Ngadamel kecambah di bumi

Entong ragu pikeun ngamangpaatkeun tips kami pikeun nyiptakeun kecambah di bumi, anjeun bakal ngajantenkeun piring anjeun katingali bénten sareng séhat

Pastel

Opat Ganti Mantega pikeun Panggang Séhat

Kami nawiskeun anjeun opat cara pikeun ngaleungitkeun sababaraha atanapi sadayana mantega tina resep bakar anjeun pikeun ngabantosan anjeun tiasa motong jumlah kalori.

Resep saos basil pesto

Saos anu kawéntar nyaéta saos Basil pesto. Cocog pikeun ngagabung sareng salad, pasta, kacang-kacangan, sareng sajabana Jaga kasihatan anjeun

Lima resép lemes gula handap

Kami nawiskeun resep pikeun lima buah gula rendah gula (henteu langkung ti 10 gram) pikeun ngabantosan anjeun pikeun jaga garis anjeun.

Cai jahé pikeun ngirangan beurat awak

Entong ragu nyiapkeun cai jahé ieu pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat awak, anjeun bakal ngabersihkeun awak tina racun sareng ngaleungitkeun cairan, saderhana pisan sareng raoseun kanggo diinum

Mantéga kunyit, resep séhat

Diajar kumaha nyiapkeun mentega kunyit anu sederhana pikeun didamel di bumi sareng éta moal ngantep saha waé anu teu paduli, salaku tambahan, sipat-sipatna saé pisan

Crackers Kelor Homemade

Kami milarian alternatif anu séhat pikeun roti bodas anu disaring, ngadamel kurupuk siki anjeun sorangan di bumi, aranjeunna moal ngantepkeun anjeun teu paduli

Detoxify ginjal anjeun ku jus alami ieu

Jus alami ieu bakal ngabantosan awak anjeun pikeun masihan tambahan dorongan pikeun ngabersihkeun ginjal anjeun, detoksifikasi awak penting pisan kanggo ngaraos séhat

Lemes buah

Milarian buah leueur? Pendakan di dieu anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat, kéngingkeun énergi atanapi ngabantosan awak séhat.

Mangpaat gazpacho

Gazpacho mangrupikeun salah sahiji masakan usum panas anu teu tiasa dituju dina méja naon waé, sareng teu anéh sabab éta tiasa ngabantosan anjeun dina kaséhatan anu langkung saé

Resep roti Quinoa

Upami anjeun terang kumaha masak quinoa, waktuna parantos dugi ka usaha pikeun nyiapkeun resep a ...

A jus pikeun cageur énergi

Sanaos kacape sareng lemah fisik tiasa kaayaan spésifik sareng samentawis, sababaraha faktor tiasa dipasang ...

Nguatkeun kolon ku jus alami ieu

Urang kedah ngajaga sadaya bagian awak kuat sareng séhat, pikeun ieu, urang nyandak jus idéal ieu pikeun miara kaséhatan usus besar anjeun

Mangpaat jus bit

Jus bit, salian ti gaduh rasa anu raos, ngagaduhan seueur sipat anu manpaat pikeun awak. Nawarkeun jumlah ageung ...

Parsley, ubar bumi anu ideal pikeun kulit

Kakuatan peterseli dina kulit dipikaterang ku seueur jalmi, sareng bahan ieu ngandung vitamin, mineral sareng minyak atsiri anu ngamungkinkeun dermis lapisan na paling jero tiasa diperbaharui, sareng ngajaga kulit anu langkung éndah.

Siki gandum sareng chia kanggo sarapan

Mimitian dinten nganggo gandum sareng siki chia pikeun kéngingkeun burih rata dina sababaraha minggu, kinerja fisik anjeun sareng kaséhatan anjeun bakal ningkat

Jus anu pangsaéna pikeun ngabersihkeun ati

Ati ngagaduhan fungsi anu penting pikeun ngaleungitkeun racun anu urang kumpulkeun dina awak sareng umumna disababkeun ku diet anu teu cocog, kana asupan ubar, zat atanapi inuman alkohol.

