Diét béas

Diét béas

Kumaha anjeun tiasa parios ieu béas diet Éta pisan saderhana dilakukeun, panginten sakedik monoton, janten, éta henteu kedah ngaleuwihan saminggu salami sabab dina jangka panjang urang bakal kakurangan seueur nutrisi dina awak urang. Éta mangrupikeun diet kacilakaan anu ngagampangkeun leungitna beurat.

Diét ieu nyayogikeun boro gajih, ngan ukur bagian leutik anu asalna tina tuna kaléng alami. The sangu kalayan diet tuna didesain janten leungit dugi ka 3 kilo dina 6 dinten, janten anjeun kedah tetep sareng gaduh tujuan anu jelas.

?Diét béas jeung tuna leungit beurat

Diét sangu, sapertos anu tiasa ditingali, dasarna dumasar kana tuna sareng nasi, dua bahan anu ngagaduhan sipat anu saé pikeun kaleungitan beurat.. Dua kadaharan anu ngahiji sacara sampurna sareng aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngirangan pon kitu deui.

Éta diet anu saderhana pisan pikeun dilaksanakeun, éta didasarkeun utamina kana asupan tuna sareng nasi. Upami anjeun ngalakukeunana sacara ketat, éta bakal ngamungkinkeun anjeun kaleungitan sakitar 3 kilo dina ngan 6 dinten.

Upami anjeun nekad pikeun nerapkeun rézim diet ieu, anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat, nginum seueur cai sabisa-dinten, nganggo tuna alami, ngasakan infusions anjeun ku pemanis sareng usumkeun tuangeun sareng uyah sareng jumlah minimum tina minyak zaitun. Anjeun kedah ngulang menu anu diwincik di handap unggal dinten nalika anjeun ngarencanakeun.

?Menu diet sangu sapopoé

  • Desayuno: 1 infus (téh, kopi atanapi asakan pasangan) sareng 2 buah.
  • Tengah peuting: 1 yoghurt rendah gajih sareng buah atanapi séréal.
  • Dahar beurang: tuna sareng nasi sareng 1 porsi gelatin enteng. Anjeun tiasa ngahakan jumlah tuna sareng nasi anu anjeun pikahoyong.
  • Tengah soré: 1 gelas jus buah jeruk pilihan anjeun.
  • Snack: 1 infus (téh, kopi atanapi asakan pasangan) sareng 1 roti bakar gandum kalayan sapotong kéju kanggo salut ringan.
  • dahar peuting: tuna sareng nasi sareng 1 porsi gelatin enteng. Anjeun tiasa ngahakan jumlah tuna sareng nasi anu anjeun pikahoyong.

?Sipat tuna alam

Tuna

Kaseueuran waktos urang nganggo tuna alami kaléng, kadaharan anu kalebet kana kelompok lauk kaléng. Pasipatan sareng manpaatna seueur, éta masihan urang vitamin B3, pikeun unggal 100 gram éta masihan urang sakitar 19 mg.

Ngandung sajumlah protéin, ampir 24 gram per 100 g. Hatur nuhun kana jumlah protéinna anu luhur, éta mangrupikeun tuangeun anu paling berharga pikeun panglobana atlit, sajaba ti éta, budak leutik, rumaja atanapi kakandungan, konsumsi na disarankeun pisan.

Salaku tambahan, éta ngabantosan ngirangan kolesterol, merangan panyakit sapertos diabetes, rematik atanapi tinnitus.

?Beas bodas atawa béas beureum

Sangu coklat

Sangu mangrupikeun pokok tina planét, dina seueur budaya éta dikonsumsi sapopoé. Aya seueur jinis nasi, bodas, coklat, panjang, liar, beureum, jst.

Kanggo diet nasi urang, duanana tiasa dikonsumsi tanpa masalah, Nanging, sangu coklat nyayogikeun manpaat anu langkung ageung pikeun awak.

Sangu coklat langkung lami kanggo masak, sanaos waktos mayar. Nyayogikeun langkung serat, langkung seueur mineral sareng ningkatkeun kagiatan peujit. Éta nyegah sagala rupa panyakit sareng nyucikeun awak. Nyatana, béas coklat langkung seueur protéin dibandingkeun nasi bodas.

Upami anjeun henteu ngagaduhan masalah kaséhatan diét ieu tiasa dilaksanakeun sacara normal, Anjeun kedah nginum seueur cai pikeun nyucikeun awak kalayan saé sareng sadaya racun na. Urang kedah nganggo tuna alami, upami urang hoyong ngamaniskeun hal, nganggo pemanis alami, bumbu tuangeun urang kalayan jumlah sahenteuna uyah, sareng nganggo ngan ukur hiji séndok minyak zaitun parawan sadinten.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sangu coklat

?Beas jeung tuna di gim

gim

Di gim urang latihan pikeun ngarobih kaayaan penampilan fisik urang, urang hoyong kaleungitan gajih sareng ngawangun inohong urang. Jantenkeun otot urang tumuh sareng anu leres nyaéta diet ieu ditunjuk pikeun meunangkeun otot kenceng tanpa masalah. 

