Latihan pikeun ngirangan beurat panangan

Panangan ipis

Aya seueur latihan pikeun langsing panangan anu anjeun tiasa nyobian. Sababaraha anu nganggo beurat atanapi karét, tapi ogé anjeun tiasa ngagawekeun panangan ku ngan ukur bantuan beurat awak anjeun sorangan.

Nanging, ku nyalira aranjeunna henteu ngahasilkeun hasil anu diperhatoskeun pisan. Sareng éta rencana pikeun ngirangan gajih dina daérah anu khusus dina awak henteu jalan. Pilarian terang naon anu kedah dilakukeun pikeun kéngingkeun panangan anu langkung langsing.

Gawe awak sakujur

Awak Femenin

Pikeun langsing panangan (ogé bagian awak anu sanés) perlu difokuskeun gajih awak sacara gembleng. Ku alatan éta, strategi anu pangsaéna nyaéta damel sakujur awak tibatan ngawatesan diri kana bagian anu khusus.

Ku cara kieu, anu diperyogikeun nyaéta kalebet latihan panangan dina latihan lengkep anu ngagabungkeun kardio sareng kakuatan.

Naha kardio

Awéwé ngalakukeun lumpat

Cardio moal tiasa leungit dina rencana leungitna beurat. Janten anjeun kedah ngalebetkeun kana gaya hirup upami anjeun hoyong pamer panangan anu langsing. Cardio sering dipatalikeun ngan ukur pikeun ngaji. Olahraga ieu mangrupikeun duta besar anu hadé pikeun kardio sareng teras-terasan kéngingkeun hal-hal ieu. Tapi tiasa janten kasus anu henteu ngajalankeun sanés anjeun. Upami kitu, anjeun henteu kedah ngaraos wajib, sabab aya seueur latihan sanés anu, sapertos ngaji, bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun tingkat jantung sareng ngabakar kalori:

  • Nyupiran sapédah (tiasa dianggo ogé statis)
  • Ngojay
  • Luncat talina
  • Pikeun nari
  • Leumpang (sok pastikeun dilakukeun dina waktos anu gancang)

Pikeun ngahontal réduksi anu saé dina persentase lemak awak, disarankeun pikeun ngalakukeun sakitar 30 menit tina kardio sababaraha kali saminggu. Sakali anjeun kéngingkeun panangan anjeun langkung langsing, teraskeun éta tetep tetep bentukna. Sareng éta kardio dianggap bagian mendasar tina gaya hirup séhat.

Latihan kakuatan

Biceps

Kanaékan beurat tiasa nyababkeun akumulasi lemak dina sababaraha bagéan awak, kalebet panangan, pingping sareng beuteung. Kengingkeun otot ngalangkungan latihan kakuatan bakal ngabantosan anjeun ngirangan persentase gajih awak anjeun. Hasilna, ngawangun-up ieu bakal ngirangan ukuran sareng awak anjeun bakal katingali langkung ditetepkeun.

Ngagawekeun otot anjeun ogé parantos dikaitkeun sareng manpaat anu henteu aya hubunganana sareng éstétika, tapi sami pentingna. Ieu diantarana ningkat tingkat metabolisme sareng kapadetan tulang. Kusabab duanana hal ieu turun ku umur, jenis latihan ieu dianggap penting pisan pikeun tetep bentuk sapanjang déwasa sareng sepuh.

Angkat beurat

Jisim otot

Angkat beurat ningkatkeun massa otot, kakuatan, sareng ngamajukeun leungitna gajih. Naha éta nguntungkeun lamun ngeunaan langsing? Éta bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun gajih sacara umum (anu kalebet panangan anjeun) sareng nada panangan anjeun nalika kaleungitan beurat sareng diet sareng olahraga..

Ikal bicep, overhead tricep overhead, deltoid work… Ieu mangrupikeun sababaraha seueur latihan pikeun langsing panangan anjeun anu tiasa dilakukeun ku bantosan dumbbells. Penting pikeun bénten-bénten pikeun mastikeun yén henteu aya otot anu béda dina panangan anu henteu tiasa dianggo..

Peryogi diperhatoskeun yén anjeun tiasa nganggo pita elastis tibatan dumbbells. Alat anu saderhana tapi épéktip ieu (anu aya dina pakét résistansi anu béda-béda gumantung kana warna) bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun bagian anu saé tina latihan panangan anu biasana dilakukeun ku dumbbells.

Awét

Pus ap

Upami gim sanés anjeun sareng anjeun henteu gaduh dumbbells atanapi band elastis di bumi, anjeun tiasa nganggo beurat anjeun nyalira pikeun ngirangan beurat sareng nada sadaya bagian awak, kalebet panangan.

Kayaning beurat, aya seueur latihan beurat awak anu nargétkeun panangan sareng awak luhur anu pantes dicobaan: papan, push-up (normal sareng trisep), ogé rupa-rupa pukulan udara.

Disiplin ieu kalebet salah sahiji latihan pelangsingan panangan anu paling saderhana sareng paling épéktip. Éta saderhana sakumaha nangtung sareng suku anjeun lébar lébar. Panangan teras diulur ka gigir sahingga awak ngawangun "T". Sakali dina sikep ieu, mindahkeun aranjeunna luhur jeung ka handap, dina bunderan atanapi hareup ka tukang. Gerakna kedah alit sareng dina saé anu saé.

Kecap ahir

Bata handap gajih

Latihan pikeun langsing panangan tiasa dilakukeun ku beurat, pita elastis, atanapi ku beurat awak anjeun sorangan (beurat awak). Tapi réduksi gajih khusus henteu jalan, sabab éta pikeun hasil anu diperhatoskeun latihan ieu kedah janten bagian tina latihan anu lengkep.

Anu pamungkas, latihan paling épéktip nalika digabungkeun sareng diet anu séhat. Hasil dina panangan anjeun bakal langkung katingali upami anjeun ngalatih sakaligus:

  • Anjeun ningkatkeun asupan serat sareng protéin
  • Anjeun ngirangan karbohidrat anu disaring
  • Anjeun tuang karbohidrat dina sedeng
  • Anjeun ngawatesan tuangeun gajih tinggi, alkohol sareng minuman ringan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.