Chickpeas

Tips kanggo masak cépi kalayan leres

Sateuacan masak cépi, urang kedah nempatkeun kana cai sahenteuna 12 jam kaluar tina kulkas, dina tempat anu tiis jauh tina kalembaban. Upami anjeun langkung resep ngantepkeun éta dina kulkas, anjeun kedah ngantosan sahenteuna 24 jam. Chickpeas kedah lengkep ditutupan dina cai.

Tips nalika nganggo kapulaga ngirangan beurat awak

Kapulaga parantos dianggo dina budaya India salaku salah sahiji seueur rempah anu ngabantosan merangan panahan cairan dina awak, ningkatkeun halitosis, ngagancangkeun metabolisme sareng bertindak salaku sekutu dina prosés ngirangan beurat.

Tip pikeun ningkatkeun tingkat sérotonin

Serotonin mangrupikeun neuromediator: ngalirkeun inpormasi tina hiji neuron ka anu sanés ngalangkungan sinaps, sareng ieu nalika urang ngambekan, ngalih, atanapi mikir. Tapi éta ogé ngatur fungsi sapertos mood, lapar, kasabaran nyeri, sareng bobo.

Minyak dedak béas, kautamaan terapi na

Minyak dedak beas euyeub ku vitamin E sareng antioksidan. Ieu dianggo dina masak, sareng dina kosmétik pikeun kautamaan terapi sareng nutrisi na. Minyak dedak béas disebut Nuka di Jepang tradisional dianggo dina asakan Asia pikeun kabeungharan vitamin E sareng antioksidan.

Resep omélét sareng térong

Tahap anu mimiti nyiapkeun omelet aubergine nyaéta motong aubergine sareng uyah kanggo ngaluarkeun cai sareng pait na. Anjeun tiasa milih neukteuk buuk sareng nambihan uyah, atanapi potong kana batu alit teras lebetkeun kana wadah anu aya cai sareng uyah.

Tip pikeun ngagunakeun hemp di dapur

Sikina hemp beunghar protéin sareng ngandung asam lemak ésénsial ogé uyah mineral sareng unsur tilas anu béda-béda anu nyumbang kana fungsi awak anu saé.

Alesan dahar siki anggur

Kaseueuran jalma anu sering ngonsumsi anggur sok ngalakukeun kasalahan anu sami, ngaleupaskeun siki anu dikandungna di jerona, kusabab raosna henteu raoseun sapertos pulp.

Kadaharan terlarang pikeun ibu hamil

Penting pikeun merhatoskeun tuang-tinangtu tinangtu salaku panilitian negeskeun yén inféksi tangtu sapertos listeriosis sareng toksoplasmosis tiasa ditransmisikeun ku pangan anu tangtu.

Tips nalika ngonsumsi supa

Suung ngeunah ngiringan daging, ngadamel saos enak atanapi dicampur sareng sangu. Kumaha waé ogé, upami aranjeunna dipésér énggal, aranjeunna tiasa parah dina sababaraha dinten.

Dahar katingal langkung ngora

Coklat, sareng khusus coklat poék, mangrupikeun kadaharan anu kaajaiban upami dikonsumsi saderhana. Emas hideung ieu ngamajukeun sékrési serotonin, hormon karaharjaan, tapi éta ogé ngandung 30 antioksidan anu ngabantosan tetep ngora sareng ngajaga jantung.

Mangkuk buah

Buah kanggo tuangeun kanggo sasarap

Isuk-isuk, bungbuahan maénkeun peran anu penting pisan dina kaséhatan. Éta beunghar gula alami, sareng buah tiasa nyayogikeun énergi pikeun awak.

Resep krim waluh

Waluh mangrupikeun tuangeun anu nyayogikeun seueur manpaat kaséhatan, sapertos seueur serat atanapi sipat diuretik.

Gejala alergi tuangeun

Alergi pangan diwujudkeun nalika sistim imun ngaréaksikeun normal pikeun protéin anu aya dina unsur naon waé anu, dina waktos normal, henteu ngabahayakeun pisan pikeun jalma-jalma.

