Tujuh manpaat tina cranberry garing

Cranberry garing

nu Cranberry garing, anu cocog pikeun dicandak dina waktos sasarap, duanana sareng séréal sareng nyalira, atanapi salaku bagian tina salad dina siang atanapi nalika tuang, éta mangrupikeun tuangeun anu ngagaduhan seueur sipat anu pikaresepeun.

Dicandak ku cara anu sami sareng kismis (sawaréh déhidrasi dina blueberries seger, kalayan sistem anu sami sareng anu dianggo sareng anggur), éta ngagaduhan seueur serat diet, vitamin sareng antioksidan, janten konsumsi na ngagambarkeun sababaraha manpaat pikeun awak manusa:

  1. Reureuh sepuh
  2. Nyegah kanker
  3. Ngurangan kadar kolesterol dina getih
  4. Aranjeunna ngajaga sistem kardiovaskular
  5. Atur transit peujit
  6. Nyegah stroke
  7. Ngurangan résiko panyakit degenerative
Tulisan anu aya hubunganana:
Pasipatan, manpaat sareng jinis blueberry

Bagian anu paling henteu positip nyaéta, sabab anjeun tiasa tingali, sareng henteu sapertos kaseueuran kadaharan anu urang carioskeun dina blog ieu, kaleungitan beurat henteu muncul diantara kauntungan pikeun kalebetkeun cranberry garing dina diet urang.

Propiedades

Sipat tina cranberry garing

Aya sababaraha pasipatan anu urang kedah nyorot tina blueberry anu déhidrasi. Kusabab ku cara éta urang bakal sadar yén éta mangrupikeun salah sahiji deui pangan ésénsial dina diet urang.

  • The Cranberry ningkatkeun kasihatan gigi, sabab éta bakal nyegah baktéri tetep dina waos urang. Dina cara anu sami, urang bakal ngagaduhan permén karét anu langkung kuat.
  • Diandelkeun vitamin C, ogé D, E, sareng B.
  • Diantara mineral kami nyorot duanana Kalium sareng Magnésium, Beusi sareng Fosfor.
  • Mangrupikeun antioksidan anu sampurna. Sakumaha urang terang, antioksidan kedah salawasna aya dina diet saimbang. Aranjeunna ngabantosan nyegah sepuh sél.
  • Nuhun ogé ka antioksidan, kaséhatan panon urang bakal ningkat. Janten jenis blueberry ieu cenah nyegah katarak.

Kalori dina cranberry garing

100 gram cranberry garing gaduh total 308 kalori. Diantara ieu, aranjeunna ngagaduhan 1,4 gram lemak, ogé 82 gram karbohidrat, diantarana urang ngarecah 65 gram gula sareng 6 gram serat. Tanpa hilap éta ogé ngandung 40 mg Kalium sareng 3mg Natrium. Sedengkeun jumlah protéin dina 100 gram éta ngan 0,1 gram.

Naha aranjeunna biasa ngirangan beurat?

Cranberry garing

Kaleresan aya anu henteu. Kami nyanghareupan salah sahiji kadaharan anu ngagaduhan pasipatan anu hébat sareng manpaat pikeun kaséhatan urang. Tapi sok aya dina konsumsi anu tanggung jawab. Nalika urang nuju diet atanapi hoyong ngirangan beurat badan, hal anu pangpayunna urang kedah kaluar tina paningal urang nyaéta produk anu ngandung gula. Janten cranberry garing ngandung na seueur. Maka aranjeunna henteu disarankan nalika nyobian ngirangan beurat. Éta henteu hartosna yén dina dinten anu khusus urang tiasa nyandak sakedik sakedik. Kedah émut yén anu déhidrasi gaduh 308 kalori per 100 gram, samentawis blueberry tanpa garing, gaduh sababaraha 50 kalori kalayan kadar gula 9,96 gram. Janten pilihan ieu langkung séhat.

Jumlah poean anu disarankeun

Sanaos biasana ngandung gula dina prosés déhidrasi. The Cranberry garing Éta ogé mangrupikeun sanés katuangan anu kedah diperhatoskeun. Éta ngagaduhan seueur pasipatan sareng manpaat, salami urang meakeunana ku cara saimbang.

Sanés sual ngaleungitkeun produk tangtu tina diet urang. Tapi, pikeun nyandak éta dina jumlah anu langkung alit sareng dina cara saimbang supados henteu ngarobih awak urang. Dina hal ieu, urang teras-terasan nyandak satengah sakeupeul salaku ukuran (sakitar 10 gram), tibatan ngitung hiji-hiji, upami urang diét. Upami henteu, urang panginten tiasa nyéépkeun sakedik. Pikeun jalma anu biasana nginum jus buah ieu, langkung saé henteu nginum langkung ti tilu gelas sapoé.

Naha penderita diabetes tiasa gaduh cranberry garing?

Cranberry garing

Leres éta mangrupikeun pilihan anu seueur gula. Kusabab kitu, sacara umum, buah anu déhidrasi biasana ditingalkeun, sareng langkung upami anjeun diabetik. Tapi aya pilihan sapertos kismis, dicandak dina tuangeun sareng dina jumlah anu alit pisan, anu mangrupakeun ide anu saé. Sedengkeun pikeun cranberry garing, langkung saé nuturkeun jalur anu sami. Kami bakal nyalametkeun aranjeunna kanggo acara-acara khusus sareng nyandak sakedik. Anjeun tiasa milarian sababaraha mérek kalayan kirang gula, atanapi tanpa gula tambahan, sabab seuseueurna tarohan pikeun aranjeunna. Émut yén aranjeunna gaduh flavonoid anu ngirangan résistansi insulin.

Kontra tina cranberry garing

Sawaktos-waktos urang nyarioskeun éta mangrupikeun tuangeun anu seueur hartana sareng manpaatna. Tapi éta henteu dibébaskeun tina indikasi-kontrikasi ogé. Kusabab éta ngagaduhan aranjeunna sareng urang kedah terang aranjeunna:

  • El gain beurat éta mangrupikeun salah sahiji indikasi anu disebut di luhur. Nyatana nyaéta nalika urang nyalahgunakeun tuangeun sapertos kieu, pinuh ku gula, urang jelas yén urang tiasa nambahan beurat upami urang teu ngendalikeun asupanana.
  • Masalah beuteung: Kusabab dina hal ieu dikaitkeun kana konsumsi anu kaleuleuwihi. Kusabab upami urang nyandak jumlah anu seueur, urang bakal perhatoskeun sababaraha nyeri lambung ogé pencernaan. Urang kedah émut yén aranjeunna beunghar serat sareng ku konsumsi anu cekap éta bakal nguntungkeun urang, tapi upami urang ngaleut, urang bakal perhatoskeun anu sabalikna. Éta tiasa nyababkeun gastritis.

Sareng, sanaos konsumsi rutin na disarankeun pikeun seueur aspek kasihatan (sapertos anu dicerminkan dina daptar di luhur), hal anu sami henteu kajantenan dina hal beurat. The blueberries Garing kedah dilaksanakeun sedeng upami anjeun hoyong ngajaga garis éta, sabab ngagaduhan perséntase kalori anu cukup tinggi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Delia Perdomo Mendez cenahna

    Abdi hoyong terang sabaraha cranberry garing anu didahar unggal dinten. Pikeun nyegah inféksi kemih. Abdi mésér kismis blueberry tapi kuring henteu terang sabaraha atanapi kumaha kuring kedah nyandakna. Hatur nuhun sateuacana sareng SELAMAT DI HALAMAN