nuhun pisan kanggo inpormasi ngeunaan fenugreek di Ékuador, kuring parantos aya Dr. anu ngajualna di dieu di Quito, tapi anjeunna ngagaduhan kapsul sareng bubuk, abdi henteu terang anu mana anu langkung saé ?? ? tapi kuring badé nyobian, kuring hatur nuhun parantos ngabantosan kuring kusabab teu aya anu terang anjeunna di dieu di nagara.
    nangkeup a
    slds

    1.    Ivonne sanchez cenahna

      Halo Katty, tiasa anjeun ngabantosan kuring nganggo telepon atanapi alamat dokter pikeun milarian terang ngeunaan kapsul. Hatur nuhun

  32.   Fransisco cenahna

    francisco: dealer fenugreek terus terang.mrn@gmail.com Bogota Kolombia

  33.   Fransisco cenahna

    Kami distributor: produk aslina fenugreek kalayan dikirim ka mana waé di dunya
    kualitas alus teuing jeung pengiriman langsung.
    Bogota Kolombia

  34.   Fransisco cenahna

    Kami distributor: produk aslina fenugreek
    Bogota Kolombia

  35.   Adri cenahna

    Kanggo Janeth ti Tijuana, SM…. Abdi ngagaleuh di Pasar Hidalgo kamari sareng éta henteu mahal pisan. Untung !!! … Anu kuring henteu mendakan siki Fennel ... upami anjeun terang xfa carioskeun ka kuring ... Hatur nuhun !!! Adri.

    1.    Lisa cenahna

      Halo Sobat. Punten, naha anjeun mendakan éta dina siki, daun, dina bubuk atanapi kumaha? Aranjeunna nyarios langkung saé ku daun tapi kuring henteu tiasa mendakan dimana waé: /.

  36.   Abdi hoyong ningkatkeun pechs kuring siga papan sareng kuring gering ku budak lalaki olok-olok kuring, bantosan kuring cenahna

    Abdi hoyong ningkatkeun payu sareng kuring bosen ku murangkalih anu nyindiran kuring sareng nyauran kuring méja. tulungan abdi

  37.   Nina cenahna

    Aranjeunna terang naon gaduh saponin fenugreek, abdi ogé hoyong ngagaleuh di Puebla

    1.    MONYET222 cenahna

      HELLO NINA abdi ti COLIMA MEXICO JEUNG AING NGAGUNAKEUN DINA PUPUK, JAGA DIRI JEUNG GUSTI BERKASIH ANJEUN

  38.   aya caballero cenahna

    Abdi hoyong terang nganggo nami naon kanggo mésér na di Kolombia

  39.   yeneli cenahna

    Hai, abdi budak awéwé umur 25 taun sareng beuratna 42 kilo. Aranjeunna ngawartosan yén pepelakan fenugreek saé kanggo nambihan beurat.

  40.   Lis cenahna

    HELLO Kuring cicing di DF MEXICO, abdi hoyong bibit atanapi daun tina PHENOGRECO kanggo INFUSI, tapi kuring henteu tiasa mendakanana di DF, SATU JAUH TEU TEU AYA ANJEUNNA DI DI Kota MEXICO. ???

    1.    Empu89 cenahna

      Halo Liz, kuring ngajual kapsul fenugreek alami 100% sareng éta didamel tina cikal. Abdi ti Mexico City, sareng kuring ngirim pangiriman pribadi. emmpu89@hotmail.com 🙂
      @hotmail: disqus 

  41.   kembang cenahna

    Ke sapertos rerencangan lis, kuring ngagaduhan di toko anu disebat malaikat kasihatan, aranjeunna ngajual kanggo nyiapkeun tèh sareng bubuk, éta aya di jalan saring, sasarengan diasih! Salam!

    1.    dulce cenahna

      Halo, kumaha upami kembang, abdi hoyong nyandak, abdi ogé ti Mexico, tapi kuring hoyong terang upami kumaha carana dianggo pikeun anjeun?