Kumaha cara ngadamel jus dalima

Kami nampilkeun tilu cara pikeun nyiptakeun jus dalima ku cara anu saderhana pisan, éta mangrupikeun buah gugur anu bakal ngurus kaséhatan anjeun

Resep pikeun nyiapkeun brownie lampu

Persiapan brownie lampu mirip sareng resep tradisional, anjeun ngan saukur ngaganti bahan-bahan anu tangtu sapertos gula pikeun pemanis, atanapi mantega pikeun minyak sayuran.

Murnikeun awak sareng ningkatkeun kasihatan berkat bonténg

Bonténg mangrupikeun buah anu bakal mendakan asal-usulna di India, sanaos ieu sanés kapastian. Éta parantos dibudidayakan salami 3.000 taun di Asia kulon, sareng ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji sayuran anu paling seueur dikonsumsi di dunya.

Diuretik anu ngabantosan merangan ingetan cai

Diuretik alam mangrupikeun tuangeun sareng bumbu anu kualitas na ngabantosan ningkatkeun awak diuresis, nyaéta kamampuan ngaleungitkeun cairan anu kaleuleuwih anu gaduh karep pikeun dijaga kusabab alesan anu béda.

Kayu manis, ubar kuno pikeun dunya modéren

Salah sahiji aspék anu ngajangjikeun pisan tina panggunaan kayu manis nyaéta yén éta mangrupikeun pangatur poténsi glikemia, khususna pikaresepeun upami diabetes tipe 2.

Tips pikeun ngabakar lemak langkung saé

Ngabantosan awak pikeun ngaduruk lemak unggal dinten tiasa janten hal anu gampang, gancang sareng efektif. Dina kasus naon, gampang pikeun terang téknik anu cocog pikeun ngahontal tungtung anu parantos dipasihkeun.

Dahareun musiman pikeun ngajaga garis

Kadaharan tinangtu ngajantenkeun anjeun hoyong dikonsumsi langkung seueur tibatan anu sanés, tapi éta sanés mangrupikeun sekutu anu pangsaéna pikeun tetep jaga.

Solusi buatan bumi pikeun merangan diabetes

Hanjakalna, ayeuna teu aya jalan kaluar pikeun ngubaran diabetes sacara pasti. Nanging, anjeun tiasa teras nampi kolaborasi alam. Sababaraha bahan lengkep alami sareng tiasa ngabantosan ngatur kadar gula getih.

Mangpaat pikeun awak minyak alpukat

Minyak alpukat diekstraksi ngaliwatan tekanan tiis tina alpuket, sareng ku sabab kitu éta dianggap minyak nabati sareng sanés minyak penting.

Naon anu kedah didahar ku maag lambung

Sakali maag lambung parantos didiagnosis, penting pikeun nuturkeun saran di handap, nyandak pangobatan anu diresepkeun, sareng jantenkeun sababaraha perobihan diét pikeun mempermudah pamulihan gancang.

Naon ari antioksidan?

Antioksidan mangrupikeun zat anu ngahambat oksidasi ngabahayakeun radikal bébas. Upami regimenna henteu cekap dina oksidan atanapi upami sistemna gaduh kaleuwihan radikal bébas, suplemén kedah dilaksanakeun pikeun ngancurkeun agén pengoksidasi.

Sipat ubar tina sari green tea

Ekstrak téh héjo dicandak tina daun téh. Sipat ubar na utuh. Dinten ieu kami badé mendakan naon manpaat tina sari ieu anu nyumbang kana awak.

Kontribusi tuangeun

Kelompok buah sareng sayuran mangrupikeun gugus tuang anu mangrupikeun salah sahiji sumber utamina vitamin, mineral, serat sareng unsur tilas, ku sabab éta penting pisan pikeun diét.

Kadaharan pikeun ningkatkeun leukosit

Brokoli mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu naékkeun tingkat leukosit kusabab kandungan vitamin C anu luhur, antioksidan penting pikeun nguatkeun kaayaan pertahanan

Asparagus bakar

Kumaha nyiapkeun asparagus bakar?

Pikeun ninggang asparagus, disarankan pikeun milih panjang sareng kandel, sabab anu alit tiasa murag tina rak sareng aranjeunna ogé bakal gancang lembut.

