Kaleungitan beurat ku ngadahar nasi hayam

Sangu sareng diet hayam

La béas diet Éta mangrupikeun diet anu dirancang khusus pikeun jalma-jalma anu kedah ngirangan beurat badan anu ngagaduhan tambahan sareng anu ngaganggu aranjeunna pisan. Éta régimen anu saderhana pisan pikeun dilaksanakeun, éta dumasarkeun kana asupan béas sareng hayam. Upami anjeun ngalakukeunana sacara ketat éta bakal ngamungkinkeun anjeun kaleungitan 2 kilo dina 8 dinten.

Upami anjeun nekad ngalaksanakeun diet ieu anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat, nginum seueur cai sabisa-unggal dinten, tuang nasi anu digodog sareng hayam bakar, raoskeun infusions anjeun ku pemanis sareng bumbu tuang anjeun sareng uyah, kéju ringan parut sareng sajumlah minimum minyak zaitun. Anjeun kedah ngulang menu anu diwincik di handap unggal dinten nalika anjeun ngarencanakeun.

Ménu sapopoé

  • Sarapan: 1 cangkir téh, 1 yoghurt skim alit, 1 roti bakar méja ringan sareng 1 buah jeruk.
  • Dahar beurang: sangu sareng hayam sareng 1 gelas bolus atanapi green tea. Anjeun tiasa tuang jumlah béas sareng hayam anu anjeun pikahoyong.
  • Snack: 1 gelas kopi sareng susu, 2 roti bakar gandum sareng 2 buah jeruk.
  • Dinner: 1 gelas sup sayur, 1 mangkok nasi hayam sareng 1 cangkir téh bodas atanapi beureum.
  • Sateuacan bobo: 1 apel atanapi 1 buah pir.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan ménu 3 dinten kanggo béas sareng diet hayam.

Naha diet nasi hayam janten pilihan anu saé?

Sangu hayam kanggo jilid

Sangu kalayan diet hayam mangrupikeun alternatif anu saé pikeun pamitan pikeun kiloan anu langkung seueur. Éta ngagaduhan tindakan pemurnian, anu bakal ngajantenkeun urang rumaos kirang kembung. Di hiji sisi, upami urang milih béas coklat, urang nyanghareupan tuangeun sareng vitamin ogé mineral. Sedengkeun di sisi sanésna, hayam mangrupikeun sumber protéin tapi anu langkung lami ogé ngagaduhan vitamin gugus B sareng A.

Ku alatan éta, nalika ngagabungkeun duanana sangu sareng hayam kami bakal ngiluan duanana karbohidrat sapertos protéin, vitamin, sareng mineral perlu. Kombinasi anu saé kanggo dipertimbangkeun. Tapi leres, sapertos biasana kajadian sareng jinis diet ieu, langkung saé langkung saé ulah panjang teuing dina waktos sareng ngagabungkeun sareng sayuran ganjil.

kauntungan

Binaraga: Tanpa ragu, sangu mangrupikeun salah sahiji bahan pokok pikeun atlit. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling penting pikeun kéngingkeun otot sareng éta sababna seuseueurna binaragawan bet ka dinya. Salaku kanyataan utama, éta ngagaduhan magnésium sareng éta mangrupikeun salah sahiji mineral anu paling penting pikeun atlit. Hatur nuhun kana diet ieu, anjeun tiasa ngeusian toko glikogén otot langkung gancang.

  • Jilid: Duanana hayam sareng nasi mangrupikeun kombinasi anu pangsaéna pikeun mangtaun polumeu. Hatur nuhun kana indéks glikemik tina béas, éta penting sateuacan latihan. Sangu anu asak bakalan nyayogikeun serat 3% ogé 7% protéin.
  • Nangtukeun: Upami éta tiasa kéngingkeun volume ogé otot, sangu anu diét hayam ogé sampurna pikeun didefinisikeun. The protéin Aranjeunna sakali deui janten dasar anu hadé pikeun diet sapertos kieu. Tapi leres yén dina fase ieu anjeun kedah ngagabungkeun diét sareng rutin anu saé anu dirancang pikeun dihartikeun.
  • Diét kelenjar: Nalika urang nyarioskeun tuangeun anu lemes, urang ngalakukeun éta tina rangkéan katuangan anu gampang dicerna. Kusabab dina seueurna kalolobaan kali, urang ngonsumsi éta nalika urang ngagaduhan sababaraha jinis masalah pencernaan. Ku cara kieu, disarankan pikeun tuang nasi asak sareng hayam salami dua dinten atanapi tilu, teras laun ngenalkeun langkung seueur katuangan.