  42.   Angie cenahna

    Halo Abdi hoyong nyandak fenugreek pikeun ningkatkeun bust kuring tapi di Kolombia aranjeunna henteu terang éta ku nami éta di Kolombia éta ngagaduhan nami sanés NUHUN BANTUAN Anjeun

  43.   Jose cenahna

    Halo Kuring cicing di Vénézuéla sareng kuring resep ka fenugreek taneuh pikeun masak, aranjeunna ngawartosan yén éta masihan aranjeunna raos anu spektakuler kanggo tuang tapi didieu aranjeunna henteu terang éta kusabab nami éta aya anu ngawartosan naon anu disebatna di dieu

  44.   daphnia cenahna

    Hai! mésér tablet genogreco, maksad abdi nyandakna pikeun nambih bust, tapi kuring gaduh cangcaya, sabab ogé cenah genogreco ngajantenkeun anjeun gendut. batur bantosan abdi !!!

  45.   katy cenahna

    halo halo budak awéwé !!! Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa kénging adas sareng fenugreek di Kota Guatemala sareng naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng upami kuring parantos nganggo éta, bejakeun ka kuring naha leres éta ngajantenkeun bust anjeun sareng anjeun ngirangan beurat ... punten hatur nuhun pisan… .

  46.   janét cenahna

    KABENERAN AING TEU SARAN SIA DIANGGAP JEUNG SAUKUR NGADAPING beurat jeung saur anu disarankeun pikeun jalma anu hoyong kéngingkeun beurat sanés pikeun urang anu hoyong handap sareng ningkatkeun tambihan tapi anjeun tiasa ningali dina internét sadayana Saur TAPI Kuring Sateuacana Kuring nyandak éta sareng henteu ngagunakeun naon-naon dina kaayaan anu kuring kapangaruhan ku nyandak éta tapi anjeun tiasa nyobian éta salami sareng numutkeun kana hasil anu anjeun tingali OKU Muga-muga anjeun mendakan koméntar abdi. DADAH

    1.    yeryka cenahna

      Hai Janet Abdi hoyong nambihan beurat nalika kuring nyandak éta dina ramuan atanapi kapsul hatur nuhun

    2.    Suky cenahna

      Halo, Abdi hoyong terang kumaha anjeun nganggo éta sareng dosis anu leres, kuring bakal ngahargaan pisan

    3.    Naylidine cenahna

      Kumaha anjeun nyandak éta? Sareng sabaraha lami? Sareng sabaraha kilo anu anjeun pikagaduh
      Gracias

  47.   Malaikat montoya cenahna

    Halo babaturan, saleresna pamakean fenugreek pikeun nyageurkeun luka di penderita diabetes efektif pisan, ieu kumaha penyembuhan tina maag dina suku anu ngagaduhan indung kuring, anu diabetik, sareng kuring nganggo nyalira pikeun ngubaran wasir anu kuring sangsara, di dieu di Loja, Ékuador tumuh sacara alami di daérah pinggiran kota, éta dianggo dina bentuk macerate pikeun ngabersihkeunana teras plester disimpen dina maag atanapi tatu. Anjeun tiasa nyerat ka e-mail kuring: angelmontoyap@gmail.com, salam

    1.    Yomi87 cenahna

      Abdi ti Guayaquil, Abdi hoyong pepelakan éta 

  48.   Norberto cenahna

    Wilujeng énjing, hayu atuh wartoskeun ka kuring yén kuring mangrupikeun panyuplai bibit kanggo dikonsumsi, kalayan harga borong sareng eceran, upami anjeun resep, taroskeun ka kuring ku mail sareng kuring bakal ngirim daptar harga kuring, tanpa kawajiban, kami kirimkeun, ku mikro.
    Wasalam
    norbertoh_99@yahoo.com

    1.    Beatriz cenahna

      Dimana anjeun

  49.   Angie cenahna

    Halo, kuring cicing di Kolombia, Medellin, dimana kuring tiasa kéngingkeunana? Punten jawab kuring, hatur nuhun

    1.    Surak cenahna

      Halo. Kuring nawiskeun produk dina kapsul. Inpormasi lengkep. ngirim minat sareng mamang.

      1.    natyk7daza cenahna

        Hai, abdi ti Kolombia, kuring resep mésér kapsul anjeun

      2.    maria farina cenahna

        Hai, abdi ti Paraguay. Abdi hoyong terang iraha produkna sayogi sareng upami anjeun tiasa ngintun ka abdi ka dieu.