Pasipatan ginkgo biloba

Salah sahiji kautamian utama ginkgo biloba nyaéta ningkatna sirkulasi getih berkat eusi flavonoidna.

Kumaha carana ngadamel péso kemiri?

Hazelnut puree mangrupikeun persiapan diét anu hadé pikeun kaséhatan. Salaku tambahan, éta tiasa gampang ditampi ku tuang, tapi henteu ngan, éta ogé idéal sareng masihan asakan ngeunah ogé vinaigrettes sentuhan bédana.

Pasta, diet saimbang

Dina kelompok karbohidrat, penting dicatet yén aya dua kelas, rumit sareng saderhana. Anu baheula nyaéta anu ngandung kadaharan sapertos nasi sareng pasta.

Mangpaat quince

Ngeunaan komposisi sareng nilai énergi quince, kedah dicatet yén buah ieu ngandung sajumlah ageung cai sareng sababaraha protéin sareng lipid.

Sayuran beunghar kolagén

Diantara sayuran anu ngandung kolagén, urang tiasa nyorot brokoli, anu nyayogikeun seueur vitamin C, penting pikeun ningkatkeun produksi kolagén dina awak.

Tips kanggo masak daging beku

Hal anu mimiti diperhatoskeun nyaéta nalika anjeun masak daging beku, mungkin éta kaleungitan seueur cairan sareng kalembaban.

Tips pikeun beku strawberry

Sateuacan beku strawberry, penting pikeun misahkeun éta ogé. Anu henteu geulis kedah dialungkeun, aranjeunna henteu kedah dibekukan, atanapi henteu tuang stroberi anu rada bosok, asak teuing, atanapi warnaan.

Tips supados sayuran henteu ngahasilkeun gas

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun trik anu béda pikeun ngaraosan sayuran tanpa ngaganggu pencernaan. Dinten ieu kami badé nampilkeun tip anu béda pikeun nyegah sayuran ngahasilkeun gas.

Mangpaat camu camu

Camu camu dipikaterang di sagala rupa daérah leuweung Amazon, Peru mangrupikeun éksportir utama, sanaos ogé aya di Brazil, Vénézuéla sareng Kolombia.

Apple

Huntu ngabodasan tuangeun

Sayuran sapertos seledri, wortel, sareng lobak mangrupikeun tuangeun anu ngabantosan ngabodasan huntu sareng ngaleungitkeun puing tuangeun sanés anu tiasa nyababkeun noda.

Sangu bodas

Diét ngalawan diaré

Sedengkeun pikeun diet anu disarankeun pikeun ngalawan diare, penting pisan pikeun nyerep seueur cairan.

Kontra tina lidah buaya

Anu mimiti, sateuacan ngagali kana kontéks kontéstasi lidah buaya, penting pikeun diémutan yén produk alami ieu ngagaduhan jumlah sipat anu saé pikeun awak.

Pasipatan pistachio

Pistachio mangrupikeun buah anu pangsaéna aya. Salaku tambahan pikeun rasa anu lezat, éta nyayogikeun awak ku sababaraha sipat sareng manpaat, anu ngabantosan ngirangan koléstérol ogé ngatur transit peujit.

Rézim anu leres nalika nonoman

Mangsa nonoman mangrupikeun tahapan parobihan awak sareng méntal. Sering sesah ngartos, sabab éta penting pikeun diét anu saé nalika nonoman.

Kadaharan seger

Dahareun janten bentuk

Ati-ati kedah dilaksanakeun dina ngumbah tuang saé sateuacan tuang kanggo nyingkahan panyakit sareng baktéri anu aya.

Pasipatan kalapa Brasil

Beunghar ku nutrisi tina sagala rupa, kalori pisan sareng diidentipikasi ku pasipatanana, kalapa Brasil beuki populér di sakumna dunya.

Kumaha carana ngadamel péso kemiri?

Hazelnut puree mangrupikeun persiapan katuangan anu hadé pikeun kaséhatan. Salaku tambahan, éta tiasa gampang ditampi pikeun tuangeun anjeun, tapi henteu ngan, éta idéal pikeun masakan gurih ogé ganti baju salad.

