Kumaha kéngingkeun langkung seueur tina latihan kakuatan anjeun

Dumbbells

Ngagabungkeun kardio sareng latihan kakuatan mangrupikeun rusiah pikeun awak anu langkung séhat, langkung jelas, tapi Naon anu disarankan para ahli nalika ngeunaan langkung seueur waktos urang nyéépkeun beurat?

Sikep langkung penting tibatan jumlah pangulangan komo beurat anu keur diangkat. Pikeun mastikeun yén anjeun dina sikep anu leres, anggap nangtung di hareupeun eunteung nalika ngalaksanakeun latihan kakuatan anjeun.

Latihan sacara rutin penting pisan pikeun ngahontal hasil anu dipikaresep. Hal anu paling disarankan nyaéta ngalaksanakeun sahenteuna tilu sesi mingguan antara 40 menit sareng 1 jam, sareng éta aya sababaraha rupa sareng saimbang. Pikeun nguatkeun inti, anjeun kedah ngerjakeun tonggong anjeun dina tingkat anu sami sareng abs anjeun.

Upami anjeun hoyong ngahémat waktos bari ningkatkeun jumlah kalori anu kabakar, luncat kana damel dua kelompok otot anu lawan dina waktos anu sami. Salaku conto, laksanakeun bisep anjeun nganggo dumbbells nalika ngadamel squats. Trik anu sanésna nyaéta pindah tina hiji latihan ka latihan anu sanés kalayan gancang sareng henteu istirahat.

Entong ngawatesan diri nyalira, sabab tiasa nyababkeun bosen. Teruskeun sareng ngajajah sesa alat-alat anu disayogikeun ku gym pikeun anggotana pikeun latihan kakuatan, sapertos band perlawanan, ketelbells atanapi bal ubar.

Luncat béntang

Émut yén latihan beurat awak (anu beurat awakna dianggo sorangan) nawiskeun hasilna langkung saé dina ngaduruk kalori tibatan dumbbells. Anu paling épéktip nyaéta latihan anu dianggo sakujur awak dina waktos anu sami, sapertos push-up.

Recuerda que anjeun kedah ngaraos kacapean dina otot nalika réngsé ngalaksanakeunana. Pikeun ngahontal ieu, tong ragu tetep dua atanapi tilu beurat ukuran anu béda pikeun tiasa nambihan langkung beurat dina unggal séri sareng maénkeun kalayan gancang (angkat sareng nurunkeun langkung laun), ogé ningkatkeun jumlah pangulangan anu parantos ditangtoskeun program anjeun upami perlu. perlu.

Candak libur dinten sanés tanda lemah, tapi intél. Sareng mangrupikeun rusiah pikeun otot pikeun pulih sareng janten kuat. Salaku conto, upami anjeun damel senjata dina dinten Senén, dinten Salasa damel suku anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.