Kaseueuran jalma nganggo seueur asesoris olahraga tapi teu perlu sabab ku tuna sareng nasi urang urang bakal ngalengkepan otot urang pisan sabab pikeun tumuh otot urang peryogi protéin tambahan sareng nyiptakeun serat otot.

del tuna urang nyorot teu ngan ukur dina jumlahna ageung protéin éta ngan ukur ngandung asam lemak omega 3, anu saé pisan pikeun jantung, ngirangan kadar kolesterol sareng trigliserida dina getih, sareng ogé sekutu pikeun fungsi neuronal sareng gabungan anu saé.

Urang tiasa nyéépkeunana ku rébuan cara, urang mendakan seger atanapi kaléng. Disarankeun yén lamun urang ngonsumsi éta dina kaléng, éta lumrah, henteu diasin atanapi dina minyak, kusabab cara ieu urang bakal ngahontal sadaya pasipatan sareng lemak industri anu nambihan diét nasi urang.

Satengah gelas nasi bodas ngandung 103 kalori, sareng 108 tina satengah gelas béas coklat. Éta henteu ngandung koléstérol, gajih, atanapi natrium. Éta karbohidrat kompléks, gampang dicerna sareng henteu ngandung ketan atanapi mangaruhan alergi.

?Ngadahar sangu bodas matak gendut?

Sangu bodas

Nalika urang ngaraos beurat, normal upami urang kedah kaleungitan sababaraha kilo, biasana urang ngalakukeun ieu ku cara ningkatkeun jam latihan mingguan sareng ngendalikeun kabiasaan tuang urang.

Urang biasana ngalakukeun tanpa kadaharan anu beunghar karbohidrat, sapertos nasi bodas, tapi anu leres na awak peryogi karbohidrat kanggo ngagaduhan fungsi fisik anu pas.

Karbohidrat ngabantosan anjeun raos Pikeun langkung lami, malah diklaim yén karbohidrat ogé ngabantosan anjeun ngucurkeun gajih.

Diantara manpaat tina béas bodas nyaéta karbohidrat kompléks, ieu ngandung harti yén éta ngamungkinkeun awak nyandak waktos langkung lami pikeun ngabakar kalori anu dikonsumsi nalika éta.

Sangu bodas dicirikeun ku aciKusabab kitu éta gunana pisan pikeun kasus diaré, sabab éta mangrupikeun kadaharan anu industriisasi pisan, jenis béas ieu ngandung langkung seueur nutrisi dibanding variétasina.

Penting pikeun nengetan sangu ngagaduhan sipat nyerep sareng nahan cai, Janten masak na teu kedah seueur dianggo sabab sangu tiasa tetep lemes pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Denis cenahna

    sangu henteu ngagemuk? Éta ngagaduhan seueur hidrat x anu kuring anggap k ngajantenkeun gendut, abdi hoyong ngalakukeunana tapi nyingsieunan kuring, anjeun mamatahan kuring? gendut atanapi henteu?

    1.    Chikimalota cenahna

      Halo, anjeun ngagaduhan diet nasi sareng tuna

      1.    henteu aya namina cenahna

        Halo, beurat ngirangan beurat numutkeun jalmi na

  2.   Ngalayang cenahna

    Naha sangu bodas atanapi coklat ????, naha anjeun tiasa tuang soda ??? !!!! Kunyah permén karét henteu gula, tiasa ???

    1.    Erwin reyes cenahna

      Denis henteu gajih, anjeun ngan ukur kedah terang jam sabaraha kanggo tuang contona, disarankeun pikeun dikonsumsi sateuacan angkat ka gym sabab karbohidrat mangrupikeun énergi instan, tapi bakal janten kasalahan pikeun tuang dina jumlah anu seueur saatos angkat. ka gim dimana anjeun parantos nyéépkeun énergi anjeun sareng hiji-hijina hal anu bakal kajadian nyaéta prosés anu bakal ngarobih karbohidrat kana lemak!

  3.   leti cenahna

    Halo abdi hoyong terang naha éta tiasa dianggo
    Punten aya anu ngawartosan

  4.   Paolita cenahna

    Naha béas kedah gandum lengkep? Jawaban punten

  5.   juliet cenahna

    Abdi badé ngadamel éta hébat. Éta tiasa janten nasi naon waé pikeun anu naros, bahkan dibuktikeun yén sangu bodas kirang langkung kalori dibanding nasi coklat upami anjeun henteu percanten ka kuring, carioskeun dina salam internét

    1.    Lucian cenahna

      Henteu kedah sisikian utuh, sanaos langkung seueur manpaatna dina serat, tiasa janten béas bank sareng ubarna mangrupikeun séréal anu aya dina yogurt.
      "Salam !!