Kumaha tuang bawang bodas atah?

Bawang bodas mangrupikeun tuangeun anu nyayogikeun seueur manpaat dina awak, janten antioksidan anu kuat sareng antibiotik alami anu hadé.

Tepung-euyeub Protéin pikeun Barudak Ngembang

Protéin mangrupikeun gizi ésénsial pikeun pamekaran anu pantes pikeun tumuh barudak. Éta sababna penting pisan pikeun ngalebetkeun protéin dina tuangeun sadidinten pikeun murangkalih anjeun, utamina upami aranjeunna tetep tumuh.

Probiotik pikeun lambung anu rata

Probiotics mangrupikeun mikroorganisme sacara alami aya dina awak sareng dina dahareun anu tangtu. Diantara seueur kaunggulanana, aranjeunna ningkatkeun sistem pencernaan sareng ngajagi flora peujit.

Bahaya tina nginum produk susu

Jasa pamasaran merek ageung dina industri susu kagungan licik pikeun ngajantenkeun kami yakin yén susu sareng produk susu anu penting pisan pikeun kami.

Béda jinis kécap

Kacang Kedelai, tutuwuhan taunan anu tiasa tumuh dugi ka 1,50 méter jangkung, mirip kacang héjo, kalayan akar ngandung umbi anu disebut "rhizobiums."

Mangpaat tuang prun

Jauh tina gambarna ubar bumi pikeun masalah transit usus, prun mangrupikeun tuangeun kaséhatan anu leres pikeun awéwé.

Yoghurt

Yogurt sareng nyerna

Yogurt mangrupikeun persiapan anu didamel tina susu anu difermentasi. Produk susu ieu ngandung baktéri hirup, sareng mangrupikeun tambahan anu saé pikeun ngabantosan pencernaan.

Mantega rasa

Resep butters rasa

Butters rasa disiapkeun ku nambihan rempah, buah atanapi sayuran, anu masihan rasa énggal sareng enak siap dianggo dina piring anu sanés.

Gamis pelem hampang dina thermomix

Ieu mangrupikeun inuman ringan, saderhana pisan pikeun dijantenkeun sareng ngajantenkeun anjeun peryogi pisan sababaraha bahan sareng ogé ...

Rami, nanas sareng jus bonténg

Jus anu beunghar ieu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat sareng ngaganti salah sahiji tuangeun sadidinten anjeun, penting pikeun anjeun kéngingkeun ...

Omat dieusian ku tuna

Resep anu gancang, bénten, beunghar sareng low-kalori pikeun usum panas anu tiis atanapi usum salju tiis, ...

Terong ditumbuk

Kuring mawa piring anu rendah kalori sareng anu praktis sareng ideal pikeun ngiringan hayam atanapi sapotong daging ...

Tuna sareng bawang omelet

Kuring nampilkeun resep pikeun nyiapkeun omelet anu ngahasilkeun opat porsi sareng ogé kirang kalori. Éta idéal…

Héol kalori rendang

Dina blog ieu kami nyarioskeun perkawis masak rendah kalori, tapi sanés alesan éta kami moal tiasa nyenangkeun diri sareng ngamangpaatkeun unsur-unsur ...

Kalori homemade rendah kalori

Saos homemade ieu pisan ringan sareng idéal pikeun didahar tanpa kasalahan, unggal séndok gaduh 15 kalori sareng bakal masihan anjeun ...

Sup semolina kalayan kaldu sayuran

Sup anu beunghar ieu bakal nyayogikeun anjeun pro-vitamin A, vitamin B1, B2, B6, PP sareng E sareng mineral fosfor, magnesium, kalsium, beusi, ...

Kangkung lemon handap kalori

Resep anu beunghar sareng saderhana ieu bakal siap dina 24 menit, éta ngeunah pisan, kalori handap sareng saé ogé ...

Wortel sareng jeruk nipis

Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan kaunggulan wortel dina nutrisi urang. Kami mendakan di aranjeunna ayana carotenes, ...

