Jeruk nipis

Ieu mangrupikeun inuman anu saé pikeun saha waé anu tiasa diinum, tapi khususna anu nuju diét pikeun ngirangan beurat awak kusabab éta bakal nyayogikeun anjeun jumlah kalori anu minimum. Ayeuna, éta sampurna pikeun waktos sataun nalika panas pisan.

Limun lampu ieu gampang pisan dilakukeun, éta peryogi jumlah minimum bahan sareng anjeun tiasa ngadamel dina waktos anu singget. Tangtosna, disarankeun pikeun anu ngalaksanakeun régimén pikeun ngirangan beurat ulah nginum jeruk nipis ieu kusabab anjeun bakal ngasupan langkung seueur kalori.

bahan:

»1 kilo jeruk nipis.
»1 ½ cai.
»3 sendok cairan stevia pekat.
"És batu.

Persiapan:

Mimiti anjeun kedah nyandak sakilo jeruk nipis sareng peres, anjeun kedah ngahontal jus anu henteu ngandung siki sareng jumlah paling henteu tina bubur. Disarankeun anjeun ngadamel jus dina ékstrak buah atanapi juicer pikeun ngamangpaatkeun pinuh eusi cair tina buah-buahan.

Sakali anjeun parantos ngadamel jus, anjeun kedah nempatkeun kana kendi, langkung saé gelas, sareng nambihan cai sareng stevia sareng aduk rata. Anjeun kedah ngantep tiis 15 menit dina kulkas. Teras diladénan dina sagala jinis gelas nganggo sababaraha és batu, anjeun tiasa nempatkeun sapotong lemon pikeun ngahias éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lorraine - TSE cenahna

    Hatur nuhun kana resep na. Bener nya éta ayeuna yén kahaneutan sumping, éta mimiti karaos sapertosna sareng jadi enteng henteu masihan rurusuhan!