Jumlah sapopoé pikeun ngalakukeun diet

Piring nasi hayam

Kabeneran aya yén jumlahna tiasa sering waé béda-béda dina diet sapertos kieu. Langkung ti naon waé sabab bakal salawasna gumantung kana kagiatan fisik anu dipimilik. Pikeun nyingkahan henteu kedah snack antara tuang, urang tiasa nambihan sakedik nasi, kumargi urang terang éta nyéakeun. Aya jalma anu ngagaduhan 40 gram béas sareng 100 gram hayam bakal ngagaduhan langkung ti cukup pikeun nambihan unggal tuangeun utami. Tapi sakumaha urang carioskeun, anjeun tiasa ningkatkeun jumlah béas sakedik deui.

Dupi anjeun nganggo nasi coklat?

Kaleresan éta ogé disarankan pisan. Kusabab éta béas coklat ngadukung leungitna beurat sareng mangrupikeun sumber serat. Tapi henteu ngan ukur éta, tapi ogé ngagaduhan antioksidan, beunghar ku mineral sareng ogé masihan urang énergi anu diperlukeun pikeun tiasa nyanghareupan pola nasi sareng hayam sapertos kieu.

Menu nasi sareng hayam

Senen

  • Sarapan: Sangu pindang dina cai sareng diteunggeulan ku dua buah seger
  • Tengah isuk: yogurt alami
  • Dahar beurang: Sangu coklat sareng salad sareng dada hayam bakar
  • Snack: Gelatin
  • Dinner: Sup sangu sareng sayuran sareng hayam

Salasa

  • Sarapan: Teh, roti bakar gandum sareng yogurt
  • Tengah-isuk: Dua buah jeruk
  • Kadaharan: Sangu sareng hayam sareng sayuran tumis
  • Snack: yoghurt alami
  • Dinner: Sup sayuran sareng nasi hayam

Rebo

  • Sarapan: Kopi nyalira atanapi nganggo susu skim, yoghurt alami sareng 30 gram roti gandum
  • Tengah-isuk: Dua buah seger
  • Dahar beurang: Salad kalayan minyak zaitun, nasi pindang sareng susu sareng susu hayam dicincang
  • Snack: yoghurt alami
  • Dinner: Sup sayuran sareng nasi hayam

Anjeun tiasa ngulang dinten ieu dugi ka saminggu réngsé. Upami antara jam anjeun rada lapar, langkung saé milih sayuran atanapi buah. Émut yén anjeun kedah nginum seueur cai sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunnana salaku infus. Upami anjeun hoyong bungbu piring anjeun, pilih bumbu aromatik salaku tambahan utama.

Kumaha cara ngadamel nasi hayam

Sangu hayam

Upami anjeun badé masak béas coklat, maka disarankeun ngantep éta soak sababaraha menit sateuacan. Teras kami badé masak teras nempatkeun sacangkir sangu kanggo tilu cai. Di sisi anu sanésna, dada hayam mangrupikeun daging anu disarankeun pikeun jinis resep ieu anu urang hoyong turunkeun beurat. Sampurna pikeun ngiringan nasi asak sareng bakar, anu urang tiasa raos langkung. Urang tiasa bumbu ku bumbu atanapi bumbu aromatik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   runny cenahna

    ABDI RESEP ÉTA

  2.   Ajacinty cenahna

    Sigana mah kuring diet idéal sareng anjeun henteu lapar ...

  3.   Misifu-fu cenahna

    naha ieu cocog sareng diabétes?

  4.   PMIJK cenahna

    Kuring kedah ngalakukeun éta ti 4 taun dugi ka 9 taun kusabab masalah kaséhatan. Sareng didamel kerok. Hiji-hijina kadaharan anu kuring tiasa tuang nyaéta ... ..dina énjing susu almond, hayam bakar atanapi pindang sareng sangu dina énjing sareng sami kanggo tuang. Janten salami 5 taun. Tapi kuring parantos nyebatkeun éta kusabab masalah kaséhatan.

  5.   Ivan cenahna

    Sareng dimana protéinna? Salaku ahli gizi kuring henteu resep diét ieu, anjeun tiasa ngirangan beurat tapi kuring bakal kaleungitan otot sareng hasilna janten awak anu kirang éstétis

    1.    harlequin cenahna

      Nya manusa, ngémutan yén hayam gaduh sakitar 20g protéin per 100g produk sareng béas coklat sakitar 8g per 100g, 3 tuang kalayan ngan 100g unggal bahan parantos nyayogikeun anjeun 84g protéin per dinten. Ngitung yogurt sareng susu, urang badé langkung ti 100g protéin per dinten. Lumayan langkung ti cekap ... Naon nutrisi xd