Waluh sareng jus wortel

Jus ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, B1, B2, C ogé karoten, beusi, kalium, fosfor, magnésium, walirang, tambaga, bromin, arsenik….

Lemes kalori apel strawberry low

Smoothie beunghar ieu bakal ngeusian anjeun sareng anjeun bakal resep pisan kusabab rasa, warna sareng bau na, éta bakal ngabantosan anjeun ngajauh ...

Kol bodas sareng salad wortel

Salad ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, B, B3, C, E, sareng mineral sapertos kalium, magnesium, yodium, kalsium salian ti duanana ...

Eusian kalori hakeut olahan

Penting pisan pikeun nyéépkeun lauk dina diet anu séhat sareng rendah kalori, éta ogé penting pisan pikeun dilebetkeun kana diét anjeun ...

Kalori pancake amis kalori handap

Upami anjeun diet pikeun ngirangan beurat badan atanapi pikeun indikasi médis, pastina anjeun moal ngagaduhan pancake pikeun sarapan anu anjeun teraskeun ...

Zucchini boneka kalori low

Anjeun tiasa mendakan tuangeun ieu panas sareng tiis, éta sababna mangrupikeun tuangeun anu idéal pikeun dikonsumsi salami ...

Krim kalori rendah sup kangkung

Piring beunghar ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, C, E sareng mineral B6 sapertos zat beusi, kalium, fosfor, magnesium sareng kalsium. Abdi terang…

Teh jeruk

Buah jeruk mangrupikeun buah anu paling disarankeun pikeun diet rendah kalori sabab ngabantosan ngaduruk gajih, sareng ...

Salad dicampur kalori rendah

Nalika usum semi dimimitian, salad mimiti janten langkung warni sareng paméran, ieu waktos anu pangsaéna pikeun ...

Kueh bolu hampang

Neruskeun tulisan ringan kami, kuring mawa anjeun ayeuna resep anu idéal pikeun dianggo pikeun tuangeun sareng henteu nambahan beurat ku ...

Mi sareng sayuran hampang

Abdi nyandak anjeun resep entéh anu saderhana pisan pikeun dijantenkeun salian ti ngagaduhan rasa anu raos, panginten ...

Mie brokoli, resep séhat

Yén barudak di bumi tuang brokoli mangrupikeun perang anu éléh ku sadaya ibu. Naha henteu kitu, muhun ...

Kiwi lemes sareng susu pekat

Ieu mangrupikeun inuman ringan anu ngagaduhan rasa anu bénten sareng euyeub sareng gampang pisan dilakukeun ayeuna ...

Peach na smoothie jeruk lampu

Ieu mangrupikeun inuman ringan anu ngagaduhan rasa anu lezat sareng seger, anu gampang pisan didamelna sareng mana ...

Sup sayuran enteng

Ieu sop sayuran entéh anu saderhana pisan dilakukeun sareng saha waé anu tiasa didamel ku sakedik ...

Lemes cau sareng mandarin

Ieu mangrupakeun guncangan cahaya anu ngagaduhan raos anu béda sareng euyeub, anu gampang disiapkeun sareng anu tiasa didamel ...

Hayam krim enteng

Ieu gampang pisan ngadamel resep anu ringan, anu tiasa anjeun lakukeun dina waktos anu pondok, anu ngagaduhan raos anu lezat ...

Sandwich chard lampu

Ieu resep lampu anu saderhana pisan pikeun dipraktekeun, anu tiasa anjeun lakukeun dina waktos anu pondok, anu ...

Omat lampu sareng wortel

Ieu mangrupikeun inuman ringan anu ngagaduhan rasa anu euyeub, seger sareng béda. Mangrupikeun sasalaman anu saderhana pisan ...

Smoé jeung céri lemes

Ieu gampang pisan pikeun nyayogikeun minuman ringan, anu meryogikeun sajumlah minimum unsur, anu didamel di ...

Pie hayam enteng

Resep ieu saderhana pisan dilakukeun, anu tiasa anjeun lakukeun dina waktos anu pondok sareng peryogi jumlah minimum ...

Waluh boneka lampu

Ieu mangrupikeun resep entéh anu ngagaduhan rasa anu lezat, gampang pisan didamel na anu ngan ukur ...