  6.   Niki cenahna

    Halo ka sadayana anu resep terang naha diet ieu mangpaat pikeun ngirangan beurat awak, kusabab kuring nyarios leres, sabab kuring sering ngalakukeun éta sareng éta hasilna sampurna, sajaba ti éta anjeun raoseun pisan dina ngalakukeun diet ieu, nasi bodas teu kunanaon, ngagaleuh di Mercadona, aranjeunna beku, sachet cekap kanggo sabagian sareng kaléng tuna alami, éta jenuh ogé, anu leres, éta tiasa dianggo pikeun kuring.
    aranjeunna hoyong ngalakukeun éta

  7.   bray cenahna

    Naha aranjeunna henteu sadar yén tuna kaléng ngagaduhan seueur bahan pengawet?

  8.   Raul cenahna

    Diét ieu goréng pisan naon hasilna pikeun dihontal. Éta henteu kalebet jinis protéin sato sareng penting pikeun awak.

    Ngagaduhan sangu pikeun tuangeun ngabantosan volume otot. Upami anjeun henteu angkat ka gim, diet ieu bakalan ngahasilkeun 6 kilo dina saminggu.

  9.   Raul cenahna

    Kalebet ngan ukur tuna, hapunten, nanging henteu cekap, sabab awak bakal kakirangan. Éta ogé henteu kalebet sayuran.

    Diét ieu henteu ngagaduhan hayam, kalkun, kacang-kacangan, buah-buahan (Jus ngajadikeun anjeun gendut) sareng sayuran.

    1.    msiley cenahna

      Raul, sakanyaho kuring, tuna nyaéta protéin sato.

  10.   Brenda cenahna

    Janten kuring hoyong terang saha anu ngalaksanakeunana ... naha diet tiasa atanapi henteu?

  11.   Maris Dicincang Cherry cenahna

    Kuring ampir-ampiran tuang sangu sareng tuna sareng éta saé pisan, sareng éta ngeusi anjeun seueur, tapi upami anjeun kantos tuang hal anu sami, anjeun bakal hanjelu sareng capé ngan ukur dua dinten.
    TIPS DINA HASIL SORANGAN:
    Salaku tambahan kana béas sareng tuna, tuang salad tomat sareng endog atanapi bonténg, hayam pindang, atanapi daging beureum dipanggang atanapi dipanggang tanpa minyak. Nalika kuring hoyong diet siang siang sapertos kitu, sareng wengi upami kuring lapar pisan kuring ngulang deui salah sahiji tuang anu disebatkeun di luhur, upami kuring henteu lapar pisan kuring ngagaduhan 1 atanapi 2 gelas téh héjo, téh chamomile, atanapi tèh klasik Diantara anu sanésna, téa téh pencernaan sareng ngabantosan ngabersihan anjeun di jero sareng miceun sadaya cairan, sareng kuring nyandak éta kusabab kuring henteu resep pisan cai nyalira. Sareng upami anjeun kedah tuang anu amis, tuang buah-buahan, jeruk, strawberry, samangka, jeruk nipis, sareng sajabana, jelly ringan, atanapi yogurt tanpa minyak sareng gajih sareng kuring kaleungitan seueur beurat ... Anjeun kedah nempatkeun wasiat sareng pangorbanan sakedik. Sahenteuna biaya kuring mahal kusabab kuring resep barang anu amis, tapi kuring mikirkeun hasil anu bakal kuring antukna sareng kuring bakal senang ku awak kuring. Di sagigireun kaleuwihan beurat ngeusian anjeun masalah, anjeun moal tiasa gampang murangkalih atanapi sering gering: \
    Janten hiji-hijina hal anu kedah anjeun lakukeun nyaéta meunang.
    Wilujeng ka sadayana!

  12.   Jane cenahna

    Kuring tumaros sareng éta tiasa dianggo pisan pikeun kuring, leres kuring ngalakukeun éta unggal bulan, kabeneran babaturan

    1.    Chikimalota cenahna

      Halo, naha anjeun tuang nasi sareng tuna diét?

      1.    Anne Lorraine cenahna

        Halo, naha anjeun nganggo diét ieu, kumaha anjeun ngalakukeun éta?

  13.   henteu aya namina cenahna

    Halo saé, kuring hoyong terang naha éta tiasa dianggo ayeuna kuring ngamimitian diét

  14.   Victoria cenahna

    Halo, punten, saha anu parantos ngalaksanakeun pola makan nasi sareng tuna sareng anu parantos dianggo pikeun anjeunna, kuring badé ngalakukeun éta tapi kuring sieun, aranjeunna kantos nyarios yén béas ngahasilkeun seueur beurat, teras?

