Kumaha ngamimitian ngajalankeun nalika anjeun henteu kantos ngaji

Upami anjeun parantos nyobian janten lumpat tapi henteu suksés, Sateuacan nyerah, pertimbangkeun nempatkeun cara ieu kana prakték., nunjukkeun pikeun ngamimitian ngajalankeun nalika anjeun henteu kantos ngaji.

Utamana dianjurkeun pikeun jalma anu umurna langkung ti 50 taun anu henteu kantos ngajalankeun jarak anu jauh, tapi hoyong kénging bentuk kalayan bantuan olahraga anu beuki populér ieu.

Cara na saderhana: lumpat, leumpang sareng ngajalankeun jangka pondok, interval waktos. Durasi anu dianjurkeun maksimum pikeun interval nyaéta 30 detik (0:30 ngajalankeun / 0:30 leumpang) sareng minimum 15 detik (0:15 jalan / 0:15 leumpang).

Mimitian dina jarak anu raoseun pikeun anjeun sareng cobi tingkatkeun deui saminggu-minggu ngalangkungan. Rahasia nyaéta ngagunakeun metode interval pikeun jarak jauh: lumpat, leumpang, lumpat ... lumpat, leumpang, lumpat… Ieu nawarkeun awak kamungkinan nambahan résistansi na lancar, dugi ka ngahontal tingkat anjeun kedah lumpat mil.

Upami anjeun nempatkeun fikmin, saatos sababaraha bulan anjeun tiasa ngalengkepan balapan dugi ka 10 kilométer ngan ku jalan. Tapi henteu ngan ukur éta. Metodeu interval ngamungkinkeun langkung hadé pikeun ngatur kacapean sareng ngahalangan pikiran négatip anu tiasa ngarusak latihan, ngagentos setrés, sareng ningkatkeun kaparigelan méntal.

Éta ogé ngabantosan anjeun ngirangan beurat imbalan pikeun résiko anu cukup low tina cilaka. Pasti, duanana kasehatan sareng kabugaran nyandak giliran positip, Ngan naon anu seueur jalma langkung ti 50 taun kalayan kabutuhan gaya hirup cicing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.