  50.   alvaro emilio kanu cenahna

    Halo Kuring cicing di Medellin pikeun kaajaiban sareng kuring hoyong terang naha anjeun tiasa nyarioskeun kuring sabaraha biaya fenugreek.

  51.   Vivi24_552 cenahna

    Halo, Abdi hoyong terang upami éta ngagaduhan efek samping sareng upami éta pantes pikeun hicos

  52.   Sergio Garfias cenahna

    Naha leres fenugreek dianggo pikeun nyegah rambut rontok duanana salaku témpél sareng dicandak?

  53.   sweetnataly99 cenahna

    Halo, kuring ngajual siki fenugreek sareng adas. Sakur email patarosan sweetnataly99@hotmail.com  atanapi telepon sélulér 3188063687

  54.   laflaca_22 cenahna

    Hai, abdi ti Gral Roca sareng kuring henteu tiasa kénging daun daun fenugreek kanggo nyiptakeun infusions. Naha anjeun terang upami kuring tiasa mesen ka mana?

  55.   gi cenahna

    Abdi gi deui Abdi hoyong nambihan dadaku supados henteu ngiringan beurat sacara umum !!

  56.   Surak cenahna

    Wilujeng wengi.

    Kuring nawiskeun kapsul fenugreek. Produk alami laboratorium unggulan. Harga éta kalebet biaya pengiriman di mana waé di Kolombia. Inf utama healthya@hotmail.com

  57.   Urang bakal gaduh cenahna

     Tingali ka akina salaki kuring, anjeunna ngagaduhan kanker dina hiji ceuli sareng ceuli na katingalina busuk, janten anjeunna ngamimitian nginum fenugreek sareng aranjeunna ngumbah ceuli ku cai tina téh sareng mangrupikeun kaajaiban yén anjeunna henteu pernah ngalaman tatu éta, éta ngaleungit engké Tina seueur ubarna, kuring gaduh kasaksian anu sanés kanggo pamajikan lalaki ieu anu di rumah sakit di Los Angeles kusabab kaserang kanker burih sareng aranjeunna dititah ngauban kusabab anjeunna parantos gaduh tilu minggu kanggo hirup janten anjeunna ngamimitian nginum fenugreek sareng Ieu parantos opat taun sareng nona éta kuat pisan alhamdulillah.

  58.   MONYET222 cenahna

    HELLO, Naha anjeun terang aya ubar dumasar kana PHENOGRECO, CHARCOAL VEGETABLE, VITAMINAE sareng CRAB pikeun ngabasmi kanker payudara dina komunikasina 75% kuring bakal ngirim resép anjeun. ALLAH BERKASAH KA SADAYANA.

  59.   Alexa cenahna

    babaturan, kuring ti Mexico City, kuring ngajual 100% murni fenugreek tina siki tapi dina kapsul 500mg ... botolna ngandung 90 kapsul ... botolna $ 150 atanapi 3 botol $ 400 peso ... abdi damel pangiriman pribadi sareng Pengiriman ku kurir .. pameseran anjeun 100% aman..hubungi abdi emmpu89@hotmail.com.. dinten anu saé

  60.   Zulay cenahna

    Hai, abdi ti Venezuela sareng kuring hoyong terang nami naon anu dipasihkeun pikeun pepelakan fenugreek didieu sareng dimana aranjeunna ngajualna, punten kirimkeun jawaban, hatur nuhun

  61.   Sofia rodriguez cenahna

    Abdi hoyong nambihan bust abdi tapi kuring gado pisan. Patarosan abdi, naha kuring tiasa nginum pil diet sareng nginum fenugreek dina waktos anu sami?

  62.   mimi cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeunana di Chili?

  63.   Alexandra cenahna

    Abdi hoyong terang dimana aranjeunna ngajual fenugreek di Cali, abdi hoyong nyobian ..

