Kumaha nyiapkeun minyak chamomile?

minyak chamomile

Pikeun persiapan minyak chamomile dijieun sareng terasrasakeun sadaya pasipatan anu nguntungkeun, perlu pikeun ngumpulkeun bahan sareng bahan ieu:

  • 1/2 cangkir kembang chamomile,
  • 250 mililiter minyak zaitun parawan,
  • 1 séndok téh vitamin E,
  • 1/4 séndok kopi sari minyak rosemary,
  • 2 wadah sareng tutup,
  • 1 corong palastik leutik,
  • 1 saringan.

Kami ngarékoméndasikeun mésér éta kembang chamomile garing di toko khusus kana produk alami. Upami anjeun nganggo kembang chamomile dipelak di bumi, disarankeun ngantep éta garing sateuacan dianggo. Éta penting kusabab Uap dina minyak tiasa nyababkeun jamur. Saatos éta, kembang chamomile kedah diberesihan ku cara miceun sadaya kokotor teras disebarkeun kana beusi pikeun motong éta sareng ngantep éta garing sadayana.

Tahap salanjutna nyaéta pikeun sterilkeun a wadah de ckristal, nempatkeun kana cai ngagolak sababaraha menit sareng ngantepkeun hawa garing. Teras minyak zaitun dituang, sareng dieusian dugi ka sapertilu.

The kembang kamomil dina minyak zaitun sareng aduk dugi sadayana kembang lengkep ditutupan minyak. Wadahna teras ditutup sareng ditutup.

Wadah disimpen dina tempat anu tiasa nampi sinar panonpoé langsung sahenteuna 6 dugi 8 jam sadinten. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nalungtik wadahna unggal dinten, mukakeunana kalayan ati-ati sareng garingkeun Uap anu terakumulasi di luhur ku serbet kertas. Saatos éta, éta ditutup deui sareng diaduk sacara kuat. Antosan dua minggu kanggo campuran parantos siap.

Saatos waktos ieu, anu minyak chamomile dina botol kaca anu disterilkeun anyar. Jang ngalampahkeun ieu kalayan gampang sareng hindari kaleungitan bagian tina minyak, anjeun tiasa nganggo corong sareng saringan pikeun nyaring kembang chamomile sareng nyingkahan kamungkinan résidu.

Tungtungna, éta sari minyak rosemary sareng vitamin E dina minyak chamomile sareng aduk rata supados sadaya bahan diintegrasikeun sadayana. Ayeuna minyak chamomile parantos siap dianggo, langsung tina botol, sareng henteu hilap disimpen di tempat anu tiis tanpa asor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.