  15.   Iris Navarro cenahna

    tapi kumaha nasi disiapkeun? hungkul uap?

  16.   marian cenahna

    Sabaraha lami nuturkeun diet?

    1.    Louis Ferdinand cenahna

      Pikeun unggal gelas nasi kami tuang 1 gelas sareng saparapat cai pindang. Anjeun teu kedah minyak atanapi uyah. Urang nutupan panci sareng nalika cai nguap urang nurunkeun panas sahenteuna 5 menit, urang uji yén éta asak, urang pareuman.

  17.   martha landa cenahna

    50 GS ARROS YAMANI CARA KALORI TIYA

  18.   Laura cenahna

    Halo, abdi hoyong terang upami saha waé anu henteu olahraga, upami anjeunna damel sareng naha anjeunna ngirangan beurat

  19.   nadi cenahna

    Halo, misan kuring nuju diet tuna sareng béas coklat… sareng kuring kaleungitan langkung ti tilu kilo sabab kuring leungit lima satengah kilo tapi anjeun kedah nginum dua liter cai… sareng diet gelatin pikeun dessert… genep dinten…Mugi tiasa dianggo pikeun anjeun sareng hiji tip deui dina burih kosong anu kuring lakukeun nyaéta nyandak hiji sendok minyak zaitun parawan tambahan anu dipencet tiis sareng sababaraha tetes lemon….éta kempis beuteung sareng ngaleungitkeun kabebeng sacara alami sareng masihan anjeun rébuan mangpaat…. ngalakukeun hal-hal pikeun kaséhatan anjeun?????????

  20.   Mariana cenahna

    Henteu diét ieu ngagaduhan pangaruh anu rébound?

  21.   Marisol Kadal cenahna

    Aranjeunna nyarioskeun tuna sareng nasi tapi aranjeunna henteu nyarios sabaraha jumlah anu kedah didahar dina waktos anu dituduhkeun 1 kaléng 2 kaléng 1 gelas atanapi sabaraha porsi !! ??? Sareng tuna saderhana atanapi urang tiasa nambihan tomat bonténg jst ????

  22.   Susana cenahna

    Jelas nyatakeun yén béas sareng tuna dina jumlah anu dipikahoyong sareng upami anjeun henteu namina sesa bahan ... éta bakal sabab anjeun henteu tiasa tuang!

  23.   Irem pituduh cenahna

    Kuring ngan ukur hoyong mairan yén diét anu kalebet tuna sareng nasi pisan efektif, kuring parantos beurat sareng senam mangtaun-taun sareng unggal kambuh atanapi mundur tina olahraga, diet ieu ngabantosan kuring balik ka kaayaan anu optimal, éta henteu matak disalahgunakeun, éta disarankeun Pikeun anu henteu kantos nuturkeun éta, lakukeun henteu langkung ti 15 dinten, anjeun tiasa neraskeun ngonsumsi tapi daging sareng buah kedah dilebetkeun, ngirangan asupan anjeun sareng éta saé pisan kanggo tuang, saatos 15 dinten, anjeun kedahna ngagentos biasa sangu kanggo sangu coklat, nalika awak mimiti biasa, rekomendasi anu pangsaéna, kuring nganggo nasi sushi sanés tepung, sok dikukus sareng kaléng tuna alami atanapi dina cai dina unggal tuang, éta ngaraos raoseun, ngabantosan peujit sareng pembakaran Kalori tumbuh ku ningkatna metabolisme, tambahkeun sagelas cai jeruk nipis teu kaisukan dugi ka siang sareng anjeun bakal ningali sahenteuna 6 kilo dina sabulan bahkan dugi ka 9, salam

  24.   Criss coklat cenahna

    Halo, sangu ngagemuk nalika tuang seueur sareng ngajaga kahirupan anu teu tenang. Upami anjeun latihan olahraga, anjeun ngalaksanakeun latihan kardio sareng anjeun ngawatesan jumlah béas anu bahkan tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat. Aya ogé cara anu béda pikeun nyiapkeun béas pikeun kuring. Sangu anu pangsaéna dikukus tanpa minyak.

  25.   Damian cenahna

    Hai, abdi damiam, sangu sareng tuna saé tapi anjeun kedah dicampurkeun sareng olahraga, naha senam atanapi kardio, kumargi kuring tuang kanggo ngasilkeun volume awak.

  26.   karem cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha tuna tiasa kaléng tuna kalayan minyak kumargi dimana kuring cicing anjeun moal tiasa ngagaduhan tuna alami

  27.   karem cenahna

    Abdi hoyong terang upami aya anu tiasa ngajawab kuring ieu ...

    Naha tuna tiasa dikaleng sareng minyak? sabab dimana kuring cicing anjeun moal tiasa ngagaduhan anu alami ...

    punten waler ...

    hatur nuhun ka sadayana ...