  64.   Innocence Bordon cenahna

    Hai, abdi ti Paraguay, kuring ogé hoyong terang dimana kuring tiasa ngagaleuhna

  65.   ZAIDA CECILIA cenahna

    Halo. Naha umur penting pikeun efektivitas fenugreek pikeun pembesaran payudara?… Hatur nuhun

  66.   Carmen cenahna

    HELLO KAREN, kuring ogé aya di Kosta Rika, kuring hoyong terang upami anjeun tiasa mendakan fenugreek? Sareng upami anjeun damel dimana kuring tiasa mendakanana. Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun.

  67.   Mary cenahna

    Saé dimana kuring kéngingkeun fenugreek di Vénézuéla

    1.    Gina cenahna

      Halo, kuring parantos, ngawartosan ku nami naon ogé kuring resep

  68.   Maria Alejandra cenahna

    Abdi hoyong nyandak éta tapi kuring henteu hoyong leungit beurat kusabab kuring beurat awak kuring ngan ukur hoyong nyandak éta pikeun kauntungan rambut sareng aranjeunna nyarios yén éta ngajantenkeun dada sareng dada naék, yén aranjeunna nyarios ka kuring naon anu kuring tiasa ngalakukeun ?????

  69.   Stephanie cenahna

    Hols kumaha kabarna Abdi hoyong terang kumaha fenugreek dipikaterang di Ékuador tiasa nganggo éta punten bantosan kuring ku nuhun éta

  70.   Mirabellka cenahna

    N74 Najistotniejsza w odchudzaniu jest motywacja dziewczyny, ja codziennie ogladam metamorfozy przed i po odchudzaniu i daje mi to kopa do cwiczen, kto chce tez troche motywacji niech sobie wpisze w google: odchudzanka setka google

  71.   Tatiana Castellanos cenahna

    halo di bucaramanga Santander Kolombia dimana anjeun tiasa kéngingkeun fenugreek ... upami fenugreek ngajantenkeun anjeun gendut atanapi ngirangan beurat Abdi hoyong ningkatkeun payudara kuring kusabab kuring ukuran 32 tapi kuring henteu hoyong nambahan beurat

  72.   Cristina cenahna

    Anjeun ngajual fenugreek Abdi hoyong tambah beurat

  73.   Lourdes cenahna

    Halo, éta ogé tiasa dicandak kanggo kista sareng fibroid.

  74.   Diana cenahna

    Halo, abdi ti Venezuela sareng kuring hoyong anjeun wartoskeun naon anu disebat atanapi dicarioskeun Fenugreek di dieu di nagara kuring, kuring parantos milarian nami internét pikeun internét tapi teu aya nami anu dikenal kuring parantos nganjang ka toko-toko kadaharan anu kasihatan sareng aranjeunna henteu tiasa carioskeun naon éta sabab Punten bantosan kuring sabab kuring resep pisan mésér bibit éta. Hatur nuhun

  75.   Juan Jose Rivera cenahna

    Dupi anjeun ngawartosan kuring upami anjeun ngajual siki fenugreek didieu di Monterrey sareng dimana ayana sareng upami anjeun ngagaduhan alamat sareng nomer telepon anu anjeun tiasa kirimkeun ka kuring sareng hatur nuhun pisan sateuacanna

  76.   liz rodriguez cenahna

    Halo, aya anu tiasa ngawartosan naon anu disebatna fenugreek di Nikaragua?

  77.   Kenya cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa ngawartosan dimana pikeun nyusun bibit éta di dieu di Amérika Serikat, punten, kuring resep

  78.   Angelica Paola cenahna

    Hai, Abdi Angelica ti Bogota, Kolombia sareng kuring hoyong produkna, nomer telepon abdi 3115924827, nyerat kuring di whatsaap, hatur nuhun.

  79.   YUDIS cenahna

    Halo, kuring ti Ékuador, dimana kuring tiasa kéngingkeun fenugreek sareng nami naon anu dikenal di dieu di Ékuador, éta bakal épéktip pikeun negeskeun deui dada anu kendur.

  80.   aki-aki cenahna

    Halo budak awéwé, kuring ti Vénézuéla sareng kuring kedah kénging fenugreek, kuring parantos milarian sareng teu nanaon anu kuring tiasa kéngingkeunana. upami aya anu tiasa nyarios ka kuring. Abdi ngahargaan, nuhun pisan.

  81.   Ana cenahna

    Di Vénézuéla, naon nami siki fenugreek?