Pancake Chard sareng squash entéh

Ieu mangrupikeun resep ringan anu saderhana pisan dilakukeun, beunghar sareng meryogikeun sakedik unsur. Anjeun tiasa ngadamel éta dina bentuk ...

Gulung hayam boneka entong

Di dieu kami nampilkeun resep anu bénten ti anu sanés, éta gampang pisan didamel sareng meryogikeun sajumlah minimum ...

Lampu boneka Agung

Ieu resep ringan gampang pisan dilakukeun sareng anu meryogikeun sajumlah minimum unsur, éta dirancang khusus ...

Puding jeruk enteng

Ieu mangrupikeun resep ringan anu dirancang khusus pikeun anu nuju diét pikeun ngirangan beurat atanapi ...

Sandwich kangkung hampang

Di dieu kami nampilkeun resep sandwich kangkung ringan anu gampang pisan dilakukeun, anu meryogikeun sajumlah minimum ...

Cookie oatmeal enteng

Ieu mangrupikeun resep anu gampang pisan pikeun dipraktekeun, éta cocog pikeun anu resep olahan manis ...

Hayam héjo entéh

Resep ieu pikeun hayam héjo entéh mangrupikeun préparasi anu gampang pisan anu peryogi jumlah minimum ...

Omat boneka entéh.

Pikeun nyieun resep tomat boneka ringan anjeun ngan ukur peryogi sakedik katuangan sareng éta ogé gampang pisan ...

Pai waluh enteng

Ieu resep lampu anu idéal pikeun anu ngalaksanakeun diet pikeun ngirangan beurat atanapi manten ...

Brokoli sareng Puding Zucchini

Puding brokoli sareng zucchini ringan ieu mangrupikeun resep anu raoseun sareng gampang pisan didamel, peryogi jumlah minimal ...

Kueh zucchini enteng

Ieu resep enteng gampang pisan didamel sareng lezat, anjeun tiasa gancang-gancang sareng meryogikeun tambang ...

Jeruk nipis

Ieu mangrupikeun inuman anu idéal pikeun saha waé anu tiasa diinum, tapi khususna anu nuju diét ...

Cahaya tart léék

Ieu resep anu dirancang khusus pikeun sadaya jalma anu ngalakukeun diet pikeun ngirangan beurat ...

Puding pir enteng

Ieu mangrupikeun resep anu dirancang pikeun anu nuju diet pikeun ngirangan beurat atanapi pangropéa. Dijieun ...

Vinaigrette lampu

Kaseueuran jalma anu nyiapkeun ngalaksanakeun régimén anu béda pikeun ngirangan beurat atanapi ngajaga beuratna ...

Smoothie strawberry hampang

Ieu mangrupakeun inuman anu raoseun raos pisan sareng gampang didamel, mangrupikeun sasalaman anu anjeun tiasa ...

Saos bakar bakar ringan

Nalika ngeunaan ngalaksanakeun diet anu tujuanna pikeun ngirangan beurat atanapi ngajaga beurat dina ...

Pizza sayuran enteng

Ieu resep lampu anu idéal pikeun anjeun upami anjeun jalma anu ngalakukeun diet pikeun ngirangan beurat ...

Kueh lauk entéh

Resep ieu khusus dirancang pikeun jalma-jalma anu nuturkeun diet pikeun leungit beurat kusabab ...

Kueh sayuran enteng

Resep ieu khusus dirancang pikeun jalma-jalma anu nuturkeun diet pikeun leungit beurat kusabab ...

Tart lampu pir

Ieu mangrupikeun resep anu dirancang pikeun anu nuju diét pikeun ngirangan beurat badan sareng hoyong ngaraosan ...

Salad hayam enteng

Ieu mangrupikeun tuangeun anu saé pikeun sadaya jalma anu ngalaksanakeun diet pikeun ngirangan beurat badan ...

Resep enteng: Apple Pudding

Ieu mangrupikeun resep anu dirancang pikeun jalma anu nuju diet pikeun ngirangan beurat atanapi pangropéa. Ka…